December 1, 201411 yr comment_222938 Facute ieri, 3 feluri de fursecuri de mancat in decembrie. Prima tura, inainte de Craciun o sa repet, sper sa am timp... Cornulete cu vanilie (Vanillekipferl), Islere (cu mai putina ciocolata) si sarutari de zane (Feenküsse) - un piscot format dintr-o baza de biscuite peste care se aseaza o bomboana toffifee si se sigileaza bine cu bezea. Report
December 2, 201411 yr comment_222948 Prajitura cu nuci , stafide si whisky Aici am "buctat" blatul , trebuia sa folosesc o tava mai mare pentru ca blatul sa iasa mai subtire ...asta este...data viitoare. Report
December 2, 201411 yr comment_222960 Facute ieri, 3 feluri de fursecuri de mancat in decembrie. Prima tura, inainte de Craciun o sa repet, sper sa am timp... Cornulete cu vanilie (Vanillekipferl), Islere (cu mai putina ciocolata) si sarutari de zane (Feenküsse) - un piscot format dintr-o baza de biscuite peste care se aseaza o bomboana toffifee si se sigileaza bine cu bezea. Sant dragute sarutarile zanelor... Report
December 7, 201411 yr comment_223111 Tarta cu orez ,mascarpone si fructe de padureOooh!Si wooooooow! Report
December 8, 201411 yr comment_223123 Tare bine arata tarta aia, e o combinatie care mie-mi place tare.La mine, proba pentru Craciun mereu imi iese macul pe-afara, noroc ca fetele nu se plang. Report
December 8, 201411 yr comment_223131 2ut, ti-a crescut foarte frumos cozonacul ! Mama mea fierbe in lapte nuca si macul inainte de a le pune in umplutura. Nu-mi dau seama din poza, macul e macinat sau nu?Eu ieri am prestat un tort de dat cu mousse de afine si mousse de ciocolata alba, decor plastilina de ciocolata si praf de zane: sectiune urata ca eram in deplasare: Report
December 8, 201411 yr comment_223132 Era macinat macul si l-am oparit cu lapte.Foarte fain tortul tau si imi suna tare bine combinatia. Report
December 8, 201411 yr comment_223158 Tare bine arata tarta aia, e o combinatie care mie-mi place tare.La mine, proba pentru Craciun mereu imi iese macul pe-afara, noroc ca fetele nu se plang. Arata senzational, felicitari. Ce reteta ai folosit, te rog? Report
December 9, 201411 yr comment_223162 Tare bine arata tarta aia, e o combinatie care mie-mi place tare.La mine, proba pentru Craciun mereu imi iese macul pe-afara, noroc ca fetele nu se plang. Arata senzational, felicitari. Ce reteta ai folosit, te rog? Ma bucur ca-ti place (intotdeauna am emotii cu cozonacul). Reteta e a Laurei Laurentiu, de cozonac impletit 500 de grame de faina 180 de ml lapte100 de grame de zahar3 galbenusuri1 ou intreg100 de grame de unt topit1 praf de sare20 de grame de drojdie proaspata Report
December 9, 201411 yr comment_223171 2ut, arata tare bine cozonacul si a crescut frumos-pufos! Si mamitza mea fierbe macul, dat prin rasnitza de 2 ori, in lapte, nu il opareste, il fierbe pana macul trage tot laptele si se umfla bine. Il lasa la racit si ii pune arome. Zaharul il pune la sfarsitul fierberii. La noi cozonacul cu mac a devenit deja o traditzie, mama fiind nascuta si crescuta in Ardeal. Report
December 9, 201411 yr comment_223185 2ut, arata tare bine cozonacul si a crescut frumos-pufos! Si mamitza mea fierbe macul, dat prin rasnitza de 2 ori, in lapte, nu il opareste, il fierbe pana macul trage tot laptele si se umfla bine. Il lasa la racit si ii pune arome. Zaharul il pune la sfarsitul fierberii. La noi cozonacul cu mac a devenit deja o traditzie, mama fiind nascuta si crescuta in Ardeal. Si noua ne place mult, fetele mele nici nu mananca nici un fel de cozonac in afara de cel cu mac. Report
December 9, 201411 yr comment_223206 Wow , 2Ut ce frumos cozonac. Chiar vorbeam zilele trecute cu mama ca tare as manca o felie de cozonac buuun , pufos si aromat. Si-am primit niste branzoaice Dar tot ma gandesc la cozonac... Report
December 10, 201411 yr comment_223216 Wow , 2Ut ce frumos cozonac. Chiar vorbeam zilele trecute cu mama ca tare as manca o felie de cozonac buuun , pufos si aromat. Si-am primit niste branzoaice Dar tot ma gandesc la cozonac... Da ce bune sunt si branzoaicele...Da ce nu-i bun?! Report
December 13, 201411 yr comment_223373 Mi-am facut pentru ziua mea tortul Olguteihttp://pastry-workshop.com/carrot-cake-tort-cu-morcovi/ Merci Adriana ptr. idee, merci Olguta ptr. reteta. Acu s-o mai asamblez(ca blatul nu a racit inca...) A iesit totul super pina acum. Peter Edit: Ornatul, nah....stie Olguta mai bine(si asa am fost prea lenes sa mai fac spiralele de morcovi..) Dar gustul , gustul cred ca este o minune. Report
December 14, 201411 yr comment_223389 Dupa cum arata, nu ma indoiesc ca e foarte bun. Si mie imi place tortul de morcovi, poate am sa-l refac dupa Craciun. Am sa incerc si reteta Olgutei. Report
December 14, 201411 yr comment_223396 Briose cu ciocolata trubichky(multumesc Eataly pentru reteta) Report
December 14, 201411 yr comment_223400 easy peasy, cand nu stii cum sa te scoti, da' trebuie: crema la pahar!3 budinci, 1 l lapte, 300 gr frisca, 200 gr nutella, o cutie de ananas, 3 pancakes, 44 visine din visinata si 11 bomboane cu lichior. restul, va dati voi seama cum devine treaba. cea mai mare bucurie i-am facut-o omului ptr ca in sfarsit, dupa 5 ani, i-am folosit paharele la metru ptr care i-am facut un scandal pe cinste cand le-a luat. Ca-i voluminos suportul si n-am unde sa-l pun phuuuui, acuma-mi dau seama ca daca scriam si-un bilet puteam sa particip la concurs, ca si-asa n-am facut-o niciodata! Report
December 15, 201411 yr comment_223411 Moatzo, desertul nu ma indoiesc ca-i bun, da ce frumos e metru de pahareeeee !Si da, stiu cum e cu lipsa spatiului la apartament Report
December 15, 201411 yr comment_223430 Eu nu pricep ce-ai facut cu pancakes!! stropite cu visinata, taiate patratele mici si puse la jumatea paharului drept blat, o alta textura, gust, aroma.plus ca le-am facut cu praf de copt ptr turta dulce si-aveau un iz de iarna. Report