March 13, 201214 yr comment_135929 As cumpara si eu tapioca, dar nu stiu de unde, ca n-am vazut pana acum. Am sa deschid ochii mai bine.Pe net se gasesc si perle si faina de tapioca. In magazine parca vazusem, candva.... dar cum nu ma interesau atunci, am trecut peste si normal ca acum nu-mi aduc aminte de nici o culoare in care magazin le vazusem!!!! Se gasesc la orice magazin cu produse naturiste.Costa pina in 10 roni punga de 500 de grame din care faci de mai multe ori. Eu fac odata din 8 linguri si 1 1/2 l lichid ( smantana si lapte).mie imi palce foarte mult si de fiecare data schimb aromele. Acum am pus o cutie de lapte condensat, si smantana doar 250 de ml si diferenta pina la un l jumate am pus lapte. Si am mai facut un experiment sa vad daca patesc ceva perlele de tapioca: le am pus in apa seara si le am preparat a doua zi dupa masa. Nu au patit nika. Apa se stoarce direct din castron (cea in care stau perlele la muiat) nu prin sita. Report
March 13, 201214 yr comment_135941 As cumpara si eu tapioca, dar nu stiu de unde, ca n-am vazut pana acum. Am sa deschid ochii mai bine.Pe net se gasesc si perle si faina de tapioca. In magazine parca vazusem, candva.... dar cum nu ma interesau atunci, am trecut peste si normal ca acum nu-mi aduc aminte de nici o culoare in care magazin le vazusem!!!! Se gasesc la orice magazin cu produse naturiste.Costa pina in 10 roni punga de 500 de grame din care faci de mai multe ori. Eu fac odata din 8 linguri si 1 1/2 l lichid ( smantana si lapte).mie imi palce foarte mult si de fiecare data schimb aromele. Acum am pus o cutie de lapte condensat, si smantana doar 250 de ml si diferenta pina la un l jumate am pus lapte. Si am mai facut un experiment sa vad daca patesc ceva perlele de tapioca: le am pus in apa seara si le am preparat a doua zi dupa masa. Nu au patit nika. Apa se stoarce direct din castron (cea in care stau perlele la muiat) nu prin sita.Inseamna ca intr-un plafar le-am zarit.... Saru' mana pentru explicatii! Report
March 13, 201214 yr comment_135946 [Inseamna ca intr-un plafar le-am zarit.... Saru' mana pentru explicatii! Cu placere! Daca o sa faci budinca de tapioca, sunt sigura ca iti va palcea si o vei repeta de multe ori. Eu vreau sa fac acu cand vine fica` mea acasa, budinca de tapioca dar fara cioco(cea cu cioco sau cu fructe iese putin mai moale la paghar merge super bine dar la tarta sau piscoturi gen tiramisu este cam molcutza)o sa fac ori tarta umpluta cu tapioca ori piscoturi muiate in cafea si pus tapioca.Am facut experimentul la pahar cu mini picoturi de alea rotunde muiate in cafea si a iesit excelent.Imi palce ca nu baloneaza si decat sa cumpar budinca cu toate alea in ea prefer sa fac eu budinca de tapioca si este cu mult mai sanatoasa si nu are gluten.Poi adca ne luam asa numai mancam nika prajituri ca doar toate au calorii multe. Asa ca nu`i nici un bai. Se zice ca este calorioasa (tapioca ) poi tre sa cantaresc cele 8 linguri sa vedem cate grame au si daca stau sa ma gandesc ies cate vezi pe tava postata si nu le maninc eu toate intr`0 zi. Asa ca nu iau in calcul caloriile continute sigur la 100 de gram. Report
March 13, 201214 yr comment_136024 Mi-a fost tare dor sa mai trec pe aici;am reusit in sfarsit sa ma indulcesc...Va pun si eu poze trase in mare graba ale torturilor mai mici sau mai mari facute in ultimul timp...seamana la decor fiindca nu au fost consumate in acelasi loc si au fost facute cu acelasi prilej...indulcirea femeilor in saptamana lor!Tort de rulada cu crema de nucaTortul pe care i l-am dus mamei, tot blat de rulada si crema alune de padure, ornat cu mureTortul pe care l-am dus colegilor de ansamblu blat de albus si altul ciocolatos, jeleu de pere(a la Maya) si crema de migdale, ornat in acelasi stil fiindca astea erau culorile martisorului. Report
March 13, 201214 yr comment_136035 Gela ... Ai muncit , nu gluma .Nu mai mult decat altadata,eu fac cate doua rulade odata, le coc suprapus si merge repede; imi pare rau ca nu am avut timp si de sectiuni, torturile de rulada arata in sectiune intr-un mare fel. Report
March 13, 201214 yr comment_136039 Mi-a fost tare dor sa mai trec pe aici;am reusit in sfarsit sa ma indulcesc...Va pun si eu poze trase in mare graba ale torturilor mai mici sau mai mari facute in ultimul timp...seamana la decor fiindca nu au fost consumate in acelasi loc si au fost facute cu acelasi prilej...indulcirea femeilor in saptamana lor!Tort de rulada cu crema de nucaTortul pe care i l-am dus mamei, tot blat de rulada si crema alune de padure, ornat cu mureTortul pe care l-am dus colegilor de ansamblu blat de albus si altul ciocolatos, jeleu de pere(a la Maya) si crema de migdale, ornat in acelasi stil fiindca astea erau culorile martisorului.Groaznic!!!!!!! Iau o gura de apa, poate ma potolesc nitel. Report
March 13, 201214 yr comment_136081 Gela, cred ca pana la Pasti nu mai faci nimic , asa-i?Nu se poate, legitimu' are nume de floare, asa ca... macar de Florii si tot ma voi indura! Report
March 13, 201214 yr comment_136083 Gela, poti sa-ti deschizi cofetarie!Linistita! Am deschis-o de mult,dar e cofetarie non-profit! Report
March 13, 201214 yr comment_136085 Mi-a fost tare dor sa mai trec pe aici;am reusit in sfarsit sa ma indulcesc...Va pun si eu poze trase in mare graba ale torturilor mai mici sau mai mari facute in ultimul timp...seamana la decor fiindca nu au fost consumate in acelasi loc si au fost facute cu acelasi prilej...indulcirea femeilor in saptamana lor!Tort de rulada cu crema de nucaTortul pe care i l-am dus mamei, tot blat de rulada si crema alune de padure, ornat cu mureTortul pe care l-am dus colegilor de ansamblu blat de albus si altul ciocolatos, jeleu de pere(a la Maya) si crema de migdale, ornat in acelasi stil fiindca astea erau culorile martisorului.Groaznic!!!!!!! Iau o gura de apa, poate ma potolesc nitel.Eiii, cu apa, noi am avut trandafirata home-made si a mers! Report
March 13, 201214 yr comment_136107 Pe langa bunaciunile voastre vin si eu cu o umila placinta cu iaurt si muulte stafide.Mi-era taare dor de ea! Report
March 13, 201214 yr comment_136117 Pe langa bunaciunile voastre vin si eu cu o umila placinta cu iaurt si muulte stafide.Mi-era taare dor de ea! Nasico, Imi faci pofte:) arata asa de bineeeeeeeeee Report
March 14, 201214 yr comment_136195 Eiii, cu apa, noi am avut trandafirata home-made si a mers! Mda.... la unii (care are) mere. La mine - pere, ca nu se iegzista trandafirata. Numa' visinata (tot home made). Report
March 14, 201214 yr comment_136220 Nu mai mult decat altadata,eu fac cate doua rulade odata, le coc suprapus si merge repede; imi pare rau ca nu am avut timp si de sectiuni, torturile de rulada arata in sectiune intr-un mare fel. Cand ai mataluta niste timp la dispozitie as putea sti si eu retetele de la rulade (blat, creme) si tehnica de transformare in tort? Ca tare ma atrage o chestiune de asta.Arata asa fain! Felicitari pt cofetaria non-profit! Zoazo, umila de umila dar e superbuna, asa-i? Asa ca nu te plange. Eu trebuie sa ma plang, ca nu am facut nimic dulce de mai bine de-o saptamana. Sa vedem cat mai rezist... Report
March 14, 201214 yr comment_136231 Zoazo, umila de umila dar e superbuna, asa-i? Corect, subscriu! Report
March 14, 201214 yr comment_136388 Nu stiu sigur daca e locul lor aici, dar eu asta am mancat in dupa-amiaza asta: Chiroste, cum le zicea bunica: Report
March 14, 201214 yr comment_136399 Iulia ce bine arata par niste coltunasi mai mari ,nu?! Cu ce sunt umpluti?! Report
March 14, 201214 yr comment_136404 Geany, nu sunt chiar mari. Au undeva la 5-6 cm in lungime Sunt umpluti cu branza dulce. Report
March 14, 201214 yr comment_136453 Sunt umpluti cu branza dulce.De chirosti stiam si eu, deci sunt dulci? ca daca da tre sa ii duc la Ce dulciuri am gatit azi Report
March 15, 201214 yr comment_136482 Sunt umpluti cu branza dulce.De chirosti stiam si eu, deci sunt dulci? ca daca da tre sa ii duc la Ce dulciuri am gatit azi dulci au fost ! Report
March 15, 201214 yr comment_136494 Am mai prestat o tura de mucenici cu zeama, la cererea familionului! Report