Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

mersi de reţeta, din păcate nu ştiu să întind aluaturi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif da' poate găsesc vreo persoană miloasă să mă ajute

Dexter ,

Pe cuvant ca asta-i cel mai simplu aluat.

E moale,elastic .Il poti intinde si cu coada maturii .

In lipsa de facalet poti sa folosesti o sticla de bere.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Io-s miloasa ,da-s departe.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Daca erai mai aproape iti trimiteam o cutie .

Deschide tu geamul cand prajesti rata si poate se ivesc ceva vecine.Sau macar pisicile lor .

Acuma vorbind serios.

Merita incercarea ca zau se fac usor .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Eclere vreau si eu :)

Daca tot e toamna,impreuna cu fetita mea cea mare, am facut frunzulite fursecuri.

post-1297-13188794954886_thumb.jpg

la mine e prea inourat ca sa-mi iasa pozele bine, asa ca, ma multumesc cu asta..

Pupici!!

Oana, foarte frumoase fursecurile. Cum ai facut sa obtii efectul asta?

pot sa vociferez? Vreau ECLEREEEEEEEE! :floare:

si vreau si "After-eight(menta-ciocolata) cheese-cake fara cheese si fara cuptor." :)

Eu indulcesc doritorii cu niste bomboane Raffaello homemade

http://3.bp.blogspot.com/-qZKO1VWMPWg/Tp00xdpAGdI/AAAAAAAAAy4/mPQ12skvLqI/s1600/rafaello.JPG

Bine , la pozat le-am ales pe cele mai frumoase :notworthy: Dar nu difera mult una de cealalta , cand vreau pot fi tare tipicara si migaloasa .

Eclere vreau si eu :notworthy:

Daca tot e toamna,impreuna cu fetita mea cea mare, am facut frunzulite fursecuri.

la mine e prea inourat ca sa-mi iasa pozele bine, asa ca, ma multumesc cu asta..

Pupici!!

Le-am vazut mai demult facute de Taylor, bine ca mi-ai adus aminte de ele!

Eclere vreau si eu :)

Pupici!!

vrei sa zici ca este reteta deja aici pe culi? ca sa stiu sa nu o postez degeaba.

Eclere vreau si eu :D

Pupici!!

vrei sa zici ca este reteta deja aici pe culi? ca sa stiu sa nu o postez degeaba.

Nu, aici nu sunt.Posteaza linistita. :)

Woooow! numai bunataturi!

Geany, mi-ai facut o pofta cu eclerele.. n-am mai mancat de mult!

Ramy, arata superb praji aia after eight!

De baclava nu mai vorbesc, ca nici d-asta n-am mai mancat de mult!

Oana, dupa cum ti-am mai zis si la han, astept reteta de fursecuri.

eu am luat hartiute de alea de bombonele de mai multe marimi, astept, va rog, trimiteri la retete raffaello si truffe. grazie :)

izuk, merci =)) Le fac negresit in iarna asta ...

te rog pune si la cupcakes receiptul, cand ai timp si daca vrei/poti :)

esti artista!

izuk, merci :scratch: Le fac negresit in iarna asta ...

te rog pune si la cupcakes receiptul, cand ai timp si daca vrei/poti :scratch:

esti artista!

Multumesc Daniella . Nu-s ele aratoase ca ale altora , dar pentru tine am pus reteta

Este un link la cornuletele Liei cu untura?! Pliz :)

Si ca sa nu fiu off,azi clatite cu dulceata de :visine,cirese amare,capsuni,caise ,gutui,bubuletul cu nutella (nu-i meritul meu ,asa ca nu ma laudati va rog :) ,caise si capsuni e cumparata ,gutui si cirese amare de la mama ,visine de la socrela :) nutella am facut-o eu :) glumesc mai!)nu am mai pozat ca e o intunericime la noi de numa,da daca nu ma credeti pe cuvant se rezolva,va fac poza asa ca mai sunt ''plititte'' vb. lui bub'... :)

Si ca sa nu fiu off,azi clatite cu dulceata de :visine,cirese amare,capsuni,caise ,gutui,bubuletul cu nutella (nu-i meritul meu ,asa ca nu ma laudati va rog :) ,caise si capsuni e cumparata ,gutui si cirese amare de la mama ,visine de la socrela :) nutella am facut-o eu :) glumesc mai!)nu am mai pozat ca e o intunericime la noi de numa,da daca nu ma credeti pe cuvant se rezolva,va fac poza asa ca mai sunt ''plititte'' vb. lui bub'... :)

Vai Geany, da cate borcane cu dulceata ai desfacut ca sa-i multumesti pe toti :) ?

Vai Geany, da cate borcane cu dulceata ai desfacut ca sa-i multumesti pe toti :) ?

Da ce crezi ca le-am desfacut io'?! :) ca fiecare le desface cum ii tuna si ma trezesc cu 1001 de borcane desfacute... :)

Da ce crezi ca le-am desfacut io'?! :) ca fiecare le desface cum ii tuna si ma trezesc cu 1001 de borcane desfacute... :)

:)