April 26, 201214 yr comment_145761 O incercare de a reproduce niste cartofi mancati in concediu - papas arrugadas con mojo ( cartofi noi fierti in coaja , cu un sos usor picant ) Au aparut cartofii noi? Report
April 26, 201214 yr comment_145762 Seamana cu un hamburger? Nu e! Aseara am preparat la gratar 4 ciuperci Portobello de alea cu palarie mare, le-am servit cu o salata mixta cu ulei de nuca, otet, sare si un strop de zahar. Portia mea: Report
April 26, 201214 yr comment_145763 Gata, am decis: chiftelute pentu maine! la cuptor, ca zoazorel Cerra, apetisante oua. Multumesc! Le`am pregatit ptr cina si daca tot sunt oua seara, macar sa fie usoare:) Azi fierb fasole boabe si o sa fac si batuta cu prajeala deasupra si putina supa crema. Report
April 26, 201214 yr comment_145772 O incercare de a reproduce niste cartofi mancati in concediu - papas arrugadas con mojo ( cartofi noi fierti in coaja , cu un sos usor picant ) Au aparut cartofii noi? La mine sunt si am gasit si-n Romania acum 2 saptamani . Report
April 26, 201214 yr comment_145781 Cicoarea-sparanghel(catalogna), trasa in tigaie cu lamaie si ulei de masline: si ciorba de frunze de sfecla(bieta erbetta, costine): Report
April 26, 201214 yr comment_145790 Fasole frecata cu prajeala (am facut dintr`un kg de fasole) am facut sa am si de impartit. Report
April 26, 201214 yr comment_145794 Fasole frecata cu prajeala (am facut dintr`un kg de fasole) am facut sa am si de impartit. Dai si la vecini? ( ADICA MOI) Report
April 26, 201214 yr comment_145856 Pe la noi inca e iarna iar pe friguri de astea nimic nu-i mai bun ca "pomana porcului" cu mamaliga si salata de sfecla rosie. Sa vedeti cum functioneaza infratirea intre popoare din farfurie: malaiul e portughez, carnea si carnatul provin dintr-un borcan de unsoare venit din Romania, pierdut in insulele Azore si apoi regasit la posta locala. Salata de sfecla e si ea o improvizatie norocoasa. Sa va povestesc. De ani de zile caut hrean si nu gasesc, al' de-l trimite maica-mea din Romania tine putzin, se strica rapid. Recent s-a deschis la noi in sat un restaurant japonez, am descoperit ca ador mancarea japoneza, ca pe masa e nelipsit wasabi-ul si gari. Wasabi are gust de hrean! De fiecare data ce merg la restaurant impachetez pe ascuns wasabi-ul care ramane si-l pitesc in poseta. Acasa il pun la pastrare pentru ocazii ca cea de azi. Salata cu sfecla din Spania, cu wasabi japonez si cu chimen romanesc!! Garantat gustul e ca la mama acasa! Report
April 26, 201214 yr comment_145861 Dai si la vecini? ( ADICA MOI) Da, cum sa nu dau? Vezi ai fost acasa si nu ai venit sa te servesc cu o tapioca. Am uitat sa zic: fasolea este super, super buna mai ales ca are in prajeala si ardei copt kapia:) Report
April 26, 201214 yr comment_145865 laura, te-ai orientat foarte bine cu wasabi la salata de sfeclă internaţională, lingă porcu' pierdut şi regăsit. adevărul este că wasabi japonez se găseşte foarte greu in afara japoniei, ce păpăm noi la restaurant este de fapt o mixtură de hrean de al nostru, cu mustar şi ceva coloranţi. eu am făcut o supă cremă verde pe verde: sparanghel, leurdă şi pătrunjel Report
April 27, 201214 yr comment_145922 eu am făcut o supă cremă verde pe verde: sparanghel, leurdă şi pătrunjelio asta o fur si o pun pe desktop. nu stiu daca imi place la gust, da' imi place culoarea ca sa nu fiu chiar off-topic scriu si eu ce am facut pentru azi, doar fara poze: ciorba de pui cu tarhon, dreasa cu ou si smantana. Report
April 27, 201214 yr comment_145928 laura, te-ai orientat foarte bine cu wasabi la salata de sfeclă internaţională, lingă porcu' pierdut şi regăsit. adevărul este că wasabi japonez se găseşte foarte greu in afara japoniei, ce păpăm noi la restaurant este de fapt o mixtură de hrean de al nostru, cu mustar şi ceva coloranţi. Nu ma supara deloc sa stiu ca de fapt sfecla mea a continut hrean de-al nostru. Oare si ce se vinde pe net pe post de wasabi e tot facatura? Report
April 27, 201214 yr comment_145945 Hummus , ciorba de perisoare , sarmalute Deci ai facut sarmalutzele, dar mie pe cablul de internet tot nu mi-ai trimis, bine!!!! Report
April 27, 201214 yr comment_145950 Nu vi se apleaca de la atatea bunatati? Va servesc ceva mai acru: 2day fusion is a nuclear one.Kabooom!Mititei + kimchi = love. Trecuti intr-o alta dimensiune, mititeii nu mai sunt disponibili pentru sedinta foto. Eventual pentru o ecografie ... dar kimchi-ul ....[center]...[/center] Report
April 27, 201214 yr comment_145983 Oua umplute cu ton si pasta de avocado in loc de maioneza. vroiam sa te intreb cerra, cum ce ai umplut ouale? ai amestecat tonul cu avocado si ai adaugat usor ulei ca la maioneza? Vreu sa fac si eu niste mini-tarte umplute si mi-ar place ideea ton-avocado. Report
April 27, 201214 yr comment_145994 vroiam sa te intreb cerra, cum ce ai umplut ouale? ai amestecat tonul cu avocado si ai adaugat usor ulei ca la maioneza? Vreu sa fac si eu niste mini-tarte umplute si mi-ar place ideea ton-avocado. Tonul scurs bine de ulei, sare, piper,ceapa verde taiata marunt,galbenusurile de la oua si o lingura doua de smantana cat sa fie mai moale compozitia (tonul dupa cum se stie ca si pieptul de pui trag si ies aspre daca nu punem ceva sa fie mai moale compozitia care oricum se mai intareste putin. Pasta de avocado asa cum spui am curatat 2 avocado pus in paharul de la mixerul vertical,usturoi granulat,zeama de lamaie (mai mult am pus tinand cont ca avem peste)sare si ulei treptat pina ajungi la consistenta unei maioneze. Am pus peste oua si gata. Am facut din cei 2 avocado pasta ptr 20 de jumatati de oua. Umplutura a fost facuta din 3 conserve de ton bucati in ulei si galbenusurile.La fix ajunge si comp si pasta (eu fac ouale dupa cum le vezi in poza cu motz de umplutura). Ptr mini tarte, eu asa as face: as pune ton si avocado condimente si verdeturi, iar deasupra cu spritul pasta de avocado. Report
April 27, 201214 yr comment_146041 vroiam sa te intreb cerra, cum ce ai umplut ouale? ai amestecat tonul cu avocado si ai adaugat usor ulei ca la maioneza? Vreu sa fac si eu niste mini-tarte umplute si mi-ar place ideea ton-avocado. Tonul scurs bine de ulei, sare, piper,ceapa verde taiata marunt,galbenusurile de la oua si o lingura doua de smantana cat sa fie mai moale compozitia (tonul dupa cum se stie ca si pieptul de pui trag si ies aspre daca nu punem ceva sa fie mai moale compozitia care oricum se mai intareste putin. Pasta de avocado asa cum spui am curatat 2 avocado pus in paharul de la mixerul vertical,usturoi granulat,zeama de lamaie (mai mult am pus tinand cont ca avem peste)sare si ulei treptat pina ajungi la consistenta unei maioneze. Am pus peste oua si gata. Am facut din cei 2 avocado pasta ptr 20 de jumatati de oua. Umplutura a fost facuta din 3 conserve de ton bucati in ulei si galbenusurile.La fix ajunge si comp si pasta (eu fac ouale dupa cum le vezi in poza cu motz de umplutura). Ptr mini tarte, eu asa as face: as pune ton si avocado condimente si verdeturi, iar deasupra cu spritul pasta de avocado.multumesc pentru explicatii cerra ma apuc de treaba Report
April 28, 201214 yr comment_146116 Azi la cina ne-am delectat cu Kurdan Kebabi reteta postata de Ellani. Delicios, mersi de reteta! Report
April 29, 201214 yr comment_146138 ''Macarale'' cu branza sarata de oi,la cuptor,poza derect' de la locul faptei Report
April 29, 201214 yr comment_146149 Gand la gand,Geany, doar ca la noi a fost pentru dejun si cu brie in loc de branza de oi,caci nexam pe-acilea,cu toate ca oi- cat cuprinde. Report
April 29, 201214 yr comment_146176 Io zilele trecute: o varza dulce cu coaste afumate cu muuult sfîrc , mamuliga si ardei iute. Report
April 29, 201214 yr comment_146177 In acest moment, räsol ori zeama di piu-piu cu mamaliga si hrean, una din cele mai simple si mai gustoase mancaruri Report
April 29, 201214 yr comment_146212 De gatit am gatit azi, dar nu am putut face poze. Ficatei pe disc cu ceapa sferturi, vinete pe disc, rosii coapte si zdrobite luata pielita si facute cu usturoi, mujdei de usturoi, carnati de porc proaspeti la gratar, pulpe de pui la gratar,camembert pe disc, slanina pe gratar, salata de cruditati, cartofi pe disc Report