Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Femeie te nasti, mama devii

Featured Replies

Cristina, bafta multa si sa se prinda cit mai repede si bine indiferent cum :pupic:

Multa bafta si celorlalte aspirante :)

Raluca Elena, Iepure, Ioana unde sunteti ca nu v-am mai vazut de ceva vreme pe aici. Sper ca sunteti bine :pupic:

Hai sa readuc eu topicul asta la actualitate. Dupa doua pierderi de sarcina :lol: in ultimul an am hotarat sa facem IVF.

Am inceput deja stimularea hormonala si asteptam cu sufletul la gura rezultatele.

Eu sunt bine..dar am amanat proiectul bebe....deh..uite cum se schimba prioritatile in viata..

Daca lucrurile vor merge bine..poate de la anul ma voi alatura si eu din nou aspirantelor..

Stii ce ar fi tare?? tocmai acum sa se intample minunea...dupa ce am asteptat-o timp de 3 ani..acum chiar ne-ar lua prin surprindere

Iti doresc multa sanatate si sa va strangeti bebelusul in brate cat mai repede.

TE pup!

Raluca Elena, Iepure, Ioana unde sunteti ca nu v-am mai vazut de ceva vreme pe aici. Sper ca sunteti bine :D

Hai sa readuc eu topicul asta la actualitate. Dupa doua pierderi de sarcina :( in ultimul an am hotarat sa facem IVF.

Am inceput deja stimularea hormonala si asteptam cu sufletul la gura rezultatele.

Eu sunt bine..dar am amanat proiectul bebe....deh..uite cum se schimba prioritatile in viata..

Daca lucrurile vor merge bine..poate de la anul ma voi alatura si eu din nou aspirantelor..

Stii ce ar fi tare?? tocmai acum sa se intample minunea...dupa ce am asteptat-o timp de 3 ani..acum chiar ne-ar lua prin surprindere

Iti doresc multa sanatate si sa va strangeti bebelusul in brate cat mai repede.

TE pup!

Iepure :D . Multumesc mult pentru gandurile bune. Am asa mare nevoie de ele acum.

Astazi mi s-a facut transferul singurului embrion care s-a dezvoltat in urma fiv a 5 ovule. Doamne ajuta sa fie bine!

Cristina,

Tin pumnii stransi.

Gandeste pozitiv,fii optimista si sa dea DD sa ne dai vestea cea mare .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Cristina, numa bine si sa se fixeze bine si sa se dezvolte sanatos :rolleyes:

Stella, Snej, Piscotel, Sissi, Adriana va multumesc din suflet :wasted:

Pe Raluca Elena nu am mai vazut-o de mult. Stie cineva de ea? Este totul ok la ea?

Stella, Snej, Piscotel, Sissi, Adriana va multumesc din suflet =))

Pe Raluca Elena nu am mai vazut-o de mult. Stie cineva de ea? Este totul ok la ea?

Ieri era ok,am vorbit scurt cu ea.Azi nu am vazut-o!E putin ocupata zilele astea,dar apare ea =))

Cristina abia acu' te vad , sa fie intr-un ceas bun! abia astept sa mai aud si vesti bune pe topicul asta , Doamne ajuta! Oricum teoretic esti insarcinata :bounce:

Cristina, acum am vazut ca ai facut transferul, sa fie intr-un ceas bun.Asteptam vesti.

Eu inca astept.Am fost si cu mutatul, nebunie.Am tot dosarul, astept doar sa-l trimit ca sa ma programez, dar sincer....mi-e asa de frica :love7:

Eu inca astept.Am fost si cu mutatul, nebunie.Am tot dosarul, astept doar sa-l trimit ca sa ma programez, dar sincer....mi-e asa de frica :-*

Ioana, gandeste-te ca (virgula) cu cat intarzii programarea mai mult, cu atat iti decalezi intalnirea cu bebelusul... :love7:

Cristina , asteptam vesti bune :floare:

Ioana lasa frica :pupic: , curaj ca uite se pune praful la topicul cu sarcina

Daniela, Nane, Ioana, Foxyy,Sissi va multumesc :)

Luni fac testul de sange care va spune - pana atunci stau ca pe ace :D .

nu merge si cu simplul test de sarcina, de ala de la farmacie?

tinem pumnii stransi pentru bebel!

Daniella , ala merge numai dupa o perioada....nu la inceput .

Cristina , pumnii-s tot stransi :)

Eu numar de zor zilele ramase. Ma bucur mult ca sunteti alaturi de mine :lol: :?:

Daniella cum a scris si Simonaro29 e prea devreme sa fac un pregnancy test de la farmacie. Eu am facut stimulare hormonala cu doze mari de hormoni care inca mai sunt in corp asa ca un eventual test normal nu ar arata un rezultat corect ci ar indica prezenta hormonilor injectati.

A fost frumos cand a trebuit sa fac injectiile ca eu nu am putut sa ma intep singura asa ca cine altcineva sa ma intepe decat The Husband:) :D Si cum el lesina de cate ori i se ia sange ne ingrozeam amandoi de ce seva intampla cu injectiile mele. Ei bine la prima injectie eu inca mai asteptam sa simt acul in timp ce el fugise pe terasa si astepta intins sa-si revine din lesin. Cand l-am intrebat de injectie mi-a spus ca mi-a facut-o deja =)). Dupa prima injectie a devenit expert - nu am simtit nici o durere la nici una din injectii si nu mi-a ramas nici o vanataie. Cred ca se gandeste sa se recalifice ca male nurse pe viitor :(