June 17, 20206 yr comment_262683 Multumim tuturor!?♥️♥️ Ce specialitate are liceul? Sau la voi nu e ca la noi? Ce dragut e cutz'! Asta e unul dintre evenimente, iar cutz' e Masha! Report
June 17, 20206 yr comment_262687 E o frumusete! sa-i traiasca! Ce ochisori are, mi-a topit sufletu' Report
June 17, 20206 yr comment_262688 Gata, am avut si examen on-line! :105: Din septembrie, daca Covidelul ne lasa, Manu merge la liceu! :) Felicitari! O vara frumoasa! Ce cuminți și tăcute sunteți! Asta înseamnă că aveți de muncă si asta e bine! Eu daca tot nu prea am de muncă, mă bucur de alte evenimente...Iaca! Frumos exemplar mino! Tare dragut este, sa va traiasca! Eu la munca de la 6 la cat o fi astazi. E musai sa termin ceva si nu plec pana nu sunt gata. Maine revin dar dupa ora 9am ar trebui sa ma auto-izolez intr-o alta incapere pentru ca vine inca o colega care initial nu era programata.Tare nu imi place mie chestia asta, dar nah, asta este! Report
June 17, 20206 yr comment_262689 Multumim tuturor!?♥️♥️ Ce specialitate are liceul? Sau la voi nu e ca la noi? Ce dragut e cutz'! Asta e unul dintre evenimente, iar cutz' e Masha! Mino cutzu e scump foc. Inelul din poza o fi alt eveniment cumva? Report
June 17, 20206 yr comment_262692 Asta e unul dintre evenimente, iar cutz' e Masha! Mino cutzu e scump foc. Inelul din poza o fi alt eveniment cumva? Daaaa, , Roxana a primit pe langa Masha si inelul de pe mana si a zis da! Fericire mare! Deocamdata ne bucuram dar abia astept sa imi caut rochie de soacra mare Report
June 17, 20206 yr comment_262693 Asta e unul dintre evenimente, iar cutz' e Masha! Mino cutzu e scump foc. Inelul din poza o fi alt eveniment cumva? Daaaa, , Roxana a primit pe langa Masha si inelul de pe mana si a zis da! Fericire mare! Deocamdata ne bucuram dar abia astept sa imi caut rochie de soacra mare Felicitari Mino, casa de piatra la copii si sa va aduca numai bucurii. O sa fii o soacra superba! Report
June 17, 20206 yr comment_262694 Felicitari mino! Asa da, veste buna! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie fericiti copii si parintii! Casa de piatra!! Report
June 17, 20206 yr comment_262695 Felicitari Mino'! casa de piatra copiilor,mult noroc si fericire in viata! Report
June 17, 20206 yr comment_262698 Gata, am avut si examen on-line: Din septembrie, daca Covidelul ne lasa, Manu merge la liceu! :) Felicitari, Lily! Succes mai departe! Asta e unul dintre evenimente, iar cutz' e Masha! Mino cutzu e scump foc. Inelul din poza o fi alt eveniment cumva? Daaaa, , Roxana a primit pe langa Masha si inelul de pe mana si a zis da! Fericire mare! Deocamdata ne bucuram dar abia astept sa imi caut rochie de soacra mare Sa fie intr-un ceas bun! Si sa ne arati si noua rochia! dar daca o cumperi acuma pana la eveniment faci 2 din ea ... Report
June 18, 20206 yr comment_262699 Sa fie intr-un ceas bun, Mino! Felicitari!Hazel, ce spirit de observatie ai! Pentru mine sa primesti un catel e cel mai mare eveniment Nici nu m-am mai gandit la alta optiune si nici inelul nu l-am vazut Edited June 18, 20206 yr by alpha Report
June 18, 20206 yr comment_262700 Mulțumesc tuturor pentru urări! Inca nu este stabilit evenimentul, dar cu siguranță o sa laud cu rochia pe aici . Până atunci vă servesc cu ceva bun, virtual! Report
June 18, 20206 yr comment_262701 Roxana a primit pe langa Masha si inelul de pe manafoarte originala cerere sa le mearga totul perfect! Report
June 18, 20206 yr comment_262703 Mino, casa de piatra, fericire si numai bine tinerilor. Si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de ei si pentru ei! Report
June 18, 20206 yr comment_262707 Mulțumesc tuturor pentru urări! Sper sa se înțeleagă bine toata viața lor! Si chiar daca vor apărea obstacole, sa fie înțelepți, sa discute cu calm și sa găsească rezolvări! Report
June 18, 20206 yr comment_262709 Nuntaaaaaa, yeeeeeees! Muuuuult noroc si fericire si intelgere maxima! Abia astept sa te vad soacra mare! You're gonna rock! Report
June 19, 20206 yr comment_262716 Ce cuminți și tăcute sunteți! Asta înseamnă că aveți de muncă si asta e bine! Eu daca tot nu prea am de muncă, mă bucur de alte evenimente...Iaca! Felicitari Minooooo, sa fie intr-un ceas bun! Report
June 19, 20206 yr comment_262717 Ce specialitate are liceul? Sau la voi nu e ca la noi? In general sunt impartine in real, uman si lingvistic.Si mai sunt si institute tehnice si profesionale.Manu a ales lingvistic. Report
June 20, 20206 yr comment_262724 Neatza! Sa bem o cafea, sa admiram o floare, poate vin vremuri mai bune! M-am cam saturat de ploi din astea nebune, a doua oară în doua săptămânio ploaie de 15 minute a umplut curtea de apa! Report
June 20, 20206 yr comment_262726 Buna dimineataaa! Superbissimi trandafirii aia!!! Am primit si eu de la cineva din gradina si miros absolut diviiin! Aoleu ce aparaie...sper sa se infiltreze repede in pamant...Am nevoie maxima de cafea, m-am trezit la 4. Vroiam sa va intreb ceva: Se merita sau nu sa cumperi masina de inghetata?Aveti? Cat de des o folositi? Intreb pentru ca am gasit la reduceri si parca as lua-o. Report
June 20, 20206 yr comment_262727 Lapona,eu am masina de inghetata dar e mica. Face cam jumatate la kg de inghetata. Daca la asa ceva te referi, eu am luat-o cu 20$ si merita.caut si poze....revin Report