Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Neatzaaa! Deci am fost pe aproape, Adi? :rolleyes:. Ieri ne-au venit fluturașii pe luna de șomaj. Mi-a venit plânsul, buba e ca deși am început munca tot stăm degeaba din lipsa comenzilor iar asta e rău de tot. La voi cum este la muncă? Mai bine ca la mine?Să mai bem o cafea și să nu mă gândesc la ce vremuri vor veni!

Da, Mino ^_^ ! Am facut malingi ^_^ .

Imi pare rau ca treburile nu merg prea bine la voi, dureaza pana ne revenim cu totii....

Noi avem de lucru pana peste cap, nu neaparat din cauza activitatii (lucrez la o companie de transport), mai mult pentru ca ni s-au redus orele si au pus in somaj temporar pe unii, pe langa asta ne-am unit cu o alta companie tocmai acum in criza. Trebuia sa se intample prin iulie, din cate am inteles, dar au devansat cu cateva luni si de atunci suntem ca la nebuni. Mai merg azi la birou, dupa aia iar lucrez de acasa ca se intoarce si sotul la serviciu, a fost si el in somaj vreo luna.

Ideea e ca merge treaba nasol din august anul trecut, dar fiind orașul mic si eu avand o vârsta care-i face pe patronii locali sa strâmbe din nas si sa zică multe, nu ma trage inima sa caut altundeva, așa că rezist pe baricadă pana când își va da fabrica duhul, pentru ca azi a venit șefa pe la noi sa ne anunțe că si-a depus dosarul de pensionare si doar atat a zis ca viitorul este sumbru...tare!

Ideea e ca merge treaba nasol din august anul trecut, dar fiind orașul mic si eu avand o vârsta care-i face pe patronii locali sa strâmbe din nas si sa zică multe, nu ma trage inima sa caut altundeva, așa că rezist pe baricadă pana când își va da fabrica duhul, pentru ca azi a venit șefa pe la noi sa ne anunțe că si-a depus dosarul de pensionare si doar atat a zis ca viitorul este sumbru...tare!

Asa e - si eu sunt la o varsta mai aproape de pensionare decat de debut (50+), iar asta ma face sa am asa o nesiguranta ca as gasi un loc de munca in caz de doamne feri', chiar daca locuiesc intr-un oras mai mare. Mai ales cu atatea automatizari s-a redus mult din departamentul in care lucrez, cred ca intr-un viitor nu prea indepartat vor fi maximum 2-3 din departamentul care candva avea mai mult de 10 oameni :rolleyes: .

Aseară ascultam o emisiune care dezbătea iminenta criză economică care dacă încă nu e venită, în maxim 1-2 ani va fi cam peste tot si ca va fi cea mai mare din ultima 150 de ani. M-a cam luat frica de ce spuneau acei profesori si specialiști in economie. E adevarat ca poate vor fi unele afaceri care se vor reprofila, dar nu stiu, deocamdată sunt cu frica in sân.

Edited by mino

Imi place cum incepe ziua! ce fain setul ala Clau, cu loc special pentru snacks! Ma mai uit o data la macii pusi de Mino, si-s gata sa dau piept cu ziua de azi :rolleyes: !

Azi si maine lucrez de acasa. Am observat ca in aceste luni lucrand de acasa am inceput sa dorm mai bine, de o saptamana si jumatate de cand m=am intors iarasi ma trezesc cu noaptea-n cap, nu ma odihnesc cum trebuie, desi stresul e acelasi. Ba chiar mi-a placut mai mult sa lucrez "in deplasare" decat de acasa, a fost mult mai confortabil, in plus liniste ca majoritatea lucreaza de acasa, deci fara motiv ca nu m-am putut concentra.

Imi place cum incepe ziua! ce fain setul ala Clau, cu loc special pentru snacks! Ma mai uit o data la macii pusi de Mino, si-s gata sa dau piept cu ziua de azi :rolleyes: !

Azi si maine lucrez de acasa. Am observat ca in aceste luni lucrand de acasa am inceput sa dorm mai bine, de o saptamana si jumatate de cand m=am intors iarasi ma trezesc cu noaptea-n cap, nu ma odihnesc cum trebuie, desi stresul e acelasi. Ba chiar mi-a placut mai mult sa lucrez "in deplasare" decat de acasa, a fost mult mai confortabil, in plus liniste ca majoritatea lucreaza de acasa, deci fara motiv ca nu m-am putut concentra.

Exact asa si la mine! Eu merg cam de 3- 4 ori pe saptamana cateva ore si ma trezesc odata cu cucurigii si dorm cate maxim si incarcat 6 ore pe noapte, cu treziri si la 12 si la 3 si la 4 ^_^

Astazi e ultima zi de serviciu de la serviciu pe saptamana asta. Sper ca maine dorm si eu mai bine. Tot astazi am primit prima proba de COVID in scop de cercetare. Tare curioasa sunt ce experiment fac colegii mei.

Sa ne zici si noua cum e cu covidu', daca nu-i secret...

Azi am lucrat de la 6 ca asa s-a putut, sa ma lase sotul la serviciul meu in drum spre serviciul lui, asa ca am plecat la 2. Nu cred ca mai fac chestia asta, a fost fain ca am ajuns devreme acasa dar prea devreme sa incep. In plus, cred ca incetul cu incetul revenim la normal, a venit si colega din somaj, asa ca suntem in formatie aproape completa. Inca ne recomanda ca aceia care normal folosesc autobuzul sa lucreze de acasa.

Pentru ca sotul lucreaza 12 ore am venit acasa pe jos, nu-mi venea sa iau autobuzele, chiar daca la ora aia erau aproape goale. A fost o vreme superba, soare dar cam racoare, excelenta vreme pentru plimbare. Daca nu ma opresc nicaieri fac cam 50 de minute, dar n-a putut "gospodina" sa nu se opreasca sa faca aprovizionarea. Am zis ca iau numai niste maruntisuri, m-am trezit cu 6 plase plus rucsacul, noroc ca magazinele sunt la mai putin de 10 minute de casa. Acum imi fac planuri, ce sa crosetez in bucatarie in weekend.

Buna dimineata

Cafeaua a fost bauta devreme.post-114-0-04690500-1592037427_thumb.jpg

Azi e soare sifrumos, numai bun de o plimbare matinala ?

Hazel, te invidiez pentru aerul si marea de acolo love7.gif

Voi ati baut cafeaua devreme, eu tarziu...

Am primit ieri trandafiri de gradina, i-am pus in vaza in bucatarie si daca las usile deschise, le simt parfumul din birou. O nebunie! wub.gif

103977459_594667384510037_9071781404637733823_n.jpg

Buna! la mine iar e azi zi de infrumusetare'' :) ,m-am vopsit din nou,de data asta a prins vopseaua :)

O zi faina tuturor! :lol: :-*

Haaaaa?!!! Geany, tu te vopsesti??!??!?! Nu stiu de ce aveam senzatia ca nu...sau, era Stella? Nu mai stiu...

Pai si , nu arati si tu cum ti-a iesit?

Eu am fost azi pe coclauri. Incerc sa ii conving pe oameni de un grill-party . Vedem ce iese 105.gif

Ooo doamne dar eu am la par alb,ca daca nu m-asi vopsi asi arata ca o baba :) va aratam in trecut si ce nuanta de vopsea luam si apoi rezultatul,stiu ca luasem una culoarea vinetei (negru violet) acum nu mai stiu ce era burgundi cred :lol:

post-405-0-00203100-1592154840_thumb.jpg

Sar-na'! :) ...incurcai borcanele ,nu asta-i burgundi(aia era cea care nu mi-a prins cred),asta e garnier color sensation,5,62,intense precios garnet..mna' ia-ti-o p'-asta ! noroc ca nu am dus gunoiul si am citit pe cutie ca nu-mi aminteam nici intr-o mie de ani :-* :lol:

Chiar ma gandeam zilele astea la voi, ca si pe la noi se pregatesc copiii de evaluare.

Felicitari!!! 41.gif41.gif41.gif Sa aveti o vancata frumoasa 6.gif

Salutari tuturor.

Va servesc cu un "cold brew" pentru ca a venit vara, desi acum ploua si e urat.

post-84-0-87348700-1592215536_thumb.jpg

Gata, am avut si examen on-line! :) :-* :-* :)

Din septembrie, daca Covidelul ne lasa, Manu merge la liceu! :lol: :)

Felicitari!!! icon_cheers.gif Vacanta placuta si succes la liceu! floare.gif

Ce cuminți și tăcute sunteți! Asta înseamnă că aveți de muncă si asta e bine! Eu daca tot nu prea am de muncă, mă bucur de alte evenimente...Iaca!

post-343-0-23169700-1592389522_thumb.jpeg

Ce dragut e cutz'! :)

Eu nu am treaba deloc,mai am pastai de ieri asa ca nu gatesc,si gogosi mai sunt,asi fi facut o salata de vinete ca mi-e pofta dar sunt atatea in frigider de terminat ca mai astept,domnul Geany iar e plecat cu treburi,si e negru inspre nord si tuna,sper sa nu-l prinda vreo furtuna pe drum :105:

O zi faina tuturor! :)