Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

Da Adriana, evit legumele crude, cât pot. Deși când îmi vine pofta de salată nu mai țin cont. Dar asta se întâmplă rar de acum ca vine frigul.
Buna idee, Mino! Chiar am vazut conopida frumoasa cand am fost ultima data la cumparaturi, dar era cam scumpa ?.
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Taitei cu varza (si un pic de carne+sos de soia), varza a la cluj, lucskos si coleslaw, o saptamana am mancat numai varza ?. A cumparat sotul o varza uriasa, asa ca a trebuit sa fiu creativa ?. N-am poze de la toate mancarurile dar cica au fost bune ?.

post-192-0-41384700-1707770523.jpg

post-192-0-40447900-1707770533.jpg

Taitei cu varza (si un pic de carne+sos de soia), varza a la cluj, lucskos si coleslaw, o saptamana am mancat numai varza ?. A cumparat sotul o varza uriasa, asa ca a trebuit sa fiu creativa ?. N-am poze de la toate mancarurile dar cica au fost bune ?.

Bogdaproste Edi ca ai sters praful de pe forum!

Se lasase o liniste de pocneau urechile...

Ce minunatii ai facut!

Dar ce este lucskos?

Dar ce este lucskos?

E ciorba de varza (de obicei cu afumatura),

Sper sa ne revina cat de cat pofta de povestit...

Vaaai cum poate sa arate ciorba asta :hungry:

A fost atat de buna ca a mancat pana si fiica-mea ?!

N-am mai facut de ani de zile si nu mai stiam precis, m-am inspirat de pe Savori Urbane. Cea mai usoara reteta - am fiert oasele afumate (ca asta a cumparat sotul) vreo ora, am adaugat o ceapa taiata marunt si 2 morcovi si le-am lasat sa fiarba pana s-au inmuiat, apoi varza taiata patratele ?. Nu-mi amintesc de ceapa si morcovi in supa pe care o facea bunica-mea dar stiu ca punea si rosii sau pasta asa ca am pus si eu. Si neaparat cimbru. Mararul si chiminul iarasi nu mi le amintesc in supa bunicii, dar eu am pus. In copilarie am urat cu patima ciorba asta, nu o puteam manca.

? de data asta am pus coaste afumate. Marar n-am avut dar cimbrul nu poate lipsi, in opinia mea.

Pentru ciorba nu trebuie frecata cu sare. Dar o tai patratele, nu fasiute ca pentru varza calita (e mai usor de luat cu lingura).
Pulpe de pui la cuptor (cu maioneza, pesmet, parmezan, condimente), orez si legume sotate.

post-192-0-93086400-1708115690.jpg

Uai, ciorbita aia arata intr-un mare fel .... bun bun

Noi in ultimile 2 sapt am mancat cam asa

Ciorbita din gat de oaie

post-591-0-97640800-1708285923.jpg

Ficatei de curcan cu ceapa caramelizata si cartofi la cuptor

post-591-0-14840900-1708286020.jpg

Tortilla cu pastrama de piept de curcan, bacon de oaie, castraveti murati ai sos de maioneza din chilli verde

post-591-0-84495400-1708286113.jpg

Aripi de pui, ciuperci, dovlecei, conopida, cartofi, cartofi portocalii, usturoi, ceapa - totul la cuptor.

post-591-0-07625900-1708286237.jpg

Mmmm, Clau, ce de bunatati! Dar cel mai pofta mi-e de ficateii aia cu ceapa, nu stiu de ce n-am facut niciodata, doar prajiti asa simpli, sau pateu. Poate de lene ?.

Azi iarasi o mancare rapida, cod la cuptor, orez si salata de fenicul, castraveti si ceapa. (Mi-am adus aminte ca am o mandolina, no name dar si-a facut treaba cu brio la taiat ingredientele pentru salata; trebuie sa o pun undeva mai la indemana ?).

post-192-0-57124300-1708287418.jpg