July 29, 201115 yr Author comment_98315 Ce de retete minunate aici! Ma strecor si eu aici cu o reteta pe care am facut-o ieri pentru prima data. Daca e deja scrisa aici sau e prea banala, imi cer scuze . Fusille cu ciuperci si fenicul am calit ceapa, usturoi si fenicul taiat marunt si cand s-au inmuiat am adaugat ciupercile taiate felii. La sfarsit am pus 1 lingura de otet balsamic si una de smantana. (pentru stefania am inlocuit smantana cu un sos de rosii cu busuioc).Bunuta si interesanta Report
July 29, 201115 yr comment_98322 Ar trebui sa pun la "ce ma enervez"Cineva din familie (nu spun cine ca nu-mi mai spala inexprimabilii) mi-a spus ca s-a saturat de cuisine si cucina si ca la noi in casa nu s-a mai mancat de trei ani alla cantina. Am lasat-o sa-si faca conducte cu branza , de-alea ras-fierte al gomma Iar eu mi-am facut penne rigate burro e salvia. Report
July 29, 201115 yr comment_98325 Ar trebui sa pun la "ce ma enervez"Cineva din familie (nu spun cine ca nu-mi mai spala inexprimabilii) mi-a spus ca s-a saturat de cuisine si cucina si ca la noi in casa nu s-a mai mancat de trei ani alla cantina. Am lasat-o sa-si faca conducte cu branza , de-alea ras-fierte al gomma Iar eu mi-am facut penne rigate burro e salvia. mie imi plac macaroanele cu branza Report
July 29, 201115 yr comment_98343 alea ii plac si lui iubi, ar manca in fiecare zi macaroane cu branza Report
August 5, 201115 yr comment_99125 [center]un alt tip de pasta, noodles, care ne place in combinatie cu creveti, pui sau midii http://img824.imageshack.us/img824/298/creveticunoodles.jpg (da, mai dau si eu rateuri in bucatarie ! in farfurie trebuia sa am un sos thai curry mai grosut si in final, mi-a iesit o supa ... ) http://img707.imageshack.us/img707/7629/midiicunoodles.jpg [/center] Report
August 12, 201115 yr Author comment_100026 Tagliolini ai funghi porciniSoacra-mea a primit hribi si mi-a dat si mie 2, mai intii am asteptat sa-i manince ea pe ai ei dupa care i-am gatit si eu Am calit un catel de usturoi in putin ulei, am aruncat hribii taiati feliute, i-am lasat sa se prajeasca bine si apoi am adaugat o cutie de 200 ml de smintina lichida, am mai lasat sa fiarba, in timpul asta fierbeau tagliolinii si apoi am varsat in wokul cu sosulet pastele fierte.Sublime Report
August 27, 201115 yr Author comment_101168 Fusilli con tonno e melanzaneAzi mi-am incalcat un principiu si am cumparat o bucata de ton proaspat. Am taiat bucatele o vinata si am prajit-o in ulei, am pus sare peste ea si am pus-o deoparte, am prajit tonul taiat cuburele, cind era gata am pus inapoi vinata, un pic de apa din oala in care fierbea pasta, sare si origano, cind pastele erau fierte le-am amestecat Report
October 11, 201114 yr comment_106352 [center]paste cu crema de vinete, dupa o idee de-a lui ton cher http://img812.imageshack.us/img812/9960/cdvm.jpg [/center] Report
October 12, 201114 yr Author comment_106372 E neobisnuita pentru mine combinatia, la fel de neobisnuita ca paste cu zacusca Le prefer pe o felie de piine proaspata.Ai amestecat salata de vinete cu cascaval ras? Report
October 17, 201114 yr comment_107150 Interesanta combinatia, Adriana! Eu maltagliati (ce mi-a ramas din pasta facuta in casa, rupta cu mana in fasii), cu varza si salam picant napoletan. Report
October 17, 201114 yr Author comment_107188 Pai pleurotusii mi se pareau prea fara gust si cum ador pancetta si am gasit marca asta buna la Lidl iaca combinatia. Eu in schimb n-am combinat niciodata pastele cu varza. Report
October 17, 201114 yr comment_107232 Taitei(maltagliati sau tagliatelle) cu varza si mult piper, sunt taaaaaaaaaaaare buni, Adriana. merita incercat Report
October 18, 201114 yr comment_107285 Taitei(maltagliati sau tagliatelle) cu varza si mult piper, sunt taaaaaaaaaaaare buni, Adriana. merita incercat Noua ne place mult.Mai ales ca Manu adora varza! Report
October 18, 201114 yr comment_107371 [b]fettuccine con funghi porcini* freschi[/b]* porcinii de pin, boletus pinophilus PS că am mâncat trei porţii, nu vă spun Report
October 18, 201114 yr comment_107471 Ai amestecat salata de vinete cu cascaval ras? Adriana, vinetele coapte si taiate in bucati le-am calit impreuna cu o ceapa tocata, putin cimbru verde, sare/piper dupa gust si apoi le-am adaugat fierbinti peste cubulete de cascaval, mixind totul la robotul de bucatarie pina am obtinut o crema tartinabila. Report
October 18, 201114 yr comment_107474 PS că am mâncat trei porţii, nu vă spun [size=1]hai ca ai mincat sanatos , ca din ce vad in poza, aduce mai degraba a portioara ! [/size] Report
October 18, 201114 yr Author comment_107478 Mersi Dana. Stellina si Lili, cum fac varza pentru paste? varza calita normala? Bravo Dexter. Report
October 18, 201114 yr comment_107484 Stellina si Lili, cum fac varza pentru paste? varza calita normala? Eu fac varza calita, iar la sfarsit cand e gata calita pun putzin mai mult piper macinat decat la varza "normala". Report
October 20, 201114 yr comment_107826 Casarecce cu ceapa, zucchine, 2 felii de vinete la gratar (ramase de aseara) si jumatate de "burischio" (un carnat toscan semi invechi,tipic dintr-un anumit orasel din Arezzo - adica se face numai acolo - carne de porc, seminte de fenicul). Si parmigiano. Report