May 10, 201412 yr comment_216860 Postez si aici chiar daca e monti. Oricum, singura diferenta e ca am folosit faina integrala. Voi puteti folosi linistite faina alba.Va prezint Torta cu aluat moale... Puteti sa va jucati cu umplutura... ce aveti sau ce va place. Mie mi-a placut la nebunie. Report
May 20, 201412 yr comment_217336 Turte taranesti cu iaurt umplute cu branza de vaci si marar Pizza din acelasi aluat Report
May 20, 201412 yr comment_217367 Uaayyy, ce pofta de placinta creatza mi-ai facut Cerra! Eu am facut Orange Rolls, cu aluatul de aici. Umplute cu branza cremoasa indulcita cu miere si diluata cu suc de portocale+coaja portocala rasa. Coapte si decorate cu glazura(zahar pudra+suc de portocale). Report
May 20, 201412 yr comment_217375 Turte taranesti cu iaurt umplute cu branza de vaci si marar Pizza din acelasi aluat Ai cris undeva reteta turtelor astea, ca-s mortale. Report
May 21, 201412 yr comment_217383 Ai scris undeva reteta turtelor astea, ca-s mortale. Se pot face si neumplute. Turte cu iaurt ingrediente ptr 7-8 turte 525 gr faina 1 ou 375ml iaurt gros si gras jumatate pachet praf de copt putina sare la sf putin ulei. Depinde de faina cu care lucrati. Se poate sa ceara mai mult iaurt sau mai putin. Aluatul trebuie sa fie unul molicel dar sa nu se lipeasca. Se pune faina in castron, se imbina cu praful de copt si sarea , se adauga iaurtul si oul se framanta bine,adaugam putin ulei la sfarsitul framantarii sa fie putin uns aluatul si castronul. Se lasa la odihna 30-40 min , se formeaza bile cat mai egale si se intind pe masa infainata si se prajesc in tigaia unsa cu ulei. Cand este fripta turta pe o parte, o pensulam cu ulei si o intoarcem in tigaie Report
May 21, 201412 yr comment_217416 Ai scris undeva reteta turtelor astea, ca-s mortale. Se pot face si neumplute. Turte cu iaurt ingrediente ptr 7-8 turte 525 gr faina 1 ou 375ml iaurt gros si gras jumatate pachet praf de copt putina sare la sf putin ulei. Depinde de faina cu care lucrati. Se poate sa ceara mai mult iaurt sau mai putin. Aluatul trebuie sa fie unul molicel dar sa nu se lipeasca. Se pune faina in castron, se imbina cu praful de copt si sarea , se adauga iaurtul si oul se framanta bine,adaugam putin ulei la sfarsitul framantarii sa fie putin uns aluatul si castronul. Se lasa la odihna 30-40 min , se formeaza bile cat mai egale si se intind pe masa infainata si se prajesc in tigaia unsa cu ulei. Cand este fripta turta pe o parte, o pensulam cu ulei si o intoarcem in tigaie Multumesc mult. Cu siguranta am sa le fac. Sa ai o zi faina. Report
October 24, 201411 yr comment_221604 Empanadas cu carne de curcan si ciuperci si vinete. Ce bune trebuie sa fie! Chiar ma gandeam ce sa fac cu carnea de curcan pe care am pus-o la congelator, ma batea gandul sa fac turkey pot pie, dar acum m-am razgandit - cum ai facut umplutura? Report
October 24, 201411 yr comment_221628 Adi, umplutura am facut-o cu carne de la curcan, ceapa calita, vinete si ciuperci. Am pus si o lingura de sos de rosii ca sa le lege. Report
November 6, 201411 yr comment_222069 O paine greceasca, zice: furata de dincolo, pardon... de la greci Peter Report
November 6, 201411 yr comment_222076 O paine greceasca, zice: furata de dincolo, pardon... de la greci Petergreceasca, adica cu iaurt si oregano? Ca maslinele nu se vad... Report
November 7, 201411 yr comment_222092 greceasca, adica cu iaurt si oregano? Ca maslinele nu se vad... Paine cu lapte batut si 2 oua. In rest totul normal. Perfecta. Peter Report
November 7, 201411 yr comment_222113 Felicitari Peter! Se vede foarte frumos coaja. Si mie imi plac painicile cu iaurt/lapte batut. Report
November 7, 201411 yr comment_222116 Tre sa ma mobilitez si sa fac si eu empanadas aura. Le-am mincat la restaurantul mexican dar erau destul de rele si de atunci ma gindesc la ele. Report
November 7, 201411 yr comment_222120 Tre sa ma mobilitez si sa fac si eu empanadas aura. Le-am mincat la restaurantul mexican dar erau destul de rele si de atunci ma gindesc la ele. Eu am mancat acum multi ani in Portugalia si-mi amintesc ca erau foarte bune, nu ma opream din mancat. Sunt sigura ca tie o sa-ti iasa mai bine decat la restaurant. Report
November 8, 201411 yr comment_222145 asta am copt eu azi. sunt cu branza si patrunjel - o combinatie inedita, dar foarte buna Report
November 12, 201411 yr comment_222268 asta am copt eu azi. sunt cu branza si patrunjel - o combinatie inedita, dar foarte buna Ce frumoase sunt. Umplutura asta am facut-o si eu, la o placinta reteta Pocai. Si pe mine m-a surprins combinatia. Report
December 2, 201411 yr comment_222947 De zilele trecute o paine cu iaurt , fara dospire burek cu branza sarata Report
December 8, 201411 yr comment_223143 Pull apart bread (cu usturoi si branza) buna si mancata ca atare dar si acompaniind un aperitiv. mai aproape Edit. Vroiam sa adaug ca, gandindu-ma un pic, cred ca voi repeta in varianta dulce. In loc de branza si usturoi voi folosi zahar si scortisoara. O varianta mult mai simpla si rapida a 'melcilor' sau rulourilor cu scortisoara (Korvapuusti - varianta finlandeza sau Kanelbullar - varianta suedeza). Report
December 8, 201411 yr comment_223152 Kiva, e prea tarziu sa ma apuc de ea, ca arata prea bine. Report
December 9, 201411 yr comment_223207 asta am copt eu azi. sunt cu branza si patrunjel - o combinatie inedita, dar foarte buna Eu acum am vazut bunaciunea asta, arata tare bine. Cum le-ai facut? Mai exact, aluatul... Report
January 4, 201511 yr comment_224319 Fiindca e sarat, dar nu-i gatit, pun aici saratelele facute dupa o reteta data de Zerda! Superbe, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Zerda! Report
January 11, 201511 yr comment_224701 Zilele trecute am facut susan si mac cu covrigi (reteta lu' Geany) si paine. - Mami, vreau paine cu Nutella. Dar vreau sa vad intai daca e buna painea... Da, e buna! Pune si niste cranberries deasupra!M-am executat, ce era sa fac?! Mi-a placut si mie combinatia ! Report
January 11, 201511 yr comment_224705 Zilele trecute am facut susan si mac cu covrigi (reteta lu' Geany) si paine. - Mami, vreau paine cu Nutella. Dar vreau sa vad intai daca e buna painea... Da, e buna! Pune si niste cranberries deasupra!M-am executat, ce era sa fac?! Mi-a placut si mie combinatia ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Intai am crezut ca n-am citit bine! Apoi am vazut poza! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Daca m-as pricepe la aluaturi dospite si paini, si eu tot asa as face! Dar si cu chimen si sare!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Dar cum nu ma pricep, raman la a va admira si saliva le cocaturile voastre! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report