February 20, 201214 yr comment_131187 Eu m-am apucat de calcat.Ma gandesc intr-una la mancare si taaaaare as ciuguli ceva bun, of. Rontaie niste migdale... Report
February 20, 201214 yr comment_131188 Eu m-am apucat de calcat.Ma gandesc intr-una la mancare si taaaaare as ciuguli ceva bun, of. Rontaie niste migdale... Au multe calorii...Mai bine niste morcovi, ii curat si-i rontai asa. Report
February 20, 201214 yr comment_131189 Migdale crude, nu prajite, nesarate... sunt foarte sanatoase. Eu nu gandesc din punctul al caloriilor. Pentru mine nu are nici o importanta. Sunt o rontaiala sanatoasa si inofensiva.Da' merg si morcovii... doar ca eu nu ma dau in vant dupa ei. Report
February 20, 201214 yr comment_131191 Migdale crude, nu prajite, nesarate... sunt foarte sanatoase. Eu nu gandesc din punctul al caloriilor. Pentru mine nu are nici o importanta. Sunt o rontaiala sanatoasa si inofensiva.Da' merg si morcovii... doar ca eu nu ma dau in vant dupa ei. Sorinaaaa de azi sunt la dieta!!De aia zic de calorii. Report
February 20, 201214 yr comment_131193 Am inteles eu ca vrei sa te apuci de prostii...Si eu sunt la dieta, da' spre norocul meu, nu dau doi bani pe calorii. Report
February 20, 201214 yr comment_131204 Ai ales bine renunţarea la tutun ca primă încercare de exerciţii, eu mi-am ales să devin mai ordonată. Revin, acum am nişte musafiri . Nu stiu daca am ales chiar bine, ca acolo zice ca initial sa iti alegi obiective usoare, iar asta cu renuntatul la dependente e unul dintre cele mai grele! Ma simt ametita azi, parca sunt in sevraj. Desi fumam paie de alea cele mai slabe 0,1, deci nicotina era cam vax albina, cred ca e de la cap ... Iti tin pumnii sa devii mai ordonata! Dar la ce te referi? ca la taskuri esti foarte ordonata, cred ca la lumea materiala ... Si eu sunt la fel. La taskuri planific totul pana in cel mai mic amanunt, sunt extrem de ordonata. Si in dulap am o militarie, totul e la linie! Dar cu viata mea sunt dezordonata: nu reusesc sa fac pauze de masa, sa mananc la timp. Pt mine nu ma duc la dr. Pt mine nu am o ordine niciodata! Mie nu mi s-a părut foarte greu, dar e drept că am avut concediu până în 16 ianuarie, şi nu am fost atât de tentată( eu nu fumam deloc acasă, doar la job) aşa că după două săptămâni mi s-a părut aproape rezolvată treaba.Da , şi eu am mai pus 2 kile, dar deocamdată mi se pare mai importantă renunţarea la viciu, o să mă apuc de mai mult exerciţiu fizic.Îmi vine să mănânc mai mult, în compensaţie ( că mie îmi trecea şi pofta de mâncare de la ele) dar ronţăi morcovi, ţelină ,felii de mere şi de portocale.La mine ordinea în dulapuri e deficitară - ca să mă exprim eufemistic... şi , bineînţeles , gestionarea timpului când e vorba de mine, văd că nu-s singură... Report
February 20, 201214 yr comment_131205 Am inteles eu ca vrei sa te apuci de prostii...Si eu sunt la dieta, da' spre norocul meu, nu dau doi bani pe calorii. Mananc de toate, paine, paste, fructe, legume, carne, peste, sambata pizza.1200 calorii pe zi.Si ma satur.Incerc sa nu mananc intre mese. Asta ma termina. Ciuguleala. Report
February 20, 201214 yr comment_131208 Incerc sa nu mananc intre mese. Asta ma termina. Ciuguleala. Asta asa e... si eu am avut probleme cu ciuguleala. M-am educat si acum sunt un scoler constiincios: am 3 mese principale la ore fixe si +/- 2 merende... depinde cum am mancat, cat sau ce fac sau nu fac in ziua respectiva. Merendele sunt optionale.Ca merenda eu mananc unu/doua fructe, migdale, caise uscate, masline... Report
February 20, 201214 yr comment_131210 Mananc de toate, paine, paste, fructe, legume, carne, peste, sambata pizza.1200 calorii pe zi.Si ma satur.Incerc sa nu mananc intre mese. Asta ma termina. Ciuguleala. Any, si ce intra in alea 1200 kcal? zi si mie o zi de dieta de-a ta, te rog. iti tin pumnii, fiecare alege metoda care crede ca i se potriveste. Report
February 20, 201214 yr comment_131211 Incerc sa nu mananc intre mese. Asta ma termina. Ciuguleala. Asta asa e... si eu am avut probleme cu ciuguleala. M-am educat si acum sunt un scoler constiincios: am 3 mese principale la ore fixe si +/- 2 merende... depinde cum am mancat, cat sau ce fac sau nu fac in ziua respectiva. Merendele sunt optionale.Ca merenda eu mananc unu/doua fructe, migdale, caise uscate, masline... Pai eu zic in afara de merende.De ex dupa cina parca as manca ceva dulce, da' pe la 10 - 11 seara, asa.Sau in loc de marul de dupa amiaza parca e mai bun un ceai cu o bucata de tarta ceva . Report
February 20, 201214 yr comment_131213 iti tin pumnii, fiecare alege metoda care crede ca i se potriveste. Mare dreptate mai ai... Pai eu zic in afara de merende.De ex dupa cina parca as manca ceva dulce, da' pe la 10 - 11 seara, asa.Sau in loc de marul de dupa amiaza parca e mai bun un ceai cu o bucata de tarta ceva . Auchi... asta nu e bine.Nici nu stiu ce sa-ti zic...La ce ora mananci seara? Ca daca mananci pe la h19 si mananci mai putintel poate e si normal sa ti se faca ceva foame dupa 3-4 ore. Baga morcovelul de care ziceai la ora aia... sau mai bei un pahar de apa si te duci la culcare. Nu prea stiu eu cum e cu dieta mataluta.Dupa amiaza, aici e mai simplu, mai mananci un mar si fluieri ca tiganu' a paguba...Ce zici te-am incurajat bine?Tinem pumnii! Report
February 20, 201214 yr comment_131214 Mananc de toate, paine, paste, fructe, legume, carne, peste, sambata pizza.1200 calorii pe zi.Si ma satur.Incerc sa nu mananc intre mese. Asta ma termina. Ciuguleala. Any, si ce intra in alea 1200 kcal? zi si mie o zi de dieta de-a ta, te rog. iti tin pumnii, fiecare alege metoda care crede ca i se potriveste. Dimineata eu mananc lapte cu cereale, da' nu un castron plin de cereale ci numai 20 de gr plus 250 de ml de lapte.Pe la ora 10 daca nu uit, un fruct.La pranz paste aglio, olio e peperoncino adica 40 de gr de spaghetti cu o ligurita de ulei, un catel de usturoi taiat (numai sa-i dea parfum) si peperoncino.Apoi o felie de carne de vita la gratar (120 de gr) peste care pun o ligurita de ulei ev.O felie de paine (30 gr) , vinete la gratar (200 de gr) peste care pun putina lamaie.Un fruct.Seara un ou fiert (dar nu de tot) cu spanac fiert (la vapori) cam 160 de gr peste care pun o lingurita de ulei ev.O felie de paine de 40 de gr, plus un fruct. Report
February 20, 201214 yr comment_131216 Dimineata eu mananc lapte cu cereale, da' nu un castron plin de cereale ci numai 20 de gr plus 250 de ml de lapte.Pe la ora 10 daca nu uit, un fruct.La pranz paste aglio, olio e peperoncino adica 40 de gr de spaghetti cu o ligurita de ulei, un catel de usturoi taiat (numai sa-i dea parfum) si peperoncino.Apoi o felie de carne de vita la gratar (120 de gr) peste care pun o ligurita de ulei ev.O felie de paine (30 gr) , vinete la gratar (200 de gr) peste care pun putina lamaie.Un fruct.Seara un ou fiert (dar nu de tot) cu spanac fiert (la vapori) cam 160 de gr peste care pun o lingurita de ulei ev.O felie de paine de 40 de gr, plus un fruct. Suna bine ce zici tu acolo, acum ramane de vazut daca tu te saturi cu ele. Presupun ca variezi, nu in fiecare zi acelasi menu, nu? Report
February 20, 201214 yr comment_131217 Suna bine ce zici tu acolo, acum ramane de vazut daca tu te saturi cu ele. Presupun ca variezi, nu in fiecare zi acelasi menu, nu? Da, in fiecare zi alt menu.La pranz ma satur super, pare putin cand citesti asa in grame.Seara e mai greu. Report
February 20, 201214 yr comment_131219 Hazelina, vad ca suntem doar noi doua si o mocca Cum e vremea la Iasi? Buna mocca ta Laponico, la Iasi e canicula bre, -1 fata de -28 saptamana trecuta e boierie curata! Dom'ne sa va hidratati cum trebe! Report
February 20, 201214 yr comment_131220 Incerc sa nu mananc intre mese. Asta ma termina. Ciuguleala. Asta asa e... si eu am avut probleme cu ciuguleala. M-am educat si acum sunt un scoler constiincios: am 3 mese principale la ore fixe si +/- 2 merende... depinde cum am mancat, cat sau ce fac sau nu fac in ziua respectiva. Merendele sunt optionale.Ca merenda eu mananc unu/doua fructe, migdale, caise uscate, masline... Daniela, da' ce e merenda aia? Adica merinde, bucate? Report
February 20, 201214 yr comment_131221 Stella, ador chapeau-ul tau, e mortal! De unde ai cumparat caciula? Report
February 20, 201214 yr comment_131226 Hazelina, vad ca suntem doar noi doua si o mocca Cum e vremea la Iasi? Buna mocca ta Laponico, la Iasi e canicula bre, -1 fata de -28 saptamana trecuta e boierie curata! Dom'ne sa va hidratati cum trebe! Sigur ca da!Ia poftiti de va hidratati cu noi! Report
February 20, 201214 yr comment_131228 Dimineata eu mananc lapte cu cereale, da' nu un castron plin de cereale ci numai 20 de gr plus 250 de ml de lapte.Pe la ora 10 daca nu uit, un fruct.La pranz paste aglio, olio e peperoncino adica 40 de gr de spaghetti cu o ligurita de ulei, un catel de usturoi taiat (numai sa-i dea parfum) si peperoncino.Apoi o felie de carne de vita la gratar (120 de gr) peste care pun o ligurita de ulei ev.O felie de paine (30 gr) , vinete la gratar (200 de gr) peste care pun putina lamaie.Un fruct.Seara un ou fiert (dar nu de tot) cu spanac fiert (la vapori) cam 160 de gr peste care pun o lingurita de ulei ev.O felie de paine de 40 de gr, plus un fruct. Suna bine ce zici tu acolo, acum ramane de vazut daca tu te saturi cu ele. Presupun ca variezi, nu in fiecare zi acelasi menu, nu? nu mi se pare putin, chiar ma mir sa aiba toate astea doar 1200kcal. Any, tu pari destul de hotarata, iti tin pumnii ca sa reusesti. Report
February 20, 201214 yr comment_131229 nu mi se pare putin, chiar ma mir sa aiba toate astea doar 1200kcal. Any, tu pari destul de hotarata, iti tin pumnii ca sa reusesti. Carnea fara grasimi binenteles, multa apa, putina sare. Am mai facut si da rezultate, de aia sunt increzatoare .Mulumesc . Report
February 20, 201214 yr comment_131232 Daniela, da' ce e merenda aia? Adica merinde, bucate? E gustare Lori, aia de la 10 si 17 cca. Multumesc, Adriana! Scuze... e vorba de gustarici. Report
February 20, 201214 yr comment_131236 Eu am raspuns rapid ca mi-e frica de Dexter Brava! Eu plecasem sa le dau de mancare la fete... asa ca nu am fost pe faza. Report