February 21, 201214 yr comment_131409 In ceea ce priveste kilogramele, ideal (pentru mine) ar fi sa dau jos 16kg, dar nu prea cred, ca de 2 ani ma tot invart un pic in sus, un pic in jos. Ideal, mai lasa-ma cu idealul... eu la 1,70m am 73-75kg, normal ca ideal ar trebui sa mai dau jos, doar ca eu sunt supersatisfacuta de ce am realizat pana acum. Asa ca idealul meu in viata e femeia cu mustata... 75kg sunt mai mult decat perfecte.Cui nu-i convine sa fie sanatos!Daca ai de slabit asa cum am eu, vezi-ti linistita de viata! Oricum , in 11 si in 17 merg la targ de lucruri de copii , am rezervat deja mese si vand ce apuc. Targuiala placuta! Sorina, azi ce-ai la cazan? La pranz simplu, am scapat usor cu fetele. Daca le dai paste sunt cele mai fericite. Asa ca ele paste iar eu carne la piastra cu rosii si un pahar de vin rosu.De acum incolo ne ocupam de cina si zilele urmatoare. Asa ca va urma:- pateu din ficat de curcanei- o mancarica din inimioare de curcani... daca tot am gasit- am pus niste fasole la inmuiat pt maine, cand voi face fasole cu un ciolan afumat... inca nu m-am hotarat intre ciorbita si mancarica. Imi intreb consortul... chiar daca stiu deja ce-mi va raspunde: fasole cu ton! - tarta lui Any, cea cu zucchine si morcov (la mine cu gulie)- si mai mult decat probabil si ceva dulce.... inca nu m-am hotarat intre tarta lui Any cea de ciocolata fara oua si prajitura aia fara faina (cea care mi-ati cerut reteta).Si cred ca ajunge pe ziua de azi, nu? Neata la mine...Eu astazi am zis gata dulcilor pt o perioada...Am pus 2 kg intr-o sapt din cauza lor, si bag mai mult seara spre noapte, mananc parca nu am mai vazut dulce de anii...mda Ma faci sa rad... asa zic si eu si nu rezist mai mult de vreo 2-3 zile... Bafta! Poate esti mai tare decat mine... Report
February 21, 201214 yr comment_131413 Sorna, multumesc mult pentru sfat. Am fost la un pas de-a marita taratzele, doar ca mi-a fost lene sa urc 5 etaje (cu liftu'). Inca nu renunt, desi ma simt cam aiurea. Report
February 21, 201214 yr comment_131416 Sorina, mai vedem...de zis ,zic multe dar sa vad fapte domnule!Geany,nu ma ajuti deloc cu tarta ta Ce bine arata!! trebuie macar sa rasfoiesc reteta ca nu se poate altfel Report
February 21, 201214 yr comment_131417 Sorna, multumesc mult pentru sfat. Am fost la un pas de-a marita taratzele, doar ca mi-a fost lene sa urc 5 etaje (cu liftu'). Inca nu renunt, desi ma simt cam aiurea. Poate nu bei destula apa? Report
February 21, 201214 yr comment_131419 Sorina, io nu ziceam de idealul din carti, ci de idealul meu, care-i foarte asemanator cu ce ai tu acum, adica eu am 1.63m si as vrea sa ajung la 66kg, ca sa ajung normoponderala, atat. In vara eram cu mai putine kile ca acum, nu stiu cum am reusit sa pun atatea pe mine (adica stiu, dar nu recunosc nimic).Deci vezi, Moatzo, poza din vara nu mai e deocamdata elocventa Report
February 21, 201214 yr comment_131420 Sorina, io nu ziceam de idealul din carti, ci de idealul meu, care-i foarte asemanator cu ce ai tu acum, adica eu am 1.63m si as vrea sa ajung la 66kg, ca sa ajung normoponderala, atat. In vara eram cu mai putine kile ca acum, nu stiu cum am reusit sa pun atatea pe mine (adica stiu, dar nu recunosc nimic).Deci vezi, Moatzo, poza din vara nu mai e deocamdata elocventa Te intreb, pt ca e posibil sa fi inteles eu gresit... esti montignaca? Nu stiu de ce am aceasta impresie...Eu stiu ca daca m-as tine strict de litera cartii as incepe sa dau iar jos, doar ca nu ma mai intereseaza chestia asta. Eu m-am relaxat si mananc corect si bine, cu toate ca este loc si de mai corect de atat (mai exagerez uneori).Ma mir ca te-ai ingrasat tinand monti... asta in cazul in care am inteles eu bine. Cami, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Si Hazel are dreptate, trebuie sa bei muuuulta apa. Oana, atunci te astept cu faptele... ia vezi ce dulciuri ne mai aduci la suprafata. Report
February 21, 201214 yr comment_131421 Si eu sunt putin stresata la 1,55 m am ajuns la 53 kg de la 50 kg. Dar sper sa dau jos astea 3 kg. care imi stau pe cap. Dar momentan nu stiu cum! Dupa carte sunt normoponderala, dar in bibilica mea, nu. Report
February 21, 201214 yr comment_131423 Sorna, multumesc mult pentru sfat. Am fost la un pas de-a marita taratzele, doar ca mi-a fost lene sa urc 5 etaje (cu liftu'). Inca nu renunt, desi ma simt cam aiurea. Poate nu bei destula apa?Eu zic ca beau destula, cam 1.5litri la serviciu (9-6) si inca vreun litru acasa pana sa ma culc. Ii mai dau pana la sfarsitul saptamanii. Daca nu-mi revin la normal, asa arunc punga aia cu taratze de nu se vede. Report
February 21, 201214 yr comment_131424 Sorina, ai inteles bine, (partial), sunt montignaca, asa am slabit pana acum, da de la sarbatori incoace am luat-o "pe cai gresite", am dat iama in tot ce mi-a iesit in cale si m-am oprit tare greu. Acum am luat-o catinel din nou cu Monti si sper sa fie ok.Georgi, kilogramele alea 3 clar sunt doar in capul tau. Report
February 21, 201214 yr comment_131451 Buna ziua la tot natul!Sunt o fericitaaaa, am ajuns acasa devreme si cu masina intreaga ! M-au naucit gropile din sosele si nu ma mai duc pe nicaieri, nu stiu cum e pe la voi, dar ceea ce e la noi e demn de furat titlul"crima si pedeapsa" si de scris un roman nou, putin spus apocaliptic, nu am eu timp de el, ca ar ajunge bestseller Ma bucur mult ca am vazut-o pe Maya si o salut calduros, ca un om ce a trecut de mai multe ori prin acest tip de drama si a avut puterea sa o ia de la capat de fiecare data...la mine a fost mai usor sa trec peste, fiindca am multe capete din rasa canina si pisiceasca si de rasa si maidanezi,( ce grija le-am mai dus si eu pe vifornita celor care sun locatarele casei/curtii de la tara, woww...dar sunt toate bine merci si va saluta. ) Daniela, vad ca dai inainte cu tupeu, asa, bravo, nu te lasa, victorieeee! Tin pumnii tuturor persoanelor care vor sa slabeasca, desi nu stiu cum este, eu nu am dorit acest lucru niciodata, neavand motive intemeiate, dar galerie stiu cum e sa faci, asa ca va fac si voua!Giorgiana, am vazut checul tau frumos si mi-am adus aminte ca nu am mai zebrat si eu un chec, de nu mai stiu cand, ce rusine, dar poate ma revansez de Dragobete fiindca azi am clocit un chef pentru atunci, am dat mail tuturor prietenilor la care am atasat "proiectul activitatii" si astept confirmarile sa stiu de ce ma apuc, doar nu oi sta de "lemn tanase" in weekul urmator, eeee... Noi am inceput activitatile de ieri, de fapt, am scris si am lasat pe masa un mesaj catre sot si vad ca se conformeaza, dar azi e abia marti, mai e pana pe 24...acelasi mesaj l-am expediat tuturor prietenilor, fiindca asta e conditia sine qua non sa-i primim la petrecerea care va incheia saptamana intitulata de moi, "Iubeste-ma, dar nu doar de Dragobete!" Sa vedem ce bag la meniu, pentru ca am eu asa un filing precum ca, sigur voi fi desemnata "sefa" in bucataria iubirii...mama, ce onoare, cum sa o ratez! Report
February 21, 201214 yr comment_131453 D-aia vand , ca sa am de unde da M-am bucurat pentru izbanda ta, e mare lucru sa stii sa faci asta, fiul meu nu arunca nimic, recicleaza tot, vine cateodata acasa si vorbeste la telefon minute in sir numai despre tranzactii d'astea, i se raceste mancarea in farfurie si eu ma infurii, dar el ma pupa si imi spune ca imi arata el la urmatoarea vizita ce afacere a facut si chiar ca imi place tot ce imi arata, e o arta si asta, nu stiu daca e de-ajuns numai arta negocierii, "combinatii" si abilitati de comunicare, tata, nu gluma! Report
February 21, 201214 yr comment_131457 buna ziua tuturor.azi m-am trezit in ciripit de pasarele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif, iar pe drum spre scoala cred ca am vazut chiar si o mierla. nu canta, de aceea nu sunt sigura ce era. asa ca vine primavara, ceea ce va doresc si voua Dany, acum mi-am dat seama ca nu ti-am zis nimic apropos de faptul ca incerci sa fii nefumatoare... Felicitari! Iti tin pumnii... pregatiti, in caz ca te lasi pagubasa, pleaca pumnul!Hai curaj! Nu te lasa pagubasa!esti de coma https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Dany, si eu sunt langa tine. nu te lasa!!! ar fi pacat, zau... Eu va servesc cu o tarta cu crema de lamaie M-a inspirat tarta cu crema de vanilie a Adrianei vreau si ioooooooooohttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif macar asa, niste detalii... EDIT: intre timp am vazut ca ai scris la subiectul Adrianei si m-am lamurit ce si cum Lori, ma bucur sa te mai vad/citesc m-ai omorat cu tortura. in rest multe mai aveam de scris da' am uitat pana am citit tot. pupaturi la toata lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
February 21, 201214 yr comment_131467 ca mi-e frica de Dexter să nu credeţi că Dexter doarme, totul e consemnat la catastif, da' vă las să mai zburdaţi un pic, să nu vă cadă greu la stomac Report
February 21, 201214 yr comment_131468 Sorna, multumesc mult pentru sfat. Am fost la un pas de-a marita taratzele, doar ca mi-a fost lene sa urc 5 etaje (cu liftu'). Inca nu renunt, desi ma simt cam aiurea. Poate nu bei destula apa?Eu zic ca beau destula, cam 1.5litri la serviciu (9-6) si inca vreun litru acasa pana sa ma culc. Ii mai dau pana la sfarsitul saptamanii. Daca nu-mi revin la normal, asa arunc punga aia cu taratze de nu se vede. Exact ce ti au spus fetele am vrut sa iti spun si eu. Bea apa ca lumea.Incearca, cum te scoli, sa bei un pahar de apa. Sa fie la temperatura camerei, il poti umple seara, inainte de culcare. Apoi dupa macar 10-15 minute, mananca iaurtul cu tarate. In mod normal, cand cresti cantitatea de fibre brusc, exista riscul sa te balonezi, pana se obisnuieste organismul. Dar daca te constipa, primul lucru la care ma gandesc sunt lichidele, ca trebuie ceva mai mult. Report
February 21, 201214 yr comment_131470 Geluta, naspa cu drumurile in RO..M-ai amuzat rau tare cu biletul..ha,ha!! Am facut astazi reteta rapida a lui Ioana: [u] Oua la cuptor cu somon afumat[/u], pot sa zic ca e super,mega de buna! debea astept sa vad ce zic fetele acusi cand au sa pape, ele sunt moarte dupa oua si peste.. Report
February 21, 201214 yr comment_131473 Lori, ma bucur sa te mai vad/citesc m-ai omorat cu tortura. Boni te pup! Si eu ma bucur cand am timp putin sa va mai scriu si eu. De citit insa...din 3 in 7. De tortura abia m-am atins, ma termina stomacul si mai multe nu. Stiu ca Angel sufera la fel ca mine, eu una nu mai stiu ce sa mai fac. Imi urasc stomacul. Report
February 21, 201214 yr comment_131478 ca mi-e frica de Dexter să nu credeţi că Dexter doarme, totul e consemnat la catastif, da' vă las să mai zburdaţi un pic, să nu vă cadă greu la stomac Stiam eu ca nu pierzi nimic, ne astepti la cotitura ! Report
February 21, 201214 yr comment_131482 ca mi-e frica de Dexter să nu credeţi că Dexter doarme, totul e consemnat la catastif, da' vă las să mai zburdaţi un pic, să nu vă cadă greu la stomac Eu sunt zburdalnica de cand ma stiu, dar nu mi-e frica de dexteri, cred ca am fost colegi de gradinita ! Report
February 21, 201214 yr comment_131484 Geluta, naspa cu drumurile in RO..M-ai amuzat rau tare cu biletul..ha,ha!! Am facut astazi reteta rapida a lui Ioana: [u] Oua la cuptor cu somon afumat[/u], pot sa zic ca e super,mega de buna! debea astept sa vad ce zic fetele acusi cand au sa pape, ele sunt moarte dupa oua si peste.. E foarte adevarat cu biletul, Oana, aceste mici nebunii inca se mai poarta la noi, doar n-o sa murim de plictiseala! Bine arata ouale tale la cuptor, noi am papat usor in seara asta, fara carne...Supa crema de sfecla aromata cu ghimbir si cartofi copti cu cascaval proaspat. In alta ordine de idei, ma tot gandesc la un inlocuitor pentru zmeura uscata de la ciocolata ta afrodisiaca si nu gasesc deloc; am niste trandafiri rosii uscati si cred ca ei vor fi solutia naturala...artificiale as gasi eu, dar nu vreau defel sa recurg la o astfel de solutie. Report
February 21, 201214 yr comment_131485 Geluta, naspa cu drumurile in RO..M-ai amuzat rau tare cu biletul..ha,ha!! Am facut astazi reteta rapida a lui Ioana: [u] Oua la cuptor cu somon afumat[/u], pot sa zic ca e super,mega de buna! debea astept sa vad ce zic fetele acusi cand au sa pape, ele sunt moarte dupa oua si peste.. Acum am vazut minunea asta si nu stiu cum sa o rezolv, imi cer scuze, cine ma ajuta, help! Report
February 21, 201214 yr comment_131490 Eu sunt zburdalnica de cand ma stiu, dar nu mi-e frica de dexteri, cred ca am fost colegi de gradinita !geluţa, matale nu ai nici o şansă să ajungi la catastif că scrii fără amestecături multilingve. hazul mare e cu fetele care stau în alte ţări şi amestecă limba adoptivă cu cea maternă convinse fiind că ceea ce scriu e pe româneşte Report
February 21, 201214 yr comment_131492 da, de luni dimineata.in loc de trandafiri, n-ar fi bune niste macese macinate? Giorgiana, daca te-aud ca vrei sa slabesti la greutatea asta, te...sterg din lista! sa stii ca de la o anumita varsta nu e bine sa slabesti nemotivat. e chiar periculos sa ai aspiratii adolescentine! tu oricum ai o constitutie astenica, vei pierde muschi si densitate osoasa, asta vrei? Geala, arunca si la mine niste energie, ca ma simt asa de obosita! Sa vina si Zozo! ca si ea-i molipsitoare. Report
February 21, 201214 yr comment_131497 Oana , cum pot sa arate ooooooooooo-le Imi lasa gura apa! Report
February 21, 201214 yr comment_131498 da, de luni dimineata.in loc de trandafiri, n-ar fi bune niste macese macinate? Giorgiana, daca te-aud ca vrei sa slabesti la greutatea asta, te...sterg din lista! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif sa stii ca de la o anumita varsta nu e bine sa slabesti nemotivat. e chiar periculos sa ai aspiratii adolescentine! tu oricum ai o constitutie astenica, vei pierde muschi si densitate osoasa, asta vrei? Geala, arunca si la mine niste energie, ca ma simt asa de obosita! [b]Sa vina si Zozo! ca si ea-i molipsitoare.[/b] Si iaca, Zoazo aparu! Acu'...buhuhuuuu! V-ati molipsit!Poate mai aud vreun scancetel, ca nu va mai pup!Am zis! Bueyyy, de-o ora citesc si deja am uitat ce voiam sa va zic!Incep cu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif BUN VEIT MAYA!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Suntem aici, cu energii pozitive, sa te facem sa-ti revii si sa mergi mai departe!Giorgi, io in locul tau nici n-as mai iesi din casa!3 kg in plus? Oooo, tr-ge-die!A largit Nelu usile?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif @Oana, Vreau s afac intr-o zi si placinta de post cu mere, dar nu-mi este clar cum sa o fac si...mai astept... ai reteta, zisa de Boni pentru mine, si facuta de noi, aici:https://forum.artaculinara.ro/topic/3325-foaie-de-placinta-de-post/ Deja m-a luat cu somn !Intru iar, va citesc si iar fug la nani! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gif Report