April 11, 201214 yr comment_142458 O.K atunci! Muncesc de dimineata ca ''eroaua '' si mi s-a facut fuoame' asa ca am mancat asa,o felie de paine pe care o lasasem la uscat de ieri(12 gr.),am uns-o cu branza de vaci ,o ridiche taiata feliute fine,o frunza de salata si 150 gr. iaurt dietetic 0,1 % grasime. Dany de paste o sa gafez,nu foarte tare dar o sa gust si 2 sarmalute,si o felie de cozonac,de pasca,visinata sau rachiu si vin,nici nu ma gandesc, las' ca am eu timp sa slabesc ,chiar voiam sa ma apuc dupa paste dar m-am lasat dusa de val si am inceput dinainte,na' ce sa fac?! soarta!! Report
April 11, 201214 yr comment_142461 Dana, castraveţii fac parte din legumele admise, iar usturoiul e considerat condiment în această dietă, deci nu m-am abătut. Doar că eu nu mai am vârsta voastră, iar metabolismul mi-e mai încet, o să vedeţi voi după 40! Sunt la curăţenie şi eu, tocmai m-am enervat că azi dimi spălam geamuri şi am văzut la blocul de vis a vis UN BĂRBAT! care făcea acelaşi lucru!!!!! Acum , nu sunt sigură de ce m-am enervat, că există bărbaţi care fac asta, că nu l-am chemat să continue şi la mine, sau că nu s-a gândit el singur să se ofere, iar eu să merg frumos la coiffeur... Report
April 11, 201214 yr Author comment_142569 geany, programul tău sună foarte bine, eşti binevenită să scrii aici, dacă nu ai cîntar, alege ceva de îmbrăcat care ţi-e strimt acum şi să ne spui cînd îţi să bine cu piesa respectivă dani şi koral, scot pampoanele, bravo de 3 ori. cum pap eu castraveţii, care nu fac parte din legumele preferate: îi tai fin de tot cu aparatul care decojeşte legumele, îl ţin perpendicular pe castravete şi obţin cerculeţe foarte subţiri. pun oţet de mere cît să se îmbibe şi să se facă acrii, îi storc, adaug un căţel de usturoi dat pe răzătoarea ceramică şi sare marină grunjoasă. yummm! Report
April 11, 201214 yr comment_142573 ok.Dex,dar asta cand m-oi apuca dupa paste ,ca acum abea m-am apucat si de florii nu am tinut asa ca sa vedem, eu vreau sa tin pana la sf. lui iunie,iar dieta e lejera deci voi da jos in timp ,nu-i nimik,ca eu nu ma grabesc nicaieri La amiaza am mancat un castronel de zeama de bors de fasole facut de mama coaja de la o felie de paine,miezul l-a papat bub' si un fir de ceapa verde,mi-e foame si ma doare capul ,dar si spatele mainile muschii Pe seara planuiesc o salata verde cu ridichi si o conserva de tonno sau sardine sa vad care din astia 2 cu lamaie (ca eu altfel de beste nu halesc,ca-s tuoanta' nu-mi place ) Un mar daca mi-o fi foame si o baie lunga si fierbinte Cam asta e planul planuitor pe azi cel putin. Castravetii mie imi plac f. mult salata ,bunica ii manca cu urda Report
April 11, 201214 yr comment_142597 Merit si eu o scuturatura de pompon?? Nu mai tin regim de sambata si ma mentin la aceeasi greutate. S-o fi produs ceva cu detoxul asta, cu toate ca mi-a fost rau, atunci cand v-am zis. E drept ca mananc prudent, ceva salata cu ridichi, ceva carne , un pic de branza si muuult iaurt! mi-a fost tare dor de el.Mai mananc ceva dar nu e pe topic, e mai mult necesitate a organismului meu, dar tot m-am mentinut! ps nu sunt dulciuri e paine veche de doua zile sa aiba de ros stomacul meu . Report
April 11, 201214 yr comment_142604 Idem si eu tre sa am o coaja de paine musai ca-i prajita sau ceva veche ,putina sa fie ma ajuta,imi propun dupa paste cand oi avea timp sa bantui prin imprejurimile mele sa caut o painita sa-mi convina,mica si mai dietetica,sa vad ce oi gasi sa fie magazinul aproape si sa aiba mereu.Apoi o sa incerc sa nu pap mereu putinul ala de paine cad pot sa o sar o sar,depinde ce o sa am in meniu . Report
April 11, 201214 yr Author comment_142614 zerda primeşte scuturătură de pompom roz pentru că i-a trecut slăbiciunea şi se menţine cu succes http://www.conceptart.org/forums/images/ca_smilies/advanced/cheerleader.gifhttp://www.conceptart.org/forums/images/ca_smilies/advanced/cheerleader.gifhttp://www.conceptart.org/forums/images/ca_smilies/advanced/cheerleader.gif Report
April 11, 201214 yr comment_142661 Dana, castraveţii fac parte din legumele admise, iar usturoiul e considerat condiment în această dietă, deci nu m-am abătut. Doar că eu nu mai am vârsta voastră, iar metabolismul mi-e mai încet, o să vedeţi voi după 40! Sunt la curăţenie şi eu, tocmai m-am enervat că azi dimi spălam geamuri şi am văzut la blocul de vis a vis UN BĂRBAT! care făcea acelaşi lucru!!!!! Acum , nu sunt sigură de ce m-am enervat, că există bărbaţi care fac asta, că nu l-am chemat să continue şi la mine, sau că nu s-a gândit el singur să se ofere, iar eu să merg frumos la coiffeur... Koral, te rog sa ma ierti . Am crezut ca am citit lista de suficiente ori incat sa retin tot . Asa ca am incheiat 3 saptamani fara sa gust castravetele crezand ca nu e pe lista. Usturoiul credeam ca e voie doar fulgi, dar acum intr-adevar l-am vazut ca e la condimente, desi ceapa e trecuta la legume ... Nici macar telina nu am mancat! Bine ca ma fixasem pe spanac si pe rosii, salata verde.Tu esti mai toleranta. Eu nu ma suparam ca domnul nu vine si la mine, ma suparam ca al meu nu vine sa ma ajute ... Nu te mai lauda atat cu aia 41 de anisori, ca daca ai reusit sa te mentii pana in 54kg esti mai tare! Report
April 11, 201214 yr comment_142663 pampoane pentru zerda! Ciorba mea de loboda de fiecare zi a acestei saptamani: Report
April 12, 201214 yr comment_142738 Dana, castraveţii fac parte din legumele admise, iar usturoiul e considerat condiment în această dietă, deci nu m-am abătut. Doar că eu nu mai am vârsta voastră, iar metabolismul mi-e mai încet, o să vedeţi voi după 40! Sunt la curăţenie şi eu, tocmai m-am enervat că azi dimi spălam geamuri şi am văzut la blocul de vis a vis UN BĂRBAT! care făcea acelaşi lucru!!!!! Acum , nu sunt sigură de ce m-am enervat, că există bărbaţi care fac asta, că nu l-am chemat să continue şi la mine, sau că nu s-a gândit el singur să se ofere, iar eu să merg frumos la coiffeur... Koral, te rog sa ma ierti . Am crezut ca am citit lista de suficiente ori incat sa retin tot . Asa ca am incheiat 3 saptamani fara sa gust castravetele crezand ca nu e pe lista. Usturoiul credeam ca e voie doar fulgi, dar acum intr-adevar l-am vazut ca e la condimente, desi ceapa e trecuta la legume ... Nici macar telina nu am mancat! Bine ca ma fixasem pe spanac si pe rosii, salata verde.Tu esti mai toleranta. Eu nu ma suparam ca domnul nu vine si la mine, ma suparam ca al meu nu vine sa ma ajute ... Nu te mai lauda atat cu aia 41 de anisori, ca daca ai reusit sa te mentii pana in 54kg esti mai tare! Culmea e că mie nu prea îmi plac castraveţii cruzi, dar mi se par mai buni oricum decât roşiile care se găsesc pe piaţă în această perioadă, aşa că am făcut, instinctiv, ca şi Dexter, i-am tăiat lamele fine la mandolină şi i-am condimentat cu usturoi şi oţet balsamic şi un strop de sos de soya. Ţelină nu am mâncat nici eu, deşi am tot timpul în casă, dar uite că mi-ai dat acum ideea , azi oricum eram fixată pe fructe-legume, o să-mi tai bastonaşe să am pregătite. Pe omu" meu nu aveam motiv să mă supăr, că era la job şi eu sunt în concediu, iar el după-amiază mai trebuie să meargă să o ajute pe soacra în periaoada asta , cu grădina, curăţenia , cumpărături, musai să le împăcăm pe toate . Raportul de azi: 51 kg! - şi nu, Daniella, nu am 41 de ani( bună încercare... )şi nici nu arăt ca un fotomodel, iaca, vă pun o poză din vară, când eram roşcată şi aveam 52 de kg. Felicitări Zerda pentru menţinere, sper să raportăm şi noi la fel după sărbători. Report
April 13, 201214 yr Author comment_142978 koralina, două frumoase! domnişoara este fata ta? geany, cozonac cald păpaşi aseară sau numa'l mirosişi Report
April 13, 201214 yr comment_142990 Nu am papat ca nu-mi place eu am noroc,ca sunt f. mofturoasa multe lucruri nu mananc si ce mananc mananc putin dintodeauna ,nu am mancat niciodata o farfurie plina mereu las ,dau deoparte una alta ce nu manan ,sunt stramba rau Report
April 13, 201214 yr comment_142997 De paste o sa mananc o felie cu salata de oua rosi' cu tata,se taie felii ouale fierte se stropesc cu ulei otet si putina apa minerala ,sare piper si se face o salata care de la galbenuse cu toate alea iese un sos grozav numai bun de mancat cu o felie de cozonac,daca nu iarna cand nu am oua imi place o felie la micul dejun cu iaurt ,deci in combinatie cu ceva acrut ,asa simplu nu mananc,si apoi nu ma atrage pot sa-i zic pas fara mari batai de cap Bub' in schimb si sotul s-au delectat cu el le-a placut f. mult Report
April 13, 201214 yr comment_143002 Koral, erai foarte fit si la 52 kg/1,62m. Tanara esti! Nu e fiica-sa, ca are 2 baietei. Cred ca este o eleva ... Eu azi 56,9 kg, stationar, dar sunt in SPM asa ca ceva retentie de lichid.Azi, Vinerea Mare incerc sa renunt la mancare, macar pana apune soarele, sa tin post numai cu apa, ceai cu alte cuvinte. Incerc ... Pentru ca ieri am avut o abatere (un triunghiulet de quesadilla la orele 14:00), dupa care am compensat cu NO DINNER! Asta in conditiile in care mancasem inainte ca sa fiu pregatita (andive cu branza) si ceilalti la pranzul de afaceri si.au luat in jurul meu cate doua feluri care mai de care mai apetisante si mai ingrasatoare! Ce bine arata puiul Geany!Brava, Geany ca nu ai gafat, cu cat mai multe zile rezisti, cu atat mai bine. De cantarit te cantaresti? Nici mie nu-mi plac cozonacii (fainoasele gen chec sau similar) decat umplutura lor. Si tati s-a trezit sa ia un panetone profiterolles care e favoritul meu! Oh ...cat sa mai rezist ?! Am avut musafiri, am fost in vizita, am fost la mese de afaceri si mese festive ..., am fost suparata, am fost nervoasa, am fost stresata. Sper sa pot sa ma regasesc ca sa pot sa ma abtin si de Paste si inca cele 5 saptamani de mentinere dupa. iti dai tu seama Koral, daca la 52 kg cu 1,62m te simteai cu 2 kg in plus; ma intelegi cum ma simteam eu la 1,60m si 63,7 kg Sper pana la 1 iunie sa intru si eu sub 50 kg. Report
April 13, 201214 yr comment_143008 Nu nu ma cantaresc pana la sf. lui iunie,nici cantar nu am,am zis sa nu fiu influientata absolut deloc si de nimik,tin boticul inchis si gata,dar asta dupa paste ,o sapt. dupa paste ca or sa fie de terminat mancarurile. O felie de cozonac da rece nu cald mi-ar place la micul dejun sau cina cu iaurt ,da' daca-s la dieta ii rezist usor fara stres,mai greu va fi cu pasca aia imi place dar cum o fac eu,amestec si branza dulce cu iute de oi si cu stafide,daca e sa aleg intreo felie de cozo' si una de pasca aleg pasca in clar ,dar doar sa fie facuta de mine daca nu nu mananc Report
April 13, 201214 yr comment_143010 Geany, ce ne facem noi cu tine? Chiar daca as face cea mai buna pasca din lume nu ai gusta macar?? Cu cozonacul te inteleg bine, eu cred ca am mancat ultima oara cozonac sau panetone acum vreo 6 ani, nu-mi place decat mirosul de la ei. Nu-mi place nici cu nuca, nici cu stafide, nici cu mac, nici cu rahat sau ce se mai pune ca nu-s experta, avind in vedere ca nu-mi place.Azi fierbi sarmalele?? Report
April 13, 201214 yr comment_143012 Geany, ce ne facem noi cu tine? Chiar daca as face cea mai buna pasca din lume nu ai gusta macar?? Cu cozonacul te inteleg bine, eu cred ca am mancat ultima oara cozonac sau panetone acum vreo 6 ani, nu-mi place decat mirosul de la ei. Nu-mi place nici cu nuca, nici cu stafide, nici cu mac, nici cu rahat sau ce se mai pune ca nu-s experta, avind in vedere ca nu-mi place.Azi fierbi sarmalele??Hi hi hi! piticul meu imi spune ca nu e perfect pt. papila mea decat cum fac eu dar daca asi gusta si mi-ar place cred ca asi manca cu conditia sa nu fiu la dieta ,sarmalele sunt la cuptor si dau toate cele prin masina de tocat pt. drob de pui (nici dela nu mananc ca nu-mi place dar duc juma la parinti,juma o sa manance sotul cat o vrea restul il ia la serviciu') Report
April 13, 201214 yr comment_143098 Buna !(tot io' )va anunt ca eu ma retrag in mod oficios ' din club Am halit una bucata sarmaluta cu o lingurita de iaurt si o bucatica de paine (sa vad cum au iesit si daca-s fierte sa nu ma fac de bafta',verdict :''Crima '' )si o feliuta de pasca tot cu iaurt desert ca deja i-am facut sotului pachetul,ca iese din tura duminica la 11 si dimineata cand schimba tura pun cu baietii si ciocnesc un ou si intind o masa ,asa i-am dat de toate la el si am pregatit tot,din drob doar am gustat cum iti dau taranii in piata sa gusti branza ,sotul a zis ca-i perfect merg pe mana lui.Maine ma duc la mama la trebi' si mananc la ea . Deci ne vedem de luni intr-o sapt. la dieta ,pana atunci voi fi cat de cuminte oi putea Report
April 14, 201214 yr comment_143141 Geany, te inteleg si bine ca te-ai invoit. Fii cat poti mai cuminte.Nici eu nu mai raspund de actiunile mele de aseara ... Vedem noi ce zice cantarul miercuri, pana atunci refuz sa mai raportez zilnic.Koral azi ai 3 saptamani. Rezultat final? Report
April 14, 201214 yr comment_143142 Geany, te inteleg si bine ca te-ai invoit. Fii cat poti mai cuminte.Nici eu nu mai raspund de actiunile mele de aseara ... Vedem noi ce zice cantarul miercuri, pana atunci refuz sa mai raportez zilnic.Koral azi ai 3 saptamani. Rezultat final?Hi hi ! Eu am zis de luni intr-o sapt. ca sa fiu serioasa Report
April 14, 201214 yr comment_143144 Geany, te inteleg si bine ca te-ai invoit. Fii cat poti mai cuminte.Nici eu nu mai raspund de actiunile mele de aseara ... Vedem noi ce zice cantarul miercuri, pana atunci refuz sa mai raportez zilnic.Koral azi ai 3 saptamani. Rezultat final?Hi hi ! Eu am zis de luni intr-o sapt. ca sa fiu serioasa Tu ai dreptate ca o sa ramana o multime de mancaruri dupa masa de duminica... hai ca la tine are cine sa se lupte cu ele ..., la mine... Dar, nu vreau sa ma gandesc ca o sa fac prapad, asa ca sper sa ma mentin la greutatea implinita dupa ce le 3 saptamani, desi mai slabisem aproape 1 kg saptamana asta, aseara am cam facut-o de oaie (1 piept de rata lacuita + 2 copane + castravete/praz crude taiate fideluta, cu sosuri: teryiaky, soia si picant. Si telemea alaturi. Nu ar fi fost daunator, dar a fost mult, in 4 reprize am mancat cate o farfurie plina, nu ma puteam opri...Era atat de bun! Asta dupa ce am ajunat pana la apus de soare!) si m-a speriat cantarul azi dimi! Report
April 14, 201214 yr comment_143191 Eu dupa ce am dat alarma acum o saptamana ca dadeam sa mor, saptamana asta am mancat mai lejer, cam ce stiam eu ca trebuie., toate bune si frumoase ma urc joi dimineata pe cantar inima imi falfaia, bausem si ceai, zic scad 250 de grame numai ceaiul. Cand ma urc....SHHHHOCC!!Aceeasi greutate de sambata trecuta! Deci nu va speriati prea tare, organismul mai creste, mai scade, are el treburile lui! Va urez aceeasi surpriza placuta pe care am avut-o eu, in dar de Iepurasul de Pasti! Report