May 28, 201214 yr comment_150454 Preparata ieri , azi doar un mic ''finisaj''. Prajitura cu foi de napolitane si blat de pansipan, reteta inspirata de pe un site numit...am voie sa zic? O sa zic doar ca e un site mai feminin. Asta o facea soacra-mea, desi a ei nu arata asa frumoasa ca a ta-E aia cu blatul din albusuri si crema din galbenusuri? Report
May 28, 201214 yr comment_150575 Preparata ieri , azi doar un mic ''finisaj''. Prajitura cu foi de napolitane si blat de pansipan, reteta inspirata de pe un site numit...am voie sa zic? O sa zic doar ca e un site mai feminin. Asta o facea soacra-mea, desi a ei nu arata asa frumoasa ca a ta-E aia cu blatul din albusuri si crema din galbenusuri? Da, sa traiti aceea este. Report
May 29, 201214 yr comment_150717 Vad ca-s in tot capsunile zilele astea Eu am profitat de vremea frumoasa, asa ca inghetata de vanilie home made , servita cu profiterol tot home made si un desert alcoolos , sorbet cu Blue Curaçao si vin alb Report
May 29, 201214 yr comment_150723 Ioana , inghetata ta mergea perfect la prajitura mea ...eu am pus inghetata de caramel cu toffee (cumparata) pe o felie de namoloasa Report
May 29, 201214 yr comment_150735 Izuk, ia sa scrii tu te rog frumos cand ai timp reteta la namoloasa, ca eu dupa cum o vad cred ca am sa ma dau cu namol mereu ! Report
May 29, 201214 yr comment_150737 Any , voi scrie , da ' nu am "pas cu pas " poze , ca nu am avut timp . Report
May 29, 201214 yr comment_150739 Any , voi scrie , da ' nu am "pas cu pas " poze , ca nu am avut timp . Multumesc frumos ! Report
May 29, 201214 yr comment_150753 Izuk, ia sa scrii tu te rog frumos cand ai timp reteta la namoloasa, ca eu dupa cum o vad cred ca am sa ma dau cu namol mereu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif ! Si, daca tot te-apuci de scris namoloasa, baga si inghetata de caramel, c-am gasit pe net 1 000 de retete, din care nu ma "coafeaza" nici una! Poa' sa nu fie pas cu pas, ca ma prind eu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
May 29, 201214 yr comment_150763 Zozo draga mea , inghetata am zis ca-i cumparata Imi pare rau . Edit ca sa completez : namoloasa mea seamana tare bine cu brownies cu menta a Ioanei , acum mi-am dat seama cand m-am uitat la reteta ei , difera putin cantitatile si are in plus cacao si apa . Oricum , o voi scrie , numa' sa am timp si chef de compunere . Report
May 30, 201214 yr comment_151024 Ce bine mai arata toate pe pagina asta. Eu am zis c-o las mai moale cu dulciurile, dar pot? Ca-mi faceti pofta. Ieri am facut clafoutis cu cirese, reteta lui Alexandru macarons, reteta Irinei (prima data, n-au iesit ei prea bine, dar nu ma las) si muffins cu unt de arahide. Report
May 30, 201214 yr comment_151040 macarons, reteta Irinei (prima data, n-au iesit ei prea bine, dar nu ma las) ba mie mi se pare ca a iesit chiar foarte bine. eu am facut rapid niste fursecuri cu unt. Report
May 31, 201214 yr comment_151096 Scuze, nu vazui!Deh, citii inghetata, lucira felinarele si...bezna!Nu mai vazui mai departe!De ce nu mi-ar iesi si mie asa "urati"? Mie nici bezelele nu-mi ies, d-apai bijuurile alea?Deocamdata nimic dulce!Preconizez o Marlena pe we!Sa vad! Report
June 1, 201214 yr comment_151474 Ela, les macarons sunt f f f faine.Mie mi s-a pare ca ti-au iesit grozav.Ca sa aibe culoarea aia frumoasa ai folosit colorant alimentar,nu? Aura si frusecurile tale imi fac cu ochiul Eu fiind si maine la munca pana la pranz, caut sa fac ceva dulce rapid de tot. Dar...as vrea prajitura, sau nu stiu nici eu exact ce. Ceva buuun de toooot oricum Report
June 2, 201214 yr comment_151541 Zozo , briose dragalase Ela , clafoutis-ul ala ma doboara , eu abia am apucat sa gust ciresele anul acesta , prajituri cu ele nu stiu cand oi face Eu azi un kinder felie de lapte Report
June 2, 201214 yr comment_151546 Ela, pentru prima data ti-au iesit perfecte macroanele Eu de ziua copilului o tarta cu kiwi.Nu mi-a iesit blatul cum tb ca l-am lasat mai mult de o ora la frigi ca nu credeam ca o sa stau asa mult la vet si m-am luptat sa-l intind. Report
June 2, 201214 yr comment_151571 ce sa mai zic.....ca sunteti gospodine ( si gospodini!!! ) care mai de care mai de soi, e treaba deja hotaratamai ramane sa se mai recunoasca in mod oficial si ca aveti nemaipomenite talente...fotografice! la inceput o invidiam cumplit pe Maya(nu ca acum mi-ar fi trecut...), si nu mai e nevoie sa spun de ce - macar eu recunosc cinstit - dar acum sunt foarte-foarte multe poze senzationale pe forum!! felicitari din inima ! revenind "a nos moutons", azi am facut si eu o prajitura, "2 in 1", pe cuvant ca nemaipomenita, desi pozele, facute cu telefonul, ca doar el era la indemana, nu ma sprijina prea mult in afirmatiitrebuie doar sa ma credeti pe cuvant sincer spun ca nu a fost asa de bronzata cum se vede in poza si CATEGORIC a fost foarte buna - drept dovada ca nu a mai rams nicio bucatica! sa aveti o noua saptamana excelenta Report
June 2, 201214 yr comment_151574 Redivivus, iti impartasesc aprecierile la adresa artistilor, nu numai culinari ci si fotografi ce ne incanta zilnic aici.Imi place ce ti-a iesit acolo, e ceva cu mar?Va completez si eu, fara pretentia de a va egala, cu o prajitura cu capsune si o tarta cu mai multe fructe:capsune, caise, kiwi, mandarine. Report
June 2, 201214 yr comment_151600 Biscuitii lui Any, strudele cu mere si o tarta cu mascarpone, branza de vaci si mere Report
June 3, 201214 yr comment_151615 Redivivus, iti impartasesc aprecierile la adresa artistilor, nu numai culinari ci si fotografi ce ne incanta zilnic aici.Imi place ce ti-a iesit acolo, e ceva cu mar?Va completez si eu, fara pretentia de a va egala, cu o prajitura cu capsune si o tarta cu mai multe fructe:capsune, caise, kiwi, mandarine. Da, are SI mar!pe langa altele De asta am zis ca e "2 in 1", ca e o combinatie intre 2 retete, o pasca cu branza si smantana si o tarta cu mere, ca pasca e blasfemie sa mai faci acum, dupa InaltareDaca o sa am putere sa o mai fac o data, curand, o sa pun poze pas cu pas Report
June 3, 201214 yr comment_151629 ioi ce-i pe aici!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifvin si eu la raport cu ce am facut la sf. asta de saptamana: briose cu rabarbar la hectar si un cheesecake cu capsuni Report
June 3, 201214 yr comment_151656 Capsunele mele s-au terminat, am deschis sezonul cireselor.Asadar, prajitura cu cirese !Privita altfel, mancata cu aceeasi pofta! Report
June 3, 201214 yr comment_151665 Eu am facut o crema de cocos cu cardamon. Imi place asa de mult cardamonul, incat se preconozeaza multe dulciuri de acum inainte cu aroma asta. Report