March 19, 201115 yr comment_82425 Da, Italia se mai distinge si prin faptul asta, ca are jdemii de feluri si variante ale cafelei si acelasi lucru in diferite parti ale Italiei se numeste in feluri diferite.Po' sa zic si eu ceva, ca prea imi place bicerin-ul Eu si cu prietena mea,suparate foc pentru ca ne-am dus sa bem un bicerin in barul cel mai faimos din Torino care poarta si acest nume, si era inchis Asa ca ne-am dus intr-altul la fel de vechi si de faimos, doar ca poza cu bicerinul nu e deloc focusata, Mulasano. Dupa care ni l-am facut singurele acasa Report
March 19, 201115 yr comment_82433 Wow, ai si pahare de bicerin?!Musai sa mi le cumpar si eu. Eu prefer bicerinul cu spuma de lapte, decat cu frisca. Report
March 19, 201115 yr comment_82437 Wow, ai si pahare de bicerin?!Musai sa mi le cumpar si eu. Eu prefer bicerinul cu spuma de lapte, decat cu frisca.Pai exista ceva ce eu sa n-am? Nu stiu daca aveam pe vremea aceea masina asta de cafea ca sa fac spuma, era 2006.Cu spuma e mai placut ca e mai lejer Report
March 19, 201115 yr Author comment_82511 Despre cum se face cafeaua la nisip, unde se face si ce se mai face prin zona E si unul dintre locurile mele preferate, mai ales pentru cafea, suberek si baclavale. Si pentru atmosfera tihnit- orientala care domneste acolo, mai ales in extrasezon, cind poti sa stai o dupa-amiaza intreaga la cafele far' sa-ti aduca nimeni aminte ca ai treaba pe-acasa http://webtv.realitatea.net/other/de-la-cafeneaua-din-neptun-ne-mutam-in-olimp-i Dar din cite stiu eu si din cite am experimentat, cafeaua turceasca e departe de a fi "cea mai tare din lume"... De la minutul 4.20 se vorbeste despre "popasul pescarilor", despre care vorbeam la alt subiect, o sa pun link-ul si acolo Report
March 20, 201115 yr comment_82526 Imi savurez cafeaua si citesc Cafepedia Adriana cat de dulci sunt cescutelele cele 2 colorate. M-ati inebunit cu cafea cu nutella,am avut un borcan vre-un an in frigider si l-am aruncat ca nu manancaca nimeni,da la cum vb de cafeaua asta parca m-ar risca sa iau un borcan mic sa incerc si eu.Eu mai beau cateodata cu bucati de cioco amaruie in cafea. genul asta de cesti am tot cautat si n-am gasit Report
March 20, 201115 yr comment_82616 N-are rost sa cumperi un borcanel numai pentru asta, poti topi o bombonica ciocolatica, daca e cu gust de alune si mai bine, ungi peretii cescutei cu ea si versi cafeaua Asa cescute mi-ar place si mie, sunt ideale, micute, groase si colorate. Report
March 20, 201115 yr comment_82634 Imi savurez cafeaua si citesc Cafepedia Adriana cat de dulci sunt cescutelele cele 2 colorate. M-ati inebunit cu cafea cu nutella,am avut un borcan vre-un an in frigider si l-am aruncat ca nu manancaca nimeni,da la cum vb de cafeaua asta parca m-ar risca sa iau un borcan mic sa incerc si eu.Eu mai beau cateodata cu bucati de cioco amaruie in cafea. genul asta de cesti am tot cautat si n-am gasit Ceascuta asta este modelul Roma/sau Roma Marone(Cilio), si o gasesti aici sau aici set de 6 canute. Report
March 21, 201115 yr comment_82710 Adriana, nici cioco cu alune n-am, ca eu pap numai neagra ),da ma descurc eu cumva. Maya, merci, arunc un ochi acolo acum. Report
March 21, 201115 yr comment_82732 Carmella, mersi mult de tot pentru link! Eu planuiesc o tura de zile mari in tara, de profil geografic, asa ca pe vremurile studentiei si m.as bucura sa mai vii cu tips-uri despre litoral. Iubirea mea este Sulina si Delta in general. Poate nu ar fi rau sa deschidem un topic ciu atractiile si locurile frumoase de la noi. Ma iertati de off, fetelor! Report
March 21, 201115 yr comment_82745 Carmella, mersi mult de tot pentru link! Eu planuiesc o tura de zile mari in tara, de profil geografic, asa ca pe vremurile studentiei si m.as bucura sa mai vii cu tips-uri despre litoral. Iubirea mea este Sulina si Delta in general. Poate nu ar fi rau sa deschidem un topic ciu atractiile si locurile frumoase de la noi. Ma iertati de off, fetelor! Lapona, stiu eu o pensiune in Delta unde mananci peste proaspat prins si gatit de ei la mic dejun, pranz si cina . Dupa 21 mai (merg in fiecare an la aceasta data) o sa pun poze si impresii, poate se deschide si topicul de care spui pana atunci. Report
March 21, 201115 yr comment_82763 grazie sorella Adriana, nici cioco cu alune n-am, ca eu pap numai neagra ),da ma descurc eu cumva. Maya, merci, arunc un ochi acolo acum.Cu placere, dragele mele Report
March 21, 201115 yr comment_82773 eu n-am nicio pasiune ptr cafea, dar ma doare capul daca nu beau una oricat de mica dimineata. rar daca mai beau peste zi si, culmea, am gusturi vulgare: imi place aia de la dozator.cafeaua aia mica si tare, expreso, ma intepeneste definitiv, daca n-o dublez cu apa nici n-o pot bea. stric orzul pe gaste, stiu! Report
March 23, 201115 yr comment_83104 eu n-am nicio pasiune ptr cafea, dar ma doare capul daca nu beau una oricat de mica dimineata. rar daca mai beau peste zi si, culmea, am gusturi vulgare: imi place aia de la dozator.cafeaua aia mica si tare, expreso, ma intepeneste definitiv, daca n-o dublez cu apa nici n-o pot bea. stric orzul pe gaste, stiu!Moatzo încearca asa, si devii dependenta [b][center]eu... over and over again! -ungi canuta cu nutella -crema de espresso curge... densa si spumoasa, aromata... de îti vine s-o tragi direct pe nas! -aici a odihnit 2 secunde un espresso dublu [/center][/b] Report
March 23, 201115 yr comment_83122 Moatzo încearca asa, si devii dependenta he, he, he, nu cad eu asa de repede in capcana! Report
March 23, 201115 yr comment_83138 Moatzo încearca asa,si devii dependenta he, he, he, nu cad eu asa de repede in capcana! Aha, deci vrei sa zici ca io-s fata usoara? Înainte sa probez chestia asta, am zis ca e aiurea, tinînd cont ca eu beau doar espresso fara alte adaosuri... dar în ziua cînd a postat Ramona "reteta", mi-a picat mie pe moment cu tronc si pîna am facut-o, mi-a tot stat gîndul la cafeluta asta. Tot uitam sa cumpar nutella, ca noi nu obisnuim, si o treceam mereu cu vederea. Acum n-o s-o mai trec, ca-mi plac mult asa(dar o sa cumpar dozici de alea pentru micul dejun, ca asa un borcan e prea mult) Report
March 23, 201115 yr comment_83141 -aici a odihnit 2 secunde un espresso dublu Aha! Sugestive si pozele si descrierea! deci nu o amesteci ? Report
March 23, 201115 yr comment_83153 -aici a odihnit 2 secunde un espresso dublu Aha! Sugestive si pozele si descrierea! deci nu o amesteci ?Bineînteles ca o amestec rapid, si din doua înghitituri e gata. Apoi mai rad cu lingurita ce mai ramîne pe peretii canutei... si cu asta basta Report
March 23, 201115 yr comment_83154 Sorella mea, esti definitiv pierduta Da sorella mea, am luat-o razna acu' la batrînete Report
March 24, 201115 yr comment_83236 (dar o sa cumpar dozici de alea pentru micul dejun,ca asa un borcan e prea mult) ei, la noi n-ar fi! acuma ma-ntelegi de ce nu vreau sa cad in capcana? Sorella mea, esti definitiv pierduta adevar grait-ai! Report
March 24, 201115 yr comment_83245 Azi am luat alte 2 cescute, is in masina de vase, le incerc dupa ce le spal. Am vrut sa-ti arat sorella, nu's daca ajunge si la voi, sunt doze mici de Nutella de 30 de gr. Le-am luat si Marco mi-a si cerut piine cu Nutella atunci i-am zis ca e pentru mine ca sa o beau cu cafea la care a facut asa si i-am facut piine cu Nutella iar cutiuta am "spalat-o" cu cafea Report
March 25, 201115 yr comment_83380 uite asa recipiente mici vreau, mai sunt unele de au si grisine parca, da nu stiu daca sunt aici, manu nepoatele mele asa.O sa ma uit diseara cand ma duc la cumparaturi. Report
March 25, 201115 yr comment_83435 Da, si alea cu grisine is bune la asa ceva, eu m-am gindit sa vi le arat, sunt o solutie la a nu cumpara borcanul mare Moatza, are grija Marco sa nu ma lase sa cad in capcana ca mi-o maninca el Report