Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Nu azi, ci zilele trecute, da' de facut eu le-am facut si cu ceva ajutor din partea cucuietelor...

Bis la 'golanii' lui Anny... tot cu faina integrala...

post-133-13312124862495_thumb.jpg

post-133-13312125033649_thumb.jpg

Si tarta cu branza reteta Adrianei :hug: . Ii multumesc si lui Ellani :-* , ca daca nu era ea nu incercam asa o bunatate...

Voi nu bagati de seama ca am ars-o un pic... din avion nu se vede. Eu o razui un pic cu cutitul si am rezolvat problema.

Mamei ii place la nebunie si-mi zice ca sunt nebuna, unde vad eu ca-i arsa prajitura?!

In concluzie: o voi mai face, dar am sa o las mai putin la cuptor.

A, si eu am folosit 250g quark si in jur de 300g de 'fiocchi'.

post-133-13312127440926_thumb.jpg

Mucenici moldovenesti

si sectiune

dar si mucenici muntenesti

Din aceia moldovenesti sa-mi opresti si mie o bucata, ca vin acum! :notworthy:

Sunt foarte apetisanti! YAM! YAM!

Mucenici muntenesti nu am mancat niciodata ,nu stiu cum sunt , dar cei moldovenesti ii ador .

Eu astazi fara mucenici , nu am avut chef de munca multa , asa ca am facut niste clatite cu sos de nutella

post-780-13312929769315_thumb.jpg

Georgiana, cu mare placere :occasion14:

Dorina, vreau si eu clatite.

Any, parca le-ai dat lustru , arata tare bine.

Geany, tu ii tavalesti prin nuca, sau presari?

Eu va mai servesc cu niste cupcake de banane cu cioco.

post-479-13313171257474_thumb.jpg

Ioana, da, le-am dat lustru cu miere!

I-am uns bine deasupra cu miere incalzita ca sa fie mai lichida (incalzita direct in borcan) si apoi am presarat nuci.

Am facut si eu mucenici moldovenesti. Mi-au iesit 10, dar pana am reusit sa-i pozez am ramas cu 6.

post-1290-13313260221396_thumb.jpg

Unul e pentru voi.

post-1290-13313260708941_thumb.jpg

Geany, tu ii tavalesti prin nuca, sau presari?

post-479-13313171257474_thumb.jpg

Draga Ioana eu ii pensulez cat sunt fierbinti cu miere si ii trantesc ,cu fata in jos cate unul un castronul cu nuca data prin masina ,apoi ii presar cu zahar pudra ,ca asa facea bunica.

Tare faini ai lui Any cu nuca maruntita mai marisoara asa dar si sotul si mama si tata ,nu mananca nuca asa ,deci nu am incotro si o macin :)

Eu nu i-am facut de post :love7: ci cu un aluat de cozo' mai saracut (am pus oua intregi nu doar galbenuse),am pus si lapte un cub de unt 2-3 linguri de smanatana si sana de la mine putere :cheers:

Fetelor, m-ati inebunit cu mucenicii.Am pus lacat la dulapu' cu faina sa nu ma apuc de framantat. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Ceee ziceai? Tu ai vazut ce-a pus CristinaD dupa ce-ai scris tu? Vin sa-ti sparg lacatu'?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Cristino, bravo! Eu nu mananc d-astia, dar ce-ati facut voi p-aici e dezmat de gusturi! Bravo tuturor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Crez ca pina la urma o sa devin plictisitoare cu desertul meu de tapioca.

Azi am schimbat putin la reteta: am inlocuit o parte din smantana cu lapte condensat si am eliminat zaharul.

Am aranjat o parte cu ciocolata amaruie si am aranjat straturi asa cum se vede. Am pus jeleu de visine , caise din compot.Deasupra am pus visine din visinata.

post-1316-13314671252855_thumb.jpg

Vedeta zilei : tapioca cu gust de caramel si mini piscoturi muiate in cafea amara.

post-1316-13314671422845_thumb.jpg

Dupa atatea bunatati care mai de care mai apetisante vin si eu cu o prajitura cu mere si branza , dar branza dulce am avut putina cred ca vreo 300 gr. si cu biscuitii ciocolatosi ai lui Any :) , facuti la cererea familionului

post-1233-13314859231387_thumb.jpg

post-1233-13314859381238_thumb.jpg

Dupa atatea bunatati care mai de care mai apetisante vin si eu cu o prajitura cu mere si branza , dar branza dulce am avut putina cred ca vreo 300 gr. si cu biscuitii ciocolatosi ai lui Any :) , facuti la cererea familionului

Foarte bine atara si placinta si biscuitii. Imi place mult cum au crapat :)

Dupa atatea bunatati care mai de care mai apetisante vin si eu cu o prajitura cu mere si branza , dar branza dulce am avut putina cred ca vreo 300 gr. si cu biscuitii ciocolatosi ai lui Any :wub: , facuti la cererea familionului

Foarte bine atara si placinta si biscuitii. Imi place mult cum au crapat :)

Multumesc Cerra :rolleyes:

Crez ca pina la urma o sa devin plictisitoare cu desertul meu de tapioca.

Azi am schimbat putin la reteta: am inlocuit o parte din smantana cu lapte condensat si am eliminat zaharul.

Am aranjat o parte cu ciocolata amaruie si am aranjat straturi asa cum se vede. Am pus jeleu de visine , caise din compot.Deasupra am pus visine din visinata.

Vedeta zilei : tapioca cu gust de caramel si mini piscoturi muiate in cafea amara.

Nu se mai poate..... tre' sa cumpar tapioca!!! :floare:

As cumpara si eu tapioca, dar nu stiu de unde, ca n-am vazut pana acum. Am sa deschid ochii mai bine.

Eu am facut batoane de cereale cu banane si ciocolata

post-1290-13315860225605_thumb.jpg

si Pischinger torte (reteta tradusa de Adriana dincolo, postata de Anat daca nu ma insel). Am facut crema cam tare c-am bagat mixerul cand s-a racit si nu stau foile foarte lipite, dar se mananca.

post-1290-13315860798597_thumb.jpg

Am facut-o intr-o tava, ca n-am platou asa mare.

post-1290-13315861348594_thumb.jpg

As cumpara si eu tapioca, dar nu stiu de unde, ca n-am vazut pana acum. Am sa deschid ochii mai bine.

Pe net se gasesc si perle si faina de tapioca. In magazine parca vazusem, candva.... dar cum nu ma interesau atunci, am trecut peste si normal ca acum nu-mi aduc aminte de nici o culoare in care magazin le vazusem!!!! :rolleyes: :wacko: