April 14, 201115 yr comment_85629 Am uitat sa spun ca, dupa ce o dadusem in bara cu fondantul, nu mai aveam nici un chef sa mai fac alt sirop, sa il dau la robot etc, asa ca am apelat la planul B, glazura Hanei, pentru care ii multumesc! Report
April 14, 201115 yr comment_85655 Am uitat sa spun ca, dupa ce o dadusem in bara cu fondantul, nu mai aveam nici un chef sa mai fac alt sirop, sa il dau la robot etc, asa ca am apelat la planul B, glazura Hanei, pentru care ii multumesc! Bravo!F faine! Dar persoana nu merita (adica persoana care cred eu - intelegi tu)...anyway sa le manince cu placere!Si ai folosit folie de transfer, super!Abia astept si eu sa o folosesc! Am in plan demult treaba asta! Report
April 14, 201115 yr comment_85657 Eu ieri si alaltaieri terina cu citrice si tort amandina, decorate in fuga calului speriat de lupi...si cu facut multi draci...ba din cauza de fondant nereusit, ba din cauza de decor de zahar care s-a topit...pana la urma am facut un decor abstract si gata. Ma rog, sa speram ca va placea. Si fa-te incoa' cu reteta la terina asta de citrice!!! mama ce mi-e pofta de tortul meu de la nunta! Report
April 14, 201115 yr comment_85658 Da click pe terina de citrice in postul meu si te duce chiar acolo. I-am zis tipei ca asta e cadoul meu de nunta si gata, adio arme tata! Alea in cancelarie aduna cate 3 euro de persoana...am zis atat, bani nu mai dau. Report
April 14, 201115 yr comment_85663 Da click pe terina de citrice in postul meu si te duce chiar acolo. I-am zis tipei ca asta e cadoul meu de nunta si gata, adio arme tata! Alea in cancelarie aduna cate 3 euro de persoana...am zis atat, bani nu mai dau.hihi...acu' la modul serios i-ai facut un cadou super pe linga 3 euroi amariti de persoane. Report
April 16, 201115 yr Author comment_85783 Fursecuri si minitarte umplute cu crema de fistic. Arata fantastic! Report
April 17, 201115 yr comment_85813 Multumesc Maya.Crema de fistic a fost un experiment, rezultatul a fost mult deasupra asteptarilor.Dau fursecurilor o aroma deosebita.Parerea mea nu conteaza ca eu as face baie in fistic si dulciuri cu fistic.Ala sarat, prajit iau vro' doua si atat. Report
April 22, 201115 yr comment_86286 Si gatat si cozonacii.Unu cu crema de fistic, pana ma satur. Unu cu nuca fuse si se duse.Cadou. Si unu' cu rahat.Revin cu reteta mea ne traditionala de cozonac dupa Pasti. Lia, recunosti fata de masa? Ps.Cadou de la Lia! Report
April 27, 201115 yr comment_86800 Pentru ca nu ne-a ajuns cate dulciuri am mancat zilele astea , azi am facut o Pavlova cu crema de patiserie (cu fistic) Report
April 27, 201115 yr comment_86823 crema de patiserie (cu fistic)cosa che cosaaa? ai pus fistic in crema de vanilie, cum e? Report
April 27, 201115 yr comment_86839 crema de patiserie (cu fistic)cosa che cosaaa? ai pus fistic in crema de vanilie, cum e? e buna ! ma duc pe topicul cu termomix sa zic 2 cuvinte. Report
April 27, 201115 yr comment_86841 In seara asta am pus deasupra inghetata de ciocolata si de fistic.Ador inghetata de fistic, insa trebuie sa spun ca cea de ciocolata a mers perfect! Report
April 28, 201115 yr comment_86883 Pentru ca nu ne-a ajuns cate dulciuri am mancat zilele astea , azi am facut o Pavlova cu crema de patiserie (cu fistic) Eu mor dupa fistic, Any.M-ai lovit in plin cu crema asta. Report
April 28, 201115 yr comment_86928 Pentru ca nu ne-a ajuns cate dulciuri am mancat zilele astea , azi am facut o Pavlova cu crema de patiserie (cu fistic) Eu mor dupa fistic, Any.M-ai lovit in plin cu crema asta. Nu stii cat de mult imi place mie fisticul ! Il ador. Report
May 1, 201115 yr comment_87443 Againhttps://forum.artaculinara.ro/topic/583-tarta-umpluta-cu-crema-de-vanilie/page__p__16001__hl__crema%20vanilie__fromsearch__1entry16001 Report
May 1, 201115 yr comment_87454 Againhttps://forum.artaculinara.ro/topic/583-tarta-umpluta-cu-crema-de-vanilie/page__p__16001__hl__crema%20vanilie__fromsearch__1entry16001 Ideala pt micul dejun!Am promis ca nu mai mananc nimic dulce ! Report
May 1, 201115 yr comment_87456 Eu n-am promis asa ca miine dimineata la micul dejun o maninc Numai eu eram de fata cand am promis, se poate incalca ! Report
May 8, 201115 yr comment_88084 geany, eu nu ma mai joc. De cate ori vad placintele tale mi se face brusc pofta de placinte Report
May 8, 201115 yr comment_88086 geany, eu nu ma mai joc. De cate ori vad placintele tale mi se face brusc pofta de placinte Paii asta e chiar usor de facut... mai simpla de atat nu se poate ,si daca o faci cu mere si mai putin dulce nu e nici chiar bomba calorica (ma refer ca sunt dulciuri mult mai ''grele''),asa ca poti sa o faci oricand ai un pic de timp liber si sa-ti satisfaci pofta,pana atunci te invit sa servesti virtual cate vrei (si astea nici nu ingrasa) Te pup Report
May 8, 201115 yr comment_88127 Din ciclul deserturi la pahar: - crema e facuta din lapte condensat amestecat cu sucul de la o lamaie si jumatate, plus ceva coaja de lamaie. Fiind amestecat cu lamaie, laptele condensat se coaguleaza instantaneu si crema se intareste fara fierbere. In plus, e deja indulcit, deci nu are nevoie de zahar. Ca sa fie mai cremos, l-am amestecat cu frisca obtinuta din 100 ml de smantana. - biscuitii sunt graham cu miere. I-am macinat, am adaugat ceva coaja de lamaie si i-am prajit in tigaie cu 2 linguri de unt topit. - fructele sunt din conserva (cirese in gelatina, umplutura de gata pentru placinte cu fructe Report
May 9, 201115 yr comment_88209 Vai ce bine arata!Piersicile alea si cu crema aia...uff, mi-e pofta! Report