Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Va multumesc, fetelor! Retetele, dupa cum vedeti ce-am pus, is ff cunoscute, dar cu niste ingrediente... Uuuff! Dar vorba Geannynei, improvizam!

:hug: dupa ce am avut si salata buf si racituri,tochitura toate alea,parca nu mai mergea nimik,sincer,dar o paine calda cu un mic cu mustar si o bere rece parca-parca :hug:

Geany parc-ai vorbi de salate , fructe si verdeturi :-*

Inca nu am dat-o pe salati si fructe Any,dar si cand o sa o dau e doar problema mea ca pt. ai mei gatesc normal,ei nici sa nu vada destia asa ca sa nu te astepti sa vezi pozate salata verde si mere ca sunt pe vine o fasole cu afumatura,bors de fasole,varza cu afumatura mamaliga si ardei iuti etc...asta nu inseamna ca tre' sa la halesc si eu,sincer chiar nu mi-e pofta ,dar pt. ai mei tre' sa fac...

Buna seara la han!

Geany, merci de tratariseala. Eu iau salate de vinete si de ciuperci, desi abia abia s-a facut oleak de loc.

Noi am fost la ziua tatalui meu ca e Ion si ne-a tratat mama ca pe imparati. Am facut si la ea munca voluntara de chinez cu 3 platouri enorme de tartine din bagheta pe care am prajit-o felii subtiriubtiri uns cu unt si adaugat somon/salam Sinaia//sunca crud-uscata de la Sibieni, pe care f course inainte le-am feliat f subitiri de marimea feliutei de bagheta.

Am si cateva poze, dar acu mi-e o lene maxima sa mai caut sa micsoerez, sa postez, ca pana am adormit picea, am dormit si eu cu ea vreo 2 ore..., daca tot nu am dormit azi noapte, sper sa trag azi parleala, desi vroiam sa bag niste carne la marinat pt maine, dar mi-e lene... Am mai servit: piftie de curcan, salata boeuf adevarata, la aperitive. Ceafa de porc la grill, piept curcan (reteta mea), carnati curcan, carnati porc, cu muraturi si ciuperci murate de mama. Apoi tiramissu, panettone cu inghetata si in final ananas proaspat ... sa ne dregem :-*

Any, keep in touch. E cea mai buna friptura ever, o sa vezi. Si mama a avut 3 feluri, tot reteta mea (piept de curcan a avut ea, dar pulpa e si mai buna) a fost cea mai cea. Se topeste in gura, ce sa mai....ceafa de porc feliata la grill a iesit f buna, dar a ramas nemancata ...

Koral, Doamne ajuta! bine ca nu a fost mai grav! insanatosire grabnica si sa-ti treaca de sperietura.

In rest, salutari la tutlemond :hug: , vorba Stellinei! Sa aveti o noapte buna si o dumica frumoasa!

Dani, fripturisionul e in frigider la marinat. Am pus-o in seara asta, deci nu o sa fie 24 de ore ca vreau s-o fac maine la pranz.

Dar cred ca o sa fie perfect si asa.

Pun tot lichidul in tava?

Da, e f bine Any, de azi pe maine, nu-i musai 24h!

Da, pune tot lichidul, banuiesc ca nu ti.a iesit mult rau!? O sa vezi pana maine ca se mai ingroasa de la condimente.

hai ca ma pun la nani, ca.mi merge netul horror

Da, e f bine Any, de azi pe maine, nu-i musai 24h!

Da, pune tot lichidul, banuiesc ca nu ti.a iesit mult rau!? O sa vezi pana maine ca se mai ingroasa de la condimente.

hai ca ma pun la nani, ca.mi merge netul horror

Ok, merci, l-am intors acum, ies niste miresme din tava de la condimente :love7: ! Abia astept sa-l fac maine.

Na...cre' ca nimeni n-a mai facut dulceata la ora asta :love7: !

Eu am facut biscuitii ciocolatosi dupa reteta ta , deliciosi.......asta a fost verdictul

Si la ora asa am postat, dar ma duc la culcare ca am muncit ca un negru pe plantatie :-*

Na...cre' ca nimeni n-a mai facut dulceata la ora asta :love7: !

Eu am facut biscuitii ciocolatosi dupa reteta ta , deliciosi.......asta a fost verdictul

Si la ora asa am postat, dar ma duc la culcare ca am muncit ca un negru pe plantatie ;)

Ma bucur ca v-au placut Lili! I-am admirat la dulciuri!

Noapte buna :-* !

Hai ca v-am promis o mica tratatiune'..Sper ca nu va asteptati la cine stie ce festin sofisicat :love7:

Salata de vinete cu maio'

post-405-13259556556162_thumb.jpg

Ghebe cu maio'

post-405-13259556663014_thumb.jpg

Paine calda..

post-405-13259556808198_thumb.jpg

post-405-1325955694222_thumb.jpg

Mici, carnaciori si cartofi,mustar si bere...

post-405-13259556877988_thumb.jpg

O praji' simpla cu piscoturi si crema de lamaie..

post-405-13259556746482_thumb.jpg

post-405-13259557005135_thumb.jpg

Giani mama tu mai gatesti si pt altcineva inafara de familie? Am senzatia ca vine toata scara la masa:)

Nu te supara, a fost o gluma, dar ma sperii cit de mult gatesti. Mai odihneste-te si pune-i pe toti la treaba sa iti gateasca ei tie!

Buna dimi la han!

Pe mine cu dulceturi si dulcuri in general nu ma prindeti, ca daca nu le fac, evit sa le mananc.

O duminica frumoasa!

Buna dimineata...eu aseara la musafiri pe langa una alta ( ca erau si vegetarieni, si blabla asa ca facui multe si marunte...salata de vinete, salata marocana de morcovi , tzatziki, inimi de anghinare *grillate* din borcan ,cartofii in untura de ratza ai maestrului alex...care sunt yummmmi rau,aveam si picioare de ratza confite (? sau confiate) si o rulada cu ciuperci...pusei totul pe masa si ei s-au servit

ca desert ( dupa tot felul de branzeturi ) o salata de portocale ( despielitzate) si cu multe mirodenii. era tare buna si racoroasa...ia(poza de kko )

post-16-13260085175784_thumb.jpg

Hi hi! Da Lizu' te-ai prins eu gatesc dar mananca multi din mancarea mea,ieri a fost sf. ion si am avut parintii la masa ,i-am dat mamii si la pachet din toate si mai am si eu pe azi asa ca azi nu mai gatesc ,mergem la mama la masa dar mai mult e un pretext ca sa mergem in plimbare,vad ca e frumos afara .I-am dat si toata painea lui mama ,ca le-a placut mult ,in schimb am facut alta pt. noi aseara :love7:

De sarbatori ,la fel am avut si invitati dar am gatit si pt. altii (am avut comanda ;) iar in restul zilelor gatesc pt. ai mei,mananca cat le trebuie ,restul duce sotul la serviciu unde are multi colegi flamanzi (stau in aer liber si la gramada ...stii cum sunt baietii ;) )sambata si duminica ce gatesc duc si la parinti,da nu-i nici o sfaraiala ca si eu ma intorc cu alte caserole inapoi din ce ne trimite mama ,ieri de exemplu a venit la masa la noi dar a adus bors proaspat pt. bub' ca-i mare fan si gogosi tot lui bub',ea in schimb a plecat cu paine proaspata,salata de vinete si de ghebe cu maio' mici si praji ,deci e un talmesh balmesh,nu stiu daca te-am lamurit :-*

Buna dimineata la tot hanul! :love7:

Ce dulceata faina Stelino! ;)

;) geanino, e salata de potricale ;)

Scuze Stelino imi ramasese pe cretina' dulcetile de portocale a lui Zoaza' si alui Any,si cand am vazut si poza ta ce frumoase se vad feliutele alea acolo ;) vb. lui Doru Octavian Dumitru,cristalinu a fugit intr-o parte,irisu' a plecat in turneu ;)

;) :-*

Buna dimineata la han

eu beau cafeaua si vreau sa stric bradutul azi

Sunt singura acasa cu Cora (catelusa noastra) sotul e la pescuit pe vremea asta brrrrr.....,Cristi e la fotbal la balon si Andreea lucreaza azi, asa ca o sa pot sa strang bradutul si sa mai fac una alta prin casa, ca maine iar la munca.O zi buna sa aveti :love7:

post-1233-13260121327737_thumb.jpg

Uff, nici nu vă pot povesti prin ce necaz am trecut şi am scăpat cu bine!

bine ca ati scapat cu bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

insanatosire grabnica lui Catalin si voua sa va treaca repede sperietura.

o duminica frumoasa la tot hanul :love7:

Koral, Smurd rocks!...greu se intra la ei insa.

ma bucur ca baiatul e bine, asta e cel ma important. si ceilalti copii bine-nteles.

cu ce mananci salata de porto? nu am facut si mancat niciodata. cu grepfruit aruncat prin salate m-am mai intalnit, cu asta nu :love7:

eu am stricat bradul, am aspirat si sus si jos, fetele si-au aranjat jucariile si si-au umplut albumele de poze care erau aruncate peste tot .....curatat doar 2 bai ca nu mai am chef. e 5 deja, mai stam si jos.

am facut omleta cu orez a lui Eataly si n-am mancat decat eu o felie la pranz, or sa manance acum seara. doar o salata imi fac si gat.

maine seara sant la chef, nasa Sarei face 40 de ani si cum e vacanta inca la noi si-o serbeaza lunea. marti vopsesc peretele la fasolica si pun tablourile si gata.

o zi placuta sa aveti, eu sant franta :-*

Nu mai merg la mama :( la noi e un soare !!! :), dar e tzapan de frig,balti inghetate bocna,bub' vad ca e inca putin ragusit si are manutele reci desi in casa e cald (23,8 gr. :( )asa ca o sa ne facem somnul de frumusete cred...Blee :hungry: ce bligtiseala,nici de gatit nu am ce gati ca mai e mancare :( am o portocala mare niste clementine si 2 mandarine,si asi putea sa fac olea' de dulceata dar dupaia ma infing in ea,asa ca mai bine ma abtinez.

Daca in anii trecuti acum deja eram in verva mare cu slabeala (salate,fructe,ceaiuri,abdomene,urcat pe scari,calculat caloriile pe 100 de gr. si etc :( )anul asta se vede ca am devenit mai nesimtita ca ma duoare ezact la tenesi,nu am nici un chef,cred ca o sa incep totusi asa ca pe o rutina anuala sa nu-mi pierd obiceiul,dar chiar nu ma intereseaza,pur si simplu nu sunt motivata anul asta nush de ce :)

Hello, hello!

Stella, faina dulceata ta, imi plac feliile intregi, mmmm!

Eu vreau sa bag friptura in cuptor, apoi sa asamblez pastele sa le bag si pe dumnealor in cuptor mai tarziu.

Hello, hello!

Stella, faina dulceata ta, imi plac feliile intregi, mmmm!

Eu vreau sa bag friptura in cuptor, apoi sa asamblez pastele sa le bag si pe dumnealor in cuptor mai tarziu.

Ii salata fata, de portocale a Stelinei,si eu am crezut ca-i dulceata cu feliute intregi :hungry: