Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am copt azi!?!

Featured Replies

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Copiii, nu vin, e prea departe putine zile libere si nepoata e prea mica, dar o sa mergem noi la ei, de revelion. Si astea le-am facut acum, pentru prima oara, sotului i-au placut mult asa ca o sa mai bag o tura.

De revista arata haiosele tale Mino!

Ceva nu am făcut chiar bine Elena, ca trebuiau sa se desfacă mai mult. Dar sunt bune și gustoase. Probabil trebuia întinsă foaia mai subțire.

De revista arata haiosele tale Mino!

Ceva nu am făcut chiar bine Elena, ca trebuiau sa se desfacă mai mult. Dar sunt bune și gustoase. Probabil trebuia întinsă foaia mai subțire.

Mie mi se par perfecte Mino. Am aruncat un ochi pe reteta si am zis pas :hug: . Nu am eu atata rabdare. Tare as vrea sa fim mai aproape, ti-as face o vizita cu siguranta :toothy9;

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

vai de mine si de mine cit de frumos poate sa arate :hungry:

Da, de data asta sunt si eu mulţumită! :) Nu ştiu de ce nu-mi iese intotdeauna aşa :hungry:

• 1 month later...
Prima data cand fac mucenici, o reteta care mi-a aparut pe FB, cica de post. Tare buni au iesit, am si pus o tona de nuca pe ei ?.

post-192-0-69834500-1678365091_thumb.jpg

De acord 100% in privinta aluatului/cojii! Reteta asta s-ar putea totusi sa-ti placa, in video aratau mai degraba ca niste covrigi. Portia era de 8, eu i-am facut mai mici intentionat, m-am gandit ca n-o sa pot rula "snururulile" asa lungi, macar sa am mai multa coaja ?. As fi putut sa le dau alta forma, dar am zis sa-i fac asa de dragul traditiei. Fiica-mea a hapait 2 unul dupa altul ?.
Bravo Adi! Ti-au iesit super, eu anul asta am zis pas, ca nu imi place ce arata cantarul!
  • 6 months later...
Și pentru ca aveam niște curmale care se apropiau de termenul de expirare le-am pus într-o prăjitură, ele fiind pe post de zahar!

post-343-0-83593800-1696504729.jpg

• 2 months later...