May 17, 201115 yr comment_89246 Iubita citesc Monti de mult si credema nu ma coafeaza'... Cirese nu au aparut inca ,capsuni sunt 10 roni kg. si nici nu-s dealea bune inca, asa ca mar sau un gref rosu momentan...Mai vad cat pot sa slabesc dupaia dau in mentinere ,o sa mai calc in strachini o sa mai incerc sa recuperez,ca de obicei ...oooff off maiii maaiii Azi am facut cartofi noi cu marar si nu am gustat nici o bucatica vointa am daca-mi impun,am mancat salata de rosii cu castraveti necondimentata cu nimic,dar vreau sa fac o varza cu ardei gras ,rosie morcov si o sa pap deaia da, ciresele nu au aparut inca ...dar ma gandeam in avans pt cand or aparea.bine ca nu ai mancat cartofi prajiti...desi aratau de-mi venea si mie sa intind mana...noroc ca netul nu are miros ..., dar cine stie curand o sa apara. Eu nu vreau sa-mi bag Report
May 17, 201115 yr comment_89247 Daaa!!!.Totusi ciudat ,eu daca-mi impun ca nu vreau e ok,dar daca asi vrea sa tin o dieta pe zile gen:luni :aia,aia,aia,etc...eiii ezact' aia nu asi manca ci orice altceva,nush' de ce ...nu-mi place sa mi se impuna,trebuie sa mananc ce-mi tuna mie .Eu cred ca-s stramba rau,ce-i drept m-a scapat mama in cap si se vede. Report
May 17, 201115 yr comment_89250 exact glucidele astea rele au fost baza la mine de 1 an jum, acu le eliminam, cu ajutor de la voi si de la nenea Montila ce te ref cu termogenice si lipotronice ? cremele anticelulitice? suplimentele le luam cand si cand ba de aia, ba de ailalta ... orice in dorinta de a slabi fara a ma abtine de la mancare ... deh vorbim de o gurmanda! Sper sa nu ma mai apuc de ceai, asa e cu teoria nutrientilor eliminati, cu toate astea cu analizele pana acum, Doamne ajuta, am stat mereu bine. Citeste pe aici si aici de suplimente de slabit. Dar astea merg cand mai ai foarte putin de dat jos.Unele au si efecte adverse, in functie de organism. Iubita citesc Monti de mult si credema nu ma coafeaza'... Cirese nu au aparut inca ,capsuni sunt 10 roni kg. si nici nu-s dealea bune inca, asa ca mar sau un gref rosu momentan...Mai vad cat pot sa slabesc dupaia dau in mentinere ,o sa mai calc in strachini o sa mai incerc sa recuperez,ca de obicei ...oooff off maiii maaiii Azi am facut cartofi noi cu marar si nu am gustat nici o bucatica vointa am daca-mi impun,am mancat salata de rosii cu castraveti necondimentata cu nimic,dar vreau sa fac o varza cu ardei gras ,rosie morcov si o sa pap deaia Geany, arunca un ochi pe articolul asta, poate te ajuta putin, nu e ceva fix sau vreo dieta, doar reguli generale (nu e monti, in caz ca iti faceai griji ))), sari peste fazele cu sportul, daca nu faci : Report
May 17, 201115 yr comment_89253 Interesant articol Monti,maine sunt doar eu la calculator dimineata si o sa citesc tot cu atentie si notez in jurnalul meu zilnic tot ce ma intereseaza,multumesc frumos Report
May 17, 201115 yr comment_89300 Geany ma apucai sa iti scriu, am conceput un cearsaf si cand sa dau click am anulat. La ce spui tu mai sus, mi s-a reactivat crezul meu de multi ani, ras- si rasprobat, anume ca: omul pana nu este convis de o chestie nu o va aplica in veci Si acum ma preoocupa o alta treaba: is moarta de oboseala, colega mea -cea cu nunta- are maine zi de nastere si eu nu am apucat sa ii iau nimic - ea mi-a luat mie. Ce scuza decenta si plauzibila am? Ajutati-ma ca nu am idei neam. O sa ii iau maine, azi nu sunt in stare sa ma misc, dupa ce azi noapte am bolit pana la 2 dimineata. Report
May 17, 201115 yr comment_89302 Mai, voi ati mutat Monti aici?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Iaca, io vreau o bere, nu Monti!Cafea nex, bere canci, va tineti de Monti la han?Ia, ca vine vara, io zic sa scoatem mesele la soare, sa crontanim cate ceva!Monti la locul lui de Monti!Ia, va place cum am aranjat? Report
May 17, 201115 yr comment_89303 Lapona chestia asta o patesc si adesea eu in ultimii 2 ani ... nu mai am timp si energiesa ma duc dupa cadouri. Sincera sa fiu le spun ca am venit doar de drag si apoi remediez cumva... Auzi, ia gandeste-te bine: nu ai prin casa pe ce pune mana care s-ar potrivi, ceva ce ti-ai cumparat si nu ai apucat sa desfaci? Spune-mi cum stai cu alergia, ma tin de o vesnicie sa te intreb? Intre timp cred ca am facut si eu ceva la ... papucii de plastic ... slapii de la mare ...ori de la forma ori de la material... ma dor talpile de zici ca am oasele rupte, acum m-au mai lasat, dar 3 zile am mers in poante... Report
May 17, 201115 yr comment_89304 Laponico draga te pupez sper ca te simti mai bine Zoazo' ne perduram si noi in neshte descutii nimik grav ,ce m-asi infinge intr-un pepene dela ,ba chiar si niste ananas asi manca Report
May 17, 201115 yr comment_89305 Mai, voi ati mutat Monti aici?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Iaca, io vreau o bere, nu Monti!Cafea nex, bere canci, va tineti de Monti la han?Ia, ca vine vara, io zic sa scoatem mesele la soare, sa crontanim cate ceva!Monti la locul lui de Monti!Ia, va place cum am aranjat? Parca s-a dat mic dejun si cafele dimineata? au asta a fost ieri din cauza de certat-pupat Bocanila ne-am zapacit de tot ... Zoazo te rog sa ma scuzi! Este integral vina mea. Incerc sa nu mai fac ... , dar daca ma mai scap imi asum si vorbele dulci si .Imi place bufetul tau tare mult ... si pentru montignace se gaseste cate ceva Ia sa te numim hangita sefa! De acum tu sa ne intinzi mesele si sa faci cafelutzili , ca vad ca esti maiastra! Report
May 17, 201115 yr comment_89307 Zoaza nu e buna de hangita, da' hangita sefa da, ca pe baza mneaiei stam cu coatele pe masa mult si bine ca ea e ocupata si intra mai rarut Report
May 17, 201115 yr comment_89308 Hello, iaca dau si eu de baut ca azi e ziua tauroaicei mele .Lorica, ii spui ca nu ai gasit ce doreai, ii faci "un bonpentru cadoul ideal" si il cumperi peste cateva zile.Geaninooooooooooooooo, eu nu zic nimic, dar mustacesc si-ti transmit asa prin aer ce si cum gandesc, si tu care esti fata isteata, prinzi mesajul rapid Report
May 17, 201115 yr comment_89309 si nu mai pomeni in ziua asta de beri, ca tocmai am comis-o aseara, crezand in naivitatea mea ca monseniorul Monti imi permite sa ma alcoolizez cu 1 paharel si taman ce mi-am luat papara de la mana lui dreapta! Report
May 17, 201115 yr comment_89311 woaaai Stella sa-ti traiasca fetita, sa aiba mult noroc si sanatate si sa-ti aduca numai bucurii si de acum incolo! eu servesc doar salata aia a ta de fructe ... , ca de bere m-am lasat, am servit ieri Cat despre vinulet si sampanie tb sa ajung in faza 2, ca sa-mi permitez cate un paharel cand si cand Happy Birthday bebita mare de Stella. 19 ani, da? woooai ce fetita mare ...oare o sa mai prind si io ? Report
May 17, 201115 yr comment_89313 Stelluto, trai-ti-ar tauroaica! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Mmm, ce de-a bunataturi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Maaii, Hanul e al lui Sissi,, deci ea e hangita-sefa, asa ca io, mai modesta, mai fac si eu cate una-alta, cand pot intra!Hai, lasati Monti la locul lui si haideti pe terasa la soare! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
May 17, 201115 yr comment_89316 Hello, iaca dau si eu de baut ca azi e ziua tauroaicei mele La multi ani Valentinei si cit mai multa fericire mereu Report
May 17, 201115 yr comment_89317 Heii! si eu ii urez ''La multi ani'' si mult noroc,si pe sotul meu il chiama Valentin Report
May 17, 201115 yr comment_89322 Merci , merci de urari; le voi transmite sarbatoritei .Stelina zi-mi si mie ca si caracter de tauroaica,e mandra ,orgolioasa?! Hm,hm ?! Daca da ,bravo ei asa si trebuie Report
May 17, 201115 yr comment_89323 Merci , merci de urari; le voi transmite sarbatoritei .Stelina zi-mi si mie ca si caracter de tauroaica,e mandra ,orgolioasa?! Hm,hm ?! Daca da ,bravo ei asa si trebuie Poti adauga si capoasa , Report
May 17, 201115 yr comment_89324 Merci , merci de urari; le voi transmite sarbatoritei .Stelina zi-mi si mie ca si caracter de tauroaica,e mandra ,orgolioasa?! Hm,hm ?! Daca da ,bravo ei asa si trebuie Poti adauga si capoasa , Nee !!!seamana cu mine desi eu sunt beste'...Lasa ca asa trebe' o sa razbata in viata Report
May 17, 201115 yr comment_89329 Cu o mama ca Stellina https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif , nici nu poate sa nu razbata-n viata!Vivat Valentina!Stellino, io-n salata aia de fructe ma-nfig!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
May 17, 201115 yr comment_89335 Lapona chestia asta o patesc si adesea eu in ultimii 2 ani ... nu mai am timp si energiesa ma duc dupa cadouri. Sincera sa fiu le spun ca am venit doar de drag si apoi remediez cumva... Auzi, ia gandeste-te bine: nu ai prin casa pe ce pune mana care s-ar potrivi, ceva ce ti-ai cumparat si nu ai apucat sa desfaci?[b]Spune-mi cum stai cu alergia, ma tin de o vesnicie sa te intreb? Intre timp cred ca am facut si eu ceva la ... papucii de plastic ... slapii de la mare ...ori de la forma ori de la material... ma dor talpile de zici ca am oasele rupte, acum m-au mai lasat, dar 3 zile am mers in poante...[/b] Daniella, rinita alergica s-a retras acum, slava Domnului! Anul asta cam asta a fost circul, asteptam primavara aviatuare. Ce ai patit cu picioarele? Nu cred ca este de la papuci, sa stii ca e o treaba foarte delicata. Eu am fost la ortoped si am primit talpile speciale, trebuie sa le port de proba o saptamana, apoi va trebui sa le port mereu. O sa mai comand vreo doua perechi pe care sa mi le ajusteze si la papuci de casa si la pantofii cu toc, care au calapodul mai mic, mai delicat. DUpa cateva saptamani de purtat se modifica felul in care calci si astfel dispar si durerile. Mergi la ortoped. Mie mi-au facut o analiza cu senzori, pe computer si asa am putut vedea care puncte din talpa sprijina de fapt intreaga greutate a corpului. Din cauza felului defectuos de a pasi eu am avut dureri oribile in talpa, si la ousoare de nu mai stiam ce sa fac, nu puteam atinge nici macatr da cu dusul. SI asta numai si numai din cauza de distributie inegala a greutatii pe talpi. Este fantastic cum in cateva zile mi s-au dezumflat ousoarele. Am avut o perioada cand am trait numai cu diclofenac si voltaren si nu disparea durerea. Acum ma pot chiar masa. Laponico draga te pupez sper ca te simti mai bine Zoazo' ne perduram si noi in neshte descutii nimik grav ,ce m-asi infinge intr-un pepene dela ,ba chiar si niste ananas asi manca La pepenele ala baleam si eu acum. Acum imi e Slava Domnului, bine. Cred ca nu voi mai rezista mult si va trebui sa merg la medic. Orice as face eu de crizele astea nenorocite nu scap. Si eu te pup si ai grija de tine! Stella, multa fericire si veselie ii doresc lui Vali! Sa fie bucuroasa si plina de viata, optimista si norocasa! Deja 19 ani`? Wow! Report
May 17, 201115 yr comment_89337 Hello, iaca dau si eu de baut ca azi e ziua tauroaicei mele . Sa-ti traiasca copila si sa fie sanatoasa. sa aiba multe bucurii in viata si oameni buni in jurul ei. merci de tratatie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
May 17, 201115 yr comment_89340 Stela, in primul rand sa-ti traiasca domsoara, sa aibe parte numai de impliniri si bucurii in viata. Pufai ce mai trece timpul, ma uit ca si noi avem in "ograda" una bucata domsoara de 19 ani care anul asta e in focuri cu bacul,parca mai ieri era bobocel de cls I. Eu am fost la ortoped si am primit talpile speciale, trebuie sa le port de proba o saptamana, apoi va trebui sa le port mereu. O sa mai comand vreo doua perechi pe care sa mi le ajusteze si la papuci de casa si la pantofii cu toc, care au calapodul mai mic, mai delicat. DUpa cateva saptamani de purtat se modifica felul in care calci si astfel dispar si durerile. Mergi la ortoped. Mie mi-au facut o analiza cu senzori, pe computer si asa am putut vedea care puncte din talpa sprijina de fapt intreaga greutate a corpului. Din cauza felului defectuos de a pasi eu am avut dureri oribile in talpa, si la ousoare de nu mai stiam ce sa fac, nu puteam atinge nici macatr da cu dusul. SI asta numai si numai din cauza de distributie inegala a greutatii pe talpi. Este fantastic cum in cateva zile mi s-au dezumflat ousoarele. Am avut o perioada cand am trait numai cu diclofenac si voltaren si nu disparea durerea. Acum ma pot chiar masa. Lapo,de unde ai luat talpicii?am si eu reteta(dar dr nu i-a zis cand mi-a dat si nici eu n-am intrebat ca nu stiam cu ce se papa),m-am dus la farmacie,dar au zis ca la Reforhaus, cand m-am dus la o alta farmacie intr-un oras mai mare mi-au spus ca la o tehnica ortopedica ca tb sa masoare. Report