November 17, 201312 yr comment_208364 Roth, merci pentru tip Si eu de multe ori abandonez ideea gogosilor doar pentru ca mi-e urat sa le prajesc. Report
November 18, 201312 yr comment_208365 Daniella, pana vine Koral imi dau si eu cu parerea pe aici...decorul sosului de cioco se face cam asa.. se toarna picaturi din sos ,turnat eventual intr-o sticla de aia de kechup- pt ca te ajuta ca picaturile sa fie cat mai rotunde si mai egale ca diminesiune , la o distanta apropiata una de alta, apoi cu un betisor subtire, gen scobitoare, se trece prin mijlocul fiecarei picaturi si asa dai forma inimioarelor unite Sper ca la tehnica asta te-ai referit da, la asta, merci Report
November 18, 201312 yr comment_208366 rapid asa niste gogosi coapte ca sa scap de grasimea de la prajit poate sray-ate cu ulei inainte de a fi introduse la cuptor? Report
November 23, 201312 yr comment_208601 Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... Report
November 24, 201312 yr comment_208624 wow Koral, excelent!!!! al meu nu e asa de revista, un tort roz pentru o printesa. Blat alb pandispan (reteta Eataly), ganache, blat fudge de ciocolata. Report
November 24, 201312 yr comment_208627 Sa-ti traiasca printesa! Deja are 6 ani...Frumos tortul si sigur si bun! Report
November 24, 201312 yr comment_208636 Sa-ti traiasca printesa! Deja are 6 ani...Frumos tortul si sigur si bun!Merci Zoazo! Da, Stef are deja 6 ani, nici mie nu-mi vine sa cred...Eu inca mai am in fata ochilor imaginea cu ea la 6 luni Tortul, in final a fost bun. Planul initial era sa fac un tort de cioco. Dupa ce am copt blaturile, de tip brownie mi-am dat seama ca ar fi prea "greu", prea dens (mie nu-mi plac dulciurile cu multa ciocolata). Asa ca am facut repede inca un blat mai mic de pandispan (reteta Eataly, simplu, rapid si garantat). Le-am combinat si eu zic ca a iesit mai bine asa. Report
November 24, 201312 yr comment_208638 Azi, din ciclul "urat dar bun", fursecurile Giorgianei cu stafide.Nu le pozez, ca-s uratele rau saracele, dar buuune!Am facut trei tavi.Mai sunt vreo 10. Le voi repeta! Report
November 24, 201312 yr comment_208645 Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... Koral Super fain tort si ca aspect si ca gust. Report
November 24, 201312 yr comment_208656 Aura,la multi ani printesei! Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... Wow,Corina,asta da tort fara ocazii.....Super,super ti-a iesit Vazusem si eu nu mai stiu pe unde pe net lucrari cu foliile astea de transfer,dar n-am dat pe-aici de ele pe niciunde,iar ca sa le comand,cred doar transportul m-ar costa mai scump decat gramul de aur... Nici n-ar trebui sa vin cu tortul meu alaturi .Dar na,il pun daca deja am micsorat foto Nu c-as fi tare multumita de cum a iesit,dar daca a fost cerere de tort de clatite cu muuuuuuuuulte decoratii de ciocolata,asta s-a si facut.Mai bine...data viitoare ,mai ales ca a fost facut in lipsa de timp si cand am mai vazut ca decoratiile se rupeau la scoaterea de pe folie,alta bucurie nu-mi trebuia.Dar am scos-o in capat pana la urma. Report
November 25, 201312 yr comment_208668 Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... Belea!!!!!!!! Da' ce-s alea folii de transfer??? Report
November 25, 201312 yr comment_208669 Si sectiunea...De sectiune m-as fi lipsit bucuroasa... Acu' o sa ma bantuie! E de revista tortul tau! Bravo! Report
November 25, 201312 yr comment_208671 wow Koral, excelent!!!! al meu nu e asa de revista, un tort roz pentru o printesa. Blat alb pandispan (reteta Eataly), ganache, blat fudge de ciocolata.Sa-ti traiasca printesa si sa-i faci tort si la 60 de ani! Report
November 25, 201312 yr comment_208673 Aura,la multi ani printesei! Tort cu 3 feluri de ciocolata, cu glazura-oglinda a Adrianei si decoratii de ciocolata cu folie de transfer. Fara nici o ocazie... Wow,Corina,asta da tort fara ocazii.....Super,super ti-a iesit :appl: Vazusem si eu nu mai stiu pe unde pe net lucrari cu foliile astea de transfer,dar n-am dat pe-aici de ele pe niciunde,iar ca sa le comand,cred doar transportul m-ar costa mai scump decat gramul de aur... Nici n-ar trebui sa vin cu tortul meu alaturi .Dar na,il pun daca deja am micsorat foto Nu c-as fi tare multumita de cum a iesit,dar daca a fost cerere de tort de clatite cu muuuuuuuuulte decoratii de ciocolata,asta s-a si facut.Mai bine...data viitoare ,mai ales ca a fost facut in lipsa de timp si cand am mai vazut ca decoratiile se rupeau la scoaterea de pe folie,alta bucurie nu-mi trebuia.Dar am scos-o in capat pana la urma.Alta belea. Cin' m-a pus sa intru pe aici? Aghiuta, precis! Arata super, nu stiu ce nu ti-o conveni la aspect! Report
November 25, 201312 yr comment_208712 Corina arata superb tortul tau Eu am facut Zupfkuchen E ceva gen negresa cu branza sau vad eu aiurea de foame? Report
November 25, 201312 yr comment_208714 Alta belea. Cin' m-a pus sa intru pe aici? Aghiuta, precis! Arata super, nu stiu ce nu ti-o conveni la aspect! Foxyy, mersi,doar ca mi s-au parut prea multe 'jucarele' pe el la final si l-a facut parca prea incarcat,ca imagine de ansamblu.Dar o zis lumea care l-a luat (de dat,ca oricum nu ma ocup cu vanzari) ca le-o placut si unii oaspeti i-au facut chiar si poza,no' dara mission complete. Si ca sa-ti raspund (in locul Corinei,scuzemoa daca ceva ) ca foile de transfer sunt niste nebunele pe care torni ciocolata si care iese cu model,in cazul ei desenul cu galben de pe decoratiile de pe tort.. Report
November 26, 201312 yr comment_208734 Alta belea. Cin' m-a pus sa intru pe aici? Aghiuta, precis! Arata super, nu stiu ce nu ti-o conveni la aspect! Foxyy, mersi,doar ca mi s-au parut prea multe 'jucarele' pe el la final si l-a facut parca prea incarcat,ca imagine de ansamblu.Dar o zis lumea care l-a luat (de dat,ca oricum nu ma ocup cu vanzari) ca le-o placut si unii oaspeti i-au facut chiar si poza,no' dara mission complete. Si ca sa-ti raspund (in locul Corinei,scuzemoa daca ceva ) ca foile de transfer sunt niste nebunele pe care torni ciocolata si care iese cu model,in cazul ei desenul cu galben de pe decoratiile de pe tort..Vezi ca si altii au fost de acord cu mine? Multumesc pentru informatii! Report
November 28, 201312 yr Author comment_208857 Corina arata superb tortul tau Eu am facut Zupfkuchen E ceva gen negresa cu branza sau vad eu aiurea de foame?Da, e o praji cu brînza si un blat cacaos Report
November 30, 201312 yr comment_208941 Nici al meu nu e de pozat pt revista, dar e primul meu tort raw food si inca ma mai gandesc daca mai revin la torturile traditionale Report
December 1, 201312 yr comment_209013 Cremes cu biscuiti si frisca Salmida si Lenias, detaliati si voi, Va rog.... Report
December 1, 201312 yr comment_209026 Interesant tortul Salmida.Lenias , faina ideea cu biscuitii la cremes Eu fara torturi deocamdata , doar o placinta cu mere si un chec cu banane si ciocolata( Redivivus pt reteta , il fac des si tare ne place) Report