Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Paste, fel de fel de feluri

Featured Replies

• Author

Ce de retete minunate aici!

Ma strecor si eu aici cu o reteta pe care am facut-o ieri pentru prima data. Daca e deja scrisa aici sau e prea banala, imi cer scuze :floare: .

Fusille cu ciuperci si fenicul

am calit ceapa, usturoi si fenicul taiat marunt si cand s-au inmuiat am adaugat ciupercile taiate felii. La sfarsit am pus 1 lingura de otet balsamic si una de smantana. (pentru stefania am inlocuit smantana cu un sos de rosii cu busuioc).

Bunuta si interesanta :pupic:

Ar trebui sa pun la "ce ma enervez"

Cineva din familie (nu spun cine ca nu-mi mai spala inexprimabilii) mi-a spus ca s-a saturat de cuisine si cucina si ca la noi in casa nu s-a mai mancat de trei ani alla cantina.

Am lasat-o sa-si faca conducte cu branza :floare: , de-alea ras-fierte al gomma :pupic:

Iar eu mi-am facut penne rigate burro e salvia.

Ar trebui sa pun la "ce ma enervez"

Cineva din familie (nu spun cine ca nu-mi mai spala inexprimabilii) mi-a spus ca s-a saturat de cuisine si cucina si ca la noi in casa nu s-a mai mancat de trei ani alla cantina.

Am lasat-o sa-si faca conducte cu branza :-* , de-alea ras-fierte al gomma :-*

Iar eu mi-am facut penne rigate burro e salvia.

:floare:

mie imi plac macaroanele cu branza :pupic:

[center]un alt tip de pasta, noodles, care ne place in combinatie cu creveti, pui sau midii :)

http://img824.imageshack.us/img824/298/creveticunoodles.jpg

(da, mai dau si eu rateuri in bucatarie ! :D in farfurie trebuia sa am un sos thai curry mai grosut si in final, mi-a iesit o supa ... :D)

http://img707.imageshack.us/img707/7629/midiicunoodles.jpg

[/center]

• Author

Tagliolini ai funghi porcini

Soacra-mea a primit hribi si mi-a dat si mie 2, mai intii am asteptat sa-i manince ea pe ai ei :) dupa care i-am gatit si eu :D

post-4-13131837351181_thumb.jpg

Am calit un catel de usturoi in putin ulei, am aruncat hribii taiati feliute, i-am lasat sa se prajeasca bine si apoi am adaugat o cutie de 200 ml de smintina lichida, am mai lasat sa fiarba, in timpul asta fierbeau tagliolinii si apoi am varsat in wokul cu sosulet pastele fierte.

Sublime :)

post-4-13131832833198_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • Author

Fusilli con tonno e melanzane

Azi mi-am incalcat un principiu si am cumparat o bucata de ton proaspat. Am taiat bucatele o vinata si am prajit-o in ulei, am pus sare peste ea si am pus-o deoparte, am prajit tonul taiat cuburele, cind era gata am pus inapoi vinata, un pic de apa din oala in care fierbea pasta, sare si origano, cind pastele erau fierte le-am amestecat

post-4-13144803393524_thumb.jpg

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Taitei(maltagliati sau tagliatelle) cu varza si mult piper, sunt taaaaaaaaaaaare buni, Adriana. merita incercat

[b]fettuccine con funghi porcini* freschi

[/b]

* porcinii de pin, boletus pinophilus

PS că am mâncat trei porţii, nu vă spun

post-1215-13189504251103_thumb.jpg

Ai amestecat salata de vinete cu cascaval ras?

Adriana, vinetele coapte si taiate in bucati le-am calit impreuna cu o ceapa tocata, putin cimbru verde, sare/piper dupa gust si apoi le-am adaugat fierbinti peste cubulete de cascaval, mixind totul la robotul de bucatarie pina am obtinut o crema tartinabila.

PS că am mâncat trei porţii, nu vă spun

[size=1]hai ca ai mincat sanatos :D, ca din ce vad in poza, aduce mai degraba a portioara ! :-* [/size]

Casarecce cu ceapa, zucchine, 2 felii de vinete la gratar (ramase de aseara) si jumatate de "burischio" (un carnat toscan semi invechi,tipic dintr-un anumit orasel din Arezzo - adica se face numai acolo - carne de porc, seminte de fenicul). Si parmigiano.

post-13-13191276564876_thumb.jpg

• 3 weeks later...