January 11, 201511 yr comment_224712 Daca m-as pricepe la aluaturi dospite si paini, si eu tot asa as face! Dar si cu chimen si sare! Nu-nu-nu! Asa ceva nu exista! Te rog sa te duci sa citesti reteta pusa de Geany, sa vezi ce m-am mai priceput si eu. Si inca n-am invatat... De fapt eu cred ca tu vrei sa ramai asa, tinerica, mai demult zicem si eu ca numai babele fac paine si cozonaci, iaca, am ajuns la varsta ceea . Report
January 16, 201511 yr comment_225017 Zilele trecute am facut susan si mac cu covrigi (reteta lu' Geany) si paine. - Mami, vreau paine cu Nutella. Dar vreau sa vad intai daca e buna painea... Da, e buna! Pune si niste cranberries deasupra!M-am executat, ce era sa fac?! Mi-a placut si mie combinatia !Painea arata de revista! Combinatia merisoare-cioco de la tine o stiu si imi place si mie. Report
January 17, 201511 yr comment_225093 Buna! m-am motivat si ambitionat din cauza unui sac de faina de la mam-mare si vazandu-va pe voi am pus piciorul in prag si sortul de gat pupicei, miha Report
January 17, 201511 yr comment_225099 Buna! m-am motivat si ambitionat minunata ambitie, rumena si pufoasa! Report
January 18, 201511 yr comment_225130 Super painea ,; eu azi refacui trubinchele lui Lili /eataly. bune cu magiun si nuci Report
January 18, 201511 yr comment_225140 Buna! m-am motivat si ambitionat din cauza unui sac de faina de la mam-mare si vazandu-va pe voi am pus piciorul in prag si sortul de gat pupicei, miha Miha, bine arata painea. Ai vreo reteta? Super painea ,; eu azi refacui trubinchele lui Lili /eataly. bune cu magiun si nuci Am vrut sa fac si eu azi, dar cheful de aseara a fost chef de chef. Dar am facut o paine buna. Peter Report
January 18, 201511 yr comment_225144 Dar am facut o paine buna. PeterDoar buna? Eu zic: belea! Vreau si eu! Trimiti una peste gard? Report
January 19, 201511 yr comment_225178 Miha, bine arata painea. Ai vreo reteta? faina, apa, sare, drojdie, lapte praf si inainte de cuptor am uns cu galbenus. nu-i reteta, dar toate vin raportate la aproximativ kil de faina: 500 ml apa( las aluatul mai moale), sare, 15 g drojdie-prefer mai putina cu un timp mai lung de dospire-si 3 lg de lapte praf. framanta masina brutareasa ca io-s o duamna! pupicei, miha Report
January 19, 201511 yr comment_225182 faina, apa, sare, drojdie, lapte praf si inainte de cuptor am uns cu galbenus. nu-i reteta, dar toate vin raportate la aproximativ kil de faina: 500 ml apa( las aluatul mai moale), sare, 15 g drojdie-prefer mai putina cu un timp mai lung de dospire-si 3 lg de lapte praf. framanta masina brutareasa ca io-s o duamna! pupicei, miha Merci. Report
January 20, 201511 yr comment_225202 Peter, Miha, m-ati dat gata cu painile voastre! Eu inca n-am descoperit reteta de paine "perfecta", cea mai apropiata de gustul meu mi se pare cea "artizanala" (reteta fara framantare), dar nu-mi place coaja ca-i prea tare.Miha, am sa incerc si varianta ta, cu mai putina drojdie.Mai am in plan si o reteta cu cartofi...Peter, tu ce reteta ai folosit? Report
January 20, 201511 yr comment_225209 cea "artizanala" (reteta fara framantare), Peter, tu ce reteta ai folosit? Peter Report
January 21, 201511 yr comment_225219 cele trei grasute: faina+ tarate ovaz+ mac= love pupicei, miha Report
January 21, 201511 yr comment_225220 Super painile. si eu tot cea artizanala o fac ...tocmai ca-mi place coaja crocantzoasa Report
January 24, 201511 yr comment_225352 Naan bread pentru chicken masala Pufoasa si usor de rup fara sa fie crocanta. Delicioasa, ce mai, e prima data cand fac si poate d'asta sunt asa incantata. Am mai facut lipii turcesti si alte chestii coapte in tigaie dar asta mi-a placut cel mai mult. Report
January 27, 201511 yr comment_225454 paine cu seminte de floarea soarelui si usturoi Kiva, as vrea si eu reteta ta de naan, eu am una dar nu ne-am inteles pupicei, miha Report
January 28, 201511 yr comment_225481 paine cu seminte de floarea soarelui si usturoiMiha, sub ce forma ai pus usturoiul in aluat?Crud, pisat, copt, prajit, pudra? Report
January 28, 201511 yr comment_225501 Miha, sub ce forma ai pus usturoiul in aluat?Crud, pisat, copt, prajit, pudra? usturoi sub forma de catelus intreg-se coace acolo si imi place la nebunie felia cu usturoi din ala moale si dulce. la painica aia am pus o capatana intreaga, inainte sa termin framantarea si si o las la dospit.pupicei, miha Report
January 28, 201511 yr comment_225511 Kiva, as vrea si eu reteta ta de naan, eu am una dar nu ne-am inteles pupicei, miha Miha, o sa incerc sa traduc, e de pe foodnetwork, nu stiu daca am voie sa pun link direct aici. Report
January 28, 201511 yr comment_225512 Gasisem o reteta de paine dulce pentru mic dejun cu lapte batut pe care vroiam sa o fac, apoi cumva, nu am mai avut pofta de ea dar aveam laptele. Am cautat o reteta de paine simpla cu lapte batut si a iesit asta. Foarte misto, o voi reface! Coaja crocanta, miez pufos si aerat. Si se pastreaza proaspata cateva zile. Singura modificare pe care am facut-o de la reteta originala a fost sa inlocuiesc faina de secara care mi se terminase cu faina de alac din care abia cumparasem 2.5kg. Report
January 29, 201511 yr comment_225520 faina de alac din care abia cumparasem 2.5kg. Doara nu este Chapatimehl? Alac? Danke,Peter Report
January 29, 201511 yr comment_225521 Ptr. ardeii umpluti de azi. Kartoffelbrot(juma de portie), de data asta chifle. Peter Report
January 29, 201511 yr comment_225533 Doara nu este Chapatimehl? Alac? Danke,Peter Peter, faina de alac in combinatie cu aia de grau am folosit la painea cu Buttermilch. Pentru Naan am folosit faina normala, de grau. Report