October 30, 201312 yr comment_207384 Ma bucur ca ti-a placut! asteptam cu nerabdare rezultatul, uitandu-ma la el si la crema (pe care o vad in castronel in fundal) exact asa trebuia sa iasa E consistenta perfecta! Report
October 30, 201312 yr comment_207386 Ma bucur ca ti-a placut! asteptam cu nerabdare rezultatul, uitandu-ma la el si la crema (pe care o vad in castronel in fundal) exact asa trebuia sa iasa E consistenta perfecta! Bun mai este. Sssss, sa nu ne auda nimeni, am fugit sa iau putin din el PS. In crema eu am pus si putina cioco cu multa cacao in ea, ma gandeam ca asa va compensa lipsa unei cacao de calitate (eu am ieftinituri din astea ce se gasesc prin comert) Edited October 30, 201312 yr by Vika Report
October 30, 201312 yr comment_207388 Ma bucur ca ti-a placut! asteptam cu nerabdare rezultatul, uitandu-ma la el si la crema (pe care o vad in castronel in fundal) exact asa trebuia sa iasa E consistenta perfecta! Bun mai este. Sssss, sa nu ne auda nimeni, am fugit sa iau putin din el Hi hi hi! e un tort vechi,din vremuri de mult apuse sa vezi ce bun e cu niste visine din visinata puse la oha' ashea' pe ici pe colo,si cu moatze de frisca P.S Si eu ai facut f. bine ca ai pus si ciocolata(merge chiar in loc de crema fiarta,facut cu ganaj) Report
October 31, 201312 yr comment_207435 Prajitura cu crema mascarpone, banane si glazura de ciocolata Report
October 31, 201312 yr comment_207440 Prajitura cu crema mascarpone, banane si glazura de ciocolataFoarte frumoasa prajitura. Report
October 31, 201312 yr comment_207454 Prajitura cu crema mascarpone, banane si glazura de ciocolata Arata super! Report
October 31, 201312 yr comment_207456 Ma bucur ca ti-a placut! asteptam cu nerabdare rezultatul, uitandu-ma la el si la crema (pe care o vad in castronel in fundal) exact asa trebuia sa iasa E consistenta perfecta! Bun mai este. Sssss, sa nu ne auda nimeni, am fugit sa iau putin din el Hi hi hi! e un tort vechi,din vremuri de mult apuse sa vezi ce bun e cu niste visine din visinata puse la oha' ashea' pe ici pe colo,si cu moatze de frisca P.S Si eu ai facut f. bine ca ai pus si ciocolata(merge chiar in loc de crema fiarta,facut cu ganaj) Iau, bun de tot cu visine din visinata, da' io ma imbat , repede Report
October 31, 201312 yr comment_207460 Iau, bun de tot cu visine din visinata, da' io ma imbat , repede Eii,na'! daca de la 2 visine din visinata puse in tort te imbeti,nu ie' bun' iti trebe' un pic de antrenament,asculta aici la vulpe' batrana asa ca ia si pune in practica Glumesc ! normal Stiu o varianta super mega de la fox' iei visine din compot le desamburesti si le umpli cu frisca https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1004-tort-de-nuci/ In rest fetele f. apetisanta si ciocolata de casa bantuita si prajiturica leni' ,ma servesc virtual din amandoua Report
October 31, 201312 yr comment_207461 Ciocolata de casa... bantuita... Simpatice foc cubuletele tale de cioco Report
October 31, 201312 yr comment_207462 Iau, bun de tot cu visine din visinata, da' io ma imbat , repede Eii,na'! daca de la 2 visine din visinata puse in tort te imbeti,nu ie' bun' iti trebe' un pic de antrenament,asculta aici la vulpe' batrana asa ca ia si pune in practica Glumesc ! normal Stiu o varianta super mega de la fox' iei visine din compot le desamburesti si le umpli cu frisca https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1004-tort-de-nuci/ ............................................ Cam asa este, lipsa de antrenament si experienta Report
November 2, 201312 yr comment_207541 Prajitura cu crema mascarpone, banane si glazura de ciocolata excelent arata! imi spui si mie reteta? te rog mult Report
November 5, 201312 yr comment_207744 Aura,Stella, Ralesu, sau ,ca sa fiu in ton cu Stella,un multumesc colectiv la doamne ! Report
November 6, 201312 yr comment_207830 pregatirile de Mihail si Gavril inseamna ca eu fac dulciurile si cumnata restul, asa ca am demarat actiunea cu o praji cu gem si aluat rasvedere panoramica si in sectiune va urma ... Report
November 9, 201312 yr comment_207956 Noi, de Mihai si Gavril, Tiramisu- pentru Mihaita- Gabriel al meu ))) Report
November 9, 201312 yr comment_207957 Rapid, o tarta cu ananas. Este postata pe undeva reteta? pls.... Report
November 9, 201312 yr comment_207959 Koral, La multi ani pentru Mihaita! Eu, o prajitura cu ciocolata si faina de migdale, inspiratie Stella Report