June 17, 201313 yr comment_200755 Multumesc Gelutza! De placinta aia cu visine nu mai spun nimic... Report
June 17, 201313 yr comment_200760 Si eu un tortulet de ziua lui Teo. Ii plac masinile, deci tort cu tema auto Tortul l-am facut ca aici La Multi Ani lui Teo! Sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el! Report
June 17, 201313 yr comment_200767 La multi ani, Teo! Sa fii sanatos, norocos si fericit! Cat despre "pustiul"Gelutzei....Gellutza, ma-nfiezi? Nu mai zic nimic despre finutza mea, deja stie! finutzul! Sa traiasca si sa se refaca repede! Despre dulciurile celelalte...nici nu mai vorbesc cu voi! Ca nu pot! Ca am gura plina cu apa! Report
June 17, 201313 yr comment_200772 Si eu un tortulet de ziua lui Teo. Ii plac masinile, deci tort cu tema auto Tortul l-am facut ca aici La Multi Ani lui Teo! Sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el!Multumesc Ralu. Si sa va fie de bine clatitele. Report
June 17, 201313 yr comment_200773 La multi ani, Teo! Sa fii sanatos, norocos si fericit! Merci Zoazo! Report
June 17, 201313 yr comment_200808 La multi ani Teo! multa sanatate, noroc si bucurii in familie! Frumos tort, mami! Gelutza si eu vreau sa fiu copilul tau. Mai e loc de o adoptie? Atat prajitura cat si inghetata arata ireal! zici ca-s trucate in photoshop! sheherezada, splendid arata minicakes-urile! Report
June 17, 201313 yr Author comment_200809 Eu Praji cu fructe - zmeura, cirese si afine, crema de vanilie. Am terminat-o acum, pozat-o cu telefonul, si postat! De halit, mîine! Gatim si noi noaptea, ca azi am lesinat de cald, iar mîine cica lesinam iar la 36°C simtite mai greu din cauza umiditatii [center] [/center] Report
June 17, 201313 yr comment_200810 Eu Praji cu fructe - zmeura, cirese si afine, crema de vanilie. Am terminat-o acum, pozat-o cu telefonul, si postat! De halit, mîine! Gatim si noi noaptea, ca azi am lesinat de cald, iar mîine cica lesinam iar la 36°C simtite mai greu din cauza umiditatii [center] [/center] Super arata, Maya! Ma torturezi si pe fb si aici Report
June 18, 201313 yr comment_200913 Eu Praji cu fructe - zmeura, cirese si afine, crema de vanilie. Am terminat-o acum, pozat-o cu telefonul, si postat! De halit, mîine! Gatim si noi noaptea, ca azi am lesinat de cald, iar mîine cica lesinam iar la 36°C simtite mai greu din cauza umiditatii [center] [/center] Mammmmma miiiiaaa Report
June 19, 201313 yr comment_200958 Reteta Ioanei, de briose cu ciocolata si banana, cu flori de pasta de zahar. Astea au fost de dat( unei college care m-a ajutat la cumparaturi pentru inspectie). Report
June 20, 201313 yr comment_201007 iaurt grecesc cu dulceata de capsuni si cereale integrale Perfect! Cred ca-l fac si eu maine. Report
June 21, 201313 yr comment_201094 O prajitura cu mousse de ciocolata si fructe de padure si o Tosca, nepozata. Destabilizatoare poza, Olguta!!!! Te iert doar daca dai ceva detalii... Pliiiiiz.... Report
June 21, 201313 yr comment_201096 O prajitura cu mousse de ciocolata si fructe de padure si o Tosca, nepozata. Destabilizatoare poza, Olguta!!!! Te iert doar daca dai ceva detalii... Pliiiiiz.... Multumesc, Koral Pandispan simplu - 2 foi. Prima crema e un mousse de fructe de padure: 200g fructe de padure, 50-100g zahar, 8g gelatina, 250ml smantana pt frisca. Gelatina se inmoaie in 40ml apa. Fructele se pun intr-un vas pe foc cu zaharul si se fierb 2-3 minute. Eu prefer sa le sparg usor cu o furculita, insa pot fi si facute piure cu mixerul. Se ia de pe foc si cat inca sunt calde se adauga gelatina. Se lasa sa se racoreasca complet si se incorporeaza frisca batuta.A doua crema e un mousse de ciocolata.Deasupra e ganache. Report
June 21, 201313 yr comment_201105 Multumesc, Olguta. Din explicatiile tale, pare simplu , dar stiu ca nu e asa, doar maiestria ta face ca reteta sa para simpla. Poate o sa ma incumet si eu sa o fac intr-o zi cu muuulta rabdare... Azi, eu ceva cu adevarat simplu, clafoutis cu cirese: Report
June 21, 201313 yr comment_201110 Azi, eu ceva cu adevarat simplu, clafoutis cu cirese: Foarte bine arata! ce reteta ai facut?????? spionez blatul de deasupra ca este altfel di imi place. Report
June 22, 201313 yr comment_201129 Azi, eu ceva cu adevarat simplu, clafoutis cu cirese: Foarte bine arata! ce reteta ai facut?????? spionez blatul de deasupra ca este altfel di imi place. O reteta de pe net, habar n-am a cui, ca am citit mai multe si m-am oprit la asta ca aveam o cutiuta de frisca pe care o tot mutam in frigider... 2 oua, 100 g zahar, spumate bine, apoi 200 g frisca lichida, 100 grame faina, 2 plicuri zahar vanilat . Toate turnate peste ciresele fara samburi, puse intr-un vas rotund de yena, uns cu unt. Cuptor preincins, 180 grade, 15 minute a durat la mine. Blatul ala de sus, de care zici tu, s-a " ales" in timpul coptului. Simplu de tot , ca pentru mine... Report
June 22, 201313 yr comment_201134 E un chin pt mine topicul asta,cand dulciurile facute de mine in ultimul timp sunt clatite cu dulceata/nutella sau iaurt simplu cu nutella sau piure de fructe!Mi-e dor de o prajitura cu crema Report
June 22, 201313 yr comment_201150 [quote name='koral' date='22 June 2013 - 03:00 PM' timestamp='1371902445' post='20112 2 oua, 100 g zahar, spumate bine, apoi 200 g frisca lichida, 100 grame faina, 2 plicuri zahar vanilat . Toate turnate peste ciresele fara samburi, puse intr-un vas rotund de yena, uns cu unt. Cuptor preincins, 180 grade, 15 minute a durat la mine. Blatul ala de sus, de care zici tu, s-a " ales" in timpul coptului. Simplu de tot , ca pentru mine... Multumesc! Report
June 23, 201313 yr comment_201177 Budinca de lamaie de la plic (mnoa, nu-s perfecta... )cu cirese. Din lipsa de timp si din cauza de caldura mare. Report