April 22, 201016 yr Author comment_33515 Am desfacut un borcan de aperitiv de gogosari facut cu ardei de acu 4 ani amestecat cu bastonase de speck, a iesit un sos demential pentru paste Report
April 22, 201016 yr comment_33684 Am desfacut un borcan de aperitiv de gogosari facut cu ardei de acu 4 ani amestecat cu bastonase de speck, a iesit un sos demential pentru paste Adriana aperitiv de gogo' cu ardei de 4 ani suna asa de interesant erau la otet sau ulei sau congi sau cum?oricum pastele tale arata intr-un mare fel.. Report
April 23, 201016 yr Author comment_33692 Aperitivul cu gogosari pe care eu l-am facut cu ardei e cel in care ardeii (gogosarii) taiati feliute subtiri se fierb putin in amestecul de ulei si otet si apoi se pun in borcane si se sterilizeaza. Report
April 23, 201016 yr comment_33693 Aha marinati cam asa fac si eu si pun si miere de albine...buni rau chiar mai am nu m-asi fi gandit sa-i folosesc si la paste,o sa incerc si eu... Report
April 27, 201016 yr comment_34565 Am cumparat un pachet de tortellini umpluti cu ricotta si spanac, am facut un sos din:unt 30 de grgorgonzola dulce (cu mascarpone) - as manca la nesfarsit - 75 de gr30 de gr de fistic macinatsare piperpatrunjelpeperoncinoparmigiano2 linguri de lapte Delicios. Report
May 1, 201016 yr Author comment_35463 Pastele nu mai tin minte cum se numesc, aveam un rest de vinete facute in tigaie pentru garnitura, le-am amestecat cu sosul de rosii si vinete facut asta-vara cu reteta lui KikenHana si cu putine masline cu gust de plasticDesi gustul maslinelor erau de plastic, sosul era foarte bun si la fel si pasta Report
May 1, 201016 yr comment_35465 Desi gustul maslinelor erau de plastic, sosul era foarte bun si la fel si pasta Da' ce fel de masline sunt? Report
May 1, 201016 yr comment_35469 Alea fara simburi in cutie marca Sacla Mie de la Sacla imi plac mult tare alea gigante, de aperitiv - de pus in Martini. Report
May 1, 201016 yr Author comment_35488 O sa le incerc. Eu imi tin cite o cutie dintr-asta in casa pentru orice eventualitate. In mod normal le-as fi folosit pe cele taggiasche pe care le ador dar mai am doar citeva si am preferat sa nu le termin pina ce n-am altele de rezerva, asa ca le-am folosit pe astea Report
May 20, 201016 yr Author comment_38198 Cu sosul de rosii pus la borcan as'vara fac un sosulet pentru paste, uneori topesc sunculita si adaug rosiile, alteori adaug si legumele pe care le-am facut gen ghiveci si pus la borcan, amestec totul ca sa nu vada inamicul ca au fost si legume Report
June 30, 201016 yr Author comment_44727 Farfalle pomodoro fresco e mozzarella = Farfalle cu rosii proaspete si mozzarellaRosioarele le-am taiat in 4 si le-am lasat in strecuratoare un sfert de ora, am taiat brinza cuburele si am pus-o intr-un castron, am adaugat rosiile, sare si un pic de ulei si apoi cite o lingura de paste scurse, amestecind mereu inainte de a pune altra. La sfirsit am mai adaugat un pic de ulei si amestecat iar bine.Tare bune sunt Report
July 10, 201016 yr Author comment_46811 Radiatori pomodorini e zucchine = Radiatoare cu rosii micute si dovleceiAzi am pus un pic de ulei in wok, o mina de rosii micute taiate in sferturi si un dovlecel taiat feliute, le-am lasat la foc mare 10 minute sa ramina crocante si am adaugat niste masline negre fara simburi pe care le aveam in frigider, am pus deasupra pastele fierte al dente si scurse, am amestecat bine, pus in farfurie si presarat deasupra parmigiano ras de Thermomix impreuna cu frunze de busuioc. Report
July 11, 201016 yr comment_46833 Am zis ca vad eu verde, da l-ai facut tu verde.Ce bunatate!Eu paste nu prea, ii fac lui Manu, dar lasa pasta pentru varza calita. Report
July 11, 201016 yr Author comment_46882 Am zis ca vad eu verde, da l-ai facut tu verde.Ce bunatate!Eu paste nu prea, ii fac lui Manu, dar lasa pasta pentru varza calita. Las ca are timp sa manince paste cind e aici Report
July 12, 201016 yr comment_47182 Oare(tot)de la Adriana am invatat sa prepar pastele marunte de tip "cus-cus" (asa scrie pe ambalaj) dupa metoda risotto?Daca da, o invit la o portie. Stiti ceva?Haideti toti ca se prepara repede. Am folosit un piept de pui rotisat ramas de ieri, ceapa, usturoi, unt + ulei de masline, vin, supa de pui, parmezan si patrunjel.[center]..[/center] Report
July 12, 201016 yr Author comment_47189 Bravo Daca e de la mine ma bucur.Esti sigur ca ne ajung pastele la toti artistii culinari? Report
July 22, 201016 yr Author comment_49390 Sunt monotona dar, le fac in 5 minute cind ajung, Marco pune deja apa la fiert, eu pun pastele si in timp ce fierb pregatesc sosul, rosii proaspete, mozzarella si cum azi a uitat sa puna sare in apa am adaugat niste masline verzi condimentate cu ulei si ardei iute si strivite, tare tare bun Report
July 25, 201016 yr Author comment_49904 Spaghetti alla puttanesca- usturoi (aglio)- ansoa (acciughe)- sos de rosii (salsa di pomodoro)- masline (olive)- capere (capperi)Am topit ansoa cu usturoiul in wokAm adaugat maslinele si sosul de rosii si am lasat sa fiarbaIntre timp spaghetti-le fierbeauSi cind au fost al dente le-am scurs si aruncat peste sos. In farfurie am adaugat caperele si ardeiul iute Report
July 31, 201016 yr comment_51243 Bune rau pastele alla puttanesca. Le fac si eu destul de des. Imi plac! Report
August 5, 201016 yr Author comment_52205 Cavatappi panna, prosciutto cotto e piselli = Tirbuşoane cu smîntînă,prosciutto cotto şi mazăre Report
August 20, 201016 yr comment_53720 Fusion or confusion ? Giuniorul (pe care am avut placerea sa-l facem) a dorit ca portia lui de mancarica din ardei copti sa o servesca derept sos pentru tortiglioni. Am tocat "putin de" busuioc-in-san-maiiii am mai pus o lingurita de untdelemn de masline si am ras parmezan.[center]...[/center]Daca folosesti facaletele pe mine, te rog sa cauti un loc unde mai sunt urme Sau poate incerci si tu si i dai un nume peperonat Report
August 21, 201016 yr Author comment_53823 Tortiglioni al ragu di peperoni? Foarte buna idee si realizarea ei, eu ador mincarica de ardei copti, nu stiu daca as "strica-o" pe paste Report