July 22, 201016 yr comment_49416 Io tre' sa mahranesc lichid zilele astea. Asadar, suc de capsuni si zmeura cu gheata. De ce? Report
July 23, 201016 yr comment_49535 Io tre' sa mahranesc lichid zilele astea. Asadar, suc de capsuni si zmeura cu gheata. De ce? De motive de dintz Report
July 23, 201016 yr comment_49626 Io tre' sa mahranesc lichid zilele astea. Asadar, suc de capsuni si zmeura cu gheata. De ce? De motive de dintz AAAuuchh urasc''motivele de dintzi''!!!! Te pupez!!!! Report
July 24, 201016 yr comment_49731 Astazi am facut yoghurt moist cake cu visine si lamaie confiata Report
July 27, 201016 yr comment_50384 Astazi am facut pentru prima data Bonet, un dulce tipic piemontez. Si sectiune: Ceva s-o separat in compozitie, insa nu inteleg ce. Adriana, poate ma ajuti tu. E un dulce foarte fin si aromat. Are textura cremei de zahar ars. Report
July 27, 201016 yr comment_50399 Astazi am facut pentru prima data Bonet, un dulce tipic piemontez. E un dulce foarte fin si aromat. Are textura cremei de zahar ars. Chiar daca s-a separat tot arata grozav.Spune-ne si reteta.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
July 27, 201016 yr comment_50431 Chiar daca s-a separat tot arata grozav.Spune-ne si reteta.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Piscotel, poti sa te apuci de treaba! Ai reteta, ma ai pe mine sa te incurajez, ingrediente gasesti tu... da-i batai! Report
July 28, 201016 yr comment_50647 Unde-i reteta? Ca io n-o vad! E complicat de facut?Bonet e complicat... de asteptat! Pana se coace, pana se raceste... Report
July 28, 201016 yr comment_50694 La cererea expresa a baietilor mei am facut clasicele dar atat de adoratele clatite cu dulceata. S-au mancat rapid pana sa apuc eu sa prajesc toate clatitele, mai putin 3 puse de-o parte si alese cu mare grija pentru sedinta foto. Uite ca si eu tot clatite,ce voiam sa invat eu fetele care nu stiu,un mic truc pt. ca sa nu se bazaie coptii'' cand ai o dulceata mai subtire si curge...Deci se aplica dulceata cu talent... Pliem marginile asa: Si rulam... Nu mai curge deloc astfel si sunt mai usor de savurat.. Stiu ca nu e mare shmecherie,dar poate fi de folos vreodata cuiva... Report
July 29, 201016 yr comment_50975 Pentru micul dejun, cornuri de brutar (reteta Laurei Laurentiu), pe care fiecare le-a servit, cu gem lapte sau... pur si simplu, ikar dupa masa , eclere, cu budinca de vanilie si budinca de ciocolata (musai pentru fiica-mea!)Am dat edit , ca din greseala am uitat sa atasez pozele eclerelor ! Am pus 2 poze, ca pe una dadea soarele si mi s-a parut interesant ! Report
July 30, 201016 yr comment_51012 Galuste cu prune mbuuune: Aoleu! Avem si reteta pe undeva? Ce bine arata! Report
July 30, 201016 yr comment_51023 Trebuie sa fie si aici reteta, dar iti spun cum le fac eu: 1 kg cartofi (Alex ar spune Amandine...) fierti in coaja, la foc mic~350 gr faina, sau ma rog, cita o vrea compozitia ca sa se desprinda de pe miini, dar sa ramina lipicioasa1 ouputina sare1 lingura uleiprune fara simburiscortisoarazahar pesmet Pesmetul il calesti pina la rumenire in tigaie, eu fara unt, tu cum vrei, il amesteci apoi cu zaharul si nitica scortisoara.Prunele spalate, cu simburii scosi, care au stat in prealabil cu scortisoara macara vreo 1 h, se umplu cu un cubulet mic de zahar. Cartofii fierti presati se amesteca cu oul si se incorporeaza faina, pina aluatul devine usor de manevrat, dar inca lipicios. Se imbraca prunele in aluat, cu grija sa fie egal acoperite si se. Nu se aglomereaza cratita, cind sint gata s eridica la suprafata singure. Se scot la scurs un minut apoi se dau prin amestecul de pesemet. Eu in apa de fiert am pus un baton de vanilie. Report
July 30, 201016 yr comment_51096 Multumesc Raluca! Sper sa-mi reuseasca! Ale tale arata minunat! Report
July 30, 201016 yr comment_51168 Cu placere Cristinica, o sa iti iasa, nu te teme M-au insotit la priveghi: palet de dames, picromigdale, chec cu visine, si pateuri rapide. Report
July 30, 201016 yr comment_51187 Mama Raluca, arata galustile alea itr-un mare fel.Abia astept sa gasesc si eu niste prune bune sa fac.Dau la schimb o amandina pe o galusca Azi pe fuga niste mini amandine pt ziua unei prietene.E prima data cand le fac, au iesit ok, mai putin glazura.Inca mai am de lucru la fondantul pt glazura Report
July 31, 201016 yr comment_51238 Prajitura "Reciclarea" cu piersica si prune.Se numeste asa, fiindca toate ingredientele folosite erau stinghere si le-am adunat, ca sa nu trebuiasca sa le arunc: vreo 7 prune , o piersica, 2 linguri de smantana, o lingura de nuca macinata (de la fursecurile fine cu nuca laureilaurentiu), niste faina (prima oara cand am pus-o "la ochi:ajunge-bine, n-ajunge,asta e! si a ajuns la fix), 2 portocale.Le-am adunat, le-am combinat si-a iesit asta: Report
July 31, 201016 yr comment_51242 Felicitari, Zoazorel! Pe langa faptul ca e o prajitura aratoasa, mai e si comica! Felicitari! Eu as indexa-o! Auzi, prajitura "Reciclarea". Sa mor de ras nu al`ceva! Te pup! Report
July 31, 201016 yr comment_51260 Si e si gustoasa, dar si ... dietetica! Si cu zaharul eram pe gata! Maine tre' sa merg la piata!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
August 1, 201016 yr comment_51421 Datorita unui concurs de imprejurari,fericite s-ar zice, gogosi... Report
August 2, 201016 yr comment_51491 Ioana, amandinele tale sunt perfecte.Le iubeam, dar n-am indraznit never, ever! Report
August 2, 201016 yr comment_51526 Numai bunatati pe aici!Vis de fructe Tort cu mango si capsuni.O bomba cu calorii. Un inceput de saptamina minunat tuturor!Cami Report
August 2, 201016 yr comment_51531 Ce bine arata tortul Cami,am o slabiciune in ultima vreme pt. torturile cu gardut,indiferent din ce e facut.Am mancat si eu Italia fructe dintralea cu care ai ornat am uitat cum se cheama,(erau trase in ciocolata),dau tortului tau un aspect asa de exotic,la noi nu am vazut. Report
August 2, 201016 yr comment_51534 Ce bine arata tortul Cami,am o slabiciune in ultima vreme pt. torturile cu gardut,indiferent din ce e facut.Am mancat si eu Italia fructe dintralea cu care ai ornat am uitat cum se cheama,(erau trase in ciocolata),dau tortului tau un aspect asa de exotic,la noi nu am vazut.Geany, mersi mult, esti tare draguta. Dupa cite stiu eu, se gasesc si la voi in Metro, Felgros, raioane cu fructe exotice. Stiu de la Gabi Cara, ca in Bucuresti se gasesc aproape pe peste tot.Le spune Physalis . Poti incerca in piata, faci comanda si cu sigur iti aduce.O seara placuta!Cami Report