May 14, 20224 yr comment_267566 Nu locuiesc in Danemarca, nici nu stiu cum de m-au gasit aia de la ambasada ?, dar am citit de curiozitate. Report
May 14, 20224 yr comment_267567 Cristinica, arata super fain painicile tale! Eu nu sunt prietena cu condimentele tari, de fapt acum nu mai sunt prietena cu nici un condiment, dar imi inchipui ca sunt bune! De gustat tot le-as gusta! Report
August 7, 20224 yr comment_267682 In ultimile zile a dat coptul peste mine cu toate ca suntem on mijlocul verii , de obicei nu prea ma ating de cuptor, in general fac tot felul de gratarele afara.Asa ca m-am pus pe copt foccacia, a iesit super crocanta si aerisita asa ca am avut cereri de suplimentari, a iesit ca am facut la fiecare 3 zile dar acu ma opresc ca se inmultesc colaceii pe burta Report
August 7, 20224 yr comment_267685 Bravo Clau! Perfecte au iesit! Eu prefer cuptorul in loc sa gatesc mult la ochiuri. Iar daca gatesc la ochiuri fac mancarea la foc mic, mi se pare ca nu se incalzeste asa tare in casa. O sa vrem la iarna caldura asta. Ma strange in spate ce vremuri se anunta! Report
August 7, 20224 yr comment_267686 Nu ma mir ca s-a cerut si ras-cerut, arata foarte apetisante! Report
September 26, 20223 yr comment_267743 Am reușit sa faci eu niște cârnăciori picanți în foetaj! Report
September 26, 20223 yr comment_267745 Voi v-ati vorbit sa-mi faceti pofte ?? Mino, tu parca erai la dieta ?... Report
September 26, 20223 yr comment_267748 Mama ce de bunataturi pe aici, dispar rapid sa nu dea poftele peste mine. Si asa cu anul noi e atat de multa mancare...si colaceii se inmultesc ?? Report
September 27, 20223 yr comment_267750 Voi v-ati vorbit sa-mi faceti pofte ?? Mino, tu parca erai la dieta ?... Adi, pentru ca erau picanti tare carnaciorii,am gustat doar 3 , restul i-am lasat sotului si mai ales musafirilor. Report
October 4, 20223 yr comment_267812 Pofte de pofte! Învârtite (cu foi cumpărate și foi făcute) cu nuca, cu dulceață de vișine și gogoși. Edited October 4, 20223 yr by mino Report
October 4, 20223 yr comment_267813 Mmmm! ce bine arata Mino,invartita cu nuca e preferata mea (bunica ne facea) dar nu m-asi da in laturi nici de la celelalte Report
October 4, 20223 yr comment_267815 Ah, ce pofta mi-ai facut Mino, mi-am scos si eu niste foi de la congelator, dar inca nu stiu ce fac cu ele ?. De facut aluaturi nu ma apuc ?. Report
October 4, 20223 yr comment_267816 Ah, ce pofta mi-ai facut Mino, mi-am scos si eu niste foi de la congelator, dar inca nu stiu ce fac cu ele ?. De facut aluaturi nu ma apuc ?.Avand in vedere faptul ca nu esti decisa inca,in afara de combinatiile pe care deja le stii,branza,mere,nuci,asi vrea sa-ti reamintesc de placinta cu iaurt,eu in maglavaitul de iaurt cu oua zahar si stafide pun si putina branza,chiar am facut-o recent,din pacate fara poza ca era inainte sa intru iar pe forum Report
October 30, 20223 yr comment_268119 Plăcintă cu bostan și nuci, îndulcită doar cu câteva curmale pe care le tot foiam de colo, colo prin frigider. Servită după pofta fiecăruia, cu caramel, peltea sau simpla, neîndulcită. Report
October 30, 20223 yr comment_268120 Mino, arata de poveste placinta ta!Eu am incercat ieri prajitura cu visine si a ajuns la dezastre. O fi de la praful de copt care era expirat (am vazut abia azi), ori pentru ca am facut prea multe in acelasi timp in biucatarie si nu am respectat toti pasii la praji, nu stiu. Chiar ma gandeam cand am vazut ce a iesit, nu era mai bine visinata???Mandria me e ranita, tre sa ma reculeg si sa incerc inca o data Report
October 30, 20223 yr comment_268122 Hazel, nu cred ca e de la praful de copt, mai degrabă poate ai sărit vreun pas, sau cine știe.... Poate era mai bine vișinată . Report
October 30, 20223 yr comment_268124 Hazel, nu cred ca e de la praful de copt, mai degrabă poate ai sărit vreun pas, sau cine știe.... Poate era mai bine vișinată . Si eu care credeam ca suntem prietene Hai te rog zi ca e de la praful de copt =)) Visinata rules Report
October 30, 20223 yr comment_268125 Hazel, nu cred ca e de la praful de copt, mai degrabă poate ai sărit vreun pas, sau cine știe.... Poate era mai bine vișinată . Si eu care credeam ca suntem prietene Hai te rog zi ca e de la praful de copt =)) Visinata rules Praful de copt e buba, cumpara unul proaspat?. Anul asta nu am facut visinata, mai am din anii din urma, daca o mai fi buna. Pana acum o mai degustam si eu, acum daca fac o dau de cadou, nu bea nimeni la noi. Report
November 8, 20223 yr comment_268204 Pentru ca e sarbatoare, sa nu bem pe burta goala, nu? La multi ani Mihaiele si Mihai, Gabrieli si Gabriele! Edited November 8, 20223 yr by black_cat Report
November 8, 20223 yr comment_268206 Haoleu, ce bunatate! O sa fac si eu reteta asta, banuiesc ca este aia cu aceeasi cantitate de unt si branza. La multi ani, tuturor sarbatoritilor de azi si in special domnului Mihai! Edited November 8, 20223 yr by mino Report
November 9, 20223 yr comment_268207 Haoleu, ce bunatate! O sa fac si eu reteta asta, banuiesc ca este aia cu aceeasi cantitate de unt si branza. La multi ani, tuturor sarbatoritilor de azi si in special domnului Mihai!Multumesc!Nu mai stiu care e regula cu linkuri aici, daca e voie sa nu, dar iti pun cantitatile500 grame făină250 grame unt cu 82% grăsime100 de grame brânză telemea scursă bine de saramură (să nu fie exagerat de umedă)100 de grame brânză de burduf (se poate folosi doar telemea, caz în care veți avea nevoie de 200 de grame)200 grame iaurt natur, 3,5% grăsime1 lingură de chimen1 ou pentru finisat sărățelele pe deasupraDiferenta e ca eu nu am avut iaurt de data asta asa ca am pus 160 de smantana din aia frantuzeasca, groasa ca untul aproape (asta aveam in casa) si vreo 3-4 linguri de lapte batut. Report