Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Gata cu fursecurile. Restul ce a ramas, azi un desert usor.

post-27-14195834497193_thumb.jpg

Si cam asa arata. Mai trebuie putin finisat(cioco lichida...vreo zeama rosie? ) evtl. o frunza verde..

post-27-14195881332559_thumb.jpg

Cred ca va fi bun.

Peter

Crezi doar? Eu sunt sigura =))

Nu-i de azi , e din seara de Ajun , cand m-am suparat ca nu am gasit panetone

post-780-14195981712982_thumb.jpg

Si eram asa de suparata , ca am facut harcea-parcea o reteta , dar checul a iesit tare bun. Dovada ca uneori e bine sa faci dupa capul tau.

checul a iesit tare bun. Dovada ca uneori e bine sa faci dupa capul tau.

avand in spate experienta ta! :love7:

Moatza esti mult prea draguta. Eu nu prea risc de obicei,urmez in mare retetele,mai schimb cate ceva ici colo, dar nu prea am curaj sa improvizez. Astea sunt sechele din perioada cand daca stricam ingredientele aveam ochii scosi la greu.Dar incet incetisor scap eu si de astea.

daca stricam ingredientele aveam ochii scosi la greu.Dar incet incetisor scap eu si de astea.

Dorina, ai scapat, ia faina arunc-o pe pereti, fa o papaleasca cu Iza ta, arunc-o la gunoi.Distreaza-te :occasion14: si mai arata-ne-o si noua pe Iza ca n-am mai vazut-o demult.

:unsure:

Ceva dulce: bile din crema joffre tavalite prin nuci pecan cu dulceata calda de capsuni.

Atentie! Nu e dietetic!

post-591-14196884395224_thumb.jpg

post-591-14196885108306_thumb.jpg

Dorina, ai scapat, ia faina arunc-o pe pereti, fa o papaleasca cu Iza ta, arunc-o la gunoi.Distreaza-te :occasion14: si mai arata-ne-o si noua pe Iza ca n-am mai vazut-o demult.

:lol:

:appl: :hug: Te iubesc Lily :unsure:

:) Dorina , cand aveam vreo 14 ani am vrut sa fac surpriza alor mei, facand o mamaliga...ei bine au avut surpriza, cand au luat o bucata din mamaliga ce trona falnic pe fundul de lemn, a inceput sa curga malaiul crud :).

Dupa m-am exersatm, cateva au ajuns la gaini caci tot crude...intre timp am descoperit faina griosata , gata in cateva minute de fiert :)....

Asa ca precum spunea un mare om ( parca lenin era cu invatati, invatati... ) : exersarea e mama succesului . Dar tu esti deja maiastra , asa ca nu-mi fac griji .

Pupam Iza cea frumoasa si pe mamitza ei . =)) :) :)

Ceva dulce: bile din crema joffre tavalite prin nuci pecan cu dulceata calda de capsuni.

Atentie! Nu e dietetic!

Bine, mai, asa faci? Nu-i cinstit, onorat public cititor! Nu-nu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

ia, ca sa nu ziceti ca m=am laudat degeaba.

tare=s lenoasa la pozat!

post-100-1419937433533_thumb.jpg

si-un rest de savarine

post-100-14199374669286_thumb.jpg

atat pe anu' asta!

Mama Moatza ce-i la tine acolo.

Eu pt. anul nou o pavlova cu fructe de padure si visine.Nu-i aspectoasa, am facut-o la repezeala cu cateva ore inainte de anul nou, asa ca sa nu zic ca n-am facut nimic.

post-479-1420209315336_thumb.jpg

am trimis de toate, chiar acu vreo 16 choux-uri, cu fi-miu pa-pa!

Ioana, e mult mai frumoasa decat multe pe care le-am vazut la chefi celebri (la Paprika)

Azi un tort cu "semnatura",(semnatura este la pisici :occasion14: ) sau Baumkuchen cum ii mai spune la noi aici. Foxyy, ptr. tine.

post-27-14203091156222_thumb.jpg

Data viitoare voi lua o forma de 24 cm. Iese mai optic.

De bun, e super bun.

Peter

Azi un tort cu "semnatura",(semnatura este la pisici :) ) sau Baumkuchen cum ii mai spune la noi aici. Foxyy, ptr. tine.

Data viitoare voi lua o forma de 24 cm. Iese mai optic.

De bun, e super bun.

Peter

Oooooooooooo, daaaaaaaaa! :occasion14: :) Arata super, imi place tare mult prajiturica voastra! Multam pentru dedicatie! :)

Arata super, imi place tare mult prajiturica voastra! Multam pentru dedicatie! :)

Usor de facut si apreciat de toata familia.

Peter. eu iubesc baumkuchen, m-ai lovit rau de tot in seara asta

Ai mai facut din asta?

Azi un tort cu "semnatura

Adica?

A calcat din greseala in tort, care era la racit:

post-27-14203507309063_thumb.jpg

Peter

Da Peter, am facut de vreo 2ori, tare mult imi place. Acum nu nu am cuptor cu gril, adica am dar e defect grilul, nu prea cred ca pot face fara.

Da Peter, am facut de vreo 2ori, tare mult imi place. Acum nu nu am cuptor cu gril, adica am dar e defect grilul, nu prea cred ca pot face fara.

Da ai dreptate. Si eu tot cu grilul l-am facut. :)