June 7, 201214 yr comment_152258 Aura, arata , zici ca l-ai pictat. Ela, suntem in tandem cu mango , numai ca eu am avut sorbet Report
June 7, 201214 yr comment_152283 Aura, super tort! asa ceva visam noi cand e vorba de dulce. ti-a placut crema? cred ca merge f bine cu blatul asta, se simte vreun pic aroma de cafea, ca mi-ar placea! Ela, tare aratoase paharele alea! Giani, m-ai atins cu fursecurile alea, clatitele omului nu ma tenteaza deloc. Report
June 8, 201214 yr comment_152337 Aura, super tort! asa ceva visam noi cand e vorba de dulce. ti-a placut crema? cred ca merge f bine cu blatul asta, se simte vreun pic aroma de cafea, ca mi-ar placea! Crema a iesit minunat!! La fel si blatul, dar combinatia a fost prea ciocolatoasa pentru gustul meu. Cafeaua, zic eu, s-a simtit un pic, chiar daca cacaoa din crema a fost mai puternica. Tortul l-am dus la o petrecere, unde "comanda" a fost tort cu multa ciocolata deci lumea a fost multumita. Report
June 8, 201214 yr comment_152349 Ce fain arata deserturile cu mango, foarte racoritor.Noi am papat chifle cu nutella, reteta Oanei, foarte bune Report
June 9, 201214 yr comment_152535 Dupa ce ieri am facut checul cu banane al lui Redivivus, din care nu am apucat decat o feliuta, azi - un chec simplu, dar bun (2 oua, o cana smantana, o cana zahar, 2 cani faina, praf de copt). Report
June 9, 201214 yr comment_152541 Nu chiar de azi semifreddo profiterol Chocolate crinkles Raffaello lui Izuk Report
June 10, 201214 yr comment_152560 2ut cat de frumoase sant chiflele insirate asa any, zici ca-s bulgarasi de zapada eu nu am facut nimic, sant off dar imi place sa ma uit la ce ati facut voi Report
June 10, 201214 yr comment_152575 Any , super fain arata aranjate . Mi-e si mie dor de Raffaello , trebuie sa mai execut si eu din cand in cand . Facut ieri , dar taiat azi - cheesecake "pina colada" cu cocos si ananas Report
June 10, 201214 yr comment_152593 Any, o nebunie de dulciuri ce-ai postat.Am stat ''gura casca '' si m-am uitat la ele cu o pofta de nedescris. Imi trebuie cateva minute sa-mi revin si nu bag mana in foc ca deseara nu ma voi culca cu gandul la ele,mai ales la profiterolul ala Sis, si de la tine fur o imbucatura. Eu... o modesta prajitura cu firimituri, cirese si lapte condensat : http://img835.imageshack.us/img835/8327/p1120127g.jpg Report
June 10, 201214 yr comment_152599 A fostziua mamei prietenei mele si asta a fost dorinta ei sa ii fac eu un tort de care vreau eu. Am ales sa fac un tort cu blat de cacao, crema ganache si deasupra visine ci jeleu. nu este o perfectiune, dar a fost foarte bun servit linga o inghetata tot de visine facuta acasa. Am intampinat o mica problema la ornatul lui la multi ani dar.... asta e. si o poza repede direct din platou Report
June 10, 201214 yr comment_152627 Pfiu...arata bestial Cerra! . Si imi place cum l-ai decorat. Frunzele verzi cu frisca pe langa sunt chiar de efect.Cu tortul tau cu blat de cacao mi-am amintit acum de Amandina. Si tocmai la ora asta... Report
June 10, 201214 yr comment_152637 Any , super fain arata aranjate . Mi-e si mie dor de Raffaello , trebuie sa mai execut si eu din cand in cand . Facut ieri , dar taiat azi - cheesecake "pina colada" cu cocos si ananas Arata ca focu', cum ar spune un prieten... Minunat Izuk! Report
June 11, 201214 yr comment_152672 Aura , multumesc Cerra , super fain arata tortul . De prajitura sorellei nu mai zic nimic , ca poftesc la ea de cand am auzit ca o face Azi imi fac si eu pofta de prajitura cu cirese , fac clafoutisul lui Alex. Report
June 11, 201214 yr comment_152727 Pfiu...arata bestial Cerra! . Si imi place cum l-ai decorat. Frunzele verzi cu frisca pe langa sunt chiar de efect.Cu tortul tau cu blat de cacao mi-am amintit acum de Amandina. Si tocmai la ora asta... Multumesc frumos! Multumesc vecina draga! Si eu am admirat frumusetile sorelei tale si celelalte bunatati postate aici. Report
June 11, 201214 yr comment_152780 Azi a venit randul la cornurile moi si pufoase. Un aluat foarte bun. Ellani, Multumesc ptr reteta! le`am facut cu branza dulce invartite pariziene:) si taiat fierbinteeeeeeee Report
June 12, 201214 yr comment_152879 La cererea expressssa a adoratului, am mai facut o data cake-ul englezesc cu banane si ciocolata de la categoria retetelor de dulciuri pas cu pas Report
June 12, 201214 yr comment_152896 Eu facui prajitura cu visine.Fara poze ! Ca jumatea inimii mele e-n pauza!Reteta e a Cerrei:chec pufos cu visine! Poze facui, dar...n-am voie sa le pun!Nu de pe leptopul asta! Report
June 12, 201214 yr comment_152913 Eu facui prajitura cu visine.Fara poze:angryfire: ! Ca jumatea inimii mele e-n pauza!Reteta e a Cerrei:chec pufos cu visine! Poze facui, dar...n-am voie sa le pun!Nu de pe leptopul asta! Nasico, Ma bucur ca ai incercat pufoasa cu visine! Sper ca a fost pe gustul vostru. Report
June 13, 201214 yr comment_152976 Eu facui prajitura cu visine.Fara poze:angryfire: ! Ca jumatea inimii mele e-n pauza!Reteta e a Cerrei:chec pufos cu visine! Poze facui, dar...n-am voie sa le pun!Nu de pe leptopul asta! Nasico, Ma bucur ca ai incercat pufoasa cu visine! Sper ca a fost pe gustul vostru. Lojic, bre! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif De fapt, cred ca nici nu mai e, c-am facut imprudenta s-o las singura acasa cu jumatea inimii mele! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
June 14, 201214 yr comment_153099 Eu... o modesta prajitura cu firimituri, cirese si lapte condensat:Scrii pls reteta de la prajitura asta super ca am dat in boala laptelui condensat...tind sa cred ca e contagioasa boala asta pentru ca eu am luat-o de la Eataly . Any scrie si tu pls reteta de semifredo ca de cam 1 an is tot pregatita sa fac faimosul semifreddo. Fetelor faceti dulciuri care mai de care. Arata tare bine toate!!! Report
June 14, 201214 yr comment_153116 Va urmaresc si vad ca sunteti tare harnicute . Azi este ziua sotului meu si trebuia facut ceva sa duca la serviciu. Azinoapte am fost de servici eu la bucatarie, ptr ca ieri printre toate drumurile mele, nu am fost capabila sa nimeresc niste fursecuri pe gustul meu si am tot ghicit: ba arata nustiu cum, ba poate sunt vechi etc. Asa ca va prezint produsul meu nocturn care se numeste ''Tort cu branza dulce si glazura de portocale'' Branza dulce, vanilie, coaja de lamaie, frisca, gelatina, caise decojite din compotul meu facut acasa anul trecut. Glazura este facuta din suc natural de portocale (santal) si budinca de vanilie. Poza facuta cu telefonul la servici la sotul meu Report