Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Am vazut, am inghitit in sec...dar ce te apucasi de pe acum, soro? Faci probe?

Ei....da de unde!!! Ii fac de ani de zile, astia de exemplu sunt de la Craciun de acum 3 ani.

Azi am putut răsufla ușurata- rezultatele la biopsie s-au întors negative. O sa trebuiască sa merg din nou in 6 luni, dar sinceră sa fiu am cam fost Off in ultimele 2 săptămâni.

Slava domnului!!

Am vazut, am inghitit in sec...dar ce te apucasi de pe acum, soro? Faci probe?

Ei....da de unde!!! Ii fac de ani de zile, astia de exemplu sunt de la Craciun de acum 3 ani.

Wow Any! Trebuie sa încep și eu. Joi îmi sărbătoresc băieții și sâmbătă la fel, dar de săptămâna viitoare. Nu mai am nicio scuza! Am zis!

Edited by Wowerful

Azi am putut răsufla ușurata- rezultatele la biopsie s-au întors negative. O sa trebuiască sa merg din nou in 6 luni, dar sinceră sa fiu am cam fost Off in ultimele 2 săptămâni.

Slava domnului!!

Multa sanatate

Speranza moare ultima

Slava domnului!!

Ce veste buna, iti urez muuuulta sanatate si sa fie bine! =)) =))

Slava domnului!!

Multa sanatate si optimism. Conteaza mult gandirea pozitiva. Te imbratisez! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Slava domnului!!

Ma bucur pentru tine! Mare usurare

Eu trebuie sa ma duc cu Antonia pentru aceeasi procedura, din pacate. In Februarie. Sper sa fie ok

Alpha, Bris, ma bucur sa va vad.

Si eu ma bucur sa te vad https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Multumesc tuturar de ganduri bune si la randul meu va doresc sanatate multa! Mie mi-a fost lunga asteptarea asta si ma asteptam la rau pentru ca si mama si bunica mea au avut de tras.

Cica daca as fi avut o fata ma testau pentru gena BRCA1, dar si asa or sa ma urmareasca mai des decat pe restul populatiei.

alpha multa sanatate fetei si sa dea Domnul sa fie bine. Trimit numai energii pozitive! :*

alpha multa sanatate fetei si sa dea Domnul sa fie bine. Trimit numai energii pozitive! :*

saru-mana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Wowy, ma bucur enorm ca e totul clean! Si eu am de tras din cauza de genetica...pe genetica nu o bate nimeni, asta-i clar. De asta ma tot straduiesc sa traiesc cat mai sanatos dar sa si mentin o balanta intre placere si intelepciune.

Alpha, ma bucur ca fata ta e bine! Doamne, e deja la facultate, incredibil! Multa multa bafta la invatat si la examene! Doresc sa spun tuturor mebrilor care nu (mai) scriu, dar care poate citesc pe aici:

c1910b0beaf5676857b33d51cf01d391.jpg

Spuneti-ne ceva, intrati in vorba cu noi :toothy9; Serviti un biscuite cu cioco de la Any, sau poate cu gorgonzola, tot de la ea, sau un limoncello de la Adriana si de la Stella, sau o tochitura dobrogeana de la Geany -stie sa faca si moldoveneasca :71: Luati o gura cu aer cu noi pe la Lole, faceti un exercitiu, o miscare , ceva. Serviti o cafea, un cocktail, poate?

567bbe6099302262c2f3068e86519658.jpg74acbded6c844ec3c2957b4ba2548d49.jpg

Nu preferati? Nu-i nimic, comandati ce va doreste inimioara si hangitele se vor stradui sa va faca pe plac https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Daaar, nu uitati, conditia e sa le vorbiti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Slava domnului!!

Asta da veste buna. Sanatate multa in continuare si sarbatori cu liniste in suflet!

Alpha o imbratisare mare si de la mine :71:.

Lori ce bine le zici. Servire este, dulciuri, bauturi etc, avem di tăti. Sa vedem cine mai deschide usa la han.

Mie mi-e dor si de Redivivus, de ceea ce ne povestea la topicul ei despre Israel, va adiceti aminte?

Azi am putut răsufla ușurata- rezultatele la biopsie s-au întors negative. O sa trebuiască sa merg din nou in 6 luni, dar sinceră sa

Ce ma bucur :Demon: ai vazut ca gindurile pozitive au ajutat =))

Eu trebuie sa ma duc cu Antonia pentru aceeasi procedura, din pacate. In Februarie. Sper sa fie ok

incepem actionarea gindurilor pozitive, va fi bine :Demon:

Mie mi-e dor si de Redivivus, de ceea ce ne povestea la topicul ei despre Israel, va adiceti aminte?

e activa pe Fb, o sa-i scriu sa o chem

Eu aduc in weekend paharelul de limoncello si cre ca miine vin si mandarinele asa ca aduc si mandarinetto si tot ce vreti voi, alcoolic sa fie :71: :toothy9; :71:

Vai ce bine, cheam-o Adriana :Demon: !

Cu FB e mai usor, dar eu nu posed asa ceva.

Seara buna! :Demon:

Vai de mine sa lesin si alta nu

Maya te pupacesc de nu te vezi :71: :toothy9;

Va pup, fetelor! Adriana, pe tine în direct daca tot esti aici :71:

Ma bucur ca sînteti bine!

Vai de mine sa lesin si alta nu

Maya te pupacesc de nu te vezi :Demon: :toothy9;

Nu lesina, draga mea, ca ai de pregatit masa de sarbatori, deci ai de lucru. Te pup :Demon: