Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Roth, merci pentru tip :toothy9; Si eu de multe ori abandonez ideea gogosilor doar pentru ca mi-e urat sa le prajesc.

Daniella, pana vine Koral imi dau si eu cu parerea pe aici...decorul sosului de cioco se face cam asa.. se toarna picaturi din sos ,turnat eventual intr-o sticla de aia de kechup- pt ca te ajuta ca picaturile sa fie cat mai rotunde si mai egale ca diminesiune , la o distanta apropiata una de alta, apoi cu un betisor subtire, gen scobitoare, se trece prin mijlocul fiecarei picaturi si asa dai forma inimioarelor unite :)

Sper ca la tehnica asta te-ai referit :)

da, la asta, merci :toothy9;

rapid asa niste gogosi coapte ca sa scap de grasimea de la prajit

poate sray-ate cu ulei inainte de a fi introduse la cuptor?

Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei :notworthy: si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... :rolleyes:

post-508-13852210640822_thumb.jpg

wow Koral, excelent!!!!

al meu nu e asa de revista, un tort roz pentru o printesa. Blat alb pandispan (reteta Eataly), ganache, blat fudge de ciocolata.

post-341-13852549456811_thumb.jpg

Sa-ti traiasca printesa! :tongue3: Deja are 6 ani...Frumos tortul si sigur si bun!

Sa-ti traiasca printesa! :tongue3: Deja are 6 ani...Frumos tortul si sigur si bun!

Merci Zoazo! Da, Stef are deja 6 ani, nici mie nu-mi vine sa cred...Eu inca mai am in fata ochilor imaginea cu ea la 6 luni :toothy6:

Tortul, in final a fost bun. Planul initial era sa fac un tort de cioco. Dupa ce am copt blaturile, de tip brownie mi-am dat seama ca ar fi prea "greu", prea dens (mie nu-mi plac dulciurile cu multa ciocolata). Asa ca am facut repede inca un blat mai mic de pandispan (reteta Eataly, simplu, rapid si garantat). Le-am combinat si eu zic ca a iesit mai bine asa.

Azi, din ciclul "urat dar bun", fursecurile Giorgianei cu stafide.Nu le pozez, ca-s uratele rau saracele, dar buuune!Am facut trei tavi.Mai sunt vreo 10. Le voi repeta! :tongue3:

Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei :tongue3: si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... :toothy9;

Koral :toothy6: Super fain tort si ca aspect si ca gust.

Aura,la multi ani printesei!

Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei :tongue3: si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... :D

Wow,Corina,asta da tort fara ocazii.....Super,super ti-a iesit :toothy6: :toothy9; Vazusem si eu nu mai stiu pe unde pe net lucrari cu foliile astea de transfer,dar n-am dat pe-aici de ele pe niciunde,iar ca sa le comand,cred doar transportul m-ar costa mai scump decat gramul de aur...

Nici n-ar trebui sa vin cu tortul meu alaturi .Dar na,il pun daca deja am micsorat foto

post-1267-13853264178323_thumb.jpg

Nu c-as fi tare multumita de cum a iesit,dar daca a fost cerere de tort de clatite cu muuuuuuuuulte decoratii de ciocolata,asta s-a si facut.Mai bine...data viitoare :cheers: ,mai ales ca a fost facut in lipsa de timp si cand am mai vazut ca decoratiile se rupeau la scoaterea de pe folie,alta bucurie nu-mi trebuia.Dar am scos-o in capat pana la urma.

wow Koral, excelent!!!!

al meu nu e asa de revista, un tort roz pentru o printesa. Blat alb pandispan (reteta Eataly), ganache, blat fudge de ciocolata.

Sa-ti traiasca printesa si sa-i faci tort si la 60 de ani! :thumleft:

Aura,la multi ani printesei!

Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei :thumleft: si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... :D

Wow,Corina,asta da tort fara ocazii.....Super,super ti-a iesit :appl: :appl: Vazusem si eu nu mai stiu pe unde pe net lucrari cu foliile astea de transfer,dar n-am dat pe-aici de ele pe niciunde,iar ca sa le comand,cred doar transportul m-ar costa mai scump decat gramul de aur...

Nici n-ar trebui sa vin cu tortul meu alaturi .Dar na,il pun daca deja am micsorat foto

Nu c-as fi tare multumita de cum a iesit,dar daca a fost cerere de tort de clatite cu muuuuuuuuulte decoratii de ciocolata,asta s-a si facut.Mai bine...data viitoare :) ,mai ales ca a fost facut in lipsa de timp si cand am mai vazut ca decoratiile se rupeau la scoaterea de pe folie,alta bucurie nu-mi trebuia.Dar am scos-o in capat pana la urma.

Alta belea. Cin' m-a pus sa intru pe aici? Aghiuta, precis! :drool:

Arata super, nu stiu ce nu ti-o conveni la aspect! :pupic:

Alta belea. Cin' m-a pus sa intru pe aici? Aghiuta, precis! :appl:

Arata super, nu stiu ce nu ti-o conveni la aspect! :drool:

Foxyy, :pupic: mersi,doar ca mi s-au parut prea multe 'jucarele' pe el la final si l-a facut parca prea incarcat,ca imagine de ansamblu.Dar o zis lumea care l-a luat (de dat,ca oricum nu ma ocup cu vanzari) ca le-o placut si unii oaspeti i-au facut chiar si poza,no' dara mission complete. :thumleft:

Si ca sa-ti raspund (in locul Corinei,scuzemoa daca ceva ) ca foile de transfer sunt niste nebunele pe care torni ciocolata si care iese cu model,in cazul ei desenul cu galben de pe decoratiile de pe tort..

Alta belea. Cin' m-a pus sa intru pe aici? Aghiuta, precis! =))

Arata super, nu stiu ce nu ti-o conveni la aspect! :sad3:

Foxyy, :P mersi,doar ca mi s-au parut prea multe 'jucarele' pe el la final si l-a facut parca prea incarcat,ca imagine de ansamblu.Dar o zis lumea care l-a luat (de dat,ca oricum nu ma ocup cu vanzari) ca le-o placut si unii oaspeti i-au facut chiar si poza,no' dara mission complete. =))

Si ca sa-ti raspund (in locul Corinei,scuzemoa daca ceva ) ca foile de transfer sunt niste nebunele pe care torni ciocolata si care iese cu model,in cazul ei desenul cu galben de pe decoratiile de pe tort..

Vezi ca si altii au fost de acord cu mine? =))

Multumesc pentru informatii! =))

Nici al meu nu e de pozat pt revista, dar e primul meu tort raw food si inca ma mai gandesc daca mai revin la torturile traditionale :occasion14:

post-697-13858155103061_thumb.jpg

post-697-13858155393336_thumb.jpg

Cremes cu biscuiti si frisca

Salmida si Lenias, detaliati si voi, Va rog....:huh:

Interesant tortul Salmida.

Lenias , faina ideea cu biscuitii la cremes :D

Eu fara torturi deocamdata , doar o placinta cu mere si un chec cu banane si ciocolata( Redivivus :-* pt reteta , il fac des si tare ne place)

post-780-13858909981_thumb.jpg