Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Roth, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif !Stii ca nu ma supar! Si comparatia cu...zozonacii tai ma onoreaza!Super buni si frumosi ti-au iesit! Eu mai am de facut trei torturi maine si...gata!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif fetelor harnicute! Spor in continuare!

nu stiu cum o fi la altii , insa la mine cand vin sarbatorile..si ma refer la oricare dintre cele de peste an..apar si listele de asteptare de la rude si prieteni.

Nu am avut de ales asa ca am inceput sa coc la ..zozonac..fara aluzie la zozorel a noastra!!!!

ceva dovezi "solide"...

Mamma mia cu bunaciuni! =))

nu stiu cum o fi la altii , insa la mine cand vin sarbatorile..si ma refer la oricare dintre cele de peste an..apar si listele de asteptare de la rude si prieteni.

Nu am avut de ales asa ca am inceput sa coc la ..zozonac..fara aluzie la zozorel a noastra!!!!

ceva dovezi "solide"...

din fata

si profil

PS

reteta adaptata la masina de paine pt ca de ce sa nu recunoastem..ne face viata mai frumoasa

Ce minunatii de cozonaci ti-au iesit!!!! Sa-mi trimiti si mie o bucatica, :love7: eu de Craciunul asta nu am ajuns sa fac. :105:

Pun si eu tortuletele de la ziua copiilor: doua raw food pt ei si unul pt adulti oferit de prietena mea. Sorry, dar nu am poze artistice ca la noi totul se intampla in viteza.

post-697-1388012934909_thumb.jpg

La multi ani copiilor, Salmida! Si noi sarbatorim zilele astea... mai exact , fiul meu cel mare, Catalin Stefan... Fefteen... :)))))

post-508-13881581959683_thumb.jpg

post-508-13881582187349_thumb.jpg

La multi ani astronomului meu drag!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif Sa-i zambeasca toate stelele, mai ales cele ale norocului si sanatatii!

Sa sa-i traiasca si fratiorul si, mai ales, mamica lor care-a stiut sa-i creasca asa frumos! A-ndraznit cineva sa se-atinga de sistemul ala solar? Ca arata ca de expozitie!

Va pup mult, dragilor! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Sa-ti traiasca ingerasii, Salmida! Ce tortulete frumoase si, mai ales, grozav de bune! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

Salmida si Koralinda , sa va traiasca sarbatoritii.

Koral, esti incredibila, cata fantezie si cat amor se vede in tortul lui Cata . LMA

Tort de ciocolata.E de la Craciun, dar e inca "proaspat"! In poza. ca deja nu mai exista!

post-73-1388426576563_thumb.jpg

post-73-13884265773611_thumb.jpg

Tare fain arata tortul , bine insiropat si cu multa ciocolata.

Multumesc! Am descoperit ce bine se insiropeaza cu Coca-Cola si ce gust fin da!

Romanticoaso si inimoaso care iesti' :floare: :floare:

Al meu arata ashea' :notworthy: (pe principiul prajitura rapida alla je' )

post-405-13884378210222_thumb.jpg

post-405-13884378267021_thumb.jpg

La tata la fel doar ca e alb cu crema de lamaie si frisca(decor de la Stelin de anul trecut o cutiuta ce a stat la congi' cu stelute si imagine cu om de zapada si merry' cristmas,il pozez maine sa va arat)

Hello harnicutelor :notworthy:

Dupa o lunga pauza incerc sa postez si eu ce am pregatit ptr Revelion.

Am facut un tort simplu cu piscoturi insiropate in cafea, crema ganache cu bucatele de ciocolata prin ea si deasupra am facut o glazura din ciocolata amaruie si smantana ptr frisca.

post-1316-13884994573163_thumb.jpg

Sectiunea taiata cam in graba si nu chiar frumoasa si in plus am mai nimerit la taiat si bucatelele de ciocolata din crema (ma iertati si voi de data asta)

post-1316-13885637661475_thumb.jpg

post-1316-13885637154955_thumb.jpg

A iesit foarte inalt dar voi stiti..... ca eu impart da???????

Alba ca zapada (facuta inainte de Craciun)

post-1316-13884999283327_thumb.jpg

pudrata cu zahar

post-1316-13884999448692_thumb.jpg

Zahar si scortisoara

post-1316-13884999622895_thumb.jpg

Doamnelor, toate sunteți harnice și aveți așa niște torturi de frumoase... iar eu abia îndrăznesc să mă afișez cu cele făcute: cornulețe cu gem de caise și un chec în două culori.

post-1954-13885261850132_thumb.jpg

post-1954-13885261962253_thumb.jpg

post-1954-13885262065817_thumb.jpg

post-1954-13885262266435_thumb.jpg

post-1954-13885262413731_thumb.jpg

post-1954-13885262564258_thumb.jpg

post-1954-13885263066949_thumb.jpg

post-1954-13885263205172_thumb.jpg

Eleonora,

Arata tot ce faci foarte bine! :occasion15:

Mulțumesc, aș fi vrut să fac și eu mai multe dulciuri, mai sofisticate, dar nu am avut timp că și așa am terminat totul cu doar câteva minute înainte de a-mi veni musafirii. Așa că totul e pe grabă, în fugă mare și chiar cu mici ”ghinioane”, am zis că pun fața de masă primită cadou, și când colo ea avea câteva puncte de mucegai, așa că spal-o, treci la calcat și uite așa-i când nu reușesti a-le verifica pe toate din timp. Dar nu-i bai până la urmă a fost bine, am improvizat cu una alta și am scos-o la capăt, cu servețele albe în loc de colorate că uita-i să cumpăr, cu nucă de cocos din lipsă de zahăr pudră și tot așa alte nimicuri de gen, bune numai să te streseze.

Cerra, ma bucur sa te revad :occasion15:

Alba ca Zapada cu scortisoara - asta chiar as vrea sa gust.

La multi ani si-un an mai bun!

Eleonora, dupa cat ai fost de ocupata, ai facut prea multe. Felicitari!

ps: nu-i locul, da' tot spun ca mi-a ramas in minte orezul ala galbior. dup-atata carnaraie, as manca o portioara, asa, simplu si cu mult piper.

Cerra, ma bucur sa te revad :occasion15:

La multi ani si un an mai bun !

Sa incerci pe Alba ca Zapada cu scortisoara si sunt sigura ca iti va placea:)

Fara poze, de Rev am avut placinta de branza cu bani, amandine si un tort cu frisca si portocale.

Cerra, ma bucur sa te "vad".

Nici eu nu am poze, tare greu mă urnesc.

De revelion am avut doboș. Îl tot cer ai casei așa că o dată pe an mă lupt cu el. :floare:

Eleonora, dupa cat ai fost de ocupata, ai facut prea multe. Felicitari!

ps: nu-i locul, da' tot spun ca mi-a ramas in minte orezul ala galbior. dup-atata carnaraie, as manca o portioara, asa, simplu si cu mult piper.

Moatza, locul, ne locul, să înțeleg că și ție îți place orezul clasic, nu risoto, ci așa mai gălbior, mai fiert și mai gustos cred eu. :floare: Iar după sărbători de obicei de carne ne-am săturat...

Cerra, ma bucur sa te revad :floare:

Subscriu, Albă ca Zăpada cu scorțișoară n-am încercat da sunt sigură că s-ar merita.

Fara poze, de Rev am avut placinta de branza cu bani, amandine si un tort cu frisca si portocale.

Cerra, ma bucur sa te "vad".

Cu bani????? :floare:

Da. Am pus in placinta 3 monezi si cine gaseste un banut are noroc tot anul.