June 29, 201115 yr comment_94443 Nu stiu daca voua va place ceea ce am sa va arat, dar mie mi s-au parut tare frumoase. Pana de curand nu eram prea incantata de ceramica traditionala. Probabil din cauza ca in ultimii ani mesterii incepusera sa faca mai mult kitsch decat arta populara. Spre surprinderea mea, azi am gasit niste chestii care merita toata atentia cumparatorilor. Ioi ce faine-s !Ce culori ,ce combinatii !Au iesit putin din culorile si modelele traditionale,dar a iesit ceva frumos.Sa le folosesti sanatoasa. Report
June 30, 201115 yr comment_94477 Nu stiu daca voua va place ceea ce am sa va arat, dar mie mi s-au parut tare frumoase. Pana de curand nu eram prea incantata de ceramica traditionala. Probabil din cauza ca in ultimii ani mesterii incepusera sa faca mai mult kitsch decat arta populara. Spre surprinderea mea, azi am gasit niste chestii care merita toata atentia cumparatorilor. Ioi ce faine-s !Ce culori ,ce combinatii !Au iesit putin din culorile si modelele traditionale,dar a iesit ceva frumos.Sa le folosesti sanatoasa. Multumesc, Piscotel!Da, intr-adevar sunt un pic mai comerciale insa e cu mult mai bine decat era acum catva timp. Macar motivele se apropie cat de cat de ceea ce erau mai demult. Aveau si tradtitionale get beget dar astea mi-au placut mie in mod deosebit Report
June 30, 201115 yr comment_94478 Unde sunt magazinele Lidl in Bucuresti? Am incercat sa gasesc pe site-ul lor dar nu reusesc sa vad lista... Report
June 30, 201115 yr comment_94508 Boabe de cafea, ce frumoase sunt vasutele, ulcicile sunt super, vreau si eu,da cine stie cand mai ajung in tara Eu mi-am adus cu mie 3 strachini,dar imi plac la nebunie ulcicile,imi aduce aminte de cele ale bunicii in care punea lapte la prins. Sa le folosesti cu placere.Cat de aparatul pt gogosi sa sti ca e bun, e firma proprie a lidl Lidl,eu am de la ei aparatul pt waffe si o plita cu inductie.La cat mai multe gogsi dietetice La-chef, ce culoare frumoasa are vasul, m-am indragostit, ador verdele. Anema, nu-s in Bucresti,dar ce am vazut pe net ar avea un magazin prin Rahova,acum nu stiu daca sunt mai multe. Report
June 30, 201115 yr comment_94511 Boabe de cafea, sunt foarte frumoase vasele de lut pe care le-ai luat, parca sunt niste bijuterii. Am cumparat si eu un vas de lut in ideea de a face sarmalele in el insa dupa ce am citit articolul cu botezul lutului...m-am cam descurajat. Nu cred ca o sa reusesc vreodata sa condimentez vasul si sa-l imbat cu vin ininte de a face sarmalele. Cît de frumoas poate fi vasul asta!Cît e de mare? Report
June 30, 201115 yr comment_94515 Cît de frumoas poate fi vasul asta!Cît e de mare? Da, si mi-e imi place tare mult. Este destul de mare are 35cmx20cm si scrie Made in Italy pe fundul lui. Report
June 30, 201115 yr comment_94518 Chef, eu vasurilor pe care le-am cumparat aici le-am facut un singur tratament, stat in apa 12 ore, uscat si folosit, ulterior luat din raft si folosit si gata. Report
June 30, 201115 yr comment_94520 Chef, eu vasurilor pe care le-am cumparat aici le-am facut un singur tratament, stat in apa 12 ore, uscat si folosit, ulterior luat din raft si folosit si gata. Multumesc Adriana. Asa voi face. Report
June 30, 201115 yr comment_94525 Unde sunt magazinele Lidl in Bucuresti? Am incercat sa gasesc pe site-ul lor dar nu reusesc sa vad lista...Anema, nu stiu in Bucuresti pe unde sunt. Eu nu locuiesc in Bucuresti.Singurul indiciu pe care ti-l pot da este ca magazinele Plus s-au transformat in Lidl. Report
June 30, 201115 yr comment_94526 Boabe de cafea, ce frumoase sunt vasutele, ulcicile sunt super, vreau si eu,da cine stie cand mai ajung in tara Eu mi-am adus cu mie 3 strachini,dar imi plac la nebunie ulcicile,imi aduce aminte de cele ale bunicii in care punea lapte la prins. Sa le folosesti cu placere.Cat de aparatul pt gogosi sa sti ca e bun, e firma proprie a lidl Lidl,eu am de la ei aparatul pt waffe si o plita cu inductie.La cat mai multe gogsi dietetice La-chef, ce culoare frumoasa are vasul, m-am indragostit, ador verdele. Anema, nu-s in Bucresti,dar ce am vazut pe net ar avea un magazin prin Rahova,acum nu stiu daca sunt mai multe. Multumesc mult, Ioana!Maine seara am sa incerc aparatul pentru gogosi. Ii trimit un pachet nepotelului si m-am gandit sa fac niste gogosele. Merg de minune cu gem de capsuni si rubarba! Report
June 30, 201115 yr comment_94556 Boabe de Cafea sa stii ca electrocasnicele de la Lidl si anume Silver Crest sunt tare bune pentru pretul ce-l au. Am multe de la ei si eu. La-Chef-A sa stii ca "botezul" oalei de lut e si pentru ca sa observi tu daca are vre-o fisura. Dar sunt sigura ca si nebotezata e folosibila .Imi place tare mult vasul tau! Sunt inebunita dupa vasele din ceramica . Iar culoarea e super! Anema uite site de pe pagina de la Lidl unde poti cauta cel mai apropiat magazin Lidl de orasul tau: http://213.144.6.110/lidl/searchAddressRo.do?variablesback=id;country;zipcode;city;district;street;ar;nf&url=http://www.lidl.ro:80/cps/rde/xchg//SID-6BC9C74A-F6AB8FC6/lidl_ro/hs.xsl/index.htm?change=Scrii doar localitatea si apoi dai cautare si iti posteaza toate magazinele din arpopiere. Oricum curand se vor deschide in toate orasele. Report
July 1, 201115 yr comment_94601 Merci Yoyo! Acolo am incercat si eu ieri sa intru dar nu mergea... Report
July 1, 201115 yr comment_94638 Chef, eu vasurilor pe care le-am cumparat aici le-am facut un singur tratament, stat in apa 12 ore, uscat si folosit, ulterior luat din raft si folosit si gata. Multumesc Adriana. Asa voi face. Daca vasul este smaltuit nu e problema mare de tratament. Daca vasul este nesmaltuit este o mare problema pentru ca absoarbe mirosuri, gusturi, lichidul din preparate. Apoi nu le poti spala cu detergent ... va imaginati ca lichidul din mancare ramane captiv in lut ... Eu am un vas smaltuit pe care il foloses cu placere, fara probleme si fara botez initial mai mare de jumatate de ora in apa fiarta. Mancarea iese foarte gustoasa si se face foarte bine. In schimb am cumparat 2 vase nesmalutite pe care l-am tinut doar initial 12 h in apa, apoi jum de ora inainte de fiecare intrebuintare. Ei bine dupa 2 intrebuintari a trebuit sa le arunc (desi am incercat vreo saptamana sa scot mirosul din ele cu ape fierte, cu tinut cate 24 ore in apa cu bicarbonat) ... inutil au capatat o duhoare de mancare stricata ... Nu stiam ce miroase a carne stricata in dulapul de vase ... Personal dupa ce am simtit acel miros in nari o saptamana, nu ma incumat sa mai cumpar vreodata vase nesmaltuite. Ceva similar a patit si soacra mea. Report
July 1, 201115 yr comment_94648 Boabe de Cafea sa stii ca electrocasnicele de la Lidl si anume Silver Crest sunt tare bune pentru pretul ce-l au. Am multe de la ei si eu. La-Chef-A sa stii ca "botezul" oalei de lut e si pentru ca sa observi tu daca are vre-o fisura. Dar sunt sigura ca si nebotezata e folosibila .Imi place tare mult vasul tau! Sunt inebunita dupa vasele din ceramica . Iar culoarea e super! Anema uite site de pe pagina de la Lidl unde poti cauta cel mai apropiat magazin Lidl de orasul tau: http://213.144.6.110/lidl/searchAddressRo.do?variablesback=id;country;zipcode;city;district;street;ar;nf&url=http://www.lidl.ro:80/cps/rde/xchg//SID-6BC9C74A-F6AB8FC6/lidl_ro/hs.xsl/index.htm?change=Scrii doar localitatea si apoi dai cautare si iti posteaza toate magazinele din arpopiere. Oricum curand se vor deschide in toate orasele. Ce ma bucur! Chiar nu stiam nimic despre marca asta. Report
July 1, 201115 yr Author comment_94674 Daca vasul este smaltuit nu e problema mare de tratament. Daca vasul este nesmaltuit este o mare problema pentru ca absoarbe mirosuri, gusturi, lichidul din preparate. Apoi nu le poti spala cu detergent ... va imaginati ca lichidul din mancare ramane captiv in lut ... Eu am luat niste vase din Maramures, nesmaltuite.Mesterul olar ne-a sfatuit ca inainte de prima utilizare sa le pun o lingura de untura, sa le bag in cuptorul incalzit si sa le las un pic pana se incalzesc usor.Le spalati si le folositi.Eu asa am facut si le-am folosit si la copt paine si nu miros si nu-s patate. Aici si aici. Boabe de cafea, sunt frumoase foc.Eu le ador.Cele cumparate din Maramures le iubesc. Gabita, fa cum a zis Adriana.Nu are nevoie de alt tratament. Report
July 2, 201115 yr comment_94687 Daca vasul este smaltuit nu e problema mare de tratament. Daca vasul este nesmaltuit este o mare problema pentru ca absoarbe mirosuri, gusturi, lichidul din preparate. Apoi nu le poti spala cu detergent ... va imaginati ca lichidul din mancare ramane captiv in lut ... Eu am luat niste vase din Maramures, nesmaltuite.Mesterul olar ne-a sfatuit ca inainte de prima utilizare sa le pun o lingura de untura, sa le bag in cuptorul incalzit si sa le las un pic pana se incalzesc usor.Le spalati si le folositi.Eu asa am facut si le-am folosit si la copt paine si nu miros si nu-s patate. Aici si aici. Boabe de cafea, sunt frumoase foc.Eu le ador.Cele cumparate din Maramures le iubesc. Gabita, fa cum a zis Adriana.Nu are nevoie de alt tratament. Multumesc! Am primit ieri si o oala mare de sarmale de Corund. Trebuie sa o pozez si pe aia Report
July 3, 201115 yr comment_94716 Tata si-a comandat setul doubletta (ochii vad, inima cere) si fara sa ma intrebe mi-a comandat si mie. Nu am vrut sa-l las cu povara platii si l-am achitat "bucurandu-ma". Pana acum l-am incercat la chiftele fara ulei, cartofi wedges unsi cu putin ulei si amestecati cu pesmet si condimente, o budinca de dovlecei si pulpe de pui.Functioneaza cam ca un cuptor fara ventilatie. Daca deschizi capacul din cand sa iasa aburul produsele se rumenesc frumos. Se curata foarte usor.Desi nu mi-am dorit tigaia cu "tehnologie Nasa" deocamdata sunt multumit de ea. Report
July 3, 201115 yr comment_94718 Adica tigaie dubla?Am facut si eu in ea pulpe de pui cu cartofi si ies bine dar tre sa stai cu ochii pe ea ca in 2 secunde se arde, fiind subtire. Eu acum o folosesc cu mare succes doar la omlete, ies inalte, pufoase si perfecte. Report
July 3, 201115 yr comment_94719 Adica tigaie dubla?Am facut si eu in ea pulpe de pui cu cartofi si ies bine dar tre sa stai cu ochii pe ea ca in 2 secunde se arde, fiind subtire. Eu acum o folosesc cu mare succes doar la omlete, ies inalte, pufoase si perfecte.Nu chiar, fundul e gros de 5 mm.Uite, dracia asta:[center].http://www.youtube.com/watch?v=o-97YIUxHaU.[/center]"Nu veti mai avea parte de house in bucatarie"Pretul Nu e rezonabil, no sir! Report
July 3, 201115 yr comment_94720 Am inteles, e faina, succes la experimentea mea cum ziceam e subtiricahttp://adriananicoleta.wordpress.com/2010/01/17/frittata-di-pasta_omleta-din-paste/ Report
July 11, 201115 yr Author comment_95500 De un an il cautam. Eu cand l-am vazut pe un site american, era fara biluta de marmura in mijloc. Report
July 11, 201115 yr comment_95503 io asa ceva n-am mai vazut, da-i interesanta ideea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif da' tu ce bati cu telul? ca eu, de cand am descoperit mixerul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif, doar ouale de omleta (daca sunt mai mult de 5) le mai bat cu telul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif pup manuta cea micuta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
July 11, 201115 yr Author comment_95541 Pai e un tel cu o viteza in plus(doua, in cazul meu). Desi am Ka, sunt o gramada de alte lucruri care le fac la mana.Si is prea lenesa sa il murdaresc pentru doua oua, sosuri si alte batataciuni(a se citi lucruri care necesita batere cu telul ). Report
July 11, 201115 yr comment_95584 Eu îl folosesc la creme,sabaioane pe baie de apa/aburi sau la sosuri,budinci...chestii de astea Report