March 13, 201214 yr Author comment_136127 Singurul motiv pentru care n-am scris inca aici e pentru ca muream de invidie! Da, admit, ma oftic ca nu pot sa o fac.Ca daca o fac mananc ca nemancatul pana mi-e rau. Dar trebuia sa-ti spun Gabitza ca arata ispititor de bine si pozele sunt graitoare. Multumesc Lili. Eu am refacut-o sambata cand am avut musafiri. Le-a placut si lor, culmea! Report
March 13, 201214 yr comment_136134 Trebuia s-o fac mai demult dar mai intii n-am avut timp, apoi n-am avut oua A mea arata rau de tot dar a fost asa de buna ca s-a terminat imediat (Stefano a renuntat la profiterol in favoarea ei), acum trebuie negresit sa gasesc un brie rotund si s-o refac. E adorabila crocantul (sper ca se zice asa) aluatului, dulceata merisoarelor si gustul brinzei. Report
March 13, 201214 yr Author comment_136149 Trebuia s-o fac mai demult dar mai intii n-am avut timp, apoi n-am avut oua A mea arata rau de tot dar a fost asa de buna ca s-a terminat imediat (Stefano a renuntat la profiterol in favoarea ei), acum trebuie negresit sa gasesc un brie rotund si s-o refac. E adorabila crocantul (sper ca se zice asa) aluatului, dulceata merisoarelor si gustul brinzei. Ba nu arata rau de loc. Ma bucur tare ca v-a placut. Ti-am zis ca si eu am refacut-o in weekend si de aceea as vrea sa mentionez ca e bine ca stratul de dulceata sa nu fie foarte gros pentru ca dupa aceea devine prea dulce si parca ia prea mult din gustul branzei. Report
March 13, 201214 yr comment_136161 Si eu vreau, musai, sa o incerc. Intrebarea mea este: e mai buna calda sau rece? Mie imi place calda insa este destul de greu sa o mentii calda pana o termini. Se poate reancalzi la microunda fara probleme, asta in cazul in care iti mai ramane ceva. Arta! curata arta ! parol! ai facut doar 1 brie la 4 guri? Report
March 13, 201214 yr comment_136163 Eu inca n-am gasit Brie, mai caut.Are la toate hipermarketurile. Report
March 14, 201214 yr comment_136190 Eu inca n-am gasit Brie, mai caut.Are la toate hipermarketurile. Hmmmm. Tre' sa scotocesc mai atent. Report
March 16, 201214 yr comment_136857 Chef-A, azi mi-am luat muniţiile necesare si suficiente , miine atac reteta, sa traiti ! Report
March 16, 201214 yr comment_136920 Dana, stau pe pozitie, iti va iesi impecabil ca de obicei . M-am uitat dupa merisoare, dar n-am vazut, mai caut Report
March 16, 201214 yr Author comment_136931 Ola-la, sa inteleg ca faci portie dubla?Not a bad idea after all !!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif Report
March 17, 201214 yr comment_137030 Dana, stau pe pozitie, iti va iesi impecabil ca de obicei . M-am uitat dupa merisoare, dar n-am vazut, mai caut Any, merci de incurajare ! chiar am nevoie dupa un esec avut astazi. Report
March 17, 201214 yr comment_137031 Chef-A, asa as vrea. rotitele de brie sint de 150 g, iar la masa vom fi 4 persoane. o sa revin cu impresii dupa degustare. Report
March 17, 201214 yr comment_137048 Foarte interesanta reteta.Iar de aratat nu mai zic nimic...ca-mi ploua in gura. Mai trebuie sa iau foietaj si o incerc si eu. Pe aici n-am vazut brie rotunda, asa ca am sa fac cu triunghi. Report
March 18, 201214 yr comment_137136 [center]Chef-A, n-am cuvinte decit de lauda si-ti multumesc frumos ca mi-ai adus reteta in atentie ! singura modificare facuta a fost substitutia feliilor de migdale cu fistic, in rest te-am ascultat la . & , pt. fiecare brie am folosit cite o alta tehnica de impaturire, stil rotund si patratzos - gen plic sotul din dotare si musafirii, cind au dat cu ochii de farfurie, au inceput inceput sa cinte in canon: "ooooo, sole mioooooo !" dupa care s-a lasat cu "mmmmmm-uri" prelungi, de parca aveam la masa elevi de la scoala ajutatoare verdictul final: NU RATATI O RETETA SUBLIMAAAA ! [/center] Report
March 18, 201214 yr comment_137140 Dana , nici nu e de mirare ca ai auzit doar "mmmm" la felul cum arata . Report
March 18, 201214 yr comment_137152 Foarte interesanta reteta.Iar de aratat nu mai zic nimic...ca-mi ploua in gura. Mai trebuie sa iau foietaj si o incerc si eu. Pe aici n-am vazut brie rotunda, asa ca am sa fac cu triunghi.Si eu tot cu triunghi am facut-o, acu am luat alt triunghi sa o refac Chef, am uitat sa marturisesc ca eu n-am pus fulgii de migdale ca n-aveam, acu mi-a venit ideea sa pun 2 mieji de nuca ca i-am decongelat si stau acolo si se uita la mine. Report
March 19, 201214 yr comment_137427 Intrebare intrebatoare: eu nu am gasit pana acum afine uscate, da' gasesc fara probleme afine congelate. As putea sa le folosesc?De fapt, sa nu zic prostii, gasesc afine uscate doar ca au zahar. Nu am vazut pana acum din cele uscate fara zahar.Ce gasesc fara probleme, fara zahar, sunt smochine uscate, caise uscate, prune uscate, stafide din alea uriase. As putea sa inlocuiesc afinele cu una din cele enumerate mai sus? Report
March 19, 201214 yr comment_137441 Intrebare intrebatoare: eu nu am gasit pana acum afine uscate, da' gasesc fara probleme afine congelate. As putea sa le folosesc?De fapt, sa nu zic prostii, gasesc afine uscate doar ca au zahar. Nu am vazut pana acum din cele uscate fara zahar.Ce gasesc fara probleme, fara zahar, sunt smochine uscate, caise uscate, prune uscate, stafide din alea uriase. As putea sa inlocuiesc afinele cu una din cele enumerate mai sus? parerea mea e ca nu merg congelate, ar fi apoi prea apoase si ramane ud aluatul.Dar poti folosii smochine uscate. Eu am facut o alta combinatie, Brie n-am gasit rotund,decat triunghi si am vrut sa am si eu o rotia frumoasa,asa ca am luat Camembert, foaia am uns-o cu gem de smochine, cea iesit?un deliciu.Iaca si dovada Report
March 19, 201214 yr comment_137447 Nuuu, in niciun caz nu aveam de gand sa le pun congelate. Asa le gasesc eu, doar ca aveam de gand sa le decongelez si sa le scurg bine inainte sa le folosesc. Report
March 19, 201214 yr comment_137452 Nuuu, in niciun caz nu aveam de gand sa le pun congelate. Asa le gasesc eu, doar ca aveam de gand sa le decongelez si sa le scurg bine inainte sa le folosesc. m-am gandit ca nu le pui congelate,dar chiar si asa sunt umede, oricat de scurse ar fi ele.Eu una asa le vad. Report
March 19, 201214 yr comment_137466 Intrebare intrebatoare: eu nu am gasit pana acum afine uscate, da' gasesc fara probleme afine congelate. As putea sa le folosesc?De fapt, sa nu zic prostii, gasesc afine uscate doar ca au zahar. Nu am vazut pana acum din cele uscate fara zahar.Ce gasesc fara probleme, fara zahar, sunt smochine uscate, caise uscate, prune uscate, stafide din alea uriase. As putea sa inlocuiesc afinele cu una din cele enumerate mai sus? parerea mea e ca nu merg congelate, ar fi apoi prea apoase si ramane ud aluatul.Dar poti folosii smochine uscate. Eu am facut o alta combinatie, Brie n-am gasit rotund,decat triunghi si am vrut sa am si eu o rotia frumoasa,asa ca am luat Camembert, foaia am uns-o cu gem de smochine, cea iesit?un deliciu.Iaca si dovada ala e un dezastru!!!!! ce mi-au vazut ochii, sper sa uit pana maine, ca nu ma vad bine! Report
March 19, 201214 yr comment_137474 Oh, mon Dieu, cat de bine poate sa arate E clar pe lista! Mai ales ca Brie e branzica mea preferata Report
March 20, 201214 yr comment_137525 Sorina eu am facut-o cu cranberries luate de la Lidl, uscate, is asa de bune.In genere fructe dintr-astea uscate se gasesc in magazinele cu "biologice" Report
March 20, 201214 yr comment_137537 Sorina eu am facut-o cu cranberries luate de la Lidl, uscate, is asa de bune.In genere fructe dintr-astea uscate se gasesc in magazinele cu "biologice" alea de la Lidl au zahar, ca asta zicea si Sorina ca ea gaseste,dar au zahar. Report
March 20, 201214 yr comment_137538 Am inteles, dar asta inseamna ca atunci cind le usuca pun zahar pe ele? Report