September 3, 201313 yr comment_204837 Cheesecake cu afine , nu e de azi , e de duminica seara , dar am mai salvat o felie si pentru azi Izuk pls da-mi reteta de la cheesecake acesta. Am o pofta de ceva fin si acrisor asaa ca numai bun ar fi un astfel de desert.Reteta e 2 postari mai jos. Iote-o! Un pt Foxulina rapida! Report
September 8, 201313 yr comment_205020 Placinta cu iaurt banane caramelizate, inghetata cu lapte condensat, frisca, ciocolata si putin sos de afine. again clatite cu drojdie umplute cu ciocolata cornulete cu rahat Prajitura cu crema din frisca, lapte condensat, sos de afine Am facut in graba mare prajiturica, ptr ca am fost anuntata tarziu ca avem musafiri si daca ma apucam de altceva nu terminam sa ii pot servii. Si sa stiti ca a fost foarte apreciata chiar daca nu`i tare mandra la aspect Report
September 9, 201313 yr comment_205064 Nu e chiar de azi , dar mai am in frigider : Opera cake! Report
September 13, 201313 yr comment_205230 Dupa opereta' lu' Sehe' cine mai are curaj sa piscuie?! io', normal Shehe' opereta ta arata ''de revista'' La noi poale-n brau Va servesc virtual doar, din pacate, cu mare drag dar grija mare la dejte' ca-s fierbinti rau,acum le-am scos din cuptor... Report
September 14, 201313 yr comment_205255 Nu e chiar de azi , dar mai am in frigider : Opera cake! Arata de milioane ! Ce-as mai savura asa o prajituta acum !! Report
October 7, 201312 yr comment_206241 O tarta rustica cu prune, prestata de vreo 4 ori (in diverse variante) in ultimele 2 saptamani. Ca sa reduc cosmarul caloric, facuta cu aluat clasic de placinta (faina alba+completa, apa, putin ulei si'un praf de sare). Prunele le imprietenisem si cu niste cocos ras, ca sa se simta si dumnealor mai exotice... Report
October 8, 201312 yr comment_206265 [center]Cremeșnit a la mine [/center] Arata bestial . Prajitura preferat a Omului ,dar nici ceilalti din familie nu se dau in laturi cand e vorba sa ne batem pe ea.Eu iau foi "de gata " si fac o crema rapida cu budinci de vanilie,lapte si unt.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gifImportant ca nimeni nu comenteaza si se haleste instant.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Cum o tai sa nu se fleoshtesca ?Eu tai foaia de deasupra si apoi o asez pe prajitura,ca altfel nu ma pricep.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/iamwithstupid.gif Report
October 8, 201312 yr Author comment_206267 [center]Cremeșnit a la mine [/center] Arata bestial . Prajitura preferat a Omului ,dar nici ceilalti din familie nu se dau in laturi cand e vorba sa ne batem pe ea.Eu iau foi "de gata " si fac o crema rapida cu budinci de vanilie,lapte si unt.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gifImportant ca nimeni nu comenteaza si se haleste instant.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Cum o tai sa nu se fleoshtesca ?Eu tai foaia de deasupra si apoi o asez pe prajitura,ca altfel nu ma pricep.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/iamwithstupid.gifSi eu tot asa o fac. Cu oua nici nu o ating ai mei Dan e cel mai mare amator, si tot el feliaza, si reuseste foarte bine. In general el orice taie, taie bine. Ma refer ca si sunca o poate taia ca foia de ziar, si pîinea perfect dreapta, salamuri le taie subtiri, etc... Cremsnitul/crempita o taie cu un cutit cu dinti mari. Imi pare rau ca nu am fotografiat o bucata, sa fi vazut ce frumos arata Report
October 8, 201312 yr comment_206269 Cum o tai sa nu se fleoshtesca ? se taie perfect cu un cutit electric. eu doar la cremsnit il folosesc Report
October 8, 201312 yr comment_206271 Cornulete(aluat cu untura)umplute cu nuca (facute din ochi asa ,fara reteta) Report
October 9, 201312 yr comment_206311 Tot io' imi ramasese de ieri niste aluat cu untura de la cornulete ,ca am copt doar o tava asa ca am taiat cu paharutul si am copt vreo 2 fursece' ,crema de nuci ramasa am mai frecat-o cu unt si ceva gem acrisor ,lipita cate 2,si glazurate (zahar+ cacao, putina apa si cateva patratele de ciocolata)trebuie sa se mai zvante si sa se mai imprieteneasca,cu crema,ideal ar fi pana maine,dar nu mai apuca nici un maine cu hunii mei Report
October 10, 201312 yr comment_206379 Eu am facur galuste cu prune dupa cum am vazut la Redi aici. Au iesit foarte bune, mi-a placut mai mult asa. Report
October 12, 201312 yr comment_206479 Placinta cu...fructe.Ca nu stiu sa-i zic altfel! Trei gutui, 4 mere buuune, niste staside...Iaca: Report
October 17, 201312 yr comment_206762 Tarta cu prune si bezea. Bezeaua am facut-o cu zahar brun, prunele le-am taiat in2 si le-am pus cu taietura in jos. A iesit foarte buna. Report
October 17, 201312 yr comment_206764 Aura mi-ai dat o ideea buna pentru weekend - arata asa de bine tarta ta!!! Report
October 17, 201312 yr comment_206765 Aura mi-ai dat o ideea buna pentru weekend - arata asa de bine tarta ta!!! Merci Cristina. Norocul meu ca am avut toate gata, aluatul si albusurile de la congelator, doar le-am asamblat. Report
October 18, 201312 yr comment_206805 [center]Cremeșnit a la mine [/center] Vai Maya, de cand n-am mai mancat asa ceva !!! Report
October 19, 201312 yr comment_206849 Foarte frumoasa tarta Ela! Ce fel de blat ai facut? Eu o placinta de branza ca aici la Gelutza, fara aluat deasupra. Report
October 20, 201312 yr comment_206861 Un tort ca pe vremuri imi place mie sa-i spun,cu blat normal cu nuca din 6 oua,sirop de zahar ars,crema fiarta cu cacao si rom si deasupra crantz' de nuci Din pacate e inca abea facut ,mai trebuie sa stea la rece ,ca e efectiv inca,cald Report
October 20, 201312 yr comment_206893 Foarte frumoasa tarta Ela! Ce fel de blat ai facut? Eu o placinta de branza ca aici la Gelutza, fara aluat deasupra. E pandispan simplu. O felie de placinta cu branza as manca acum, desi al meu a zis sa-i fac una cu mere. Cred ca maine fac totusi un cheesecake, ca am niste iaurturi care se apropie de expirare. Report