October 11, 20232 yr comment_268882 dar conopida n-ai lasat-o cruda pentru ca nu vroiai?ca se poate minca si asa, uite https://forum.artaculinara.ro/topic/4475-salata-de-conopida-cruda/page__hl__conopida__st__20 Report
October 11, 20232 yr comment_268883 Da Adriana, evit legumele crude, cât pot. Deși când îmi vine pofta de salată nu mai țin cont. Dar asta se întâmplă rar de acum ca vine frigul. Report
October 11, 20232 yr comment_268884 Buna idee, Mino! Chiar am vazut conopida frumoasa cand am fost ultima data la cumparaturi, dar era cam scumpa ?. Report
October 11, 20232 yr comment_268885 Da Adriana, evit legumele crude, cât pot. Deși când îmi vine pofta de salată nu mai țin cont. Dar asta se întâmplă rar de acum ca vine frigul.aa ok Report
November 20, 20232 yr comment_268897 Moama ce de bunataturi pe aici Eu cu copchila din dotare am facut sushi Report
February 12, 20242 yr comment_269021 Taitei cu varza (si un pic de carne+sos de soia), varza a la cluj, lucskos si coleslaw, o saptamana am mancat numai varza ?. A cumparat sotul o varza uriasa, asa ca a trebuit sa fiu creativa ?. N-am poze de la toate mancarurile dar cica au fost bune ?. Report
February 13, 20242 yr comment_269024 Taitei cu varza (si un pic de carne+sos de soia), varza a la cluj, lucskos si coleslaw, o saptamana am mancat numai varza ?. A cumparat sotul o varza uriasa, asa ca a trebuit sa fiu creativa ?. N-am poze de la toate mancarurile dar cica au fost bune ?.Bogdaproste Edi ca ai sters praful de pe forum! Se lasase o liniste de pocneau urechile...Ce minunatii ai facut!Dar ce este lucskos? Report
February 13, 20242 yr comment_269025 Dar ce este lucskos?E ciorba de varza (de obicei cu afumatura), Sper sa ne revina cat de cat pofta de povestit... Report
February 13, 20242 yr comment_269027 Vaaai cum poate sa arate ciorba asta A fost atat de buna ca a mancat pana si fiica-mea ?! Report
February 13, 20242 yr comment_269029 N-am mai facut de ani de zile si nu mai stiam precis, m-am inspirat de pe Savori Urbane. Cea mai usoara reteta - am fiert oasele afumate (ca asta a cumparat sotul) vreo ora, am adaugat o ceapa taiata marunt si 2 morcovi si le-am lasat sa fiarba pana s-au inmuiat, apoi varza taiata patratele ?. Nu-mi amintesc de ceapa si morcovi in supa pe care o facea bunica-mea dar stiu ca punea si rosii sau pasta asa ca am pus si eu. Si neaparat cimbru. Mararul si chiminul iarasi nu mi le amintesc in supa bunicii, dar eu am pus. In copilarie am urat cu patima ciorba asta, nu o puteam manca.? de data asta am pus coaste afumate. Marar n-am avut dar cimbrul nu poate lipsi, in opinia mea. Report
February 13, 20242 yr comment_269030 varza o freci cu sare ca sa se inmoaie sau o pui asa imediat dupa ce ai taiat-o?Mi-am notat tot, si mie mi se pare ca mere perfect cu coaste ca apoi se desprinde carnita de pe os si ramine in ciorba Report
February 13, 20242 yr comment_269031 Pentru ciorba nu trebuie frecata cu sare. Dar o tai patratele, nu fasiute ca pentru varza calita (e mai usor de luat cu lingura). Report
February 15, 20242 yr comment_269033 Adi, am luat varza si scaricica mi se pare scrie pe costite, in weekend o produc Report
February 16, 20242 yr comment_269036 Pulpe de pui la cuptor (cu maioneza, pesmet, parmezan, condimente), orez si legume sotate. Report
February 17, 20242 yr comment_269041 Adica in loc sa le dai prin ou le ungi cu maioneza?Exact! Le ungi doar deasupra, presari condimentele, gata! Iese super de fiecare data, una din retetele noastre preferate:https://pin.it/78pb3d5nc Report
February 18, 20242 yr comment_269046 Uai, ciorbita aia arata intr-un mare fel .... bun bun Noi in ultimile 2 sapt am mancat cam asa Ciorbita din gat de oaie Ficatei de curcan cu ceapa caramelizata si cartofi la cuptor Tortilla cu pastrama de piept de curcan, bacon de oaie, castraveti murati ai sos de maioneza din chilli verde Aripi de pui, ciuperci, dovlecei, conopida, cartofi, cartofi portocalii, usturoi, ceapa - totul la cuptor. Report
February 18, 20242 yr comment_269047 Mmmm, Clau, ce de bunatati! Dar cel mai pofta mi-e de ficateii aia cu ceapa, nu stiu de ce n-am facut niciodata, doar prajiti asa simpli, sau pateu. Poate de lene ?.Azi iarasi o mancare rapida, cod la cuptor, orez si salata de fenicul, castraveti si ceapa. (Mi-am adus aminte ca am o mandolina, no name dar si-a facut treaba cu brio la taiat ingredientele pentru salata; trebuie sa o pun undeva mai la indemana ?). Report