February 13, 201115 yr comment_77196 Draga Cristina, multa sanatate si tie si lui bebe. Sarcina usoara de acum inainte si sa ajungi cu bine la termen sa ai un bebitz sanatos! Ce va fi? Prin emotiile porcariei de dublu test am trecut si eu si stiu ce inseamna! Daca stiam ca e doar un test statistic nici nu il faceam, ci as fi facut direct amniocenteza! Sanatate multa! Report
February 14, 201115 yr comment_77219 Stella, Mutti, Moatza, Nico si Daniella va multumesc mult pentru incurajari si gandurile bune. [b]Daniella[/b] peste o saptamana cand avem rezultatul final al amniocentezei aflam si ce va fii. Angel carnea sa nu o vad nici eu . Ieri insa mi-a fost pofta de fish and chips, cu toate ca daca trec pe langa un shop si-mi miroase a ulei de prajit imi este rau. Sotul mi-a facut acasa insa cel mai bun fish and chips ever A fost si o parte buna pana la urma in cazul nostru - daca plecam in Queensland in vacanta riscam sa ne ia apele Report
February 14, 201115 yr comment_77226 Cristina, multa putere iti doresc ca sa poti trece de momentele neplacute si sa-ti tii puiul in brate! Era chiar pustiu la topicul asta de multa vreme... Intre timp m-am gandit si eu serios sa intru in cursa in primavara/vara astahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif. Am fost la doc, mi-am facut testul TORCH sa vad cum stau cu imunitatea, mi-a masurat prolactina si alte chestii, totul e pe roze din punctul asta de vedere. Deocamdata ma recuperez in urma unui accident recent de munca casnica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gifcare m-a costat destul de scump, dar prin aprilie planuiesc sa intrerup AC, asa ca sper sa dau raportul in curandhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif Report
February 14, 201115 yr comment_77237 Cristina- multa putere si multa rabdare iti doresc ! ai sa vezi ca va fi bine kikenHanna- bafta ! ma bucur ca ati luat decizia asta ! abia astept sa vad peste vreo doi ani un bebe care pleaca cu parintii cu motorul in conced Report
February 14, 201115 yr comment_77249 Cristina, bine ai venit in lumea gravidelor! E o calatorie pe care nu o vei uita, asta e sigur. Am intalnit multe gravidute care n-au avut nici un simptom mai acatari, nici o neplacere, si care chiar nu intelegeau nici poftele, nici durerile de nici un fel. Alea sunt cele norocoase.La polul opus se afla cele in situatia ta. Eu am fost pe la mijloc si nu a fost deloc palcut. Ce pot sa-ti spun e sa fii tare, ceea ce de altfel si faci. Te felicit pentru atitudinea pe care o afisezi! Iti tin pumnii sa iti fie din ce in ce mai usor. Dupa ce nasti, viata se schimba complet si la perioada sarcinii nu prea mai ai timp sa te gandesti. Odata ce ai nascut nu prea mai ai vreme sa te uiti in urma. Asa ca fii tare! p.s.Pe aici din cate am inteles spitalele sunt echipate cu aparatura speciala pentru prematuri de 5 luni - trebuie sa fie si la voi la fel - poate gandul asta te ajuta sa mergi mai departe mai usor. Report
February 15, 201115 yr comment_77441 Cristina,iti doresc si eu multa,multa sanatate si o sarcina usoara si placuta de acum inainte KikenHana,imi pare rau sa aud ca te-ai accidentat!Sper ca e totul ok acum!Iti doresc numai bine si ai grija de tine Report
February 15, 201115 yr comment_77447 Cristina, va doresc multa sanatate. imi pare rau ca este asa de greu. dar veti fi rasplatiti din plin Kiken, mult succes si sanatate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
February 15, 201115 yr comment_77458 Kiken Hana, Dani_ela, Cat Cris, Petunie, Boni multumesc mult. In exact o saptamana aflam ce este boy or girl KIken insanatosire grabnica si multa baftacu "planurile" de viitor. Tu esti tinerica, totul va decurge usor. Report
February 15, 201115 yr comment_77468 Cristina, multa putere iti doresc ca sa poti trece de momentele neplacute si sa-ti tii puiul in brate! Era chiar pustiu la topicul asta de multa vreme... Intre timp m-am gandit si eu serios sa intru in cursa in primavara/vara astahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif. Am fost la doc, mi-am facut testul TORCH sa vad cum stau cu imunitatea, mi-a masurat prolactina si alte chestii, totul e pe roze din punctul asta de vedere. Deocamdata ma recuperez in urma unui accident recent de munca casnica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gifcare m-a costat destul de scump, dar prin aprilie planuiesc sa intrerup AC, asa ca sper sa dau raportul in curandhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif KikenHana insanatosire grabnica si incepi sa iei acid folic deja si apoi spor la treaba cand te-oi apuca!abia astept sa reactivati topicurile de gravidute si mamici in devenire Report
February 15, 201115 yr comment_77535 Santate multa Cristina, nervi de fier, putere de otel si sa speram ca totul va fi bine in continuare! Hana, vindecare rapida Report
February 16, 201115 yr comment_77593 Multumesc fetelor pentru urari! Am o intrebare, voi cu cat timp inainte de conceptie ati inceput sa luati acid folic? Mi-am cumparat o cutie, dar n-am inceput inca sa-l iau...mi-am zis ca incep cu o luna inainte sa renunt la AC... Report
February 16, 201115 yr comment_77594 Multumesc fetelor pentru urari! Am o intrebare, voi cu cat timp inainte de conceptie ati inceput sa luati acid folic? Mi-am cumparat o cutie, dar n-am inceput inca sa-l iau...mi-am zis ca incep cu o luna inainte sa renunt la AC... eu am citit ca cel putin cu 6-12 luni inainte este foarte bine sa il iei, cu cat mai devreme cu atat mai bine! nu face rau! Report
February 16, 201115 yr comment_77620 Multumesc fetelor pentru urari! Am o intrebare, voi cu cat timp inainte de conceptie ati inceput sa luati acid folic? Mi-am cumparat o cutie, dar n-am inceput inca sa-l iau...mi-am zis ca incep cu o luna inainte sa renunt la AC... Mie mi s-a spus sa iau 3 luni inainte. bafta si spor la traba.Acidul folic se stocheaza in organism si e folosit cand e necesar. Zice ca e bine sa ai stoc inainte sa ramai insarcinata, asa ca fara teama. Report
February 22, 201115 yr comment_78410 Deci noi vom avea o fetita. DPN 29 iulie 2011 Sa fie într-un ceas bun,si sa aveti o fetita sanatoasa!Cristina,tot asa rau îti este?Eu am avut stari de voma 8 luni.Am vomat începînd cu încheierea primei luni de sarcina pîna pe masa de op cînd a venit pe lume fiica-mea (si asta de cîteva ori pe zi) La început a fost chiar nasol de tot,nu puteam lua nici ceva impotriva acestei stari ca vomam medicamentul.Dupa care l-am facut de vreo 2 ori intravenos,apoi am renuntat pentru ca dupa perfuzia care trebuia sa fie contra vomatului,mi s-a facut si mai rau.Am avut si eu noroc cu sotiorul care a facut atunci multe în casa + mîncare...etc.A trebuit sa schimbam tot de la detergent la gel de dush.Cumparam totul fara parfum,si din pacate si cei care treceau pe la mine,trebuiau sa ma viziteze fara parfum,fara sa miroase a ceva ...dar au fot toti draguti.În rest....toate bune Important este sa fie bblina bine,ca restul trece odata cu secunda în care o vei vedea pentru prima data.Va doresc toate cele bune mai departe si husbandului ! Report
February 22, 201115 yr comment_78411 Andrada,poti sa începi cu acidul folic de pe acum.Te asteptam cu niuzuri!Bafta! (Si ma bucur ca te revad ) Report
February 22, 201115 yr comment_78419 splendid Cristina! ai grija de amandoua si de tati! iti doresc sarcina mai usoara pe care sa o duci la bun sfarsit si sa aduci pe lume o bebelina sanatoasa! Report
February 23, 201115 yr comment_78617 Cristina, felicitari pt fetita, o perioada frumoasa de acum in colo cu cat mai putine greturi. Hanna, te asteptam cu vesti cat mai repede Report
February 24, 201115 yr comment_78750 Mie tot rau imi este dar reusesc sa fac fata cu medicamente. Mine facem 4 luni si jumatate - deci am ajuns la jumatate. Multumim mult de tot pntru urari si ganduri bune. Report
February 24, 201115 yr comment_78751 Cristina , felicitari pentru domnisoara. Cum te mai simti? sanatate maxima si sarcina cat mai usoara . Report
March 11, 201115 yr comment_81182 Cristina , felicitari pentru domnisoara. Cum te mai simti? sanatate maxima si sarcina cat mai usoara . Stella. Eu ma simt mai bine dar nu pot renunta la psatile ca mi-e foarte rau fara. Am redus doza la jumatate dar cel putin pot functiona cat de cat normal - adica merg la servici, ca acasa nu prea mai fac nimic sunt musafir. The Husband ne rasfata si are grija de fetele lui si nu ne prea lasa sa facem nimic acasa. Ieri am avut ecografia de 20 de saptamani si totul este bine. Asta mica zburda la mine in burta de vreo saptamana si mi-e asa de drag de ea . Suntem la jumatatea drumulii si patca nu mai am rabdare sa o tin in brate La noi este long weekend asa ca vom pleca si noi intr-o excursioara ca de 5 luni nu am putut merge nicaieri. The husband i-a cumparat deja rucsack special de carat in spate ( http://www.wildequipment.com.au/backpacks.php?Category=Backpacks&Subcat=Child%20Carriers) este mai maricica si un portbebe (http://www.aldi.com.au/au/html/offers/2827_12357.htm) de carat pe burta de cum se naste Deci este bine echipat. Report
March 11, 201115 yr comment_81184 Suntem la jumatatea drumulii si patca nu mai am rabdare sa o tin in brate Las' ca ai sa ai timp, acu tre sa stea acolo la caldurica sa creasca bine Report
March 11, 201115 yr comment_81194 Ieri am avut ecografia de 20 de saptamani si totul este bine. Asta mica zburda la mine in burta de vreo saptamana si mi-e asa de drag de ea .ma bucur tare sa aud vesti bune. te mai vad pe forum si tot stau sa te intreb cum mai sunteti. nu mai e mult si o sa va vedeti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
March 11, 201115 yr comment_81218 Cristina imi pare binme sa aud vestile bune! Lasa ca o sa vezi ce mai e trece in fuga si repede o sa te trezesti cu bebe in brate! Cum mi-au spus si mie dragile de fete de aici, timpul trece in graba si bebe vine fuga, dragalasa de ea ! Multa sanatate amandorura! Report