October 11, 201114 yr comment_106148 Neata', un ceai cald cu lamaie as bea si eu, nu am dormit toata noaptea din cauza unei masele. Rau mai este!O zi buna la toate fetele si fara dureri! Report
October 11, 201114 yr comment_106150 Neata', un ceai cald cu lamaie as bea si eu, nu am dormit toata noaptea din cauza unei masele. Rau mai este!O zi buna la toate fetele si fara dureri!Nashpa rau! Si nu iei nimik ?! E adevarat ca nu mai dau astia la facmacie fara reteta algocalmin?! Vezi sa nu se infecteze ca tre' sa iei antibiotice Report
October 11, 201114 yr comment_106151 Buna dimineata! Tenk's '' Fox ! Ce festin! Si eu tot cafeluta vreau! Edit:Ma uitam ce servicii frumoase de ceai! Prima cescuta de sus pare a fi cu toporasi,e superba Scuze! Mie imi plac tare mult....Jos labutele! Aia e a mea! Reao! Report
October 11, 201114 yr comment_106154 Buna dimineata fetele . Cafea iau si eu , multumesc , desi as dosi si o canuta de aia , chiar si fara ceai .Eu am tot carat in brate pitica , si-n Estonia si duminica la plimbarea prin parcul national , acum ma doare spatele de mor . Abia ma pot misca . Stiam eu ca asa se va intampla . Ea oboseste , nu mai vrea sa merag , mama cara in brate , la tata nu e bine .Giorgiana , nasol cu durerile de dinti/masele , nici nu vreau sa ma gandesc . Cred ca e singura durere pe care nu o pot suporta.Ralu , la multi ani domnisoarei tale . Report
October 11, 201114 yr comment_106155 Buna dimineata! Tenk's '' Fox ! Ce festin! Si eu tot cafeluta vreau! Edit:Ma uitam ce servicii frumoase de ceai! Prima cescuta de sus pare a fi cu toporasi,e superba Scuze! Mie imi plac tare mult....Jos labutele! Aia e a mea! Reao! Rea si-a dreacu'! Report
October 11, 201114 yr comment_106157 Neata', un ceai cald cu lamaie as bea si eu, nu am dormit toata noaptea din cauza unei masele. Rau mai este!O zi buna la toate fetele si fara dureri!Giorgiana, nu stiu daca te ajuta, dar sunt alaturi de tine! Pupam, ca sa treaca durerea de dinti! Acu' vreo 4 ani, cand inca mai exista algocalminul pe piata si nu se aflase de efectele adverse urate, cumparasem niste fiole, pentru stricta urgenta si necesitate. Si, cand m-a durut o masea de minte (care chipurile vroia sa iasa, da' mai apoi s-a razgandit), am spart una din fiole si am tinut-o in gura, in zona dureroasa. Si s-a mai potolit durerea.... Acum, nu stiu ce sa zic sa iei, io am rar probleme cu dintii si nu mai stiu ce-o fi acu' prin farmacii. Dar du-te si intreaba la o farmacie, tre' sa fie ceva ce ai putea lua.Insanatosire grabnica! Report
October 11, 201114 yr comment_106159 Io' ma niervez' ca la mine merge azi internetu' ca ochiu' mortului,scuze! ori o fi ingreunat calculatorul sa vada sotul sa-i mai dea vreo curatare ceva,sa reinstaleze windosul nu stiu frate ca ma dispereaza parca asa greu ca azi nu a mers niciodata,ceee ... viteza melcului e marree !!! MEENN!!! Report
October 11, 201114 yr comment_106160 Io' ma niervez' ca la mine merge azi internetu' ca ochiu' mortului,scuze! ori o fi ingreunat calculatorul sa vada sotul sa-i mai dea vreo curatare ceva,sa reinstaleze windosul nu stiu frate ca ma dispereaza parca asa greu ca azi nu a mers niciodata,ceee ... vieza melcului e marree !!! MEENN!!!O fi gripat. De la frigul de afara.... Report
October 11, 201114 yr comment_106161 O fi gripat. De la frigul de afara.... Daca ar fi fost cald ziceam ca o fi molesit de la caldura,acu' ca-i frig e gripat,poate-i dau vreo 2 dupa ceafa L-arunc di pi jeam maaiii!!! Report
October 11, 201114 yr comment_106162 O fi gripat. De la frigul de afara.... Daca ar fi fost cald ziceam ca o fi molesit de la caldura,acu' ca-i frig e gripat,poate-i dau vreo 2 dupa ceafa L-arunc di pi jeam maaiii!!! Pai ce? Nu-i si el om? Normal ca-i influentat de starea vremii! Si sa nu-l arunci pe geam, ca dupa aia nu mai ai de pe ce sa ne scrii! Report
October 11, 201114 yr comment_106163 Algocalmin fiole nu se mai da de mult fara reteta , comprimatele nu se mai dau nici ele de ceva timp , dar depinde si de farmacista , ca poate e induplecabila si da macar cateva bucati . Nu stiu de ce natura e durerea ta Giorgiana , dar poate te va ajuta vreun antiinflamator , pe care , fantastic , il poti cumpara fara probleme . Report
October 11, 201114 yr comment_106164 O fi gripat. De la frigul de afara.... Daca ar fi fost cald ziceam ca o fi molesit de la caldura,acu' ca-i frig e gripat,poate-i dau vreo 2 dupa ceafa L-arunc di pi jeam maaiii!!! Pai ce? Nu-i si el om? Normal ca-i influentat de starea vremii! Si sa nu-l arunci pe geam, ca dupa aia nu mai ai de pe ce sa ne scrii! Ai sha tu dreptati! I-am dat un restat si parca merge mai bine Report
October 11, 201114 yr comment_106166 eu am spalat geamurile, am facut minestrone (Sara a si mancat o portie pe la ora 13 cand a fost gata), am spalat si rufe ca e superb afara si se usuca imediat....e destul.a, am apucat sa-mi fac si eu copitele si unghiile la maini. la picioare cred ca nu o sa le mai pot face in curand, si-asa se facuse bebe cocolos sub sani cum imi tot strangeam eu picioarele spre deliciul Sarei ca-l simtea si ea ca lumea a facut o prostie insa: a lasat iepurii afara si eu nu pot sa-i prind ...de cand le-am facut baie nu mai vin la mine nici de nebuni, Ada le prindea si le punea in cusca. Sara nu poate asa ca sa vezi ras iar cand o veni seara. mi-e groaza. acum o saptamana cea mai micuta a dormit sub deck, nici de nebuna n-a vrut sa iasa, acolo a stat toata noaptea. mi-e teama de serpi sau vreo pisica sa nu le atace peste noapte. asta e acuma, nu am ce sa fac Report
October 11, 201114 yr comment_106167 O fi gripat. De la frigul de afara.... Daca ar fi fost cald ziceam ca o fi molesit de la caldura,acu' ca-i frig e gripat,poate-i dau vreo 2 dupa ceafa L-arunc di pi jeam maaiii!!! Pai ce? Nu-i si el om? Normal ca-i influentat de starea vremii! Si sa nu-l arunci pe geam, ca dupa aia nu mai ai de pe ce sa ne scrii! Ai sha tu dreptati! I-am dat un restat si parca merge mai bine Stiu ca am dreptate! Report
October 11, 201114 yr comment_106168 eu am spalat geamurile, am facut minestrone (Sara a si mancat o portie pe la ora 13 cand a fost gata), am spalat si rufe ca e superb afara si se usuca imediat....e destul.a, am apucat sa-mi fac si eu copitele si unghiile la maini. la picioare cred ca nu o sa le mai pot face in curand, si-asa se facuse bebe cocolos sub sani cum imi tot strangeam eu picioarele spre deliciul Sarei ca-l simtea si ea ca lumea a facut o prostie insa: a lasat iepurii afara si eu nu pot sa-i prind ...de cand le-am facut baie nu mai vin la mine nici de nebuni, Ada le prindea si le punea in cusca. Sara nu poate asa ca sa vezi ras iar cand o veni seara. mi-e groaza. acum o saptamana cea mai micuta a dormit sub deck, nici de nebuna n-a vrut sa iasa, acolo a stat toata noaptea. mi-e teama de serpi sau vreo pisica sa nu le atace peste noapte. asta e acuma, nu am ce sa facDa' ce harnicuta ai fost!!!!! Iepurasii nu vin la voi, daca-i ademeniti cu ceva morcovi, sau varza? Si apoi valea in cutiuta cu ei! Report
October 11, 201114 yr comment_106169 eu am spalat geamurile, am facut minestrone (Sara a si mancat o portie pe la ora 13 cand a fost gata), am spalat si rufe ca e superb afara si se usuca imediat....e destul.a, am apucat sa-mi fac si eu copitele si unghiile la maini. la picioare cred ca nu o sa le mai pot face in curand, si-asa se facuse bebe cocolos sub sani cum imi tot strangeam eu picioarele spre deliciul Sarei ca-l simtea si ea ca lumea a facut o prostie insa: a lasat iepurii afara si eu nu pot sa-i prind ...de cand le-am facut baie nu mai vin la mine nici de nebuni, Ada le prindea si le punea in cusca. Sara nu poate asa ca sa vezi ras iar cand o veni seara. mi-e groaza. acum o saptamana cea mai micuta a dormit sub deck, nici de nebuna n-a vrut sa iasa, acolo a stat toata noaptea. mi-e teama de serpi sau vreo pisica sa nu le atace peste noapte. asta e acuma, nu am ce sa facDa' ce harnicuta ai fost!!!!! Iepurasii nu vin la voi, daca-i ademeniti cu ceva morcovi, sau varza? Si apoi valea in cutiuta cu ei! nu vin la mine ca eu sant aia de le face baie si URASC amandoua apa. cand ma vad fug mancand chibrite, doar sa-mi faca in necaz cred a incercat Sara sa le prinda dar ele cred ca vor sa se joace cu ele si alearga si topaie de numa. Report
October 11, 201114 yr comment_106170 neata la tot hanul.incepusem mai devreme sa scriu un mesaj si s-a pierdut.iau setul de ceai de la foxy si rasnita de cafea si-mi savurez cafeluta. izuk sa ne luam de mana ca si pe mine ma doare spatele.da de la carat cutii:)).vad ca iara incep sa ma trezesc tespana de spate si cu degetele amortite la maini. la voi azi se anunta vreme mai frumoasa.soarele timid se arata.numa ca bate alizeul. ar tb sa ma duc la ce ma enervez ca inca n-am telefon si internet acasa si simt ca ma urc pe pereti .mai ales ca fam mea nu prea intra pe net ca sa ma pot conversa. iar eu eram obisnuita sa vb macar odata per sapt cu toti:( Report
October 11, 201114 yr comment_106171 Nashpa rau! Si nu iei nimik ?! E adevarat ca nu mai dau astia la facmacie fara reteta algocalmin?! Vezi sa nu se infecteze ca tre' sa iei antibiotice Ba da, am luat Ketonal, care este un antiinflamator, m-a mai lasat si azi noapte am luat o fiola de algocalmin, (am reusit sa-mi fac o rezerva), dar spre dimineata iar ma luase durerea. Asta este viata! Report
October 11, 201114 yr comment_106177 Ralu sa-ti traisca fetita, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata! LA MULTI ANI! Faina dixtractia. De la anul si noi tot asa o sa facem, la parcul de distractii, e bine pt puturosi: nu tu deranj ...ca doar se stie ce ar face copiii in casa si chiar in curte intr-o astfel de ocazie Fetele merci de idei cu pulverizatorul, nu stiam ca e de cumaprat, credeam ca trebuie ca e o improvizatie. O sa ma uit de el. Moaaaa ce v-ati mai batut pe cesti si servicii de ceai, ba chiar si pe rasnita Io nu tin la lucruri, beau ceiutul cu lamaie si dau cescuta inapoi , ca vaz ca de cafea nu a mai pus nimeni d-azi dimineata si ati golit butoiul! Izuk si Ioana sa va treaca care spatele, Giorgianei maseaua. Giorgiana ce fain e avatarul, ma amuza teribil! deci intr-adevar e molipsitor azi rasul! Geany vaz ca ai rezolvat si fara mine problema cu PM, cat si cea cu melcul, deci esti fata mare si de-acu te dscurci singurica. Ii tot zic si Beatricei asta in fiecare zi, dar ea tot intinde mainile sa o car in brate! Steluta, Geany si Angel sa va fie de bine pedichiurile si tratamentele, eu ca si stelluta tb sa merg la magazin sa mi le fac, de mult m-a luat lenea aia mare si nu mai am rabdarea sa le fac acasa...intre timp cred ca am pierdut si dexteritatea, desi nu-mi place cum imi fac alea pedi+mani deloc! De epilat acs nici nu ma gandesc, chiar si cu 1 zi inainte de a naste mi-am carat burtoiul la epilat. Angel da-i morcovei/varza Sarei sa-i ademeneasca pe dintosi. Report
October 11, 201114 yr comment_106178 Da,da Daniella, mie imi plac chestiile astea, mai antice, de ex mi-as dori si un fier din ala de calcat vechi de se umplea cu carbuni . Adevarul e ca daca as avea bani acum mi-as schimba mobila si mi-as lua mai spre rustic din lemn masiv. Georgiana tare naspa e cu durerile de dinti, mie acum mi s-a rupt o fateta la o masea si cand clatesc si intra apa acolo doare.Urasc genul asta de dureri, eu am avut mica fiind dureri groaznice, la vreo 15-16 ani aveam deja 4 masele lipsa si cel mai groaznic a fost cand a incercat sa-mi scoata una fara anestezie.Oricum ajunsesem la statiul ca nici antibioticele nu-si mai faceau efectul.De atunci evit medicamentele.Am si eu niste agocalmin fiole, tot asa le-am luat pt caz de urgenta. Report
October 11, 201114 yr comment_106183 Ioana uite o poza pentru tine de pe insulele Eolie, din fata unui magazin de antichitati Report
October 11, 201114 yr comment_106185 si am uitat sa va servesc cu prajiturile fara Euri luate de tati Ps: Foxy pozele astea sunt micsorate sau nu e bine? Iau castanele de nu o fi bine, SI AICI SI LA CE GATIM AZI ! Anyway te indulcesc: iti recomand cofetaria. Nu des ca e scump, dar 1 data la trimestru merita Foxy, va rog o intrebare de gâga: nu se paote ca softul artei sa micsoreze automat pozele cele punem noi la dimensiunea max acceptata de site? Iertati ignoranta cu care intreb, dar asa poate as posta si eu mai des cu poze. Altfel nu e chip sa se lege si de mine ceva legat de micsorari. ...mie de fapt imi plac maririle ... de salariu, de vanzari, de buze LOL LOL LOL Report
October 11, 201114 yr comment_106187 Daniella, iau eu ciocolatoasa, primul venit-primul servit da? Si multumesc pentru banutii aruncati la fantana Report
October 11, 201114 yr comment_106188 Cu draga inima, ca si io tot ciocolatoasa as fi ales, dar azi nu mai am voie de la silueta! s-a adjudecat Report
October 11, 201114 yr comment_106189 geany "mancati-as" ghebele, ca nu mai rezist sa nu spun vorba asta urata, ca mi-ai distrus silueta si mie! Oana, te inteleg perfect si eu fac la fel: ma tin tare in preparate sanatoase, diete, ingrediente doar permise si odata ma smucesc in te miri ce parjoala/pizza/paste/dulciuri/bere/oleak de vin Dati cu oua si cu rosii ca tot nu am de nici unele in frigider ... Arminaaaaaaa! mi-e dor de tine de numa! Report