August 19, 20242 yr comment_269657 adi da' le fierbi inainte? Nu le-am fiert niciodata inainte sa le prajesc - trebuia? De fapt vazusem o reteta cu aripi de pui unde se fierbeau inainte, pe urma se puneau in tigaie cu un sos sa scada, asa am vrut sa le fac, dar am primit comanda "crispy" ?. Report
August 24, 20242 yr comment_269660 Am facut o lasagna vegetariana (ovo-lacto) extrem de simplu de facut, poza a iesit cam nasoala dar a fost atat de buna ca mi s-a cerut sa o repet macar o data pe saptamana ?. Am avut spanac la congelator asa ca mi-a luat cateva minute sa o asamblez, plus aproximativ jumatate de ora la cuptor. https://www.instagram.com/reel/C-y5OlfSnEr/?igsh=cWY5d2l2aG45MHZ1 Edited August 24, 20242 yr by adi_edi Report
August 25, 20242 yr comment_269661 Nu le-am fiert niciodata inainte sa le prajesc - trebuia? De fapt vazusem o reteta cu aripi de pui unde se fierbeau inainte, pe urma se puneau in tigaie cu un sos sa scada, asa am vrut sa le fac, dar am primit comanda "crispy" ?.nu stiu, intrebam pentru ca ma gindeam ca daca nu le fierbi inainte nu se vor coace bine inauntru linga os Buna lasagna oricum, demult n-am mai facutFacusem si un subiect cu jdemii de ideihttps://forum.artaculinara.ro/topic/10-lasagna/ Report
August 25, 20242 yr comment_269662 Ah, bine ca mi-ai zis, ma duc sa ma mai inspir si de acolo. De curiozitate, si la tine apare subiectul cu lasagna in romgleza ???? - uite o mostra: Report
August 25, 20242 yr comment_269664 Ah, bine ca mi-ai zis, ma duc sa ma mai inspir si de acolo. De curiozitate, si la tine apare subiectul cu lasagna in romgleza ???? - uite o mostra:nu, apare corect totul in romanapoate ca ai la setarile de la browser sa-ti traduca paginile in engleza Report
August 30, 20242 yr comment_269674 Ah, bine ca mi-ai zis, ma duc sa ma mai inspir si de acolo. De curiozitate, si la tine apare subiectul cu lasagna in romgleza ???? - uite o mostra:nu, apare corect totul in romanapoate ca ai la setarile de la browser sa-ti traduca paginile in englezaAm vazut acum ca e selectat engleza, dar paginile le vad in romaneste ?. Apare aiurea numai cand ma duc la pagina respectiva accesand linkul de mai sus, daca ma duc la lista de subiecte si selectez de acolo, se vad normal, si in romaneste. Report
August 30, 20242 yr comment_269675 Pentru mofturoasa care nu a vrut nici ciorba de salata nici spaghete ?, am copt niste conopida la cuptor, doar cu ulei, sare si piper, am amestecat-o cand s-a racit cu niste branze (de capra, mozarella, cascaval, crema Arla) si bucatele de carnat afumat, am pus amestecul pe paine prajita si am mai dat vreo 2 minute la cuptor la grill ?. Edited August 30, 20242 yr by adi_edi Report
August 31, 20242 yr comment_269677 splendida idee, mi-o notez pe mai tirziu cind va apare conopida Report
August 31, 20242 yr comment_269678 Adriana, uite reteta originalahttps://barefootcontessa.com/recipes/cauliflower-toasts Report
August 31, 20242 yr comment_269681 Adriana, uite reteta originalahttps://barefootcontessa.com/recipes/cauliflower-toastsgrazie, cara Report
September 6, 20242 yr comment_269722 Dupa ce am mancat prajitura, am hapait si mamaliga ?. Am prajit niste bacon si carnati am mai pus si telemea in stratul din mijloc. Deasupra am presarat cascaval si cheddar. Report
September 7, 20242 yr comment_269724 Buna idee cu mamaliga aia in straturi. Si gulasul l-am pus pe lista de facut. Sa va fie de bine. Report
September 8, 20242 yr comment_269726 Oai-lei adi_edi belea mare ce facusi tu acolo ???mi-ai furat cuvintele Report
September 8, 20242 yr comment_269727 A fost intr-adevar foarte apreciata mamaliga aia ?. Azi am facut niste muschiuleti, fiu-meu ar fi preferat snitele dar n-am avut chef sa stau sa prajesc ?. Reteta asta am facut-o de mai multe ori si ne place mult. Mai era si un chutney de cirese pe langa muschiulet in reteta originala dar n-am apucat niciodata sa fac, poate data viitoare. 2 muschiuleti marinati 30 de minute in 3 linguri ulei de masline, 3 linguri mustar Dijon granulat (merge si normal), 3 catei de usturoi taiati grosier, 1 lingurita sare (merge ceva mai multa), 1 lingurita piper, 2 ramurele de rozmarin. Dupa ce s-au marinat se perpelesc in tigaie vreo 2 minute pe fiecare parte, pe urma dati la cuptor aproximativ 15 minute la 425 grade (Fahrenheit). Suculenti, deliciosi, mmmm... Edited September 8, 20242 yr by adi_edi Report
September 17, 20242 yr comment_269752 Ce avem noi aicea? Cred ca v-am zapacit cu fasolea ?. Am zis ca daca nu gasesc weekendul asta (care a trecut) ma las pagubasa. Am facut din 5 kile de fasole si 3 de rosii, plus niste ardei, ceapa si frunze de telina si patrunjel. Pot dormi linistita acum ?. Edited September 17, 20242 yr by adi_edi Report
September 17, 20242 yr comment_269753 Aici e doar verde, nici nu stiu daca am vazut galbena vreodata.Dar ai pus-o la borcane? Report
September 17, 20242 yr comment_269754 Pus! Restul de 5 kile le-am oparit si pus la congelator + azi am facut o mancare scazuta, maiine dupa ce vin de la tratament daca n-oi fi prea ametita ii pun si usturoi ?. Report
September 18, 20242 yr comment_269756 Ce avem noi aicea? Cred ca v-am zapacit cu fasolea ?. Am zis ca daca nu gasesc weekendul asta (care a trecut) ma las pagubasa. Am facut din 5 kile de fasole si 3 de rosii, plus niste ardei, ceapa si frunze de telina si patrunjel. Pot dormi linistita acum ?. Uiii, la prima vedere am crezut ca sunt cartofi prajiti cu dulceata de chili ?? Report
September 18, 20242 yr comment_269757 Bravo Adi! Ce harnicuță ești, eu am pus niște carne de porc la garniță ( în cazul meu borcane) ca așa a fost cerința soțului, azi am făcut magiun de prune cu nucă și fără zahăr și prune pentru prăjituri la borcan, fără zahăr și alea. Sunt incredibil de dulci prunele și strugurii anul ăsta. Nu am mai facut poze, Report
September 18, 20242 yr comment_269758 Tare bine arata, Adi. Sa inteleg ca pui totul crud si apoi sterilizezi la bain marie?Am avut si eu fasole galbena in curte dar am pus totul la congelator. Galbena fideluta, cea lata nu prea imi place. Edited September 18, 20242 yr by Ica Report
September 18, 20242 yr comment_269760 Si eu am cumparat weekendul care a trecut fasole galbena de la o ferma, culeasa in dimineata aia- au spus ei. Si a fost super frageda, intr-adevar. Am facut o ciorba iar restul am pus-o in pungute la congelator. Daca mai gasesc o sa mai iau. Report