Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Oana , cum pot sa arate ooooooooooo-le :)

Imi lasa gura apa!

Sunt si foarte bune. Merita!

Mie ce-mi place ,laud :lol:

Pupici!

da, de luni dimineata.

in loc de trandafiri, n-ar fi bune niste macese macinate?

Giorgiana, daca te-aud ca vrei sa slabesti la greutatea asta, te...sterg din lista! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif sa stii ca de la o anumita varsta nu e bine sa slabesti nemotivat. e chiar periculos sa ai aspiratii adolescentine! tu oricum ai o constitutie astenica, vei pierde muschi si densitate osoasa, asta vrei?

Geala, arunca si la mine niste energie, ca ma simt asa de obosita!

[b]Sa vina si Zozo! ca si ea-i molipsitoare.

[/b]

Si iaca, Zoazo aparu! Acu'...buhuhuuuu! V-ati molipsit!Poate mai aud vreun scancetel, ca nu va mai pup!Am zis! Bueyyy, de-o ora citesc si deja am uitat ce voiam sa va zic!

Incep cu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif BUN VEIT MAYA!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Suntem aici, cu energii pozitive, sa te facem sa-ti revii si sa mergi mai departe!

Giorgi, io in locul tau nici n-as mai iesi din casa!3 kg in plus? Oooo, tr-ge-die!A largit Nelu usile?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

@Oana, Vreau s afac intr-o zi si placinta de post cu mere, dar nu-mi este clar cum sa o fac si...mai astept... ai reteta, zisa de Boni pentru mine, si facuta de noi, aici:

https://forum.artaculinara.ro/topic/3325-foaie-de-placinta-de-post/

Deja m-a luat cu somn !Intru iar, va citesc si iar fug la nani!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gif

am citit cap coada si tot nu m-am lamurit asupra retetei, dar voi mai citi de 10 ori poate ajung sa ma limpezesc la minte :lol:

Pupici!

Geluta, foarte bine arata tot ce ai papat pe seara :)

Eu ca sa stric legamantul facut astazi dimineata si Sorina sigur o sa ma rada, am facut si Black bottom cupcakes, mda...nu am putut sa nu ma aptin. Fetita mea cea mare a vazut poza cu aceste prajiturele si le-a vrut, si eu mama buna cum sunt si m-am gandit ca voi avea parte si eu de o praji, le-am facut. Si acum ma gandesc daca sa mai mananc inca una sau... :) :lol:

ca mi-e frica de Dexter

să nu credeţi că Dexter doarme, totul e consemnat la catastif, da' vă las să mai zburdaţi un pic, să nu vă cadă greu la stomac :lol:

asa, asa! credeam ca te-au speriat / alungat ... :) Mie imi place cand punctezi

:)

Bine arata ouale tale la cuptor, noi am papat usor in seara asta, fara carne...

Supa crema de sfecla aromata cu ghimbir si cartofi copti cu cascaval proaspat.

woaw Gelutza! arata pe gustul meu :lol: ! viu spre tine, sau imi spui cum se face?

Sa vina si Zozo! ca si ea-i molipsitoare.

eu de fapt am intrat sa va spun ca sunt renascuta din cenusa, ca sunt foarte fericita. Azi fu intalnirea cu sef de trib in care mi-a dat vestile rele pe care eu deja, cu vizionile pe care le avusesem deja, le asteptam si le intorsesem in mintea mea pe toate partile de 3 luni incoace, incat deja m-a prins atat de relaxata ca nu m-a afectat nici cat sa-mi stearga surasul de pe fetisoara si cat sa fiu fericita ca aceste lucruri finalmente s-au intamplat (tare neplacute pe de-o parte, dar care in final vor debloca situatia). Asta asa ca sa intelegeti ca grijile mele nu erau de nebuna, de ceea ce ma temeam nu am scapat. Doar ca am fost pregatita, m-a prins relaxata si senina. Una peste alta, of course ma apuc de munca si mai si ... avem treaba! De acum sparg si norii, sunt optimista si am moralul sus. Iuhuu.

Am plecat de la mesajul Moatzei, pe care te rog sa termnini odata ce ai de citit si sa te apuci de cartea de care ti-am spus. Moralul tau va cunoaste cote nebanuite :) Fericirea vine din noi! Imi place de mor ...zici ca am scris io cartea sau am procent din vanzari! :lol:

In alta dezordine maxima de idei din capul meu, Georgi eu sunt de acord cu slabeala ta. Daca esti obisnuita la 50kg, e perfect daca te poti mentine. 3 kg in plus la o inaltime si greutate mica, sunt cat 15 pt o doamna de 1,70 m.

Giorgi, io in locul tau nici n-as mai iesi din casa!3 kg in plus? Oooo, tr-ge-die!A largit Nelu usile?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

tu chiar esti de belea :) ! nu am pomenit asa ceva !!! :lol: mor de ras!

Giorgi, da-i inainte cu ce te face pe tine sa te simti bine. O metoda e sa-ti repeti mereu: [b]eu ma plac exact asa cum sunt! :)[/b]

Giorgi, am uitat sa-ti spun: m-ai omorat cu drobul ala! moartea mea (tocatura!)

Geluta, foarte bine arata tot ce ai papat pe seara :)

Eu ca sa stric legamantul facut astazi dimineata si Sorina sigur o sa ma rada, am facut si Black bottom cupcakes, mda...nu am putut sa nu ma aptin. Fetita mea cea mare a vazut poza cu aceste prajiturele si le-a vrut, si eu mama buna cum sunt si m-am gandit ca voi avea parte si eu de o praji, le-am facut. Si acum ma gandesc daca sa mai mananc inca una sau... :) :lol:

nu era vorba ca nu mai faci dulciuri pana la Paste? sau era vorba doar pana la V's Day?! :)

Eu sunt zburdalnica de cand ma stiu, dar nu mi-e frica de dexteri, cred ca am fost colegi de gradinita !

geluţa, matale nu ai nici o şansă să ajungi la catastif că scrii fără amestecături multilingve. hazul mare e cu fetele care stau în alte ţări şi amestecă limba adoptivă cu cea maternă convinse fiind că ceea ce scriu e pe româneşte :)

Ce bine ca pot sa dorm linistita i sa-mi vad de visele mele cu Dragobetzi ! :lol:

Daniella, dar ce vesti rele ai primit?

Nimic deosebit pt aceste vremuri: trebuie sa reducem costurile! doar nu erau sa-mi spuna la vremurile astea ca trebuie sa le crestem :lol: !? Nu-i asa :) ? In fine sunt si detalii, dar nu are rost aici ... Ideea e ca ma simt foarte relaxata :) , calma si stiu ca o sa fac treaba mai buna de acum, ca s-au mai dezmeticit si patronii, nu mai sunt flower-power ca face danila prepeleac aici totul ...

Ce bine ca pot sa dorm linistita i sa-mi vad de visele mele cu Dragobetzi ! :lol:

te rog sa ne tii la curent cu meniul, pregatirile, raspunsurile invitatilor, nominalizarile si daca te-au incoronat...

da, de luni dimineata.

in loc de trandafiri, n-ar fi bune niste macese macinate?

Giorgiana, daca te-aud ca vrei sa slabesti la greutatea asta, te...sterg din lista! :) sa stii ca de la o anumita varsta nu e bine sa slabesti nemotivat. e chiar periculos sa ai aspiratii adolescentine! tu oricum ai o constitutie astenica, vei pierde muschi si densitate osoasa, asta vrei?

Sa vina si Zozo! ca si ea-i molipsitoare.

M-am linistit atunci, bine ca a ajuns cu bine!

Ma gandesc sa-ti trimit si tie lista aia...nu Lista lui Schindler, :lol: a lu' Dragobete, poate-asa te molipsesc!

Ea cuprinde cuvinte cheie precum:ocheade,cine romantice, plimbari brass en brass, afrodisiace, sampanie, imbratisari...si la final chef de chef,scoatem scula din dotare, o cantare si gata! :)

Ma gandesc sa-ti trimit si tie lista aia...nu Lista lui Schindler, :lol: a lu' Dragobete, poate-asa te molipsesc!

Ea cuprinde cuvinte cheie precum:ocheade,cine romantice, plimbari brass en brass, afrodisiace, sampanie, imbratisari...si la final chef de chef,scoatem scula din dotare, o cantare si gata! :)

cine sa ajunga ca am pierdut sirul!?

trimite-mi si mie lista :)

Daniella, dar ce vesti rele ai primit?

Nimic deosebit pt aceste vremuri: trebuie sa reducem costurile! doar nu erau sa-mi spuna la vremurile astea ca trebuie sa le crestem. Nu-i asa? In fine sunt si detalii, dar nu are rost aici ... Ideea e ca ma simt foarte relaxata, calma si stiu ca o sa fac treaba mai buna de acum, ca s-au mai dezmeticit si patronii, nu mai sunt flower-power ca face danila prepeleac aici totul ...

Mda..asa-i acum la toti..

Ma bucur tare ca esti optimista, ne trebuie cineva ca tine aici la Han.

Si de duliuri, am zis ca dupa SF Valentin nu mai fac dar.......stii ca te iubesc, da?!

Ce bine ca pot sa dorm linistita i sa-mi vad de visele mele cu Dragobetzi ! :)

te rog sa ne tii la curent cu meniul, pregatirile, raspunsurile invitatilor, nominalizarile si daca te-au incoronat...

Deja am confirmari de la jumatate plus unul, asa ca se face cheful, am zis!

Meniul e pus pe tapet, acum in functie de oferta pietii, om mai schimba pe ici , pe colo, dar nicidecum in punctele esentiale!

E super fiindca va fi in week, asa ca ne putem desfasura in voie, nu am sef de vazut a doua zi,ma doare la bascaaaa, imi vine sa ma topai de pe acum pe langa Dragobete! :lol:

Mda..asa-i acum la toti..

Ma bucur tare ca esti optimista, ne trebuie cineva ca tine aici la Han.

Si de duliuri, am zis ca dupa SF Valentin nu mai fac dar.......stii ca te iubesc, da?!

daaaa... ma simt asa de bine, parca mi s-a luat o iatra de pe inima ... ! sunt foarte, foarte optimista si o sa reusesc tot ce-mi propun de acum! watch me!

si eu te iubesc si imi place tot ce gatesti/postezi! Mi-a placut cum ai dat vina pe fete ca au vazut briosele negre cu branza :lol: si tu ca o mama buna: sigur ca nu poti fi tu de vina :) ca a trebuit sa le prestezi ... si sa le gusti :) mor de ras si cu tine :)

Hai ca v-am organizat si un loc potrivit:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1125.jpg

Meniul e pus pe tapet, acum in functie de oferta pietii, om mai schimba pe ici , pe colo, dar nicidecum in punctele esentiale!

E super fiindca va fi in week, asa ca ne putem desfasura in voie, nu am sef de vazut a doua zi,ma doare la bascaaaa, imi vine sa ma topai de pe acum pe langa Dragobete! :)

adica Dragobetele e un personaj :) ? cu scula lui cu tot ? :lol:

dar baga si textele din invitatie/raspunsuri/menu ... :)

cine sa ajunga ca am pierdut sirul!?

trimite-mi si mie lista :)

De Carmen intrebasem eu daca a ajuns...

LIsta e ca si vazuta, daca am deconspirat "cheile"...

Referitor la supa de sfecla( ai intrebat mai sus) a fost tare buna, mai buna ca predecesoarele mosite in bucataria mea si asta fiindca am pus ghimbir murat.

Se prepara ca si alte supe de acest gen"crema" numai ca predomina sfecla, eu am pus 500 de grame la asta+ un morcov, o rad. patrunjel, 50 grame rad. telina, o ceapa medie, o jumatate de ardei pe care nu-l pasez, totul mixat/blenduit, si la final dres gustul cu smantana pentru gatit si putin patrunjel.

Referitor la supa de sfecla( ai intrebat mai sus) a fost tare buna, mai buna ca predecesoarele mosite in bucataria mea si asta fiindca am pus ghimbir murat.

Se prepara ca si alte supe de acest gen"crema" numai ca predomina sfecla, eu am pus 500 de grame la asta+ un morcov, o rad. patrunjel, 50 garme rad. telina, o ceapa medie, o jumatate de ardei pe care nu-l pasez, totul mixat/blenduit, si la final dres gustul cu smantana pentru gatit si putin patrunjel.

Carmencita, bine ai ajuns! zi si tu 2 cuvinte :lol: , sa stim cum esti si ce faci! :)

merci, Gela, asa fac si eu supele crema. zici ca ai pus si ghimbir + chimen? la sfarsitul fierberii, inainte de a pasa?

E super fiindca va fi in week, asa ca ne putem desfasura in voie, nu am sef de vazut a doua zi,ma doare la bascaaaa, imi vine sa ma topai de pe acum pe langa Dragobete! :)

adica Dragobetele e un personaj B) ? cu scula lui cu tot ? :)

dar baga si textele din invitatie/raspunsuri/menu ... :)

Hi, hi, hi...Dragobetele e ala de saruta fetele si le distreaza cu scula din dotare! :lol:

Asa e al meu, naiba stie cum or fi altii, eu ma pronunt doar in cunostinta de "cauza mea"!!! :P

Se prepara ca si alte supe de acest gen"crema" numai ca predomina sfecla, eu am pus 500 de grame la asta+ un morcov, o rad. patrunjel, 50 garme rad. telina, o ceapa medie, o jumatate de ardei pe care nu-l pasez, totul mixat/blenduit, si la final dres gustul cu smantana pentru gatit si putin patrunjel.

Carmencita, bine ai ajuns! zi si tu 2 cuvinte :) , sa stim cum esti si ce faci! :)

merci, Gela, asa fac si eu supele crema. zici ca ai pus si ghimbir + chimen? la sfarsitul fierberii, inainte de a pasa?

Chimen nu am pus fiindca nu prea il agreeaza legitimu si saptamana asta tre' sa fac numai ce-i place, asa scrie la lista! :lol:

La final am pus piper proaspat rasnit, rosu, verde si negru, cate trei boabe din fiecare si doua bucati de ghimbir murat plus un pic de zeama din borcanelul unde se afla ghimbirul murat( nu de mine, asa l-am cumparat), smantana si crutoanele.Buna, buna!

Hi, hi, hi...Dragobetele e ala de saruta fetele si le distreaza cu scula din dotare! :)

Asa e al meu, naiba stie cum or fi altii, eu ma pronunt doar in cunostinta de "cauza mea"!!! :)

le si saruta :lol: ? nu e ala de le uda :) (stropeste cu parfum? sau ala era altul?) B) ?

Chimen nu am pus fiindca nu prea il agreeaza legitimu si saptamana asta tre' sa fac numai ce-i place, asa scrie la lista! :)

La final am pus piper proaspat rasnit, rosu, verde si negru, cate trei boabe din fiecare si doua bucati de ghimbir murat plus un pic de zeama din borcanelul unde se afla ghimbirul murat( nu de mine, asa l-am cumparat), smantana si crutoanele.Buna, buna!

si unde se gaseste ghimbirul asta murat ? :lol: