January 28, 201016 yr Author comment_17601 Vai ce minunatii.....Acuma m-am enervat !Primul obiectiv pe anul acesta e sa-mi schimb cuptorul !Am unul de pe vremea lui Pazvante..ce ventilator ce termostat ...nimic.Apoi,am sa-mi fac si eu curaj.Ar mai fi o problema cu faina de migdale,din care nu am vazut pe la noi.Dar nu e o problema.Pana schimb cuptorul,fac o excursie in Evropa si-mi cumpar.Pana atunci mancam macarons facuti de altii..........................................................................................................Felicitari Irina pentru executie si poze.Multumesc pentru reteta pas cu pas,si mai ales pentru micile tips-uri pe care le-ai impartasit cu noi Piscotel, multumesc frumos!Acum vreo 2-3 ani, mama nu avea cuptor cu termostat. Din vorba in vorba, ajunsesem sa spunem ca 120°C inseamna cuptor cu flacara mica, 180°C cuptor cu flacara mijlocie, 240°C cuptor cu flacara mare. Poate te ajuta ? Report
January 29, 201016 yr comment_17774 Piscotel, multumesc frumos!Acum vreo 2-3 ani, mama nu avea cuptor cu termostat. Din vorba in vorba, ajunsesem sa spunem ca 120°C inseamna cuptor cu flacara mica, 180°C cuptor cu flacara mijlocie, 240°C cuptor cu flacara mare. Poate te ajuta ? Al meu cuptor e atipic..... :evil: La jumatate arde deja,asa ca la mine 180 egal 250.Nu mai are scapare.Acuma studiez oferta de aragaze cu termostat.Nu pot sa-mi iau separat cuptor si plita,ca nu am unde sa le pun. Report
February 9, 201016 yr comment_19923 Hiiii, io acu descoperii topicul sa mor si mai multe nu! Ca de cand tot spun ca le inaugurez dar tot nu mai apuc! Foarteeee faineee! Mai fete, poa sa faca vreuna din voi ceva vraji? Daca da, as dori si eu o zi de pashopt de ore daca se poate Eu nici nu mai stiu cum arata aragazul, cuptioriu'...vai de mama mea! Ma intreb la ce mi-oi fi luat KA-ul ala Report
February 9, 201016 yr comment_19938 Ma intreb la ce mi-oi fi luat KA-ul ala Lasa-l acolo ca o sa vina soarele si pe strada ta si ai sa il pui la munca. Report
February 10, 201016 yr comment_20170 Ma intreb la ce mi-oi fi luat KA-ul ala Lasa-l acolo ca o sa vina soarele si pe strada ta si ai sa il pui la munca. Cica cei din urma vor fi cei dintai O seara frumoasa si, da, sper si eu ca intr-o zi...intr-o zi... Report
February 15, 201016 yr comment_21000 Am facut ieri o reincercare, dar i-am lasat albi o sa le fac poze si umpluti cu crema ganache. Report
February 15, 201016 yr comment_21160 Superb! felicitari pentru o asa frumoasa reusita , chiar superb. Report
February 16, 201016 yr comment_21218 ce frumoase ti-au iesit!trebuie sa mai fac si eu o incercare! Report
February 16, 201016 yr comment_21371 Iaca , facui si poza la final , umplute cu crema ganache. Report
February 18, 201016 yr comment_21677 Stella, bella, devii o stea tot mai indepartata si mai...neinteleasa....pentru mine.Boni m-a complexat definitiv cu bombonelele de Valentin iar tu imi zdruncini ultimele ramasite de autoestima. Report
February 18, 201016 yr comment_21691 Yandira draga mea...cum macaronsii ies odata din trei asa fatzosi, am sa fac poze la urmatoarea catastrofa si autostima ta va urca rapid "on the top" Report
February 19, 201016 yr comment_21793 n-am vazut pana acum nici o catastrofa prin mesajele tale. O sa ma ambitionez neaparat in prima zi libera Report
February 19, 201016 yr comment_21825 Neaparat asa sa faci, ca mie mi-e dor de tine, cu sa fara catastrofe . Report
February 19, 201016 yr comment_21860 Laponica linda, ce placere imi face sa te revad:happy2: M-am pierdut putin si acum cand am revenit nu mai imi gasesc "locul" intre atatea forumuri noi Am vazut ca esti teribil de ocupata si tu. Dar revenim noi si la coada cratitii odata si odata Report
March 1, 201016 yr comment_23748 Irina , ajung aproape la nivelul meu maxim de perfectiune am constatat ca daca ii las albi ( fara adaos de cacao si culori) textura ramane mai compacta , nu asa fluida si sunt satisfacatori dupa pasajul la culptor, caci au acel "inel" sau "piciorus" et voilà Report
March 1, 201016 yr comment_23769 Eh no, ca voi va faceti de cap rau asa, sa ma nervozatz pe mine, tz, tz tz. Mai dar si cand oi reintra io in bucatarie. Stellina bella ma duc sa imi scot prospoapele de plaja d'an dulap ca am facut balta pe jos Da' cu ce le-ai umplut? Report
March 1, 201016 yr comment_23773 Lorica , cu crema ganache de cioco.ia vreo doi sa ai de dat la mosafiri maine Report
March 1, 201016 yr comment_23781 Aaaa, nu dom'ne lor li dau paine cu apa, macaruanele le pastrez pentru mine Report
March 1, 201016 yr comment_23799 Stella of, ce multi ai facut! Ti-au ramas si pentru mine? Le-ai facut vraji ceva? Ca au iesit de parca-s gemeni, mie nici sarmalele nu-mi ies doua la fel, de macaronsi ce sa mai zic. Din 20 mi-au iesit 3 buni. Report
March 1, 201016 yr comment_23843 De macarons imi tot fac si eu curaj de acu 1 an si ceva, cand am avut un esec lamentabil https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/help.gif...da intr-o zi ma razbun eu si cuceresc domnul macaron ) . Pana una alta am intrat sa pun link-ul asta:http://notsohumblepie.blogspot.com/2010/02/macaron-101-italian-meringue-part-2.html , tanti asta a facut tot felu' de experimente privind coacerea macaronului. Report
March 2, 201016 yr comment_23878 Ah, am gasit macaronsii pe care trebuie sa-i fac. Pai cum, vrei sa tradezi verdele?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Report
March 2, 201016 yr comment_23880 Merci, merci de complimente.Boni , lasi primavara pe "ecleziastice" ? Report
March 2, 201016 yr comment_24123 BonBon, superba culoare! Uite si aici ca sursa de inspiratie: Stelluto, ai tai arata intr-un mare mare fel, recunosc! Report