December 2, 201312 yr comment_209106 Paine cu faina integrala grania si seminte(de floarea soarelui pe care le-am rumenit usor si le-am zdrobit putin cu sucitorul si susan,ca mac nu am mai avut) Un colt fierbinte Report
December 8, 201312 yr comment_209471 Cinnamon rolls cu cardamon, dupa o reteta de pe blogul lui izuk. Nu mai mancasem asa ceva. Dulci atat cat trebuie (dupa gustul meu), excelente langa o cana de ceai/lapte. Report
December 20, 201312 yr comment_210209 nu azi, zilele trecute am facut niste painite cu semola (gris?) de orz dupa vreo trei zile am reusit sa fac si poza la sectiune, au ramas tot pufoase, nici nu ma asteptam spre seara incerc ceva dulce, sa vedem... Report
December 20, 201312 yr comment_210237 Frumoasa paine Bris' Ia si cozonacii de anul asta Si pe post de turte de craciun Baclava din cauza de lene mare Report
December 20, 201312 yr comment_210238 Frumoasa paine Bris' Ia si cozonacii de anul asta Si pe post de turte de craciun Baclava din cauza de lene mare saru'mana, dar mai faine is copturile matale Report
December 26, 201312 yr comment_210432 Ia si cozonacii de anul asta Si pe post de turte de craciun Baclava din cauza de lene mare Geany, frumoși cozonaci, dar tare cred eu că i-am mai admirat odată . Și parcă ca să mă convingi ai menționat iar ”lenea” ta cu turtele... Report
December 26, 201312 yr comment_210433 Atunci, să-i expun și pe ai mei puțin... edit. redimensionare foto Edited December 27, 201312 yr by Eleonora Report
December 26, 201312 yr comment_210442 Geany, frumoși cozonaci, dar tare cred eu că i-am mai admirat odată . Și parcă ca să mă convingi ai menționat iar ”lenea” ta cu turtele... Daa!! asa e ,bun venit pe forum,(noi mai socializam pe la han Aici,acolo ma poti vedea si cu restul pregatirilor ,brad, familion cu catel si cu purcel ) F. frumosi si cozonacii tai Report
January 3, 201412 yr comment_210775 Faini cozonaci Eleonora! Bine ai venit! Mulțumesc, și eu am tot încercat rețete până am reușit să-i fac așa și sunt sigură că încă suportă îmbunătățiri, deși sunt pufoși și se desfac șuvițe. Daa!! asa e ,bun venit pe forum,(noi mai socializam pe la han Aici,acolo ma poti vedea si cu restul pregatirilor ,brad, familion cu catel si cu purcel ) F. frumosi si cozonacii tai Geany, o drăguță ca-n totdeauna!PS. Am găsit și hanul, și am tras puțin pe la el. Report
January 11, 201412 yr comment_211394 Scones cu stafide si merisoare ( merisoare pentru ca m-am trezit aseara ca nu am destule stafide si am gasit un rest de merisoare deshidratate prin dulap) Servite cu smantana graaasa si dulceata de piersici alaturi de o cana de ceai Report
January 12, 201412 yr comment_211431 Acum este https://forum.artaculinara.ro/topic/4735-scones-cu-stafide-si-merisoare/page__pid__211430__st__0entry211430 Report
February 23, 201412 yr comment_214160 Chiar daca nu e Craciunul, mie mi s-a facut pofta de cozonac, mai ales ca m-am lasat inspirata de Paula si m-am jucat cu asta Report
February 25, 201412 yr comment_214270 :blush: Si sa stii ca nici nu e foarte complicat de facut,chiar daca poate pare. Report
March 11, 201412 yr comment_214820 Eu n-am facut mucenici,in schimb am facut cozonac de post cu reteta de la Violeta Postolache careia ii multumesc frumos!A iesit neasteptat de bun pentru un cozonac de post . Report
March 11, 201412 yr comment_214826 Eu n-am facut mucenici,in schimb am facut cozonac de post cu reteta de la Violeta Postolache careia ii multumesc frumos!A iesit neasteptat de bun pentru un cozonac de post . A iesit si foarte frumos! Cum ai facut? l-ai impletit? Ellani, as vrea si eu reteta, te rog. Report
March 12, 201412 yr comment_214842 Eu n-am facut mucenici,in schimb am facut cozonac de post cu reteta de la Violeta Postolache careia ii multumesc frumos!A iesit neasteptat de bun pentru un cozonac de post . Doamne cata perfectiune! Report
March 12, 201412 yr comment_214856 A iesit si foarte frumos! Cum ai facut? l-ai impletit? Ellani, as vrea si eu reteta, te rog. Multumesc ,sa stii ca si mie mi-a facut tare de tot din ochi cand l-am vazut si nu m-am linistit pana nu l-am facut.Mai ales ca se poate transforma usor in 'nepotrivit pentru post' de cei neinteresati ,cu niste unt deasupra. De fapt eu cozonacul obisnuit pot sa-l mananc simplu doar proaspat facut.Altfel,imi place uns si decat sa-l pun in aluat,mai bine fac varianta de post.Nu de alta,dar si-n aluat si pe de-asupra cam sare calul(pentru mine,cel putin) N-am poze,dar am scris reteta in topic nou,in caz ca se vor mai gasi interesati,mai ales ca tocmai e perioada potrivita pentru el.Sper ca-i explicat pe-nteles,dar cred eu ca nu e complicat deloc. https://forum.artaculinara.ro/topic/4790-cozonac-de-post/ Report
March 12, 201412 yr comment_214857 Doamne cata perfectiune! Multumesc de apreciere, :D si daca ii gasiti topicului de mai sus ,ca moderatori ,alt loc mai potrivit(eu la cautare n-am gasit nimic) atunci ramane sa-l 'deplasati' daca e cazul . Report
April 10, 201412 yr comment_215858 Mnee!!! gasii la mine la magazanul' de la scara blocului taratzele astea... 2 lei 2 lei si olea' pachetul,am citit pe ambalaj ca se pot face si dulciuri si adauga in faina pt. paine asa ca am luat sa vaz cum e Faina',am facut niste chifle sarate,am pus in aluat si kefir si ceva boia si oregano,le-am umplut cu ceva cuburele de sunculita taraneasca parpalite in tigaie si cuburele de cascaval,am copt in tavitele de la Zoaza'(de care m-am indragostit... si de tavite si de Zoaza' ) Am halit cu kefir Ruptiunea e fierbinte Report
April 11, 201412 yr comment_215913 bravo Geany ... te dadusi pe tarate si painici cu faina integrala Report
April 11, 201412 yr comment_215915 bravo Geany ... te dadusi pe tarate si painici cu faina integralaIntodeauna mi-au placut ... sunt slabiciunea mea(poti sa-mi arati dulciuri pana maine ca le pot rezista,dar la astea,e grele',dar ma abtzinez heroica', ca eu sunt la dieta...hunii nu ) Report