October 21, 201411 yr comment_221527 Redivivus, abia acum am avut o clipa sa traduc si sa o scriu. E simpla dar interesanta datorita alternarii partii simple cu cea cu mac. esti o comoara la...calculatorul omului! multumesc mult, e prima la facut, am si branza, si macul! Report
October 22, 201411 yr comment_221563 Biscuiti crocanti, cu cocos si fulgi de ovaz (oats). Se numesc Anzac sau Rolled Oats Biscuits. siprajitura cu smantana si unt cu merisoare si ciocolata. Adi, merci pentru idee, foarte faina combinatia. Report
October 24, 201411 yr comment_221640 Asa m-a apucat pe mine acum sa fiu in trend... Zice al mic al meu(...tare destept) ca asta este in trend... Clatite cu banane si Nutella. Asta este, ce sa-i faci. Generatia "Facebook". Si voi? Ohh. Imi cer scuze. Peter Report
October 24, 201411 yr Author comment_221642 Na, pai io (si) cu banane nu am vazut, dar suna fantastic! Report
October 24, 201411 yr comment_221646 asa le fac si eu, umplute cu banane si nutela si pt racoreala de atata dulce: cate o felie-doua de portocala, taiata rotunda cu tot cu coaja, deasupra clatitei impachetate. M I N U N A T E ! Report
October 25, 201411 yr comment_221653 Chiar ca nu sunt rele asa. Aseara am mancat si eu. Cu banane bine coapte destul de "lecker". Report
October 26, 201411 yr comment_221690 Chiar ca nu sunt rele asa. Aseara am mancat si eu. Cu banane bine coapte destul de "lecker". cu banane si miere, am facut. dar cu nutella, ar aprecia mai mult ciocolatosii, multumesc pentru idee. Report
October 26, 201411 yr comment_221697 Reteta lui Peter. Rugaminte mare , am postat din greseala aceeasi poza si la ''Prajitura Catrinel'', rog cine are drepturi, sa o stearga de acolo, e total nepotrivit postul. Scuzele mele. Report
October 26, 201411 yr comment_221698 Reteta lui Peter. Rugaminte mare , am postat din greseala aceeasi poza si la ''Prajitura Catrinel'', rog cine are drepturi, sa o stearga de acolo, e total nepotrivit postul. Scuzele mele.Am facut curatenie la Catrinel. Dai la schimb o felie de prajitura? Arata foarte bine! Report
October 26, 201411 yr comment_221703 Vika, eu nu am ce da la schimb , dar faptul ca-s sor'ta se pune? Report
October 26, 201411 yr comment_221706 Reteta lui Peter. Rugaminte mare , am postat din greseala aceeasi poza si la ''Prajitura Catrinel'', rog cine are drepturi, sa o stearga de acolo, e total nepotrivit postul. Scuzele mele.Am facut curatenie la Catrinel. Dai la schimb o felie de prajitura? Arata foarte bine! Cu mare drag as da, si pe bune vorbesc!Multumesc ca ai ''curatat'' dupa mine Vika, eu nu am ce da la schimb , dar faptul ca-s sor'ta se pune? Daca nu aveam alt program azi, ne-am fi intalnit. Maine deja nu mai e proaspata... Report
October 27, 201411 yr comment_221746 Reteta lui Peter. Rugaminte mare , am postat din greseala aceeasi poza si la ''Prajitura Catrinel'', rog cine are drepturi, sa o stearga de acolo, e total nepotrivit postul. Scuzele mele.De revista!!! Report
October 30, 201411 yr comment_221884 Reteta lui Peter. Rugaminte mare , am postat din greseala aceeasi poza si la ''Prajitura Catrinel'', rog cine are drepturi, sa o stearga de acolo, e total nepotrivit postul. Scuzele mele.De revista!!! Multumesc frumos Aura Report
November 1, 201411 yr comment_221946 Azi Rohrnudeln. Nu stiu cum sa le spun pe romaneste. Sunt cu aluat dospit. Peter Report
November 1, 201411 yr comment_221951 Azi Rohrnudeln. Nu stiu cum sa le spun pe romaneste. Sunt cu aluat dospit. Peter si-aluatul l-ai facut tu?arata-ntr-un mare fel, bravos! Report
November 2, 201411 yr comment_221960 si-aluatul l-ai facut tu?arata-ntr-un mare fel, bravos! Merci Moatza, aluatul l-am facut eu. Si n-au ajuns sa vada ziua de azi, ca au fost terminati deja de ieri. Peter Report
November 2, 201411 yr comment_221963 Azi un Gugelhupf "Vienez", asa spune cartea mea. Voi ? Peter Report
November 2, 201411 yr comment_221967 Merci Moatza, aluatul l-am facut eu. Si n-au ajuns sa vada ziua de azi, ca au fost terminati deja de ieri. Petermda, ar fi tb sa am mai multe pretentii cand m-am maritat. Azi un Gugelhupf "Vienez", asa spune cartea mea.Voi ?Peter nu vaz nicio cucoana de pe-aici care sa tina ritmul cu tine Report
November 2, 201411 yr comment_221983 mda, ar fi tb sa am mai multe pretentii cand m-am maritat. e valabil si in cazul meu! sau mai ales in cazul meu! Multiple si nesfarsite Felicitari, Peter! :) Norocoasa sefa! uite, moatzo, totusi eu am un ajutor in devenire (scuzati paharele mozolite, dar Bea chiar m-a ajutat) Report
November 3, 201411 yr comment_221993 uite, moatzo, totusi eu am un ajutor in devenire (scuzati paharele mozolite, dar Bea chiar m-a ajutat) io am pierdut si-aceasta speranta! felicitari ca reusesti s-o implici catusi de putin si pe Bea! Report
November 6, 201411 yr comment_222068 Da zice sefa azi dimineata, cind i-am soptit ideia: " mai Peter mai-vorba Adrianei- tu ai curajul?Da' de ce nu? Uite: si acu e la copt. Peter PS. una din dovezi sta in fundal, acum am observat... Report
November 6, 201411 yr comment_222070 wow cw alegere pe aici. eu n-am mai nici cocalit nici gatit de ceva vreme.de fapt de la ziua lui musiu .au gatit si prajiturit altii pentru mine Report