Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

ce de-ati mai scris!!!!!lipseste omu' nitel si trebuie sa citeasca romane cand se intoarce :hungry:

si eu tot la cuptor le fac, nici nu le stiu gustul ai mei prajite. snitele nu am facut la cuptor decat bucatii(feliute) subtiri de pui dat prin maglavais ca snitelele si bagat la cuptor. alea da le fac ca se fac usor si repede, snitele mari nu am incercat.

si cartofii 'prajiti" tot la cuptor ii fac. dietetici :floare: desi fetele stiu diferenta nu le mai deranjeaza de acuma. inainte faceau gura ca nu au gust cum stiu ele, adica inecati in ulei.

eu m-am trezit la 5.30 ca am auzit un zgomot (se construieste langa mine oarecum si au trantit nenii aia ceva. desi e ilegal aici sa faci zgomot pana la 7 dimineata au gresit si ei). tocmai bine ca m-am trezit ca picea mea nu avea patura pe ea deloc :D...o avea ma'sa pe toata si fata era chircita. cum am invelit-o cum s-a intins si doarme de bubuie :drool:

aseara ii zicea lui: e bine sa dorm toata noaptea la tine in pat daddy :D

apropo, stiti cum am bagat iepurii in cusca aseara? (o sa ma urasca mai rau de-acuma): cu apa, cu furtunul :D :D le-am stropit si au fugit in cusca de numa! cum de nu m-am gandit?? dupa ce am alergat dupa ele de obosisem. Sara radea dar nu ma ajuta deloc. si pe urma am vazut furtunul si mi s-a aprins beculetul. urat se mai uita la mine amanoua din cusca :D

Ioana, la mine de-astea de-ti plac tie gasesti pe marginea drumului. sant putini care prefera stilul si aici cand nu-ti mai trebuie ceva scoti la 'poarta' si cine are nevoie se serveste.

asa am avut eu in casa cealalta si le-am urat cu pasiune :floare:...dulapurile si casa. distressed furniture se numeste aici si e si tehnica sa poti sa faci singura, adica iei dulapurile noi si le faci tu asa, sa arate ca si cand ar fi vechi :hungry:

daca l-as lasa pe al meu ar pune cate un dulap in fiecare coltisor ramas liber. sa aibe unde sa arunce toate porcariile. eu sant mai pe genul minimalist si aerisit, sa nu se stranga praful si sa pot muta dupa cum imi vine :D

dispera al meu ca eu mut si prin bucatarie, etc si se plange ca el nu stie de la spataman la saptamana pe unde le-am mutat :drool:

apropo, stiti cum am bagat iepurii in cusca aseara? (o sa ma urasca mai rau de-acuma): cu apa, cu furtunul :hungry: :drool: le-am stropit si au fugit in cusca de numa! cum de nu m-am gandit?? dupa ce am alergat dupa ele de obosisem. Sara radea dar nu ma ajuta deloc. si pe urma am vazut furtunul si mi s-a aprins beculetul. urat se mai uita la mine amanoua din cusca :D

tu de ce iepuri vorbesti? :floare:

Ralu, ai o frumusete de fetita!! Nu stiu care esti din poze...

Nu-mi apare in poze decat burta :hungry:

...deci Geany nu rade prea tare ca s-ar putea sa rada altii la urma :floare:

Draga Uma iti multumesc pt. grija ce mi-o porti,las' sa rada altii la urma ,oricum m-asi simti mai bine decat sa rad eu de altii :hungry:

apropo, stiti cum am bagat iepurii in cusca aseara? (o sa ma urasca mai rau de-acuma): cu apa, cu furtunul :D :D le-am stropit si au fugit in cusca de numa! cum de nu m-am gandit?? dupa ce am alergat dupa ele de obosisem. Sara radea dar nu ma ajuta deloc. si pe urma am vazut furtunul si mi s-a aprins beculetul. urat se mai uita la mine amanoua din cusca :D

tu de ce iepuri vorbesti? :huh:

am 2 iepurice care imi cam dau dureri de cap. :D sper ca nu te-ai gandit la fete nu? :D :D

le-a dat drumul din cusca Sara si eu nu le las decat daca e altcineva sa ma ajute sa le bag la loc, sant tare hoate si mi-e greu.

Buna dimineata la tot hanul! :huh:

Va salut din mers ca tre' sa fug in oras cu sotul,la noi e o ploicica marunta dar e cald totusi !

Dani' iar m-am lasat antrenata in discutii cu tine ,si doar am zis ca o sa-ti raspund deacuma pe privat,nu stiu cand o sa ma invat minte :D

Buna dimineata .

Geany , fata , eu spun ca fiecare face ce-i place si cum ii place . Si din ceva tot trebuie sa murim :D Acu' mi-o iau si eu , stiu :huh:

Neatza la tot hanul...geanino, e din cauza ca ne esti draga tuturor, nu ca sa te dojenim si sa te 'nervam.

aici e un soare estival, asa ca profitez de ultimele raze calde .

va doresc o zi faina la toti.Mirela, m-ai facut sa rad cu iepurii tai care te privesc urat:)

Ralu, nu se vede doar burta ( care arata f. bine, e o poza unde te vezi integral, si arati wow.

Buna dimineata la han si locuitorii lui :huh:

M-am trezit cu o durere de cap, cred ca de la vreme ca e tare mohorat si am zis sa zabovesc putintel pe aici.

Angel, sincer nici mie nu-mi place casa incarcata, intotdeuna mi-am dorit sa am cat mai putina mobila, ma enerva mobila masiva a mamei(desi recunosc ca dupa 30 de ani inca rezista), cu sora ce mare purtam discutii in "contradictoriu" ca mie imi placea cea moderna, ei ii placea si cea mai veche.

Bine nu zic ca-mi place aia veche, dulapul ala gen super uzat e mai unic, dar imi place mobila din lemn masiv.Cand ne-am mutat acum am avut ceva treaba prin magazinul de mobila si mi-au ramas ochii si sufletul la o mobila de sufragerie din lemn masiv.Nici nu poti compar lucratura din pal cu lemnul de buna calitate.

Oricum am spus ca atunci cand castig la lotto :D (vise taica) imi schimb toata mobila din casa si-mi iau din lemn masiv.

Cu vremea asta asa de "superba" n-am nici un chef de nimic si pe langa faptul ca inca mai am de aranjat in casa am vreo 3 saci de calcat.N-am mai calcat dinainte sa ma mut ca am zis ca n-are rost ca apoi in cutii tot se mai sifoneaza, n-am calcat nici aici ca n-am avut timp, doar hainele sotului de munca si atat si acum ma astetapta Himalaya de calcat :D

O zi frumoasa va doresc

Eu tot cu maseaua, nu m-a lasat nici in noaptea asta sa dorm. Am ajuns totusi la antibiotic, am facut infectie sub o lucrare care pana la urma trebuie scoasa. Scoasa, ca scoasa, dar de unde bani sa-mi fac alta lucrare, This is the question?!?! :huh:

Nici de cafea nu mi-a ars astazi, doar ceai cu lamaie.

post-88-13184181441982_thumb.jpg

...deci Geany nu rade prea tare ca s-ar putea sa rada altii la urma :huh:

Draga Uma iti multumesc pt. grija ce mi-o porti,las' sa rada altii la urma ,oricum m-asi simti mai bine decat sa rad eu de altii :D

Geany dragule, eu de grija nu-ti port, dar prea te apucase rasul cand cineva a venit cu o idee buna (pentru unii) E dreptul tau constitutional sa mananci ce vrei, dar scuza-ma, sarcasmul eu il inghit in cantitati foarte mici..

Nu vreau sa te superi si nu-l lua ca atac la persoana, re-citeste-ti mesajul si o sa vezi ca se poate interpreta ca "si ce prostii vorbiti voi acolo si bunica ar muri de ras".

In rest, un pupic :D

...deci Geany nu rade prea tare ca s-ar putea sa rada altii la urma :huh:

Draga Uma iti multumesc pt. grija ce mi-o porti,las' sa rada altii la urma ,oricum m-asi simti mai bine decat sa rad eu de altii :D

Geany dragule, eu de grija nu-ti port, dar prea te apucase rasul cand cineva a venit cu o idee buna (pentru unii) E dreptul tau constitutional sa mananci ce vrei, dar scuza-ma, sarcasmul eu il inghit in cantitati foarte mici..

Nu vreau sa te superi si nu-l lua ca atac la persoana, re-citeste-ti mesajul si o sa vezi ca se poate interpreta ca "si ce prostii vorbiti voi acolo si bunica ar muri de ras".

In rest, un pupic :D

Uma eu zic sa o lasi asa cum ai dat-o! :D

Geany da sa pup si zi repede ce (ne) mai pregatesti azi bun bun de mancare, mi-e dor sa salivez :huh:

Am pregatit si mai pregatesc dar nu vreau sa oripilez pe nimeni ...Iti trimit p.m . :D

Cred ca o sa iau o pauza ,mica de postat ... :D

Geanino, pai nu zisesiieri ca faci piftelutzele cu sos , piure si muraturi??

Un tzuc mare de la moa....

Geanino, pai nu zisesiieri ca faci piftelutzele cu sos , piure si muraturi??

Un tzuc mare de la moa....

Mda te-ai prins,si eu te pup Steluto!

Mai eu zic ca le luati prea personal unele postari.Fiecare are dreptul sa spuna ce gandeste si restul sa priveasca/sa perceapa dupa gustul fiecaruia.

No vb ceea e democratie spunem ce gandim.Fiecare are dreptul sa faca ce-i place si sa moara din ce-i place:))Asta nu insamna ca parerea altora tb sa rezulte cu "imi iau jucariile si am plecat".

Nu-i iau apararea Umei, a lui Geany sau a altei fete,dar zic si eu ca aici putem spune ce gandim,chiar daca nu ne place la toti ce spun altii.

Eu de ex ar tb sa ma supar ca desi nu postez des, cand o fac aproape sunt ignorata?Nu nene, ca nu e tarlaua lu´mama sau tata, fiecare are dreptu sa faca/zica ce vrea muschiu lui, bine fara a aduce jigniri altora.

Hai ca dau o cafeluta

post-479-13184214822277_thumb.jpg

hahaha Ioana, suferim de aceeasi boala :floare: si mie mi se pare ca sunt ignorata

stiu ca nu e adevarat si ca de multe ori nici eu nu raspund pt ca sunt ocupata apoi trece timpul, trec zilele si uit, asa si restul

iau eu cana portocalie, f frumos ornata, mersi!

Haideti mai fetelor , sa nu ne suparam , ca prea e frumos aici si e pacat. Urasc atmosfera tensionata si tare imi pare rau cand se ajunge la asa ceva . Eu am fugit de prin multe locuri unde nu mi-a placut atmosfera , aici am gasit prietene , vorbe bune , veselie , e pacat sa se strice .

Eu iau o cafea de la Ioana :lol: , ca azi m-am saturat de treaba si am si o stare , anumita stare :floare: si nu prea ma simt bine . Asa ca , restul zilei , relax total ca altfel e bai mare .

Gogosi integrali :floare:

dovada

post-1297-13183647096638_thumb.jpg

si cele la cuptor

post-1297-13183647209935_thumb.jpg

M-ai dat pe spate cu gogosile tale! Imi plac! pana la urma cum le-ai mancat, asa, simple?

am 2 iepurice care imi cam dau dureri de cap. :lol: sper ca nu te-ai gandit la fete nu? :-* :D

le-a dat drumul din cusca Sara si eu nu le las decat daca e altcineva sa ma ajute sa le bag la loc, sant tare hoate si mi-e greu.

mai, sa stii ca mi-a trecut prin minte... dar nu intelegeam faza cu uitatul urat din cusca :floare: :hug:

Am citit si eu din urma si am inteles treaba pana la urma !

Am si eu un Rica iepurica in curte! E salbatic, adica nu l-am cumparat, dar si-a facut culcus sub cabanonul nostru si acolo sta de 3 ani. Cred si eu, are mancarica buna, ca barbate-miu pune zarzavaturi in curte. Are si zmeura, ce-i mai trebuie sa plece?

Aura cum se scoala se duce la geam sa-l vada, ca de obicei dimineata iese la rontzait de iarba Rica Iepurica.

Uma eu zic sa o lasi asa cum ai dat-o! :lol:

Eu nu iau pe nimeni dupa copac - insa in lumea virtuala exista riscul de a intelege gresit (altfel nu ma oboseam sa explic )

Dupa cum ziceam, fiecare cu ale lui :floare:

am 2 iepurice care imi cam dau dureri de cap. :-* sper ca nu te-ai gandit la fete nu? :D :D

mai, sa stii ca mi-a trecut prin minte... dar nu intelegeam faza cu uitatul urat din cusca :floare: :hug:

Am citit si eu din urma si am inteles treaba pana la urma !

Am si eu un Rica iepurica in curte! E salbatic, adica nu l-am cumparat, dar si-a facut culcus sub cabanonul nostru si acolo sta de 3 ani. Cred si eu, are mancarica buna, ca barbate-miu pune zarzavaturi in curte. Are si zmeura, ce-i mai trebuie sa plece?

Aura cum se scoala se duce la geam sa-l vada, ca de obicei dimineata iese la rontzait de iarba Rica Iepurica.

Si amicii mei au unul care vine in gradina! Sunt adorabili :lol: