May 18, 201016 yr comment_37744 Ma bucur ca iti place, e o simpla budinca din paine.Am pus link in postul de mai sus Da, intre timp am vazut link-ul. Foarte interesanta reteta si usor de facut. Report
May 18, 201016 yr comment_37787 Si bubuletu fericit (si mustacios de nutella)... Ce ochi are bubuletu...Cu gene luuuungi.Sa va traiasca , Geanina! Report
May 18, 201016 yr comment_37827 Si bubuletu fericit (si mustacios de nutella)... Ce ochi are bubuletu...Cu gene luuuungi.Sa va traiasca , Geanina!Multumesc Eataly la fel si zanei tale... Report
May 18, 201016 yr comment_37828 Vad ca au inceput sa ploua la retete cu capsuni lipesc si eu Svarin(oiul)meu urias cu capsuni... Report
May 18, 201016 yr comment_37925 Si eu tot cu capsuni, o rulada: Deci:''sa ne capshunim,la greu!!'' Report
May 18, 201016 yr comment_37937 In trend: Prajitura cu iaurt si capsuni (ar fi mers mai bine niste visine, da' n-a fost sa fie ) Revin cu reteta cum imi fac timp :P Report
May 19, 201016 yr comment_38058 Deci capsunile sunt 'la moda' Da... sunt in oferta la supermarket! la mine cresc in curte nu in supermarket Report
May 19, 201016 yr comment_38133 Prajitura cu crema de ciocolata si unt si nuci cu crema de rahat cu lamaie. Report
May 21, 201016 yr comment_38339 aoleu, lasasi ramnicu ptr torino? ce faci, de cand esti acolo? chiar ma-ntrebam de ce nu mai apari. te pup tare!A venit aproape de mine Report
May 21, 201016 yr comment_38357 aoleu, lasasi ramnicu ptr torino? ce faci, de cand esti acolo? chiar ma-ntrebam de ce nu mai apari. te pup tare!A venit aproape de mine te rog eu sa ai grija de ea. Report
May 22, 201016 yr comment_38508 un tort inmiresmat, usor si racoritor 3 grapefruits date la blender 700ml, amestecate cu 2 linguri mari cu miere, o fiola de vanilie si 50gr zahar cu scortisoara. am adaugat 400ml frisca si 35gr gelatina. cateva capsune din compot si-o baza de biscuiti. sunt deosebit de incantata de combinatia grapefruits+aroma de scortisoara, gustul usor amarui de fruct in combinatie cu frisca... incercati ca nu regretati! Report
May 22, 201016 yr comment_38512 Am facut o portie de nuci cu crema de rahat cu lamaie, dar le-am dat, iar pentru casa placinte cu urda si marar. Report
May 24, 201016 yr comment_38627 Moatza felicitari , arata ca un tort de sarbatoare, mi-ai dat idei, de fapt e a doua idee buna pt cina ce trebuie sa o pregatesc pt sambata. As face cu capsuni insa mereu am emotii la gelatina, daca ai timp, imi poti spune daca a ramas cremos? nu-i cam milta gelatina ? eu am gelatina foi, dar nu cred ca e mare diferentza. Report
May 24, 201016 yr comment_38630 Muffin cu cranberries eclere cu crema de vanilie si crema de ness Report
May 24, 201016 yr comment_38707 Moatza felicitari , arata ca un tort de sarbatoare, mi-ai dat idei, de fapt e a doua idee buna pt cina ce trebuie sa o pregatesc pt sambata. As face cu capsuni insa mereu am emotii la gelatina, daca ai timp, imi poti spune daca a ramas cremos? nu-i cam milta gelatina ? eu am gelatina foi, dar nu cred ca e mare diferentza. Nane, n-as fi prezentat putin si reteta daca nu mi-ar fi placut in mod deosebit. La cantitatea de gelatina m-am orientat dupa reteta de diplomat, dar acolo crema e facuta si cu oua care mai incheaga si ele. Aici grapfruitul dat la blender are consistenta unui nectar, deci trebuia sa plusez putin la gelatina. A iesit perfect, chiar nu ma asteptam sa iasa crema pufoasa, buretoasa. Daca vrei sa folosesti capsuni -care sunt si mai apoase decat grapefruitul- cred ca nu va iesi crema atat de pufoasa, poate ceva mai spre jeleu. Mi-amintesc ca am facut mai demult si-asa. Report
May 26, 201016 yr comment_38954 Nane, n-as fi prezentat putin si reteta daca nu mi-ar fi placut in mod deosebit. La cantitatea de gelatina m-am orientat dupa reteta de diplomat, dar acolo crema e facuta si cu oua care mai incheaga si ele. Aici grapfruitul dat la blender are consistenta unui nectar, deci trebuia sa plusez putin la gelatina. A iesit perfect, chiar nu ma asteptam sa iasa crema pufoasa, buretoasa. Daca vrei sa folosesti capsuni -care sunt si mai apoase decat grapefruitul- cred ca nu va iesi crema atat de pufoasa, poate ceva mai spre jeleu. Mi-amintesc ca am facut mai demult si-asa. Multumesc tare mult,voi face cu putina frisca in compozitie pt textura buretoasa si in mijloc voi pune un strat fara frisca , un pic de contrast cromatic cade bine. Imi pare rau ca nu apreciaza invitatii mei agrumele, as fi facut reteta originala fara a sta pe ganduri. Report
May 28, 201016 yr comment_39358 oai Raluca ce culoare faina!!! doar de la rabarbar sau ai mai pus si alte fructe? Report
May 29, 201016 yr comment_39456 Kunefe - desert specific arabesc/ turcesc/ Middle East. Eu am mancat asa ceva in Israel Report
May 29, 201016 yr comment_39471 Kunefe - desert specific arabesc/ turcesc/ Middle East. Eu am mancat asa ceva in Israel Bun desert!!! Am facut si eu Künefe (cataif) acu' juma' de an. Tare bun a iesit! Report
May 30, 201016 yr comment_39608 Am facut o tarta cu grau fiert si nutella,de fapt am personalizat pastiera napoletana. Report