October 10, 201114 yr comment_106096 Aha, deci nu e numai in aerul din Toronto si inca mai persista aerul asta Report
October 10, 201114 yr comment_106097 Aha, deci nu e numai in aerul din Toronto si inca mai persista aerul asta Si la noi, si la noi....e si pacat, o frumusete de zi cu peste 25C... Report
October 10, 201114 yr comment_106098 Ia' sa vaz' io' cene ar mai spune ca gatesc numa colesterol la tigaie oricum nu va invatati cu ideea Maii!!! imi facu Zoaza o pofta de salata de rosii cu ultimile rosii crete si dulci de gradina,ca numa la ea imi statea creasta ... Aia de se vede e bruscheta de paine frecat cu usturoi si cu cascaval afumat topicios pe ea... Cine vrea sa vie la mine sa-i dau salata Report
October 10, 201114 yr comment_106099 Noroc ca a pus Zoazorel reteta de salata de rosii, ca asa nu stiai sa o faci ,nu? Sunteti de belea...m-am amuzat tare cu retetele pt concurs de dincolo.. Ieri la ora 22 mancam focaccia(la cererea sotului sa mai fac iarasi) si radeam la retetele pt concurs, radeam de una singura, asa da!! Si cu focaccia mancata la ora aia tarzie am pus kg la loc, adio siluieta!! Ai rezolvat problema, Geany?Ralu, astept poze de la petrecere. Inca o data la multi ani pt fetita!! Report
October 10, 201114 yr comment_106100 Buna dimineata . Eu sunt pe aici , cu butoiul de cafea dupa mine . Mi-am luat sambata merisoare ( cranberries ) si cred ca fac o placinta si o parte buna din ele le pun in congelator . Numai sa-mi vina cheful . Am vazut ca intre timp ti-a venit cheful si a iesit o frumoasa placinta!!! Oare de la butoiul de cafea? Am pus ochii pe multe retete de la tine dar astept sa ma mai usurez de kg si apoi desfrau total Report
October 10, 201114 yr comment_106101 'Neata, lume!Poftiti la ceai! Multumesc de ceai ii simt si aroma la cat de bine arata virtual Report
October 10, 201114 yr comment_106102 Noroc ca a pus Zoazorel reteta de salata de rosii, ca asa nu stiai sa o faci ,nu? Sunteti de belea...m-am amuzat tare cu retetele pt concurs de dincolo.. Ieri la ora 22 mancam focaccia(la cererea sotului sa mai fac iarasi) si radeam la retetele pt concurs, radeam de una singura, asa da!! Si cu focaccia mancata la ora aia tarzie am pus kg la loc, adio siluieta!! Ai rezolvat problema, Geany?Ralu, astept poze de la petrecere. Inca o data la multi ani pt fetita!!Ha ha ha! Da acuma,mi-a scris fata a facut o frumusete de aripioare crocantoase la copii! Hi hi hi! Si eu ma amuz teribil,cred ca se ia (contagios) ca azi am gatit de m-am rupt in paishpe Report
October 10, 201114 yr comment_106103 Eu mai spre seara am sa fac un bors de pui ca si la mine este o lene mare...Cred ca imi trebuie butoiul de cafea a lui Izuk Report
October 10, 201114 yr comment_106104 Geany , ce bine arata rosioarele alea.La noi nu se mai gasesc, asta cand le gasesc. Eu sunt rupta de oboseala,imi pica ochii in gura, nu-mi mai simt picioarele, abia astept sa ma intind in pat. Il astept pe al meu sa vina, i-am pregatit ciorba de fasole si saratele, eu am balotat cateva cu niste lapte batut si nu-mi mai trebuie nimic. Edit ca am uitat sa-i spun lui Ralesu La multi ani pt pitica Report
October 10, 201114 yr comment_106105 Geany , ce bine arata rosioarele alea.La noi nu se mai gasesc, asta cand le gasesc. Eu sunt rupta de oboseala,imi pica ochii in gura, nu-mi mai simt picioarele, abia astept sa ma intind in pat. Il astept pe al meu sa vina, i-am pregatit ciorba de fasole si saratele, eu am balotat cateva cu niste lapte batut si nu-mi mai trebuie nimic.Da cred ca sunt ultimile,a luat mama de o batranica din piatza ca ea le urmareste Tocmai mi-a trimis mama prin baiatul cel mare niste must,pozez si va aduc (virtual,normal ) Report
October 10, 201114 yr comment_106107 .... ca si la mine este o lene mare...Aha, concluzia e ca bate un vant de lene in Nord America Report
October 10, 201114 yr comment_106111 .... ca si la mine este o lene mare...Aha, concluzia e ca bate un vant de lene in Nord America si cand s-a domoli ,atunci sa vezi!! Report
October 10, 201114 yr comment_106114 Must!!! Hai noroc fetelor Vreau si eu!!!Cu mare drag,draga Oana! Report
October 10, 201114 yr comment_106120 Raluca, LMA fetitei tale, si ciocnesc cu un pahar de must de la Gianina in cinstea voastra.Azi aiciabatut tare vantul, si efriguletz ( relativ, vreo 15 grade, dar cu vantul nebun parea mai frig)asa ca m-am dus la esteticiana, mi-am facut pedichiura si curatat fatza, alea alea...a fost tare bine, mai ales ca in final face si un mic masaj ....as fistat acolo inca vreo 3 h Report
October 10, 201114 yr comment_106122 Bravo Stelina! Eu m-am ''mesterit'' singura azi baie calda,facut copitele'',epilat destia Report
October 11, 201114 yr comment_106129 neata gagixeu sant obosita non stop, imi trebuie vreo injectie ceva sa-mi mai dea energie. sant doar eu cu Sara acasa, ieri am venit de la socri so noi 2. soata in japan, Ada la bunici...liniste si pace la mine. mai am de spalat cate ceva ca e vreme super(au mai anuntat furtuna dar doar a picurat nitel aseara si azi cred ca la fel), 24 de grade. vreau sa spal geamurile (usile glisante de fapt ca arata ca la casa parasita)...cum le curat cum isi lipesc fetele fetzele de ele ....asta e. La Multi Ani Aura! si noi tot acolo am avut anul trecut si anul asta cred ca tot la indoor play area le duc, se joaca mult mai mult si e convenabil. Sara inca nu are prietenii ei, prietenii de familie nu or sa vina la cateva zile distanta pt amandoua asa ca le unesc cheful(e ultimul an de fapt, ca Sara o sa mearga la gradi si o sa vrea sa invite special ). Aura e mai maricica decat Ada, a mea face in decembrie 6 azi cred ca fac o minestrone si niste vinete cu maioneza. si o plimbare pe plaja inainte de pranz si relax. diseara ziceau la stiri ca se aunta furtuna si piatra...hmmm.....nu suna bine. o zi buna tuturor Report
October 11, 201114 yr comment_106132 daca-ai fi pus poza pe undeva fara sa spui cine e n-as fi recunoscut-o neam s-a schimbat, i-a crescut parul...tu arati bine Report
October 11, 201114 yr comment_106133 'Neata!Am facut ochisori in creierii noptii (de fapt, nici n-am prea dormit) asa ca acu' am pregatit niste ceai: Dar va dau si voua, ca avem destul. Luati si-o prajitura: Care doreste, ia si-o cafeluta: Avem destula, pentru toti! O zi buna si spor la munci! Sau, distractie placuta, depinde de caz! Report
October 11, 201114 yr comment_106137 Merci de tratatie Foxule...buuuuuuuuun totul...dar parca dimineata, cafeaua trece mai bine...ceaiul ai incolo asa.Raluca, superba fatuca ta ,ce fericitae cu toti pretenarii in jur, si tu arati minunat.Mirela iti trimiteu oleac de energie, ca am din plin mai ales acum ca m-am hodinit, si vacantit cateva zile.o zi faina la tot hanul Report
October 11, 201114 yr comment_106139 Merci de tratatie Foxule...buuuuuuuuun totul...dar parca dimineata, cafeaua trece mai bine...ceaiul ai incolo asa.o zi fanala tot hanulStella, special pentru tine: Report
October 11, 201114 yr comment_106143 Buna dimineata! Tenk's '' Fox ! Ce festin! Si eu tot cafeluta vreau! Edit:Ma uitam ce servicii frumoase de ceai! Prima cescuta de sus pare a fi cu toporasi,e superba Scuze! Mie imi plac tare mult.... Report
October 11, 201114 yr comment_106147 Buna dimineata! Tenk's '' Fox ! Ce festin! Si eu tot cafeluta vreau! Edit:Ma uitam ce servicii frumoase de ceai! Prima cescuta de sus pare a fi cu toporasi,e superba Scuze! Mie imi plac tare mult....Jos labutele! Aia e a mea! As vrea io un servici de asta (de ceai, nu de munca!). Da' vorba aia: vraghia malai visaza! Report