Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Ma bucur ca ti-a placut! :) asteptam cu nerabdare rezultatul, :71: uitandu-ma la el si la crema (pe care o vad in castronel in fundal) exact asa trebuia sa iasa :notworthy: E consistenta perfecta!

Ma bucur ca ti-a placut! :) asteptam cu nerabdare rezultatul, :71: uitandu-ma la el si la crema (pe care o vad in castronel in fundal) exact asa trebuia sa iasa :notworthy: E consistenta perfecta!

Bun mai este.

Sssss, sa nu ne auda nimeni, am fugit sa iau putin din el :)

PS. In crema eu am pus si putina cioco cu multa cacao in ea, ma gandeam ca asa va compensa lipsa unei cacao de calitate (eu am ieftinituri din astea ce se gasesc prin comert)

Edited by Vika

Ma bucur ca ti-a placut! :71: asteptam cu nerabdare rezultatul, :) uitandu-ma la el si la crema (pe care o vad in castronel in fundal) exact asa trebuia sa iasa :notworthy: E consistenta perfecta!

Bun mai este.

Sssss, sa nu ne auda nimeni, am fugit sa iau putin din el :)

Hi hi hi! e un tort vechi,din vremuri de mult apuse :) sa vezi ce bun e cu niste visine din visinata puse la oha' ashea' pe ici pe colo,si cu moatze de frisca :)

P.S Si eu :) ai facut f. bine ca ai pus si ciocolata(merge chiar in loc de crema fiarta,facut cu ganaj)

Prajitura cu crema mascarpone, banane si glazura de ciocolata

Foarte frumoasa prajitura.

Arata super!

Ma bucur ca ti-a placut! :P asteptam cu nerabdare rezultatul, :P uitandu-ma la el si la crema (pe care o vad in castronel in fundal) exact asa trebuia sa iasa :) E consistenta perfecta!

Bun mai este.

Sssss, sa nu ne auda nimeni, am fugit sa iau putin din el =))

Hi hi hi! e un tort vechi,din vremuri de mult apuse :) sa vezi ce bun e cu niste visine din visinata puse la oha' ashea' pe ici pe colo,si cu moatze de frisca :P

P.S Si eu :P ai facut f. bine ca ai pus si ciocolata(merge chiar in loc de crema fiarta,facut cu ganaj)

Iau, bun de tot cu visine din visinata, da' io ma imbat , repede :P

Iau, bun de tot cu visine din visinata, da' io ma imbat , repede :)

Eii,na'! :) daca de la 2 visine din visinata puse in tort te imbeti,nu ie' bun' =)) iti trebe' un pic de antrenament,asculta aici la vulpe' batrana :P asa ca ia si pune in practica :P

Glumesc ! normal :P :P

Stiu o varianta super mega de la fox' :P iei visine din compot le desamburesti si le umpli cu frisca :P https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1004-tort-de-nuci/

In rest fetele f. apetisanta si ciocolata de casa bantuita si prajiturica leni' ,ma servesc virtual din amandoua :P

Ciocolata de casa... bantuita...

Simpatice foc cubuletele tale de cioco =))

Iau, bun de tot cu visine din visinata, da' io ma imbat , repede =))

Eii,na'! :) daca de la 2 visine din visinata puse in tort te imbeti,nu ie' bun' :P iti trebe' un pic de antrenament,asculta aici la vulpe' batrana :) asa ca ia si pune in practica :P

Glumesc ! normal :P :P

Stiu o varianta super mega de la fox' :P iei visine din compot le desamburesti si le umpli cu frisca :P https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1004-tort-de-nuci/

............................................

Cam asa este, lipsa de antrenament si experienta :P

excelent arata! imi spui si mie reteta? te rog mult

pregatirile de Mihail si Gavril inseamna ca eu fac dulciurile si cumnata restul, asa ca am demarat actiunea cu o praji cu gem si aluat ras

vedere panoramica

post-1836-13837688927619_thumb.jpg

si in sectiune

post-1836-13837689133971_thumb.jpg

va urma ...

Koral, La multi ani pentru Mihaita!

Eu, o prajitura cu ciocolata si faina de migdale, inspiratie Stella :headbang:

post-174-13840094983323_thumb.jpg