Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Shefu' mie imi plac clatitele dumitale , nu e nimic simplu , sunt o bunatate .

Ioana , ca de obicei , bunatati.

Uneori ma mai paleste dorul de ciocolata, da atunci cand imi vine(dorul) musai sa fie cu menta sau alte combinatii =))

Brownies cu menta , care vrea simpe doar cu frute pe langa, care cu sos de cioco fondanta cu esenta de menta

post-479-13366794508697_thumb.jpg

Ioana da-mi, te rog, un link cu reteta ca nu pot sari peste =))

Snej, nu am pus nicaieri reteta,dar daca vrei am sa o pun.

Dorina, saru-mana =))

ia sa cotizez si eu pe-aici!

tarta cu migdale si ciocolata by Lili

post-100-13368223183349_thumb.jpg

tarta Tatin

post-100-13368223401409_thumb.jpg

lei pe cartofi nu dai, dar 10 pe capsune...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Reao!Spuma, da? Ei, iaca, o mananc p-a ta, ca io 8 lei pe capsune nu dau!

Sar'manaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Moatza, daca nu ai creme fraiche de pus peste dulcele lui Lili, eu am amestecat o cutie de philadelphia cu 3linguri de zahar.

Am pus o lingura buna peste dulce si merge de minune.

lei pe cartofi nu dai, dar 10 pe capsune...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Reao!Spuma, da? Ei, iaca, o mananc p-a ta, ca io 8 lei pe capsune nu dau!

Sar'manaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

:rolleyes: M-ai prins, Zozo, dar sa stii ca n-am luat decat pentru copii , la noi sunt 12 roni capsunele, am luat doar 400 grame, de aia n-am mai dat pe cartofi. Las' ca saptamana viitoare scad preturile si le iau pe amandoua.

tarta Tatin

Rarutz, dar dragutz ce ne arati tu, motato! :rolleyes:

La repezeala , spuma de capsuni.

Face cu ochiul spuma ta...

Am facut si eu joi, arata bine, dar n-avea parfumul capsunilor de altadata...la mine 6 roni kilu' dar pana nu se coc ai mamei nu mai iau niciun gram, dixit!

Moatza, daca nu ai creme fraiche de pus peste dulcele lui Lili,

nu se egzista sa nu fie vreo cateva cutii in frigider! da' am zis sa mai sar cateva kcal...of!

tarta Tatin

Rarutz, dar dragutz ce ne arati tu, motato! :scratch:

mancare prestez la greu, dar dulciuri chiar ca fac rar! acuma nu mai puteam sa ignor cererile f zgomotoase ale fameleonului.

fi-miu a vrut si-un kek ptr traista. i-am facut unul monti, c-a zis ca vrea simplu, doar cu cacao, si-am putut sa maschez faina integrala.asa ca i l-am facut integral cu cacao. sper sa-l fi potrivit de dulce.

No cum am zis mi`am facut pofta de napoleonul din discutiile de aici si iaca am facut. Nu este foarte stratificat, ptr ca am facut din 3 pachete de foi si crema din 2 l lapte si 16 oua. A trebuit sa fac o tava mare si una mijlocie (mijlocia din imagini) ca aveam musafiri . Crema cea cu albusuri incorporate.

deci Napoleon din foi cumparate si faramitate.

post-1316-13368985388794_thumb.jpg

post-1316-13368985555305_thumb.jpg

Cerra, :) iti faci pacate cu mine, sa stii!!!!! Musai sa studiez eu problema Napoleonului, ca parca asa tin minte, ca nu e greu de facut- deci e reteta pentru mine.

Eu azi tot simplu si rapid, ca sunt superstresata de munca de la job, vreo 2 saptamani tot asa voi fi.

Papanasi:

post-508-13369106168615_thumb.jpg

Cerra, :) iti faci pacate cu mine, sa stii!!!!! Musai sa studiez eu problema Napoleonului, ca parca asa tin minte, ca nu e greu de facut- deci e reteta pentru mine.

Frumosi papanasi!

Sa sti ca nu este greu d eloc daca nu te complici ruseste sa coci turte rotunde vreo 10 la nr . Faci cu foi cumparate, crema care vrei tu, ptr ca ai vazut ca se face in mai multe feluri si pui straturi un rand de foi si acoperi cu crema si iarasi strat si iaca asa. De data asta am facut doar vanilie altadata puneam si lamaie. Eu faramitez foile cumparate.

Aseara tarte cu fructe si checul Geaninei Marlene :lol:

Aluatul l-am facut dupa reteta de tarte a lui Any :lol: , am facut mai mult aluat am facut o portie jumate si mi-au iesit 12 tarte

post-1233-13369176634577_thumb.jpg

post-1233-13369176822527_thumb.jpg

Draga Lili chiar azi i-am zis matusii mele Marlena ca ti-a placut checul si era f. f. mandra :( Anutz' de tarta cu dulceata de care matusa (si mama )e mare fan deja ti-am zis :hungry:

Draga Lili chiar azi i-am zis matusii mele Marlena ca ti-a placut checul si era f. f. mandra :hungry: Anutz' de tarta cu dulceata de care matusa (si mama )e mare fan deja ti-am zis :(

Brava Geanino, ma bucur mult :( !

Draga Lili chiar azi i-am zis matusii mele Marlena ca ti-a placut checul si era f. f. mandra :D Anutz' de tarta cu dulceata de care matusa (si mama )e mare fan deja ti-am zis :cheers:

Un pupic pentru tine si matusa ta :D :D

Sa stii ca l-am facut pana acum de vreo 5 ori ,cu nuci si ciocolata bucatele,sau simplu depinde ce ingrediente am avut ,alor mei le place mult si le pun si la servici

Uneori ma mai paleste dorul de ciocolata, da atunci cand imi vine(dorul) musai sa fie cu menta sau alte combinatii :cheers:

Brownies cu menta , care vrea simpe doar cu frute pe langa, care cu sos de cioco fondanta cu esenta de menta

post-479-13366794508697_thumb.jpg

Ioana da-mi, te rog, un link cu reteta ca nu pot sari peste :D

Snej, nu am pus nicaieri reteta,dar daca vrei am sa o pun.

Dorina, saru-mana :D

N-am mai apucat sa intru pe net de atunci dar daaaaa, o vreau! :D) (e deja pusa? parca am vazut ceva acum...)

sambata: muffins, o parte cu rabarbar, o parte cu gem de macese

post-84-13370991549439_thumb.jpg

iar dupa vre-o cateva ore, pentru ca nu mai erau, o noua tura

post-84-13370992497102_thumb.jpg

sambata: muffins, o parte cu rabarbar, o parte cu gem de macese

post-84-13370991549439_thumb.jpg

iar dupa vre-o cateva ore, pentru ca nu mai erau, o noua tura

post-84-13370992497102_thumb.jpg

Zici ca le-ai facut de expozitie!