October 17, 201114 yr comment_107213 mersi de reţeta, din păcate nu ştiu să întind aluaturi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif da' poate găsesc vreo persoană miloasă să mă ajute Dexter , Pe cuvant ca asta-i cel mai simplu aluat.E moale,elastic .Il poti intinde si cu coada maturii .In lipsa de facalet poti sa folosesti o sticla de bere.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Io-s miloasa ,da-s departe.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif Daca erai mai aproape iti trimiteam o cutie .Deschide tu geamul cand prajesti rata si poate se ivesc ceva vecine.Sau macar pisicile lor . Acuma vorbind serios.Merita incercarea ca zau se fac usor .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
October 17, 201114 yr comment_107225 Eclere vreau si eu Daca tot e toamna,impreuna cu fetita mea cea mare, am facut frunzulite fursecuri. la mine e prea inourat ca sa-mi iasa pozele bine, asa ca, ma multumesc cu asta.. Pupici!! Report
October 17, 201114 yr comment_107229 Bineinteles ca de atata timp stiti reteta dar daca a uitat cineva https://forum.artaculinara.ro/topic/1495-eclere-geany/ Report
October 17, 201114 yr comment_107236 Oana, foarte frumoase fursecurile. Cum ai facut sa obtii efectul asta? Report
October 17, 201114 yr comment_107254 Oana, foarte frumoase fursecurile. Cum ai facut sa obtii efectul asta? Am sa postez reteta pt tine, ca sa vezi cum se fac. am postat reteta, o gasesti aici : Fursecuri in forma de frunze Pupici!! Report
October 17, 201114 yr comment_107256 pot sa vociferez? Vreau ECLEREEEEEEEE! si vreau si "After-eight(menta-ciocolata) cheese-cake fara cheese si fara cuptor." Report
October 18, 201114 yr comment_107279 Eu indulcesc doritorii cu niste bomboane Raffaello homemade http://3.bp.blogspot.com/-qZKO1VWMPWg/Tp00xdpAGdI/AAAAAAAAAy4/mPQ12skvLqI/s1600/rafaello.JPG Report
October 18, 201114 yr comment_107282 Eu indulcesc doritorii cu niste bomboane Raffaello homemade Perfecte!Hai zi ca le-ai cumparat si ne faci noua in ciuda cat sunt de simetrice si perfecte, numai unu si unu! Report
October 18, 201114 yr comment_107286 Bine , la pozat le-am ales pe cele mai frumoase Dar nu difera mult una de cealalta , cand vreau pot fi tare tipicara si migaloasa . Report
October 18, 201114 yr comment_107294 Eclere vreau si eu Daca tot e toamna,impreuna cu fetita mea cea mare, am facut frunzulite fursecuri. la mine e prea inourat ca sa-mi iasa pozele bine, asa ca, ma multumesc cu asta.. Pupici!! Le-am vazut mai demult facute de Taylor, bine ca mi-ai adus aminte de ele! Report
October 18, 201114 yr comment_107329 Eclere vreau si eu Daca tot e toamna,impreuna cu fetita mea cea mare, am facut frunzulite fursecuri. la mine e prea inourat ca sa-mi iasa pozele bine, asa ca, ma multumesc cu asta.. Pupici!! Le-am vazut mai demult facute de Taylor, bine ca mi-ai adus aminte de ele! vrei sa zici ca este reteta deja aici pe culi? ca sa stiu sa nu o postez degeaba. Report
October 18, 201114 yr comment_107332 Eclere vreau si eu Daca tot e toamna,impreuna cu fetita mea cea mare, am facut frunzulite fursecuri. la mine e prea inourat ca sa-mi iasa pozele bine, asa ca, ma multumesc cu asta.. Pupici!! Le-am vazut mai demult facute de Taylor, bine ca mi-ai adus aminte de ele! vrei sa zici ca este reteta deja aici pe culi? ca sa stiu sa nu o postez degeaba. Nu, aici nu sunt.Posteaza linistita. Report
October 18, 201114 yr comment_107374 Woooow! numai bunataturi! Geany, mi-ai facut o pofta cu eclerele.. n-am mai mancat de mult! Ramy, arata superb praji aia after eight! De baclava nu mai vorbesc, ca nici d-asta n-am mai mancat de mult! Oana, dupa cum ti-am mai zis si la han, astept reteta de fursecuri. Report
October 18, 201114 yr comment_107380 Oana, foarte frumoase fursecurile. Cum ai facut sa obtii efectul asta? Am sa postez reteta pt tine, ca sa vezi cum se fac. am postat reteta, o gasesti aici : Fursecuri in forma de frunze Pupici!! Report
October 18, 201114 yr comment_107390 eu am luat hartiute de alea de bombonele de mai multe marimi, astept, va rog, trimiteri la retete raffaello si truffe. grazie Report
October 19, 201114 yr comment_107617 Uite Daniella - Raffaello. Azi cupcakes cu mot de quark si cocos Report
October 19, 201114 yr comment_107695 izuk, merci Le fac negresit in iarna asta ... te rog pune si la cupcakes receiptul, cand ai timp si daca vrei/poti esti artista! Report
October 20, 201114 yr comment_107754 izuk, merci Le fac negresit in iarna asta ... te rog pune si la cupcakes receiptul, cand ai timp si daca vrei/poti esti artista! Multumesc Daniella . Nu-s ele aratoase ca ale altora , dar pentru tine am pus reteta Report
October 21, 201114 yr comment_107906 Pentru a mia oara:Prajitura fara ou, aici cu dulceata de afine: Si cornuletele Liei cu untura: Report
October 21, 201114 yr comment_107907 Este un link la cornuletele Liei cu untura?! Pliz Si ca sa nu fiu off,azi clatite cu dulceata de :visine,cirese amare,capsuni,caise ,gutui,bubuletul cu nutella (nu-i meritul meu ,asa ca nu ma laudati va rog ,caise si capsuni e cumparata ,gutui si cirese amare de la mama ,visine de la socrela nutella am facut-o eu glumesc mai!)nu am mai pozat ca e o intunericime la noi de numa,da daca nu ma credeti pe cuvant se rezolva,va fac poza asa ca mai sunt ''plititte'' vb. lui bub'... Report
October 21, 201114 yr comment_107911 Este un link la cornuletele Liei cu untura?! Pliz Si ca sa nu fiu off,azi clatite cu dulceata de :visine,cirese amare,capsuni,caise ,gutui,bubuletul cu nutella (nu-i meritul meu ,asa ca nu ma laudati va rog ,caise si capsuni e cumparata ,gutui si cirese amare de la mama ,visine de la socrela nutella am facut-o eu glumesc mai!)nu am mai pozat ca e o intunericime la noi de numa,da daca nu ma credeti pe cuvant se rezolva,va fac poza asa ca mai sunt ''plititte'' vb. lui bub'... Vai Geany, da cate borcane cu dulceata ai desfacut ca sa-i multumesti pe toti ? Report
October 21, 201114 yr comment_107912 Este un link la cornuletele Liei cu untura?! Pliz Si ca sa nu fiu off,azi clatite cu dulceata de :visine,cirese amare,capsuni,caise ,gutui,bubuletul cu nutella (nu-i meritul meu ,asa ca nu ma laudati va rog ,caise si capsuni e cumparata ,gutui si cirese amare de la mama ,visine de la socrela nutella am facut-o eu glumesc mai!)nu am mai pozat ca e o intunericime la noi de numa,da daca nu ma credeti pe cuvant se rezolva,va fac poza asa ca mai sunt ''plititte'' vb. lui bub'... Vai Geany, da cate borcane cu dulceata ai desfacut ca sa-i multumesti pe toti ?Da ce crezi ca le-am desfacut io'?! ca fiecare le desface cum ii tuna si ma trezesc cu 1001 de borcane desfacute... Report
October 21, 201114 yr comment_107913 Este un link la cornuletele Liei cu untura?! Pliz Si ca sa nu fiu off,azi clatite cu dulceata de :visine,cirese amare,capsuni,caise ,gutui,bubuletul cu nutella (nu-i meritul meu ,asa ca nu ma laudati va rog ,caise si capsuni e cumparata ,gutui si cirese amare de la mama ,visine de la socrela nutella am facut-o eu glumesc mai!)nu am mai pozat ca e o intunericime la noi de numa,da daca nu ma credeti pe cuvant se rezolva,va fac poza asa ca mai sunt ''plititte'' vb. lui bub'... Vai Geany, da cate borcane cu dulceata ai desfacut ca sa-i multumesti pe toti ?Da ce crezi ca le-am desfacut io'?! ca fiecare le desface cum ii tuna si ma trezesc cu 1001 de borcane desfacute... Report