January 7, 201214 yr comment_120268 Eee,atunci nu prea ai incotroAsa ni se intampla si noua ,dar e mult pana ne urnim ca pe urma ne place si chiar ne simtim bine intre cei dragi nouaDa, sunt la munca pana la ora 13 ,apoi la cumparaturi sa mai iau una alta si pe urma acasa .....of,of Report
January 7, 201214 yr comment_120269 Ohoho Gela, ce tratariseala. da si visinata Geaninei e wowwwwwww...asa ca facui un foc in semineu, si ma duc sa ma delectez cu cele bunatati vazute la voi.Gela hoinareala placuta la toti cei Ioni/Ioane, si multa voie buna ( cred ca o si provoci la altii ) :DStellina, multumesc! Stii unde e omul meu acum, dupa ce am vazut damigeana cu visinata Geaninei...in pivnitza! Nu l-am aruncat la beci, l-am rugat frumushel sa-mi aduca de acolo, nici mai mult nici mai putin decat :trandafirata, visinata, lichior de nuci si de menta din productie proprie, in pana mea daca nu ma fac turta si sa vezi ce hoinareala, ce cantari si ce povesti va aduc! Acum plec la mancarica sa nu se arda...am pus de-o mazarica si e pe gata! Report
January 7, 201214 yr comment_120271 a mea e gata stela, a ta? n-au mai vrut margareta, mai stii si altceva sa faci mami? hmm, let's see!voila! una pt ele, una pt noi Report
January 7, 201214 yr comment_120276 a mea e gata stela, a ta? n-au mai vrut margareta, mai stii si altceva sa faci mami? hmm, let's see!voila! una pt ele, una pt noi Ce bine arata Super fain Report
January 7, 201214 yr comment_120277 a mea e gata stela, a ta? n-au mai vrut margareta, mai stii si altceva sa faci mami? hmm, let's see!voila! una pt ele, una pt noi Ce bine arata Super fain mersi. au atacat termitele imediat, au lasat-o cat sa nu se friga la degetele ...nu cred ca mai vor altceva diseara, la ce burtici mici au ele, se umfla painea si gata popcorn la film dupa Report
January 7, 201214 yr comment_120278 Trebuie sa fac si eu ,mai bine zis sa imi fac curaj ca eu nu prea sunt prietena cu aluaturile. Report
January 7, 201214 yr comment_120280 Mirela, sunt sublime...eu am produs o * caracatitza* , parol. sa vedem ca acu e in cuptior Report
January 7, 201214 yr comment_120282 Mirela, sunt sublime...eu am produs o * caracatitza* , parol. sa vedem ca acu e in cuptior Ha ha ! A ta calacratitza' a mea e dodoloatza vad eu nush cum fac da' mie imi creste rau...stiti bancu cu femeia gospodina ?! ...da e de porc nu pot sa-l spui .... ) Report
January 7, 201214 yr comment_120283 Trebuie sa fac si eu ,mai bine zis sa imi fac curaj ca eu nu prea sunt prietena cu aluaturile. ce eu sant? masina le framanta eu le coc Report
January 7, 201214 yr comment_120284 deci...dupa ce ca e caracatitza , e si poza nashpa...norocul ca mai deunazi facui o prajitura cu mere, d'aia intoarsa up-side-down Report
January 7, 201214 yr comment_120287 Sa va fie de bini' Stelino Talentu' meu atata poate duce Ha, ha, sa nu fie de deochi talentu' tau...Voi ma supuneti la pacate voite...am facut aseara painici pentru doo zile, dar vazand margaritele voastre ma apuca dorul de umflatele...Daca intru pe aci, numai ispite vaz in fata ochilor!Am bagat omu' in beci de urgenta, in zori,pentru damigeana ta, ha, ha, nici acum nu pricepe de ce, ca nu am baut din toate!Apropos...am fiert tuica inainte de masa si o sa fac nani... Trebuie sa imi fac manichiura fiindca nu e vreme de dus la salon, parol! Report
January 7, 201214 yr comment_120288 deci...dupa ce ca e caracatitza , e si poza nashpa...norocul ca mai deunazi facui o prajitura cu mere, d'aia intoarsa up-side-down Stelina, eeu intoarse fac la loc comanda si ma scot din toate nevoile cu ele;le coafez diferit si lumea zice ca am iesit pe piatza cu noutazti...am mere din livada mea si pere asisderea si e prajitura mea rapida, aproape ca se face singura, de multe ori soatza ma intreaba cand am crosetat-o si p'asta ca nu m-a vazut prajiturind...o fac si cu visine, zmeura, tot ce cade la mana... Report
January 7, 201214 yr comment_120293 Uff, nici nu vă pot povesti prin ce necaz am trecut şi am scăpat cu bine! Fi-miu ăl mare, Cătălin, care-i mare de 13 ani, şi e, printre altele , înscris la o echipă de fotbal profesionist, a plecat azi dimi în cantonament la Ocna Şugatag. Au preferat să evite Gutinul, care-i greu de travesrat iarna , aşa că a mers microbusul pe la Cavnic. Au avut accident, fiul meu şi încă un copil din lot şi mama altuia au ajuns la Spital cu smurdul, din fericire totul e bine, Cătă are doar o contuzie la nas, celălalt copil are arcada spartă cu ceva fractură în zonă dar , se pare, nu foarte gravă, iar doamna are fractură de mandibulă. Uff, numai mamă să nu fii!Bine că nu a fost mai rău... La mulţi ani sărbătoriţilor de azi, uitai să vă spui, la stressul trăit... Report
January 7, 201214 yr comment_120295 Offffffffff mai Koralino, bine ca e doar atat, si ca au scapat cu bine toti.Asa e , numai mama sa nu fii la momente din astea .Refacere rapida puiului tau si voua un wend linistit. Report
January 7, 201214 yr comment_120296 Stelina, eeu intoarse fac la loc comanda si ma scot din toate nevoile cu ele;le coafez diferit si lumea zice ca am iesit pe piatza cu noutazti...am mere din livada mea si pere asisderea si e prajitura mea rapida, aproape ca se face singura, de multe ori soatza ma intreaba cand am crosetat-o si p'asta ca nu m-a vazut prajiturind...o fac si cu visine, zmeura, tot ce cade la mana... Gelino, si eu o fac cu mere, cu pere...cu ce se nimereste.cu visine , fructe de padure, alea alea...o facui pe cea turnata, reteta lui anat. Report
January 7, 201214 yr comment_120297 Corina, imi pare rau,cum bine zici,bine ca n-a fost mai rau.Eu tocmai de aia am reticenta la calatorit iarna(inclusiv avion),mai bine stau acasa,chiar daca as vrea sa plec pe undeva.Cred c-ati tras cu totii si-o sperietura zdravana...of,sper sa nu aiba probleme. La multi ani sarbatoritilor! Report
January 7, 201214 yr comment_120299 Haimanalac se zice si pe la noi; eu sunt din braila. Si eu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Si cand mai vii acasa? Poate da Doamne-Doamne sa ajungem anul asta deci...dupa ce ca e caracatitza , e si poza nashpa...norocul ca mai deunazi facui o prajitura cu mere, d'aia intoarsa up-side-down frumoasa prajitura stela, dar ce seminte ai pus peste mere? Uff, nici nu vă pot povesti prin ce necaz am trecut şi am scăpat cu bine! Fi-miu ăl mare, Cătălin, care-i mare de 13 ani, şi e, printre altele , înscris la o echipă de fotbal profesionist, a plecat azi dimi în cantonament la Ocna Şugatag. Au preferat să evite Gutinul, care-i greu de travesrat iarna , aşa că a mers microbusul pe la Cavnic. Au avut accident, fiul meu şi încă un copil din lot şi mama altuia au ajuns la Spital cu smurdul, din fericire totul e bine, Cătă are doar o contuzie la nas, celălalt copil are arcada spartă cu ceva fractură în zonă dar , se pare, nu foarte gravă, iar doamna are fractură de mandibulă. Uff, numai mamă să nu fii!Bine că nu a fost mai rău... La mulţi ani sărbătoriţilor de azi, uitai să vă spui, la stressul trăit...Offf! Refacere rapida baiatului si multa sanatate. Report
January 7, 201214 yr comment_120305 frumoasa prajitura stela, dar ce seminte ai pus peste mere? Seminte de pin , ca aveam o lene mare sa cobor sa caut niscai nuci Report
January 7, 201214 yr comment_120308 La multi ani la toata lumea , sa aveti parte in noul an de tot ce va doriti si mai ales sanatate. La multi ani si sarbatoritilor de azi.Eu dupa o saptamana de musafiri n-am mai pregatit nimic azi, doar ne bem fara dulciuri ca n-am avut timp si nici nu m-am mai simtit in stare ca a dat raceala in mine. Ma duc sa citesc din urma ca ultima data cand am intrat se scria pg 427 si am ceva de recuperat. Report
January 7, 201214 yr comment_120310 La multi ani Ioana! Frumoase painici fetelor, care mai de care margarete, torturi si mancaruri!Eu vreau sa fac ceva pe maine , tre' sa ma hotarasc ce, parca mi-e pofta de ciorba de perisoare sau de paste la cuptor, nici eu nu stiu, sa vad. Report
January 7, 201214 yr comment_120311 Stellino am facut carnea ta cu ceapa si balsamic nush dac-ai vazut, am mancat de m-am lins si pe botic Report
January 7, 201214 yr comment_120313 La multi ani Ioana. Any, am vazut si am admirat. Ma bucur , ca reteta se reintoarce in Italia...e de la prietena mea Lucia, calabrese doc , dar domiciliata in Puglia...deci tot in sudul tau drag .ea o face cu orice fel de carne, chiar si pulpe dezosate de pui...si e mereu delicioasa. Report
January 7, 201214 yr comment_120314 La multi ani Ioana. Any, am vazut si am admirat. Ma bucur , ca reteta se reintoarce in Italia...e de la prietena mea Lucia, calabrese doc , dar domiciliata in Puglia...deci tot in sudul tau drag .ea o face cu orice fel de carne, chiar si pulpe dezosate de pui...si e mereu delicioasa. Deacord cu dl any, am zis ca data viitoare sa fac cu pulpe de pui!Noua ne place pieptul de pui, asa ca reteta e scrisa in caietel. Eu zic ca e faina de facut (acum mi-a venit in minte) si la un bufet ceva, mai ales cand sunt persoane ca o cunostinta de-a mea care nu mananca altfel de carne de ex. Report