May 11, 201313 yr comment_197203 Any, poza cu crevetii poti sa o folosesti linistita ca instrument de tortura Report
May 21, 201313 yr comment_198284 Fetelor delectati-va cu pozele, eu abia astept sa vina vara cum trebie sa ma delectez cu crevetii la gratar, aia mari de Mazzara. Pana una alta somon la cuptor, simplu de data asta, sare, piper, oregano si un firicel subtire de tot de ulei ev. Report
May 22, 201313 yr comment_198385 vouă vă place ceapa verde la peşte? mie foarte tare. [size=1]să nu credeţi că am păpat numai una [/size] Report
May 22, 201313 yr comment_198394 vouă că place ceapa verde la peşte? mie foarte tare. [size=1]să nu credeţi că am păpat numai una [/size] Eu ceapa asa verde si frumoasa n-am mai vazut de acasa din Ro, dar cu peste n-am mancat. Report
May 22, 201313 yr comment_198400 any, ceapa aşa e tot timpul anului dar in perioada asta e tare fragedă şi bună, aş mânca-o şi cu tiramisu, numa' să nu mă vadă nimeni Report
May 22, 201313 yr comment_198402 any, ceapa aşa e tot timpul anului dar in perioada asta e tare fragedă şi bună, aş mânca-o şi cu tiramisu, numa' să nu mă vadă nimeni Eu ultima data am mancat cu carne de berbecut la gratar . Apoi, o poti face invelita in kaizer si bagata la cuptor, aici e foarte des intalnit modul asta de a o gati. Sau pe gratar, tot asa invelita in kaizer, felii taiate subtiri.Un deliciu. Report
May 23, 201313 yr comment_198492 Și ideea asta îmi place! Ceapă împăturita scrie pe mine. N-am mâncat în viața mea. Mulțumesc pentru idee! Report
May 23, 201313 yr comment_198494 Și ideea asta îmi place! Ceapă împăturita scrie pe mine. N-am mâncat în viața mea. Mulțumesc pentru idee! Sorina, aici se gaseste si gata impaturita la raionul de carne proaspata, la alimentara. E foarte populara !Noi ultima data am facut la tara 2 tavi, de 1 mai.Kaiserul sa fie taiat subtire, nu drept gros si ceapa sa nu fie lasata cu tot verdele pe ea, mai tai din coada. Report
May 24, 201313 yr comment_198670 Eu saptamana asta am dat-o pe dorade. Aici dorada de crescatorie (sunt mici, fata de cele de mare, n-are nici juma' de kg una), am facut-o mai light in hartie de cuptor doar cu o lingurita de ulei ev. Iar in seara asta o dorada de mare, a avut 1 kg, am facut-o la cuptor cu cartofi si ceapa. Un pat de cartofi peste care am pus pestele.Cu sos tzatziki. Si un vin bun, alb. Report
May 25, 201313 yr comment_198705 Zilele trecute am cumparat sole (limba de mare?). L-am facut la cuptor cu ulei, lamaie, un pic de usturoi si cimbru. Nu l-a mancat nimeni, nu ne-a placut pentru ca are un gust poros, parca mananci burete. Ca sa nu-l arunc am pus blenderul in el, am adaugat 2 oua si pesmet si l-am facut chiftelute la cuptor. Succes total! A mers de minune cu un sos de iaurt & usturoi. Report
May 25, 201313 yr comment_198724 Aura, pai asta-i "sogliola"!Preferata copiilor pentru gustul ei delicat si fara oase.Era proaspata sau congelata?Eu cu ea nu dau gres ca Manu o adora. Report
May 25, 201313 yr comment_198730 Pregatesc si eu dorada umpluta cu pesmet , patrunjel , un catel de usturoi si o felie de lamaie . Report
May 25, 201313 yr comment_198742 Aura, pai asta-i "sogliola"!Preferata copiilor pentru gustul ei delicat si fara oase.Era proaspata sau congelata?Eu cu ea nu dau gres ca Manu o adora.congelat, poate deasta nu a fost bun. Tu cum il prepari? Report
June 7, 201313 yr comment_199908 nu-s de azi ci de saptamana trecuta. Dorada in crusta de sare.Poza dupa curatareEu am amestecat albus in sare,dar am pus si zeama de lamaie, ca am avut doar un albus. [center][/center] Si gambas al ajlio [center][/center] Report
June 9, 201313 yr comment_200035 Scrumbie de Duanre la gratar cu mamaliguta , saramura de ardei si rosii coapte cu mujdei. Report
June 9, 201313 yr comment_200037 Scrumbie de Duanre la gratar cu mamaliguta , saramura de ardei si rosii coapte cu mujdei. Cum ziceam..... va individiez..... Sa va fie de bine masa si intalneala! Report
June 9, 201313 yr comment_200046 Scrumbie de Duanre la gratar cu mamaliguta , saramura de ardei si rosii coapte cu mujdei. Cum ziceam..... va individiez..... si eu! Report
June 10, 201313 yr comment_200048 N-am vazut o scrumbie decat la tv de ani!!! Arata bine gratarite!! Report
June 18, 201313 yr comment_200844 Deci a salivat domnu' Geany' din greu la scrumbiile alea,le-a visat si noaptea,le vrea la avatar pe feisbuci' Report
June 19, 201313 yr comment_200948 Deci a salivat domnu' Geany' din greu la scrumbiile alea,le-a visat si noaptea,le vrea la avatar pe feisbuci' ma alatur grupului de raniti , vreau scrumbii gratarisite, cu sos de ala de ardei copti, cu rosii coapte, cu saramura ... altceva nici nu mai vreau sa mananc daca am pestiuci de astia proaspeti. Dar la capitala, mai va! tre'sa plec unde oi vedea cu ochii, sa-mi ostoiesc poftele ! ei uite, de aia mi-s io plimbareata! Report
June 24, 201313 yr Author comment_201218 Creveti cu dovlecei, stropiti cu vermutTajarin cu sos de pesteSomon afumat cu capsuni, 1 piersica, salata mixta, otet balsamic Dodi, ulei de masline extravirgin, sare si piper roz Report
July 1, 201313 yr Author comment_201829 Somon cu patrunjel si usturoi cu legume la cuptor cu pesmet Report