Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Ma bucur ca iti place, e o simpla budinca din paine.

Am pus link in postul de mai sus

Da, intre timp am vazut link-ul. Foarte interesanta reteta si usor de facut.

Si bubuletu fericit :rolleyes: (si mustacios de nutella)...

Ce ochi are bubuletu...Cu gene luuuungi.Sa va traiasca , Geanina!

Multumesc Eataly la fel si zanei tale...

Vad ca au inceput sa ploua la retete cu capsuni lipesc si eu Svarin(oiul)meu urias cu capsuni...

post-405-127419254549_thumb.jpg

post-405-127419255629_thumb.jpg

post-405-127419256493_thumb.jpg

In trend: Prajitura cu iaurt si capsuni (ar fi mers mai bine niste visine, da' n-a fost sa fie :) :P )

post-90-127421559252_thumb.jpg

Revin cu reteta cum imi fac timp :P :P

Deci capsunile sunt 'la moda'

Da... sunt in oferta la supermarket! :)

la mine cresc in curte nu in supermarket :toothy9;

aoleu, lasasi ramnicu ptr torino? ce faci, de cand esti acolo? chiar ma-ntrebam de ce nu mai apari. te pup tare!

A venit aproape de mine :floare:

te rog eu sa ai grija de ea. :floare:

un tort inmiresmat, usor si racoritor

post-100-127455558682_thumb.jpg

3 grapefruits date la blender 700ml, amestecate cu 2 linguri mari cu miere, o fiola de vanilie si 50gr zahar cu scortisoara. am adaugat 400ml frisca si 35gr gelatina. cateva capsune din compot si-o baza de biscuiti.

sunt deosebit de incantata de combinatia grapefruits+aroma de scortisoara, gustul usor amarui de fruct in combinatie cu frisca... incercati ca nu regretati!

Moatza felicitari , arata ca un tort de sarbatoare, mi-ai dat idei, de fapt e a doua idee buna pt cina ce trebuie sa o pregatesc pt sambata. As face cu capsuni insa mereu am emotii la gelatina, daca ai timp, imi poti spune daca a ramas cremos? nu-i cam milta gelatina ? eu am gelatina foi, dar nu cred ca e mare diferentza.

Moatza felicitari , arata ca un tort de sarbatoare, mi-ai dat idei, de fapt e a doua idee buna pt cina ce trebuie sa o pregatesc pt sambata. As face cu capsuni insa mereu am emotii la gelatina, daca ai timp, imi poti spune daca a ramas cremos? nu-i cam milta gelatina ? eu am gelatina foi, dar nu cred ca e mare diferentza.

Nane, n-as fi prezentat putin si reteta daca nu mi-ar fi placut in mod deosebit. La cantitatea de gelatina m-am orientat dupa reteta de diplomat, dar acolo crema e facuta si cu oua care mai incheaga si ele. Aici grapfruitul dat la blender are consistenta unui nectar, deci trebuia sa plusez putin la gelatina. A iesit perfect, chiar nu ma asteptam sa iasa crema pufoasa, buretoasa. Daca vrei sa folosesti capsuni -care sunt si mai apoase decat grapefruitul- cred ca nu va iesi crema atat de pufoasa, poate ceva mai spre jeleu. Mi-amintesc ca am facut mai demult si-asa.

Nane, n-as fi prezentat putin si reteta daca nu mi-ar fi placut in mod deosebit. La cantitatea de gelatina m-am orientat dupa reteta de diplomat, dar acolo crema e facuta si cu oua care mai incheaga si ele. Aici grapfruitul dat la blender are consistenta unui nectar, deci trebuia sa plusez putin la gelatina. A iesit perfect, chiar nu ma asteptam sa iasa crema pufoasa, buretoasa. Daca vrei sa folosesti capsuni -care sunt si mai apoase decat grapefruitul- cred ca nu va iesi crema atat de pufoasa, poate ceva mai spre jeleu. Mi-amintesc ca am facut mai demult si-asa.

Multumesc tare mult,voi face cu putina frisca in compozitie pt textura buretoasa si in mijloc voi pune un strat fara frisca , un pic de contrast cromatic cade bine. Imi pare rau ca nu apreciaza invitatii mei agrumele, as fi facut reteta originala fara a sta pe ganduri.

oai Raluca ce culoare faina!!! doar de la rabarbar sau ai mai pus si alte fructe?

Am facut o tarta cu grau fiert si nutella,de fapt am personalizat pastiera napoletana.

post-162-127523429833_thumb.jpg

post-162-127523436879_thumb.jpg