August 25, 20233 yr comment_268748 Pentru zilele calduroase, o pasta de naut (nautul zdrobit cu furculita, amestecat cu ceapa rosie, ardei rosu, patrunjel, mustar, iaurt, maioneza, sare, piper, cumin). Pozele sunt de data trecuta cand am facut-o, atunci am mancat-o eu aproape toata ?. Report
August 27, 20233 yr comment_268750 Sa ne zici cum a fost. Reteta o am de la tv, au aratat atunci mai multe retete cu naut, si se pare ca le-am amestecat un pic ?, cand am vazut emisiunea in reluare... nu avea ardei ?. Dar mi-a placut varianta mea, si de fiecare data cand o fac nu mai schimb nimic, ca ne place tuturor asa cum e. Report
August 28, 20233 yr comment_268752 Fete, mi-am facut si eu poftele "romanesti" , aproape toate. Am gasit pastai (fasole lata) si am facut clasice, prajite cu mamaliguta si usturoi. Ardeii bifati i-am bifat si astia, dar acum ca i-am vazut pe ai tai, Adi, cred ca mai vreau o runda )Ce nu am mai mancat de o vesnicie si mi-am propus sa bifez vara asta , mancarica de ardei copti. Mai am niste pastai foerte si mi-a soptit o pasarica o reteta noua, sa vedem daca imi iese. Stay tuned! Report
August 28, 20233 yr comment_268757 Sa ne zici cum a fost. Reteta o am de la tv, au aratat atunci mai multe retete cu naut, si se pare ca le-am amestecat un pic ?, cand am vazut emisiunea in reluare... nu avea ardei ?. Dar mi-a placut varianta mea, si de fiecare data cand o fac nu mai schimb nimic, ca ne place tuturor asa cum e.foarte buna a fostcredeam ca am naut dar n-aveam asa ca am inlocuit cu fasole alba boabe, o parte am pisat-o cu furculita si alta am taiat-o felii ca era mareo voi reface si cu naut Report
August 31, 20233 yr comment_268766 Mancarica de fasole cu cabanos, unora le-a fost pofta. M-am executat, ca inca n-au revenit caldurile. Pe weekend inca n-am facut meniul, dar se prevede o mare cantitate de... inghetata ?. Report
September 12, 20233 yr comment_268796 Am dat in bobi si mi-a iesit ca inaintea fasolei tre' s-o comit pe asta: Mbuna si gustoasa, aoleo! Report
September 14, 20233 yr comment_268797 Mancarica de ceapa si rosii multe, cu carne de pui si mamaliga! Fara poza mea ca era foamea mare, dar buna rau! Poza de pe net! Edited September 14, 20233 yr by mino Report
September 14, 20233 yr comment_268799 Suna bine mancarea ta, Mino!Azi am facut o reteta vazuta la Tv zilele trecute, gnocchi cu carnati italienesti si kale, m-am bucket ca le-a placut tuturor. Ieri la Masterchef au gatit tot gnocchi, dar dupa reteta lui Gordon Ramsay ?. Report
September 15, 20233 yr comment_268802 Azi am stat mai mult în bucătărie, am făcut pentru cumnatul meu, asta : Pentru noi am făcut grătar cu garnitura de fasole verde, soțul ma întreba de ce-i dau mâncare de spital Tot azi am încercat sa fac parizer de casa, aștept cu interes rezultatul. Din zeama rămasă de la carnea fiarta cu legume am făcut o supa cu găluște : Report
September 15, 20233 yr comment_268803 waw mino ce de bunatatiparizerul l-am incercat si eu dar a fost ceva fara nici un gust de parizer, sa-mi zici cum ti s-a parut si tieeu zilele astea fac peste Report
September 15, 20233 yr comment_268804 parizerul l-am incercat si eu dar a fost ceva fara nici un gust de parizer, sa-mi zici cum ti s-a parut si tie Am gustat pasta…hmmmm…mai degraba pateu ….departe de gustul de parizer, dar poate era cald. Vad eu maine! Edited September 15, 20233 yr by mino Report
September 15, 20233 yr comment_268805 Eu nu-mi dau seama ce e in borcane...Parizerul cum se face? Report
September 15, 20233 yr comment_268807 Ce parizer , fete, ca eu nu mai inteleg nimic...In borcane eu vad jumari si untura? Mamaaaa, supa de galuste aaaauuuuuu. Report
September 16, 20233 yr comment_268809 Eu nu-mi dau seama ce e in borcane...Parizerul cum se face?Adi, în borcane e carne în untura Ce parizer , fete, ca eu nu mai inteleg nimic...In borcane eu vad jumari si untura? Mamaaaa, supa de galuste aaaauuuuuu. Da, draga mea ai ghicit! Carne în untura, topita de mine și am și jumarile aferente! Și daaa, am încercat rețetă de parizer după o rețetă de pe net. A ieșit ceva, dar nu parizer, poate și din cauza ca am pus și legume. O sa mai încerc dar o sa pun doar carnea după ce o fierb cu legume. Iaca produsul final. Report
September 16, 20233 yr comment_268811 Asta este rețeta făcută de mine! https://Youtube.com/watch?v=5yxOcvhhFHw?si=F1i9Ff1vi3k3hDaa Report
September 16, 20233 yr comment_268813 eu am folosit alta tot asa vazuta intr-un video si neavind sfecla nici roz n-a iesit dar gustul departe de a fi cel pe care mi-l aminteamde fapt cred ca parizerul normal nici nu era din carne de puideci asta e un sul roz de carne de pui cu legume Report
September 16, 20233 yr comment_268817 eu am folosit alta tot asa vazuta intr-un video si neavind sfecla nici roz n-a iesit dar gustul departe de a fi cel pe care mi-l aminteamde fapt cred ca parizerul normal nici nu era din carne de puideci asta e un sul roz de carne de pui cu legume Da, parizerul era de porc in general sau de vita. Acum este si de pui. O sa fac varianta de porc, cu un stelt, doar fiert cu morcov si ceapa, dar fara legume in el, sa vad diferenta. Report
September 20, 20233 yr comment_268841 Pana voi face Parizerul de porc, îl savurez pe cel de pui, măcar știu din ce este făcut. Azi am făcut o budinca de tapioca, am pus doar o linguriță de zahăr și multe arome , adică vanilie, coaja de portocala și lămâie, sa compenseze lipsa zaharului. Deocamdată asa arata caldă! Când se răcește o voi asorta cu gem de fructe făcut de mine cu foarte puțin zahar. Report
September 21, 20233 yr comment_268843 DIn lipsa de alte idei si pentru ca nu mai facusem de mult, azi o salata "orientata" Report
September 26, 20232 yr comment_268848 Zilele trecute m-a trăznit un miros de la vecini, așa că azi am executat piure de cartofi cu ostropel de pui. Cred ca nu am mai făcut asa ceva, de 5 ani cel puțin Report
September 27, 20232 yr comment_268853 Ca toamna, pastramă de oaie cu un sos făcut de mine avînd la bază lichidul lăsat de pastramă, cu mămăligă și pătrunjel. Report
October 5, 20232 yr comment_268872 Mi-a venit poftă de o conopidă gratinată, care e mai mult o budincă, pentru ca am avut doar puțină telemea și oua. Edited October 5, 20232 yr by mino Report
October 11, 20232 yr comment_268881 Aripa de pui la grătar cu orez din conopidă! Rețeta la orezul de conopida este aici. Edited October 11, 20232 yr by mino Report