December 26, 201411 yr comment_223875 Gata cu fursecurile. Restul ce a ramas, azi un desert usor. Si cam asa arata. Mai trebuie putin finisat(cioco lichida...vreo zeama rosie? ) evtl. o frunza verde.. Cred ca va fi bun. Peter Report
December 26, 201411 yr comment_223889 Crezi doar? Eu sunt sigura Nu-i de azi , e din seara de Ajun , cand m-am suparat ca nu am gasit panetone Si eram asa de suparata , ca am facut harcea-parcea o reteta , dar checul a iesit tare bun. Dovada ca uneori e bine sa faci dupa capul tau. Report
December 26, 201411 yr comment_223917 checul a iesit tare bun. Dovada ca uneori e bine sa faci dupa capul tau. avand in spate experienta ta! Report
December 26, 201411 yr comment_223926 Moatza esti mult prea draguta. Eu nu prea risc de obicei,urmez in mare retetele,mai schimb cate ceva ici colo, dar nu prea am curaj sa improvizez. Astea sunt sechele din perioada cand daca stricam ingredientele aveam ochii scosi la greu.Dar incet incetisor scap eu si de astea. Report
December 27, 201411 yr comment_223970 daca stricam ingredientele aveam ochii scosi la greu.Dar incet incetisor scap eu si de astea. Dorina, ai scapat, ia faina arunc-o pe pereti, fa o papaleasca cu Iza ta, arunc-o la gunoi.Distreaza-te si mai arata-ne-o si noua pe Iza ca n-am mai vazut-o demult. Report
December 27, 201411 yr comment_223975 Ceva dulce: bile din crema joffre tavalite prin nuci pecan cu dulceata calda de capsuni. Atentie! Nu e dietetic! Report
December 27, 201411 yr comment_224001 Dorina, ai scapat, ia faina arunc-o pe pereti, fa o papaleasca cu Iza ta, arunc-o la gunoi.Distreaza-te si mai arata-ne-o si noua pe Iza ca n-am mai vazut-o demult. Te iubesc Lily Report
December 28, 201411 yr comment_224030 Dorina , cand aveam vreo 14 ani am vrut sa fac surpriza alor mei, facand o mamaliga...ei bine au avut surpriza, cand au luat o bucata din mamaliga ce trona falnic pe fundul de lemn, a inceput sa curga malaiul crud .Dupa m-am exersatm, cateva au ajuns la gaini caci tot crude...intre timp am descoperit faina griosata , gata in cateva minute de fiert ....Asa ca precum spunea un mare om ( parca lenin era cu invatati, invatati... ) : exersarea e mama succesului . Dar tu esti deja maiastra , asa ca nu-mi fac griji .Pupam Iza cea frumoasa si pe mamitza ei . :) Report
December 28, 201411 yr comment_224049 Ceva dulce: bile din crema joffre tavalite prin nuci pecan cu dulceata calda de capsuni. Mama ce nebuloasa dulce! :) Te iubesc Lily Report
December 28, 201411 yr comment_224067 Ceva dulce: bile din crema joffre tavalite prin nuci pecan cu dulceata calda de capsuni. Atentie! Nu e dietetic! Bine, mai, asa faci? Nu-i cinstit, onorat public cititor! Nu-nu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
December 30, 201411 yr comment_224159 ia, ca sa nu ziceti ca m=am laudat degeaba.tare=s lenoasa la pozat! si-un rest de savarine atat pe anu' asta! Report
December 30, 201411 yr comment_224168 Si eu da' mai vreau si profiterolu http://i44.tinypic.com/143m7q1.gif Report
January 2, 201511 yr comment_224263 Mama Moatza ce-i la tine acolo. Eu pt. anul nou o pavlova cu fructe de padure si visine.Nu-i aspectoasa, am facut-o la repezeala cu cateva ore inainte de anul nou, asa ca sa nu zic ca n-am facut nimic. Report
January 2, 201511 yr comment_224265 am trimis de toate, chiar acu vreo 16 choux-uri, cu fi-miu pa-pa! Ioana, e mult mai frumoasa decat multe pe care le-am vazut la chefi celebri (la Paprika) Report
January 3, 201511 yr comment_224301 Azi un tort cu "semnatura",(semnatura este la pisici ) sau Baumkuchen cum ii mai spune la noi aici. Foxyy, ptr. tine. Data viitoare voi lua o forma de 24 cm. Iese mai optic.De bun, e super bun. Peter Report
January 3, 201511 yr comment_224303 Azi un tort cu "semnatura",(semnatura este la pisici ) sau Baumkuchen cum ii mai spune la noi aici. Foxyy, ptr. tine.Data viitoare voi lua o forma de 24 cm. Iese mai optic.De bun, e super bun. PeterOooooooooooo, daaaaaaaaa! Arata super, imi place tare mult prajiturica voastra! Multam pentru dedicatie! Report
January 3, 201511 yr comment_224304 Peter. eu iubesc baumkuchen, m-ai lovit rau de tot in seara asta Report
January 3, 201511 yr comment_224309 Azi un tort cu "semnatura",(semnatura este la pisici ) sau Baumkuchen cum ii mai spune la noi aici. Foxyy, ptr. tine.Adica? Report
January 4, 201511 yr comment_224313 Arata super, imi place tare mult prajiturica voastra! Multam pentru dedicatie! Usor de facut si apreciat de toata familia. Peter. eu iubesc baumkuchen, m-ai lovit rau de tot in seara asta Ai mai facut din asta? Azi un tort cu "semnaturaAdica? A calcat din greseala in tort, care era la racit: Peter Report
January 4, 201511 yr comment_224314 Da Peter, am facut de vreo 2ori, tare mult imi place. Acum nu nu am cuptor cu gril, adica am dar e defect grilul, nu prea cred ca pot face fara. Report
January 4, 201511 yr comment_224317 Da Peter, am facut de vreo 2ori, tare mult imi place. Acum nu nu am cuptor cu gril, adica am dar e defect grilul, nu prea cred ca pot face fara. Da ai dreptate. Si eu tot cu grilul l-am facut. Report