March 28, 201313 yr comment_191653 interesanta ideea de apartament pt painica. Sa faci o foto uite am o poza din calculator uita`te compartimentul mic albastru. Report
March 29, 201313 yr comment_191760 Pofta omului ce sa`i fac? iaca doua franzelute facui si eu Iauu, da' faine ti-au iesit ! Report
March 29, 201313 yr comment_191761 interesanta ideea de apartament pt painica. Sa faci o foto uite am o poza din calculator uita`te compartimentul mic albastru. Ce robot de bucatarie ai acolo ? Ma intereseaza subiectul.... momentan sunt la faza in care ma gandesc daca sa-mi iau sau nu si eu , si daca ar fi sa-mi cumpar unul vreau ceva bun de tot care sa marunteasca mai orice. Asta ar fi principalul criteriu la el. Report
March 29, 201313 yr comment_191764 Ce robot de bucatarie ai acolo ? Al meu este Philips Cucina si face de toate. Inaintea astuia, am avut un Moulinex ovatio dar ma enervat sistemul de inchidere al capacului de la bol ptr ca era prin rotire si in graba mea am rupt 2 capace(era enervant si la inchidere si la deschidere. Asta intra pur si simplu si vad ca ma tine. Tot nu am scapat de sistemul ala de inchidere, ptr ca am la robotul mic acelasi sistem. Sz of topic. Report
March 29, 201313 yr comment_191781 Ce robot de bucatarie ai acolo ? Al meu este Philips Cucina si face de toate. Inaintea astuia, am avut un Moulinex ovatio dar ma enervat sistemul de inchidere al capacului de la bol ptr ca era prin rotire si in graba mea am rupt 2 capace(era enervant si la inchidere si la deschidere. Asta intra pur si simplu si vad ca ma tine. Tot nu am scapat de sistemul ala de inchidere, ptr ca am la robotul mic acelasi sistem. Sz of topic. Ms mult Cerra.Scuze si din partea mea de off topic insa am cautat pe forum un topic legat de asta si nu am gasit.Acum am prins momentul sa ma informez si eu un pic. Report
April 10, 201313 yr comment_193421 Cornuri cu iaurt, diferite umpluturi: gemuri diferite, nocciolata. Report
April 10, 201313 yr comment_193424 Cornuri cu iaurt, diferite umpluturi: gemuri diferite, nocciolata. mmmm super! Report
April 10, 201313 yr comment_193427 Cornuri cu iaurt, diferite umpluturi: gemuri diferite, nocciolata. Doamne ce pacate va faceti cu mine!!!!!!!!!!! Asa arata cornurile alea de as minca din monitor Report
April 10, 201313 yr comment_193463 Cornuri cu iaurt, diferite umpluturi: gemuri diferite, nocciolata. N-am cumvinte sa-mi exprim pofta! Report
April 15, 201313 yr comment_194030 Azi lipii monti ptr ca vroiam sa fac kebab (am si facut ptr pranz) si niste pitutze si am facut si la barbat o pituta si doua lipii/turte albe sa ii facem si lui deseara kebab daca vrea, daca nu le maninca asa simple ptr ca ii plac si ma tot intrebat cand o sa ii fac. Report
April 15, 201313 yr comment_194032 Arata minunat! :drool: Eu nu mai gasesc faina 7 spice - bob intreg si acum am constatat ca ce am cumparat eu vrac de la ei de la fabrica nu este faina integrala bob intreg, ci faina neagra. Am fost foarte suparata cand am aflat pentru ca vanzatoarea asa mi/a prezentat/o. Cand am fost sa cumpar iar, a fost alta vanzatoare care mi/a spus ca cea vrac este faina neagra nu bob intreg. Imi venea sa/i zic cateva, dar femeia nu avea nici o vina - dimpotriva... Cica cea ambalata (bob intreg) se face numai la Valcea si le aduce si lor din cand in cand.... Au fabrica si la mine in oras... nu/i inteleg deloc.... Cred ca voi cauta faina Gabrielei Man... am inteles ca/i conforma, nu?? Report
April 15, 201313 yr comment_194036 Arata minunat! :drool: Cred ca voi cauta faina Gabrielei Man... am inteles ca/i conforma, nu?? Poi da ptr ca 7 spice este sub supraveghere si din acest motiv, se face doar acolo unde este si aparatura. Eu as sta sa ma gandesc la a lua faina Gabrielei, ptr ca in compozitia fainii, nu mi se pare a fi curat faina de grau bob intreg+tarate 50/50. Tu faci ce vrei. Faina 7 spice bob intreg, se gaseste la profi, real, selgros. Report
April 15, 201313 yr comment_194040 Multumesc Cerra! Nu am gasit la Profi, iar de celelalte nu am .... doar cand voi ajunge la ele... dar pana atunci... cred ca renunt la paine. Multumesc mult! Report
April 16, 201313 yr comment_194109 Rulouri cu usturoi, rozmarin, spanac si ceapa. Tare apetisante! Le simt parca si mirosul asa pofta imi fac uitandu`ma pe aici Report
April 16, 201313 yr comment_194122 Au iesit foarte pufoase si aromate, au placut chiar si copiilor. Report
April 19, 201313 yr comment_194409 Niste rulouri sarate, cu de toate )Desi am mancat (da' nu rulouri), tot mi s-a facut instant pofta de-o rontaiala.... Arata super! Report
April 19, 201313 yr comment_194429 Niste rulouri sarate, cu de toate )Desi am mancat (da' nu rulouri), tot mi s-a facut instant pofta de-o rontaiala.... Arata super! Mai avem si pentru tine! Report
April 19, 201313 yr comment_194452 Niste rulouri sarate, cu de toate ) Nu ma scutesti deloc! Cred ca o sa fac si eu cat de curand, ptr ca imi este pofta tare de foietaje de astea. Report
April 21, 201313 yr comment_194587 Niste rulouri sarate, cu de toate )Desi am mancat (da' nu rulouri), tot mi s-a facut instant pofta de-o rontaiala.... Arata super! Mai avem si pentru tine! Ca de obicei..... cand m-am trezit si eu..... calul fugise! Cand mai faci, da de stire si-ncerc sa ma teleportez! Report
April 21, 201313 yr comment_194588 Eu coarnele lu' Foxu: Buuuuuuneeee!!! M-ai facut sa ma duc la oglinda, sa ma verific... Sa va fie de bine, arata taaaare bine! Report