April 19, 201511 yr comment_227949 Ieri o banala negresa, dar m-a apucat cheful de copt pe seara si trebuia ceva rapid Report
April 22, 201511 yr comment_228089 Nu asa artistic , dar precis dulce. Peter acu vazui ce bunatate facu Peter, detalii, ceva? Report
April 22, 201511 yr comment_228090 eu, aseara ceva simplu si bunut: rulou si cosulet cu spuma de capsuni poza naspa din motiv de pofta, graba si lumina neadecvata Report
April 22, 201511 yr comment_228099 Peter eu as zice ca-i foarte artistic ce-ai facut tu acolo!Numai bunatati ati facut toti aici! Report
April 22, 201511 yr comment_228104 Any, da ne e dor de tine ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gifSi sunt sigura ca inca faci bunatati si tu!Peter, tortul ala e cu ness? Report
April 22, 201511 yr comment_228111 acu vazui ce bunatate facu Peter, detalii, ceva? Cu cirese si mousse de ciocolata. Nu mi-a iesit mousse-ul perfect, dar destul de acceptabil. Peter eu as zice ca-i foarte artistic ce-ai facut tu acolo!Numai bunatati ati facut toti aici! Merci Any, dar tu cind ne mai arati din bunatatile tale? Peter, tortul ala e cu ness? Nu-i cu ness. Cu ciocolata razuita. Report
April 23, 201511 yr comment_228135 Un fel de praji cu mere. Mai tre ornamentele si se(x)iunea, cum obisnuia Poca. Ce-o mai fi facind? Peter Report
April 23, 201511 yr comment_228138 Uite Dany' ca-ti promisesem poze cu muffinshi'(pe care bub' tot briose le numeste ca asa s-a invatat )cu picaturile de ciocolata pe care ni le-ai trimis cadou Mereu reteta lui Any sar-na de reptzept' Anutz' Am pus picaturi de ciocolata si in compozitie si am presarat cate 2-3 si deasupra ,la unele s-au afundat insa... Din 2 oua,110 gr. zahar,110 ulei in amestec cu unt moale,140 gr. de faina 1 praf de copt,rasatura de lamaie si vanilie,12 bucati.. Din pacate bubuletul azi e bolnavior,varsaturi,burtica,exclus de la mancare,cred ca e un microb luat de la scoala,ca a mai patit in trecut,asa ca ne oblojim P.S Numai minunatii ati prestat,nu mai nominez ca ar trebui de fapt sa enumar totul Report
April 23, 201511 yr comment_228141 Geanino, arata lecker. Ce ar fi ptr. copchiii mei... Numai din astea ar manca. Sectiunea cu tortul de mere de mai sus, uite aici. Peter Report
April 24, 201511 yr comment_228182 Mai oameni buni, eu v-as arata da' n-am ce. Serios, nu prea am mai facut bunatati in ultimul timp.Peter, am vazut sectiunea, e excelenta. Te rog eu frumos, ai pus si reteta pe undeva ? Report
April 25, 201511 yr comment_228194 Mai oameni buni, eu v-as arata da' n-am ce. Serios, nu prea am mai facut bunatati in ultimul timp.Peter, am vazut sectiunea, e excelenta. Te rog eu frumos, ai pus si reteta pe undeva ? Any, am folosit reteta de aici, dar sincer nu m-a dat pe spate. De buna e buna. Dar sunt si mai bune. Peter Report
April 26, 201511 yr comment_228223 Uitasem cat e de buna, am devorat o tava eu cu Manu: crostata gran amaretti Report
April 27, 201511 yr comment_228247 Crostata m-a convins si pe mine. Tre sa fac. Eu cind promit, fac.Ieri un tort de caise cu frisca. Peter Report
April 27, 201511 yr comment_228254 Crostata m-a convins si pe mine. Tre sa fac. Eu cind promit, fac.Ieri un tort de caise cu frisca. Peter Uite cine vorbea de rabdare! Perfect si la aspect si la gust(sunt convinsa)! Report
April 27, 201511 yr comment_228256 Uite cine vorbea de rabdare! Perfect si la aspect si la gust(sunt convinsa)! Merci. Report
April 27, 201511 yr comment_228260 Peter, si eu cand promit fac, numai ca nu m-ai convins suficient, nu i-ai facut mare publicitate . Sectiunea e super, dar daca zici ca "sunt si mai bune" zic pas. Si asa nu ma da cheful afara din casa de-a face dulciuri (am gasit scuza).Tortul arata minunat, dar la astea migaloase nu ma bag. Report
April 27, 201511 yr comment_228277 Cozonac cu cacao si stafide.La cererea lui Manu: maine va spun ce am facut cu albusurile de la cozonac, acum mi-e somn! Report
April 29, 201511 yr comment_228331 Bara brith cica se numesteIngrediente:400 gr de cirese uscate (pe cutie era scris cherry dar cred ca erau visine) si stafide, dar se pot folosi si alte fructe uscate225 gr de zahar de trestie, eu data viitoare l-as mai reduce putin300 ml de ceai (eu am pus 3 pliculete de ceai negru cu gust de zahar ars)275 gr faina 008 gr de praf de copt Cu o zi inainte am pus la inmuiat fructele uscate si zaharul in ceaiul fierbinte, cind era rece am pus la frigider, reteta prevede sa stea o noapte la temperatura camerei dar eu n-aveam timp dimineata sa o fac asa ca le-am pus la frigider si a doua zi dupa-amiaza am adaugat 2 oua de marime medie si faina cu praful de copt si am pus compozitia intr-o forma dreptunghiulara de sticla captusita cu hirtie de copt (tre sa o masor acasa si revin cu dimensiunile exacte pentru ca a crescut numai bine exact ca un chec frumos). Am copt in cuptorul incalzit la 150°C static pentru 90 de minute.Mie mi-a placut foarte mult, cind o refac cum am zis reduc zaharul ca e destul de dulce de la fructele uscate pentru gustul meu Report
April 30, 201511 yr comment_228336 Deci ai pus si ceaiul in compozitie?Arata bine si e cu fructe, nu-mi dai reteta exacta? Report
April 30, 201511 yr comment_228339 Da, ce ramine din ceai ca e absorbit de fructe e pe loc de lichid pe linga oua, reteta zicea un ou mare dar mie mi s-au parut cam mici ale mele si am pus 2.Am pus-o sus Report
May 1, 201511 yr comment_228392 Daca tot s-au facut clatite si daca tot aveam niste resturi de branza de vaci si mascarpone prin frigider, am incropit un desert cu clatite si fructe Report